- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
Topikgazda
válasz
szimi57 #171268 üzenetére
Ha ugye meg tudna adni a PC-nek azt a bizonyos jogot amit az elso csatlakozaskor kell megadni.. pont emiatt kerdeztem, hogy adb-re van-e lehetoseg, volt-e valaha PC-n USB debug-al, van-e ertelme errol beszelni de mivel nem is tudja mi az adb igy ez ki is zarhato mint lehetoseg.. de akkor egy RPI meg egerszimulalas etc. is kizarhato mert nem lesz skill. Max. raakaszt egy donor kijelzot.
-
Fall-N
veterán
válasz
szimi57 #170338 üzenetére
Én általában szeretem a külső fejlesztők munkáit, de alapvető dolgokra nem használok. SMS-t szökőévente küldök, inkább a kapott kódok miatt fontos csak. Arra meg bőven megfelel a Google Messages. Ugyanígy vagyok a tárcsázó/névjegy alkalmazásokkal is.
Viszont adatvédelmi dolgok miatt lwhet jobb is így.
-
törölt tag
válasz
szimi57 #170356 üzenetére
Számára igen. Bár én már rájöttem, hogy neki igazából az a baja, hogy látja az igazságot abban amit írtam és amit páran meg is erősítettek, csak már kellemetlen neki elismernie, hogy ő rosszul gondolta, vagy egyáltalán nem gondolt arra, amit írtunk.
Még ezzel sem lenne bajom, próbálom ignorálni, de gyakorlatilag minden mondatomba beleköt a haverjával együtt. Már jeleztem a moderátoroknak, de legfeljebb törlik az írását, nem tiltják. -
efi99
őstag
válasz
szimi57 #170277 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha hívás közben kellene a kijelző vagy a tapizás, akkor mi van? Sőt igazából így megszakítani a hívást is csak a power off gombbal lehet (miután be lett rá állítva). Én sem vagyok oda túlzottan a virtuális közelségérzékelőkért, de a Samsung + True Phone combo teljesen jól működik vele.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szimi57 #169931 üzenetére
Böngészőben bejelentkeztem Gmail levelezőbe, ott beállítottam.
Számítógépen az Outlook-ban csak azok jelennek meg, amit kiválasztottam.
De telefonon a Gmail appban megjelenik az összes címke továbbra is.
Vagy a Gmail levelezőbe bejelentkezve még valamit be kell jelölni? -
válasz
szimi57 #169294 üzenetére
Samsung S23-24 váltás miatt ,smart switchel átmásoltam a telefont.
Minden ok.
A cib bank mobil alkalmazása nem működik, mivel újra kellene regisztrálnom telefonos ügyintéző segítséggel, 4x. 4 db mobil kártya van az alkalmazásban ...
Van olyan backup cucc, amivel ez feltehetőleg megoldódna ?
-
Fall-N
veterán
válasz
szimi57 #169213 üzenetére
Dehogynem. Nincs GMail fiók! Régen is úgy írta a Google, hogy "Egy Google fiók az összes szolgáltatáshoz". Az más kérdés, hogy sokan a GMailt kezdték el először használni és nem ismerték a többi szolgáltatást. Emlékszem régen gyerekkoromban mi is sok másik keresőt használtunk (altavista, altavizsla, Yahoo stb), sokáig nem is ismertem a Googlet. Igaz akkor még otthon nem volt internet és az iskola használatra korlátozódott az a kevés netezés.
-
válasz
szimi57 #168647 üzenetére
Bocsánat az alapfokú kérdésért (eddig nem használtam a NovaLaunchert, de most a 19 ft-os akcióban megvettem), de a tálcát (vagy hogyan hívják androidba azt a sort, ahol a mindig megjelenő applikációk ikonjai elhelyezkednek) hogyan lehet átrakni a képernyő aljára?
A Nova alapértelmezetten a képernyő bal oldalára rakta függőleges elrendezésben, de én a képernyő aljára akarnám tenni vízszintesen ezeket az ikonokat.
-
válasz
szimi57 #168644 üzenetére
Jó részt a szétszórtság dekorációs céllal valósult meg, wp-on ez jelentette az egyedüli személyre szabottságot, ezen sokat dob SH élő csempefelülete (zene, youtube vezérlő elemek,értesítés számláló..stb) a főképernyő amiatt ilyen viszonylagosan zsúfolt. mert így fér ki az összes rendszeresen hazsnált alkalmazás, közép tájékon a sűrűbben, fent és lent a ritkábban használt appok vannak. Home screen-re volt próbálkozásom a nova-val is, a fő képernyővel nem volt gond, az app drawer-en hasalt el. Nova HS.
AtHoS
A stock launcher-ket nem nagyon ismerem, mert az első dolgom új készülék, hr esetén a SH launcher telepítése és biztonsági mentésből beállítása. -
-
efi99
őstag
válasz
szimi57 #168616 üzenetére
A Square Home-ot én is használom olyan telefonhoz, amit már csak célfeladatra akar az ember alkalmazni, nem a szokásos telefonálás/böngészés.
Pl autóban navigáció, esetleg dashcam, diagnosztika vagy zenelejátszó, elég pár nagyméretű gomb a kijelzőre, minden mást le lehet róla csupaszítani, tényleg szinte úgy néz ki, mint egy navi kezdőképernyője, ilyesmihez kiváló, nem kell miniatűr ikonokkal, meg feliratokkal szenvedni. -
efi99
őstag
válasz
szimi57 #168455 üzenetére
"Ha feszt kap az eszköz csatlakozik a telóhoz"
Bluetoothtal is így használnám, csak éppen van egy kis bibi, akár WiFi, akár BT. Eléggé úgy néz ki, hogy folyamatosan feszkó alatt van az OBD eszköz pusztán attól, hogy rá van dugva, ezért folyamatosan megy a BT is. Így aztán nem használható bekapcsolásra, meg kikapcsolásra sem, pláne, hogy azt a telefont a kocsiban is hagynám. Úgyhogy egyelőre nincs jobb, minthogy manuálisan indítom, leállítom. A kocsi saját BT-ja az jó lenne vezérlésre, csakhogy mivel a Torque szolgáltatás folyamatosan fut a telón (mivel leállítani automatizálva nem lehet), ezért egyből az OBD-re csatlakozik, így nem tudom figyelni a másik BT elérést. -
efi99
őstag
válasz
szimi57 #168455 üzenetére
Igen, WiFi-vel egyszerűbb az auto csatlakozás. Ellenben ott meg olyan gond lehet, hogy a telefon már fent van egy (fontosabb) WiFi hálózaton (pl az otthonin) és ezért a másik már nem "érdekli." Persze, ha másra nincs használva a teló, akkor elég ha az OBD2-re engeded csatlakozni.
-
efi99
őstag
válasz
szimi57 #158534 üzenetére
Ez nem a navigációs szoftvertől függ, hanem az igénybe vett térképszállítótól. Ilyen szempontból a "profik" (TomTom, NNG, Navteq/Here, az IGO amúgy mindegyikét megeszi), meglepő módon nem vehetik fel a versenyt a Google-val és az OpenStreetMap-pel. Túl ritkán frissülnek és a hibabejelentések, módosítások kezelése is túl körülményes és hosszadalmas náluk. (Ön)erőből meg már nem nagyon lehet naprakésznek lenni.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
szimi57 #157770 üzenetére
Simán ki tudtad rakni? Lassan 3 hete szívok vele. Új telefont vettem és az atyaúristennek sem tudom kirakni a widgettet. Ahogy nézem az értékeléseket a playben elég sokan így vannak vele. Nem mellesleg az utóbbi időben az app zabálja az akksit úgy hogy gyakorlatilag alig használom.
-
Faby
senior tag
válasz
szimi57 #156934 üzenetére
Kipróbáltam, sajna visszaállított dátummal is ugyanaz az eredmény.
Valami más hibának tűnik, talán a Google, nem tudom.
Tesztelgettem kicsit tegnap este, és a kézzel rögzített eseményeket jól mutatja, akár egésznapos, akár adott időpontra, csak a névnapokkal van baja, de több fiókban.
Bár a névnapok jól szerepelnek a Google naptárban, valahogy a szinkron nem az igazi.
A névnapokat külön naptárba így húztam be [link] régen, most töröltem a teljes naptárat, hozzáadtam újra egy újonnan letöltött fájlból, innen, de az eredmény ugyanaz, több fiókban is.
Nem nagyon értem…
Van ugyan egy offset beállítás, ami ilyesmi hatással van, de az 0-n áll, ha átállítom 1-re, 2-re pl, akkor még egy, két nappal előre siet. Sajna -1-et nem fogad el…Tudna valaki egy próbát tenni?
-
Somatom
veterán
válasz
szimi57 #155790 üzenetére
+1
Elvileg ennyi az egész, de nem teszteltem, csak összedobtam a makrót. -
crok
Topikgazda
válasz
szimi57 #155714 üzenetére
Tök jó! Az a fajta tartó amit használsz is tök jó - csak én a műszerfal fölött szerettem volna látni az infót (alul így beakasztani nem is tudom, nincs rá hely) és taszkváltással a Sygic mellett akartam volna használni.. na, azt a tartómat megette a nyári nap, egyszerűen "kitágult" a műanyag
Így maradt a CD helyébe betolt tartó, másik meg egy A oszlop mellé a kis háromszög üvegre betett vákuumos tartó, az is jó mert mellette felhúztam a tápot fixen egyből alá és se nem takar ki semmit se nincs napfényben nyáron.
-
crok
Topikgazda
válasz
szimi57 #155704 üzenetére
A Torque Pro baromi jó, [én így használom]. Igen, logot is csinál ha kell de szerintem azért vastagon olcsóbban hozzá lehet jutni jól működő ELM327 dongle-hez és a Torque Pro-val együtt is 5K alatt lehet maradni. Bár ha csak utat meg gyorsulást kell méretni akkor a Torque meg egy dongle ágyúval verébre.
-
bestpixel
tag
válasz
szimi57 #155684 üzenetére
Nos, sikerült beállítani, működik a folyamatos email értesítés. Csak a már vázolt akku beállításokat kell beállítani "ne optimalizáljon"-ra (vagy vmi hasonló a konkrét elnevezés).
Köszönöm még egyszer.
Ja és érdekes, a Fair Email pár másodperccel gyorsabb, mint a BlueMail. Talán közelebb vannak a szerverei... -
cidalain
veterán
válasz
szimi57 #155657 üzenetére
Végül a Callyzer-t raktam fel reggel egyébként.
Ugyan be lehet állítani alapértelmezett tárcsázónak, de nem szükséges, anélkül is működik.
A proginak kell hozzáférés a kontaktokhoz, és a híváslistához, és onnan gyűjti az adatokat össze akkor amikor elindítom. Azaz a progi nem kell hogy fusson állandóan a háttérben.
Többféle kezdőképernyőt állíthatunk be, és kb pont azt tudja, amit szerettem volna.Kiderült hogy idén eddig több mint 157 órát telefonáltam (csak céges ügyben, csak munkaidőben), ez 3778 hívást jelent (1994 bejövő, 1364 kimenő) mekkora volt a leghosszabb hívás (mikor, és kivel), melyik ügyféllel beszéltem a legtöbbször, legtöbbet ilyenek.
-
-
-
cidalain
veterán
válasz
szimi57 #155646 üzenetére
Viszonylag pontosan lenne jó. Csak ha jön a főni, hogy ma már megint nem haladtam a dolgaimmal, akkor rá tudjak bökni, és megmutatni, hogy a 8 órás munkaidő alatt 5 órát dumáltam. Szóval én voltam a munka hőse tulajdonképpen, csak pont nem a látványos felével haladtam :)
Ezt lestem ki tesztre, egyébként: Callyzer
@efi99: én is pont ezt találtam, csak előbb írtam, minthogy a tiedet olvastam. Holnap kipróbálom.
-
Somatom
veterán
válasz
szimi57 #155605 üzenetére
Telón 9 -en vagyok. Másodlagos kijelzőhöz frissítenem kéne 10 -re. De, erre sztem nem lenne jobb. A WebDAV tökéletes. Tallózom a telóm tartalmát, azt másolok, vagy játszok le, amit akarok. A telón indítom a szervert, de símán megoldható lenne az is, hogy a tabletről küldjem a telónak az utasítást.
-
válasz
szimi57 #155582 üzenetére
Van logika abban , hogy így készítették el , ha belegondolsz ezzel kényszerítenek arra , hogy az elsődleges eszközödön használd , emiatt pedig a felhasználó is védetteb , kisebb a lehetősége a visszaélésnek . A tablet gyártónak kellett volna olyan eszközazonosítót készítenie ami az egy telefon egy account követelménynek megfelel. Mert van rá példa , hogy sim kártyás eszközön , tableten gond nélkül lehet használni az app-ot.
-
válasz
szimi57 #155573 üzenetére
Lehet aktív egyszerre két androidos eszközön, de csak akkor ha a kettő közül csak az egyik alkalmas önállóan telefonálásra az eszközleírás, digitális ujjlenyomat szerint. Elvileg buildprop szerkesztéssel áthidalható a probléma , persze kérdés , hogy többet nyersz e vele mint amennyit veszítesz (bl nyitás,root..stb).
-
válasz
szimi57 #155549 üzenetére
Közben kipróbáltam emulátor alatt a vibert , amikor imei számot kapott a vm-en futó eszköz , onnantól kezdve másodlagos eszközként nem sikerült hozzá adni .Viszont a sim kártya kivétele nélkül is be lehet jelentkezni tableten , használni lehet a vibert , utána pedig értelemszerűen újra kell aktiválni a telefonon . Viszont az aktiválással jártam már úgy , hogy a napi negyedik után egyik eszközön se sikerült újból élesíteni a vibert . Erre valamilyen ok miatt 24 órával később nyílt lehetőség , viber app downgrade és a support-al történő levelezés után .
-
válasz
szimi57 #155562 üzenetére
Amikor a tableten inditod a viber appot vele egy időben a telefonos alkalmazáson belül is kérheted a qr kódot biber beállítások / fiók /asztali, táblagépek és klikk a jobb sarokba . A sim kártya a telefonba es ne a tabletben legyen , ellenkező esetben kilépett telefonon . Bár a hiba olyannak tűnik , mintha valamiért telefonnak azonosítaná a tabletet és emiatt csak átleptet az épp aktív eszközbe.
Próbálok utána járni , hogy milyen lehetőségek lehetnek még . -
-
válasz
szimi57 #155533 üzenetére
[Viber másodlagos eszköz, táblagép hozzáadása help.viber.com]
A táblagép másodlagos eszközként való beállítása:
1.Töltse le telefonjára a Viber legújabb verzióját.
2.Töltse le a Viber-t táblagépére a Google Playről (Android) vagy az App Store-ból (iOS)
3.Nyissa meg a Viber-t táblagépén
4.Adja meg országát és telefonszámát
5.Koppintson a Folytatás elemre.
6.Telefonszámának megerősítése
7.Szkennelje be a táblagépen megjelenő QR-kódot a telefonjával (értesítést kap a telefonján, amely megnyitja a QR-kód beolvasási képernyőjét)
8.Koppintson a Folytatás elemre.Wifiről használd amikor regisztrálod.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
szimi57 #155533 üzenetére
Már nem használok Viber-t, de korábban nekem is kellett erre megoldás.
Próbáltam visszakeresni, meg is találtam itt, de már az a link nem él.
Valami elsődleges és másodlagos reg rémlik.
Esetleg Google "viber on tablet and phone" keresés?
(Vagy jön valaki, aki így használja most is...)
-
-
w.miki
veterán
válasz
szimi57 #145033 üzenetére
Szóval Nova Launcher alternatíva lehet pl. a
Square Home 3 - Launcher : Windows style
Kár, hogy a csempék nem animáltak, nincs olyan időjárás csempe, mint a windows-os lumiákon.Illetve... a mintaképen az ott milyen időjárás widget lehet?
Gesztusokat, és gombokat nem tudtam szerkeszteni benne. Megvan -
válasz
szimi57 #144750 üzenetére
Valszeg ez is készülékfüggő. A nálam lévő Samsungok bejövő hívásnál felkapcsolják a kijelzőt, nem feloldják. Feloldásról nem volt szó. Viszont ha jön a hívás és feloldott kijelzőhöz rendeled a hívásfogadást, akkor előbb kézzel fel kell oldani a kijelzőt, mert a bejövő hívás nem teszi meg. Legalább is a Samsung-on nem. Bár szerintem másik készüléken sem, mert akkor nem sok értelme volna a képernyőzárnak, ha egy bejövő hívással fel lehetne oldani. Így viszont az automatizált hívásfogadás értelmetlen.
-
válasz
szimi57 #144732 üzenetére
"Legtöbb készülék alapból tudja a zsebben hordás funkciót."
Az én Samu készülékeimben egy forintot nem ér ez a funkció. Beteszem a nadrágzsebbe előre a telefont lezárt kijelzővel (Smart lock viselésérzékelés kikapcsolva) és fél óra múlva ugy el van nyomkodva, ahogy csak lehet.A "hívásfogadás bekapcsolt kijelzőnél" című feltétel azért nem jó, mert amikor bejön a hívás, alapból bekapcsolódik a kijelző. Én a "Készülék helyzete" feltétellel oldottam meg, de bíztos lehet még fokozni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
szimi57 #144460 üzenetére
Ez warez, a MiXplorer Silver mindig is fizetős volt.
A MiXplorer Classic érhető el hivatalosan ingyen, itt a Release fülre kattintva. A különbség amúgy csak annyi, hogy a kiegészítők (amik amúgy is ingyen elérhetők a Play Áruházban) be vannak építve a Silver-be, és ezzel a fejlesztőt is támogatod.
-
Fall-N
veterán
válasz
szimi57 #144063 üzenetére
Köszi! Így tényleg elég jó alternatíva és sokkal jobb, mint a Microsoft saját ötlete volt. Itt nem kötelező legalább a teljes csemperács, hanem szabadabb sokkal. Majd teszek egy próbát vele. Igazából a fejlesztő Total Launcher programját megvettem és most is fenntvan, elég igéretes az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest