- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
MADcat #143505 üzenetére
Megnéztem, az Erste nem így működik. Mindenképpen kell az ügyfélazonosító és a jelszó. Ha van a telón net, akkor jöhet ezután az ujjlenyomat. Ha nincs net, akkor egy ábrát kell beolvasni a telóval, ami erre generál egy kódot, amit manuálisan kell a webes felületen bepötyögni.
-
Somatom
veterán
válasz
MADcat #143500 üzenetére
Nincs PC -m, így ezt nem tudom kipróbálni. Ha a telón használom a webes netbankot úgy, hogy telepítve van a MobileBank, akkor ellenörző SMS helyett, ujjlenyomattal is azonosíthatom magam. Van egy "vizuális kód beolvasása" opció is, de a fenti okból ezt nem tudom kipróbálni.
-
-
-
Luissimo
veterán
válasz
MADcat #141967 üzenetére
Hasonlít a hu rádióhoz, Daily Tunes a neve, szerintem ugyanazok a fejlesztői, a világ összes országából válogathatsz adókat.
-
-
-
Fall-N
veterán
válasz
MADcat #138693 üzenetére
Azért abban igaza van, hogy a gördülékeny működésről messze vannak ezek a banki vackok. Az Erste is amit én használok, minden csak nem fürge. Az összes funkció sem érhető el, ami böngészőből igen. A sablon kezelés is vacak, alig tudtam egy általa önkényesen elmentett sablont kitörölni, amit egyetlen egyszer kellett használom évekkel ezelőtt, amikor utaltam pénzt egy volt munkahelynek a szerződés lejárta után.
Úgyhogy kár pörögni a témán, mint majdnem mindenből itt sincs kiemelkedő magyar banki alkalmazás. Az meg külön vicc, hogy lassan 2020 lesz, de az NFC-s fizetés szinte nem létezik.
-
atike
nagyúr
válasz
MADcat #137500 üzenetére
Azt írták itt pár hsz-el korábban, hogy abban is van gyárilag beépítve... Azt nézted már? Arról nem tudok nyilatkozni, de az általam említett gyártók telefonjában lévő tökéletesen jól működik és kellő részletességgel paraméterezhető (csoportok, fehér lista, fekete lista, idegen számok, letiltott számok, stb).
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
MADcat #137496 üzenetére
Próbáld ezt Blacklist Blocker . Én nem használok ilyet, de F-Droidos, ezért a biztonságosságától nem tartanék.
-
válasz
MADcat #137490 üzenetére
Calls Blacklist - Call Blocker
Ebben megadod a fehérlistán, hogy a 06-tal, +36-tal kezdődő hívásokat engedje át, akkor a többit blokkolja. -
crok
Topikgazda
válasz
MADcat #136448 üzenetére
Ez engem is érdekel, pont ugyanolyan háttérrel mint amit iguana felvázolt. Érdekel hogy más mit gondol mert nekem tetszik a dolog.
Az API nyílt forrású, webes/iOS/Android kliens appok és pl. botok a csatornákhoz, csatolhatsz bármit 1.5GB-ig, mindent tárol a felhőben, nem gyűjt adatot rólad, titkosíthatóak a beszélgetések (secret chat akár client-client titkosítással, benne a csatolmányok is és elég komolyan gondolják: $300.000 jár annak akinek sikerül törni és adatot kiszedni a titkosított adathalmazból és hitelt érdemlően bizonyítja is), szerkeszthető egy-egy hozzászólás (amit "szerkesztve" taggel lát el utána), törölhetőek a hozzászólások (akár a másik oldalról is), önmegsemmisítő üzenet, valamennyire formázható a bevitt szöveg, emoji-k, stickerek tömkelege (naggggyon fontos ám), van hanghívásra is lehetőség (és már videohívásra is).
Nekem tetszik amit az alapítók beletettek (FAQ idevágó része) mind pénzügyileg mind technológiailag - és ideológiailag is. Ajánlom a FAQ előzőleg linkelt részét mindenképp elolvasni. Érdemes beleolvasni az "ezt írták rólunk" cikkekbe is: pl. miután egy éve mikor nem adták ki az oroszoknak a titkosításhoz használt kulcsokat gyakorlatilag kitiltották a platformot az oroszoktól. 2014-ben az egyik alapító elhagyta Oroszországot (ja, amúgy ő csinálta az orosz VK-t (VKontakte) is). Nincs reklám és nem is lesz mert egy üzenetküldő app ne a pénzcsinálásról szóljon. A GDPR rész kifejezetten tetszik, hogyaszonnya' szabadfordításban: "..mivel pont a magénélethez való jogunk visszaszerzése miatt hoztuk létre a Telegramot így pont kb. semmit se kellett tegyünk hogy megfeleljünk".
[Szerk. így visszaolvasva..]
NEM, nem fizetett hirdetést láttatok, csak szeretném hallani a másik oldalt mert nekem ez tetszik és nem tudom másnak miért nem. -
iguana
őstag
válasz
MADcat #136448 üzenetére
sajnos tényleg nem elterjedt. a családban mindenkit átállítottam erre kb. 2 éve.
baromi egyszerű, baromi letisztult, használod, működik. (a magyar nyelv hiánya érthetetlen számomra)tudom (mint mindenben), meg vannak a ragaszkodások, "fanboy"-ok, de tényleg érdekelne, hogy miért nem?
aztán lehet, hogy 1-2 év múlva idejövök és én fogom azt mondani, hogy ne.
szóval érdekelne alufóliasisakkal is, és anélkül is.
komolyan, nem irónia. -
Golden9
veterán
-
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
MADcat #134963 üzenetére
Az első kérdésre egyértelmű a válasz: igen, az az alkalmazás egyben mutatja az összes szinkronizált mappa tartalmát, időrendben. A másodiknál kicsit bizonytalan vagyok, de ez hibának tűnik. Ha tényleg felkerültek a képek az online tárhelyre, akkor élnie kellene a lokális törlés lehetőségének. A képernyőmentés alapján az alkalmazás úgy tudja, hogy semmi nincs a felhőben, így nem is engedi a helyi törlést.
-
tomy86
addikt
válasz
MADcat #134779 üzenetére
Mert nem kell hozzá freemailes cím. Évekkel ezelőtt regisztráltam szintén gmail-es címmel. A freemailes reg csak egy lehetőség volt (vagy most is az), hogy ha van ilyened, akkor az ottani mail/jelszó párossal is be lehetett jelentkezni, de nem kell azt használni, csak egy lehetőség.
-
crok
Topikgazda
válasz
MADcat #134724 üzenetére
Fulllll off, de ha ilyesmit kell küldeni és úgyis tárolják majd gépen.. akkor miért nem wetransfer vagy tresorit? Vagy ennyire nem publikusak az anyagok? Időkorlát után törlődnek úgyis. Vagy Mega.nz és link küldés aztán törlés? Vagy nem is tudom.. jó, persze freemail / citromail / onbox lol biztosan kizárva, be is szántottam ami volt még ('99-ben volt egy freemail regisztrációm).
-
Ateszpapa
addikt
-
Zola007
veterán
válasz
MADcat #133750 üzenetére
sehogy
a gmail nem tesz különbséget a kettő között, a szerverük kiveszi a pontokat a címből, bármennyit is írsz be.
pont az olyan esetek miatt hagyták ki anno, hogy ne kapja meg más felhasználó, de azért vizuálisan segítse a hosszabb/bonyolultabb címmel rendelkező tulajokat.a probabela egyszerre jelenti az összes variációt, mindegy, hogy proba.bela, probabe.la, pro.babela, pr.oba.be.la címre is írnak, belépni is be tudsz bármelyikkel
-
crok
Topikgazda
válasz
MADcat #133750 üzenetére
Igazából mondok jobbat:
Lépj mondjuk be egy inkognító módos böngészőből GMail-be úgy, hogy felhasználónévnek csak annyit adsz meg hogy probabela majd a jelszó (meg ha van 2 lépcsős beléptetés akkor az is) és simán belép pont nélkül is. Mert így működik. Így tudod használni a "pont nélkülit". Igazából csak a pont nélküli userID létezik, szóval te gyakorlatilag ha eddig a "proba.bela@gmail.com"-ot használtad akkor tudtod nélkül használtad ezt a feature-t - egyfajta automatikusan létrehozható email alias, egy 11 éves feature, azt hittem hogy sokan ismerik. -
Somatom
veterán
válasz
MADcat #132783 üzenetére
Az X -et telepítettem a telómra és a PC -re is. A bejelentkezés síma ügy butatelóval is (kód SMS -ben). Teszteltem a chatet, müxik. De, hogy a túróba kell hangüzenetet küldeni? Sehol egy mikrofon ikonos rögzítőgomb. Telón és PC -n is ezeket látom. A gémkapocs az a csatolmány. A két szélsőre meg errort dob, mert a PC -n nincs kamera. De, mikrofon van csatlakoztatva és működik is, úgyhogy a hangüzenetnek nem lenne akadálya.
-
Somatom
veterán
válasz
MADcat #132781 üzenetére
Az én telóm nem tudja, de ez lényegtelen. A 6210 -es Nokia óta az összes telómat megtartottam, úgyhogy van választék, amibe belerakjam a SIM -et.
A gond az, hogy a Whatsapp igényli, hogy a regelt SIM folyamatosan olyan eszközben legyen, amire telepítve van a Whatsapp. Na, ez nálunk nem játszik. Egyszer, a regeléshez esetleg át tudom rakni, de amúgy az Ő SIM -je tartósan a butatelójában lenne. A Telegramot kizárólag a PC -s Androidon használná. Tulképp egy olyan hangüzenetes kommunikációt szeretnék, mint amit a Whatsapp tud. Nem kéne pötyögnie, csak egy egérgombnyomással rátapicskolna a mikrofon gombra, elrebegné a mondandóját és elengedésre már küldené is az üzenetet. Ez lenne a neki való.
-
Somatom
veterán
válasz
MADcat #132778 üzenetére
Az én fiókomnál ez rendben van. De, ahhoz, hogy kommunikáljunk, neki is kell egy fiókot regelnie. Nála viszont nem játszik az, hogy a "telón az app", mert a SIM -je egy butatelóban van. Hacsak én nem rakom át egy okostelóba azért, hogy regeljek. Az volt a kérdés, hogy kell-e ilyet trükközni, vagy, egy SIM nélküli Androidos eszközzel + egy butatelóval is meg lehet csinálni az azonosítást úgy, hogy utána a SIM nélküli eszközön tartósan lehessen használni a Telegramot?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MADcat #132622 üzenetére
Én minden titkos dolgot a OneNote-ba mentek el, ott is le lehet védeni jelszóval.
Jól sejtem, hogy ebbe az app-ba jobb lenne tárolni? illetve nekem kb. az összes okmányom fel van töltve a google drive-ba. Ezeket is ide kéne inkább feltöltenem? Lehet egyáltalán? Valamint ezeket hol tárolja? Felhőbe? Mert annyira akkor ott sincs biztonságba... vagy nem jól látom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Minecraft
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest