- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
DonMarco #151750 üzenetére
Persze, ha a szomszéd is hallja, hogy mit mond a másik fél, akkor viszonylag jó a felvétel, mivel az a telefon mikrofonjával készül.
Tökéletes megoldás erre csak rootolt telefon esetében létezik. Vagy régi, még 8-as Androiddal. Esetleg olyan Huawei telefonon, amelyikre még 9-es korában fel kell rakva a gyári rögzítő.
-
Bozek
nagyúr
-
-
tylerddd
veterán
válasz
DonMarco #133126 üzenetére
Találtam külföldi fórumokat, ahol szintén erről a hibáról írnak. Én mivel ma állítottam be újra a CC2-t és próbáltam, most tűnt fel, hogy nem működik. Nem tudom megmondani, hogy mikor használtam küldésre legutóbb (néhány napja lehetett), de akkor úgy emlékszem ment. Ezért hoztam az újraállítással összefüggésbe, de akkor valszeg nem is ez a gond.
Egyébként érdekes, hogy ha az alap Youtube-bal csatlakozol a CC-re, utána már megy az átküldés a Vanced-ből.
-
csipuka
senior tag
válasz
DonMarco #132445 üzenetére
Ja, a Youtube Vanced-nel nem megy a cast-olas par hete. Majd valahogy javitjak, en is a gyarit hasznalom cast-olastra. Amugy cast soran van reklam, mert nem a Vanced jatsza le a stream-et, hanem a casting device, esetemben a chromecast. Azon meg nincs reklam szures. A vanced csak a telon tud szurni, en igy tapasztaltam.
-
-
-
válasz
DonMarco #128261 üzenetére
Google keresés, első találat:
"Once you've downloaded Chrome Beta, open the app and type "chrome://flags" into the address bar, then tap on "Go" to proceed. Next, type "Home page" into the search bar at the top, which will yield "Force Enable Home Page Button" as a result. Now, tap on the box marked "Default" right below "Force Enable Home Page Button," then select "Enabled" from the box that appears."Azt nem tudom hogy működik-e nem béta Chrome-on is.
Fontos, hogy ki kellett lőnöm a memóriából is, a sima újraindítás nem volt elég.
-
-
Somatom
veterán
válasz
DonMarco #127530 üzenetére
Telón v1.9.2055
Sztem ez az aktuális, mert a Play nem jelez frissítést. A PC -n régebbi van (v1.8.207), mert lusta voltam frissíteni.PC360:
A különbség abból is adódhat, hogy valószínűleg másképp kezeljük a telót. Nálam a fekvő nézet az alapértelmezett, két kézzel fogom és egyszerre két hüvelykujjal pötyögök. Álló nézetben én sem jelenítem meg az ékezetes karaktereket (Anysoft -ban külön definiálható az álló és a fekvő mód elrendezése). -
tonyrulez
őstag
válasz
DonMarco #127530 üzenetére
AnySoftKeyboard + magyar bill, és a layout-ok között van 4 soros kialakítás [kép]
-
-
válasz
DonMarco #124062 üzenetére
Üdv!
Speedtest. Mér mindent, dinamikus, szerintem pontos is. Nagyon sokat használom, használtam. Frissül, minden ok vele. Reklám van benne, alul egy vékony csík, és néha bedob középre egy nagyobbat, de együtt kell vele élni, Android sajnos ilyen, tele van f*sva reklámmal sok app. Vagy meg kell venni.
-
nyisziati
veterán
válasz
DonMarco #118231 üzenetére
Rossz helyen jársz, ez a topikod.
-
válasz
DonMarco #116160 üzenetére
/system-ben van az eredeti verzió, amivel kaptad a telefont. Ha frissül akkor a /data-ra kerül, itt mindig csak a legfrissebb van, nem tárolja el a telefon a különböző verziókat. Ha egy gyári program frissítéseit eltávolítod akkor a /data-ról törlöd csak.
Root-tal a /system-ből is tudod törölni vagy pl. link2sd-vel a a frissítést /data-ról a /system-be átrakhatod, így a gyári verzió is friss lesz, és nem foglal 2x-es helyet.
-
Jakuu
őstag
válasz
DonMarco #114667 üzenetére
Na azert a mozilla az, amelyik bongeszo nem keveset zabal.
Ha az az elonye nem lenne, hogy extensionok is hasznalhatok vele a tobbi browserekkel ellentetben, mar reg masra csereltem volna. Igy is a brave browsert mar egyre tobbszor veszem elo, ahogy hizik az ff memoria ehsege.
-
Bozek
nagyúr
-
-
spiritex
veterán
válasz
DonMarco #71563 üzenetére
Nem írtad esetleg le a készítő e-mail címét? Mert írta a Play-ben, de sajnos nem mentettem el, most meg már nem elérhető ott, és szeretnék írni neki, és támogatni is, mert az applikációja nagyon sokat jelent a külföldön élő és dolgozó magyaroknak! Bár valamiért nem tett bele megvásárlás opciót, csak reklámokat.
-
Flind
senior tag
válasz
DonMarco #65497 üzenetére
Alapértelmezett oldalt nem lehet beállítani, de Somatom írt egy megoldást a problémára. Jelszó: Settings -> Browsing Settings -> Forms and Passwords -> Auto save.
Én Smart Launcher Pro-t használok már jó ideje, mert az a legkomfortosabb, legszebb, és legdinamikusabban fejlődőbb. Bárki mást mond, az hazudik.
Amúgy nekem is meg van véve a Nova Prime is.
-
-
7Sony7
addikt
-
Logeeen
senior tag
-
air
nagyúr
válasz
DonMarco #50673 üzenetére
Ott valami nem stimmel.
Dombornyomott, Maestro hitelkártya? Ilyen létezik?Szerintem nem.
Inkább betéti- vagy magyar szóhasználat szerint bankkártya lesz az. Ugyanis folyószámlához nem tartozik hitelkártya. Hitelkártya hitelszámlához tartozik.
Illetve a Google nem fogadja el bármelyik Maestro kártyát. -
törölt tag
válasz
DonMarco #44111 üzenetére
Tényleg az a helyes válasz, hogy az egyik, mert én meg az ellen példa vagyok. A Screencast tökéletesen működik, a másik pedig folyamatosan FC, ahogy a felvételt bekapcsolom. Ez a funkció hardware -függő is. Nem mindegy, hogy pl. milyen GPU van a telóban. Tudomásul kell venni, hogy ez nem egy rendszer, egy hardware, mint a szifon. Nem tud minden alkalmazás tökéletesen futni minden vason.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged