- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
válasz
kanyi51 #175509 üzenetére
Az alkalmazás memóriában rögzítését is megcsináltad? Ennek nincs összefüggése az aku kiméléssel. Simán a rendszernek elgurulnak a bitek és kiszór mindent a memóriából ami nincs lakatolva! Ez ugye több féleképp működik a futó alkalmazásoknál. Van ahol három pötty-nél van erre opció, van ahol az alkalmazást kell meghúzni lefele addig amíg a lakat megjelenik a jobb felső sarokban.
-
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kanyi51 #172247 üzenetére
Egyelőre nem tudom pontosan milyen teló és mi még a gond vele, ma hozzák hozzám, hogy segítsek "helyrehozni". Egyelőre annyit mondott a tulaja, hogy néha "visszhangzik" a telefonbeszélgetés és hogy a tárhelye valamiért szinte teljesen megtelt, amit szintén nem ért, hogy mitől. Erre gondoltam, hogy főleg ezt a "visszhangozást" szerintem csakis egy Reset-el lehetne (már ha egyáltalán) helyre rakni.
-
DrKapocs
őstag
válasz
kanyi51 #172212 üzenetére
A REpont appban készítettem egy regisztrációt, ott megadtam a bankszámla számom, aminek az eredménye egy QR-kód. Mivel 2 telefonom is van, illetve nem szeretném minden kereskedelmi lánc appját a telefonomon tartani, így a QR kódot beszkenneltem a Google Wallet alkalmazásban. Wallet - Hozzáadás a Wallethez - Fotó. Végülis ennyi elég, a QR-kód lényegében véve én vagyok az automata számára, a REpont app a továbbiakban nem kell hozzá. Nekem az összes hűségkártya ott van a Walletben, a REpontos QR-kódom is. Így nem kell mindenféle hülye (instabil) appot az üzletben nyitogatnom, elég a Walletet megnyitni. Amit egyébként a legtöbbször amúgy is megnyitok, mert gyakran különböző kártyákkal fizetek NFC-vel.
Ezután már csak annyi a teendő, hogy visszaváltáskor bemutatod a QR-kódot, a visszaváltó automata felismer, keresztneveden köszönt, és elindítja a futószalagot. Bepakolod a flakonokat és a végén megnyomod, hogy átutalás bankszámlára; ennyi, azonnal utalnak. Most megnyitottam a REpont appot, ott látszik, hogy 34 flakont váltottam vissza eddig, 1700 Ft-ot utaltak a számlámra.
De a terveim között szerepel az, hogy egy sima, fehér, bankkártya méretű plasztik kártyára nyomtatotok 2 QR kódot. Az egyik oldalára teszem a Lidl-ös-, a másik oldalára a REpont QR-kódom. Így nem kell a telefont előszedegetni mindig.
-
joelke HU
őstag
válasz
kanyi51 #169501 üzenetére
Nálam például fontos volt váltani. Android 12 esetén nem volt a 7.0.58 alatt görgethető a háttérkép. Amúgy is furán állította be. Hiába ugyanaz volt a lezáró képernyőn is mégis másképpen más méretben jeleníti meg.
Azon felül a 8-as verzió már színtémában is tud igazodni a háttérképhez. Ilyen téren jobban testreszabhatóbb -
crok
Topikgazda
válasz
kanyi51 #167689 üzenetére
#167685-ben a vissza gombra bezárást nem a launcher csinálja hanem a rendszer (a navigation key-t nem kezeli a launcher, azt a rendszer kezeli és metódust nem ismerek (legalábbis én) arra hogy ez elérhető lenne 3rd party-nak). A fejlesztői menüben szoktak olyat hagyni hogy vissza gombra bezárás.
-
válasz
kanyi51 #167108 üzenetére
Nem kell törölni a memóriából semmit!
Azért van a memória, hogy használja a rendszer, nem fog megtelni, vagy belassulni!
A többség valójában nem fut a háttérben, hiába van ott.
Én soha nem törlöm, csak akkor ha konkrétan be akarok zárni egy appot.
Egy régi megszokás, hogy törölni kell a memóriát. -
crok
Topikgazda
válasz
kanyi51 #166921 üzenetére
Ilyen feladatra még a 10 éve megvett Smart Tools-t használtam aminek azóta van újabb változata ami sajnos 2200JMF most.. de ha csak egyetlen mérésre kell akkor van nekik egy külön szögmérő alkalmazásuk, ránézésre a toolbox összes eleme egyesével elérhető külön is.
-
-
válasz
kanyi51 #164888 üzenetére
Ha MIUI, akkor lehet, neked válaszoltam már, de a MIUI kanossza eljárása segíthet szerintem: automata indulás bekapcs., MIUI akkukímélő kikapcs., lakatolni az alkalmazásváltóban.
-
efi99
őstag
válasz
kanyi51 #153172 üzenetére
Hát akkor ez nem az app hibája, hanem a telefon miatt van. De semmiképp nem a GDPR miatt, mert akkor egyiken sem menne. Nálam a Voice recognition (software) módban van. Elképzelhető, hogy van megoldás minden telefonra, csak a fejlesztő sem tud 100 telefonon tesztelni egyszerre. OS melyik? Főleg a 9-esen volt sok a panasz.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
kanyi51 #153166 üzenetére
Szerintem nem beállítás kérdése, én végizongoráztam korábban az összes beállítást egy csomó programnál, eredménytelenül. Van olyan készülék amin megy és van amin meg nem. Nálam korábban használatban volt a Cube ACR, egészen jól (nem tökéletesen, de elfogadhatóan) működött. Utána jött két rendszerfrissítés és meghalt. Letöltöttem egy másk progit, az működött egyszer, majd azt is kilőtte a rendszer. Ezután újból leszedtem a Cube-ot, most az van fent és működik, úgy mint régen. Tehát nem tökéletesen, de egészen elfogadhatóan. (néha nem tudja azonosítani a számot, néha a hívó nevét sem és nagy ritkán el sem indul a felvétel, de ez elég ritka már.)
-
tylerddd
veterán
-
Szabó András
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Jelszókezelők
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bitcoin topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Oakley topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hűtőt vegyek?
- További aktív témák...
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest