-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse19
senior tag
válasz
Krill77 #123366 üzenetére
És ha már itt tartunk, szinte az összes alkalmazásban szinte az összes eszköztár és a gombok felül vannak, ahol egy mai telefonon még én sem érem el egykezes módban (komoly fogásváltás nélkül), pedig kb a felső 1%-ba tartozom, ami a kéz-méretet illeti.
Egy ideje mintha nem a felhasználók igényei és kényelme lenne a legfontosabb az android fejlesztésénél...
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Krill77 #123290 üzenetére
Egy kicsit kevered a dolgokat. Nem a VPN alkalmazástól függ a dolog, hanem a szerverektől. VPN alapból van az Android-ban, csak be kell állítani a csatlakozást a VPN szerverhez. Természetesen azt se tudjuk, hogy mire kell neked. Rejtőzködni vagy valami korlátozást kijátszani? Utóbbihoz azt is jó lenne tudni, hogy melyik országban működjön a VPN szerver. De amúgy a neten lehet találni rengeteg ilyent, viszont ezeknek a biztonsági kockázatait neked kell felmérned. Egy ingyenes VPN se 100%-ig biztonságos, maguk a szerver üzemeltetői is lophatják az adataidat akár. Persze ez nem feltétlenül van így, csak megjegyeztem, hogy ez is lehetséges.
-
-
-
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Krill77 #121582 üzenetére
Ki lop és mit? A Samsung lehetővé tette, hogy külső alkalmazásból lehessen reklámokat blokkolni a böngészőjükben. Nyilt API-t biztosított külső alkalmazásfejlesztőknek hozzá. AdGuard készített a böngészőjükhöz. Samsung így nem lopott semmit. Ugyanígy működik a Firefox és a Chrome beépülő moduljai csak itt nincs hozzá külön dedikált honlap ami gyűjti ezeket.
-
Fall-N
veterán
válasz
Krill77 #121578 üzenetére
Nem arra gondolt és nem fizetős. A Samsung böngészőhöz való bővítmény van csak fent Playen és ingyenes. Mással nem működik. Érdemes felrakni.
Az AdGuard for Android, ami rendszer szinten szűr az a fizetős és nincs fent Playen, mert a Google tiltja a reklámblokkolókat.
-
-
-
-
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Krill77 #121207 üzenetére
Nézd meg egy független root checkerrel. King(o)root nem tartozik a legmegbízhatóbb appok közé.
-
Krill77
őstag
válasz
Krill77 #121207 üzenetére
A cél symlink /system /ect/host nem létező v hibas. Az adaway nem fog működni ha nem mutat megfelelő fajlt.
Az adaway beallitasai ban van egy olyan h "cél host file¥. 3 elore megadott es egy" egyéni cel".
Egyikkel sem megy mivel a következőt írja:
host fajlok masolasa sikertelen. -
kmarci25
veterán
válasz
Krill77 #119631 üzenetére
Link kuldesekor képet is küld.
Ez szerintem kifejezetten hasznos.
Viberre valtaskor magától feljon a Bill, pedig nem is akarok válaszolni.
Ezt nem vettem észre.
A beirando szöveg mezőt osszenyomták es ikonokat tettek alá.
Valóban, ez kezdetben zavart, pár nap után megszoktam.
Menüben sok carság. Nem irja, h elérhető a másik fél. Stb..
A legutolsó valóban nagy visszalépés, volt is miatta a vélemények között jó sok anyázás.
A menüben sok szarság? Ezt nem értem... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest