- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
kmarci25 #159447 üzenetére
Sztem ezt inkább bringás oldalról kéne megközelíteni.
-
-
-
Dexter68
addikt
válasz
kmarci25 #156148 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Precise Volume appot.
-
No.01
addikt
válasz
kmarci25 #154271 üzenetére
Koszi. En is ezt Googliztam ki, de nem tudom, h egy mar nem tamogatott Huaweire fel lehet-e tenni...? Mert igaz nem lattam az appot, de az elso lepeskent gondolom arra a telefonra kell telepiteni amelyrol az adatokat le kell menteni. (igaz meg varok a visszajelzesre, h Playstorbeol elerheto-e)
-
g_g_g
őstag
válasz
kmarci25 #153660 üzenetére
Gmail hiba, nálam is előjött, meg itt többeknél is.
A Play is tele van ilyen bejegyzésekkel. -
-
efi99
őstag
válasz
kmarci25 #152903 üzenetére
Eszméletlen mennyiségű olyan alapvető fapados funkció van egyébként, amire a gyári Android 11 éve nem kínál megoldást.
Nincs ez az app szerinti kijelzési időkorlát, illetve folyamatos kijelző be kapcsoló gyári csempéről, nincs olyan, hogy kapásból kihangosítva lehessen felvenni a hívást, de olyan sem, hogy a fültől eltartva automatikusan külső hangszóró szóljon (Sőt ezt az elmúlt 30 évben "nem sikerül" kifejlesztenie talán senkinek sem, helyette megszületett a kihangosító-gyártó ipar). A legtöbb telefonon vaksötétben tapogatózunk a téren, hogy kinek a hálózatán vagyunk éppen, mert ott még a gyártó irtotta ki (vagy a többi egészített ki, amelyeken kiírja?). Nem lehet app szerint megadni, hogy melyik forgathassa a kijelzőt. Minimális fejlesztést igényelnének, mégsem. Helyett külső alkalmazások kellenek. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
kmarci25 #152188 üzenetére
Oké és azt hogyan/mivel?
Amúgy rájöttem, hogy lehet nem lesz jó,
mert alvó módban magától lecsatlakozik úgy is.Nekem meg nyilván folyamatosan kell, hogy figyelje. Azért megnézem a Settings-ben ki lehet e ezt kapcsolni.Szerk.: Van rá beállítás és elvileg most is azon van, hogy Alvó mód esetén is tartsa bekapcsolva a WLAN-t. De gyanítom ez mégsem u.a., mert ébresztéskor jó pár másodpercig még "szürke" a kis Wi-Fi ikon, ezért azt gyanítom, hogy ilyenkor magától újra csatlakozik, mert alvó mód alatt meg mindig bontja a kapcsolatot?
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
kmarci25 #150529 üzenetére
Ha Tuya, akkor célegyenes. A Tuya bevihető a SmartThings -be. Ahhoz meg van egy Sharp Tools nevű app, ami Tasker beépülő és integrálható a SmartThings -be. Nemrég csináltam így egy automatizált konnektor kapcsolgatást.
Szerk.: Bocs, kevertem a hsz. -eket! Ez a módszer csak Samsung telóval működik.
-
Peterhappy
őstag
válasz
kmarci25 #148578 üzenetére
Hopp, így nem kerestem rá, köszönöm
Így működik most minden, ahogy megszoktam, és ahogy Faby írta, tényleg kellett a bezárás-újraindítás, sima újraindítás kevés volt. Köszi még egyszer (Fabynak is)!@M3oH: Köszönöm, akkor marad a Beta. Esetleg a dev, bár a Beta szimpatikusabb volt.
-
crok
Topikgazda
-
sch_a
addikt
válasz
kmarci25 #145813 üzenetére
Köszi a tippet, még nem gondolkodtam ezen, de azért macerásabbnak tűnik egy router-t használni erre a célra. A cégest ritkán használom, inkább csak elérhetőnek kell lennem. Zsebemben elfér, tölteni ritkán kell. A legjobb megoldás az lenne, ha a telekomnak fizetnék a netért is. Csak ott 10Gb 4500 pénz, a telenornak meg 5500-at fizetek a korlátlanért + 50 perc beszélgetésért.
-
Diokhan
addikt
válasz
kmarci25 #145514 üzenetére
Nem kell elmagyarázni, pontosan tudom, hogy milyen. Azt próbáltam elmondani, hogy akármilyen GPS-t is használsz, ha offline akarsz navigálni, akkor mindenképpen le kell tölteni valamilyen térképet hozzá. A hagyományos GPS készülék az elején kéri, hogy melyik térképet szeretnéd, a Google Maps pedig megadja a lehetőséget, hogy tölts le offline térképet. Egyébként a kettőt össze sem lenne szabad hasonlítani.
Amin nincs net, arra memóriakártyáról másolják a térképet. -
svgyula
addikt
válasz
kmarci25 #145115 üzenetére
Szia! Az android frissítések nem a TE biztonságodat szolgálják már évek óta! Ezek a rendszerek arról szólnak, hogyan lehet a lúzereket még jobban leszoktatni arról, hogy észrevegyék az monitorozást és a személyes adatok ellopását! Az nagyon jól hangzik, hogy kapsz "ingyen"
tárhelyet és mentsd oda az adataidat
A valóságban az adataid "valahol amerikában" egy szerveren őriznek.
Nekik az pont elég amit ebből megtudnak mert se te, se más, ne gondolja azt, hogy ezekhez az adatokhoz nem fér hozzá az adott szerver üzemeltetőjeAmi pl az android 10-nél előjött a google alkalmazásokkal kapcsolatban az csak azokat nem készteti arra, hogy továbbgondolják akik nem értenek hozzá.(ez nem személyeskedés!) Összevonnak alkalmazásokat amik eddig nem igényeltek internet szolgáltatást azok most erőszakosan mennek fel a netre! Csak egy példa az SMS az ugye GSM hálózaton működik elméletben? De nem! Az elküldött üzeneketet is feltöltik egy szerverre. Eddig csak egy itthoni SMS átjátszó tárolta ezeket. Most már erre is igényt tart a kugli. A saját szolgáltatásait ráadásul önállóan vissza kapcsolja akkor is ha ezt a felhasználó letiltja.
Nos akkor hol itt a biztonság? (csak költői kérdés volt nem várok választ) -
-
Diokhan
addikt
válasz
kmarci25 #145013 üzenetére
Nem kell nagyon operálni, csak be kell lépni fastboot módba. Tartsd lenyomva a power gombot amíg újraindul, majd a rezzenés után nyomd meg a volume UP gombot és tartsd, ekkor be fog lépni fastboot módba, majd:
Írd be adb parancssorba:
adb devices - Itt ha ki listázza a készüléket, akkor :
adb reboot -p - Néhány másodperc múlva ki van kapcsolva. -
crok
Topikgazda
válasz
kmarci25 #145008 üzenetére
..de van benne TWRP most is, nem? Vagy lehet rajta bootolni egy TWRP-t, nem? Fastboot módba el tudod gombokkal indítani? Akkor TWRP alatt mivel van adb (adb sideload is csak adb-vel megy) onnan is kérhetsz adb shell-t is akár, onnan meg megy az aztán reboot -p vagy eleve adb reboot -p (A rendszerből magából menne a
svc power shutdown is
.)Vagy látszik bármi a kijelzőn? USB OTG + egy egér, azzal nem tudod kikapcsolni?
Fastbootban ha otthagyod sokáig akkor restartol vagy power off?
Meg szerintem amúgy ki kéne kapcsoljon ha 15sec-ig nyomod a kikapcs gombot (vagy kikapcs + vol- talán?).
-
dbius
veterán
válasz
kmarci25 #144813 üzenetére
Megpróbálhatod próbaképp telefonra telepíteni az outlook alkalmazást és abban beálíltva a fiókod szinkronizálni. [link]
További lehetséges segítség: [link]
Sajnos jelenleg nem tudom kipróbálni, mert nincs olyan fiókom, amivel tesztelhetném, de hátha jár erre más, akinek személyes tapasztalata van a dologban.
-
dbius
veterán
válasz
kmarci25 #144811 üzenetére
Ezért javasoltam korábbi hozzászólásomban, hogy a készüléked Beállítások - Fiókok részben nézd meg a kapcsolódó exhcange fiókot, hogy ott mi van beállítva szinkronizáláshoz és ott próbálnál szinkronizálást kezdeményezni, hogy a készüléken létrejöjjön egy "offline", szinkronizált példány és ahhoz már hátha hozzáférnek a névjegykezelő appok.
-
dbius
veterán
válasz
kmarci25 #144805 üzenetére
Sajnos nem tudom az okát, mielőtt válaszoltam a linkelt xda fórumban rákerestem az "exchange" kifejezésre, de a legutolsó ezzel kapcsolatos hozzászólás is 2017-ben volt.
Valószínűnek tartom, hogy a fejlesztő kérni fog hibajelentést is az apbból (beállítások - hiba jelentése), hogy meg tudja nézni a logokat.
Szerk: Ez már csak okoskodás/találgatás részemről, de a készüléked beállítások - fiókok menüjében az exchange fiókot ha szinkronizálod a készüléken?
Én magam jelenleg - még - nem használok exchange/outlook címjegyzéket, mh-en májusban állunk át...
-
dbius
veterán
válasz
kmarci25 #144803 üzenetére
Érdekes, én amint a pipát kiveszem onnan egyből mindegyik csoportban megnő a kontaktok száma, mivel több olyan is van, akinél nincs szám csak email elmentve. (azokat viszont a tárcsázóban felesleges megjeleníteni, ezért is használom ezt az opciót).
Mindenképp érdemes lenne jelezned a fejlesztőnek a linkelt xda fórumban, hogy mi a probléma.
-
dbius
veterán
válasz
kmarci25 #144795 üzenetére
Sajnos ez lehet egy bug, jelezni kellene a fejlesztőnek a problémát itt: [link]
Szerk: Esetleg nincs bekapcsolva, hogy csak azok a kontaktok látszódjanak, akiknél van megadva telefonszám? (beállítások - névjegyzék - megjelenített névjegyzékek -> pipa ki a "csak telefonszámot tartalmazó" lehetőségnél.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
kmarci25 #144058 üzenetére
Szuper! Annyi, hogy az első megoldás kényelmesebb (flash and forget, csak ugye ha a Magisk template változik akkor vissza kell majd menni hogy frissítsd) a második megoldás univerzálisabb (egyszer a prop-okat hozzáadod, a modult meg frissíti a dev úgyis a Magisk-hoz (hivatalos segítője a Magisk dev-nek.. szóval.. érted.. ( : )).
Ja és a Mido.. meglátjuk milyen lesz a hivatalos, jó úton van mindenképp, mostmár az ujjlenyomatolvasó dolog is megoldódott ugye szóval elvi akadálya nincs a hivatalos build-eknek. LOS-t minimum 4 ember is reszelget, meglátjuk mit hoz ki a forrásokból a hivatalos maintainer ( : merülési gondok még adódgatnak, de adtam tippeket nekik ( :
-
crok
Topikgazda
válasz
kmarci25 #144053 üzenetére
Ezzel (esetleg ezzel, XDA-n is fent van) nem finomhangolható?
Egyébként Magisk van? Lenne rá modul - ugyan Repoban nincs benne de itt van az XDA thread, letölthetőek a modul zip-el (a filenév végén van hogy mennyi lépcsőre állítja).
Vagy az MagiskHidePropsConfig modult felteszed (Busybox modullal egyetemben) és hozzáadod ezt a 4 build.prop-ot a rendszerhez (vagy simán hozzáadod/átírod magában a build.prop-ban egy jóféle editorral):
terminált nyitsz
su
props
4
n
megadod a build.prop nevét
megadod a build.prop értékét
y - elfogadod hogy továbbmész
nem restartolsz hanem hozzáadod a többit is ugyanígy
majd csak aztán restartoltsz -> profitItt vannak a build.prop-ok amiket lehet állítani:
ro.config.vc_call_vol_steps=30
ro.config.media_vol_steps=30
ro.config.alarm_vol_steps=30
ro.config.system_vol_steps=30
Nyilván annyi lépcsőt írsz be hogy a granularitás neked pont megfeleljen (: -
crok
Topikgazda
válasz
kmarci25 #143553 üzenetére
Annyi emailklienst átnéztem már, FOSS és nem FOSS, de hogy nem találok egy olyat amiben be lehet állítani hogy egy linket magában az appon belül nyisson meg WebView-val.. Mind külső alkalmazásban akarja megnyitni. Egyedül a GMail-ben van - amit néztem - hogy beállítható hogy appon belül nyissa meg. Egyszerűbb lenne nekem mert így a PH! értesítéseket megnyithatnám appon belül és nem kéne zárogatni a böngészőablakokat (nincs default browser mert egyik-másik dolgot máshonnan megnyitva meg kell hogy tudja választani). Pedig a bejárt út nem rövid: K-9, K9 Material, Edison Email, Blue mail, Aqua, Simple mail (FOSS), Fair mail, TOH Email pro, TOH Email for GMail (ami amúgy ugyanaz mint az előző csak pepitában - de amúgy is levették Play-ről), TypeApp mail, myMail, Newton mail, Universal email app, Spark, a LineageOS sajátja, sőt, rápróbáltam a MIUI Mi Mail-re is.. talán az Outlook maradt ki meg a Yahoo ami még kezel GMail-t is? Nem tudom.. nincs valakinek első kézből ötlete? Lehet átsiklottam a sok appban a menüpont felett de mindet átnyomkodtam az utolsó menüpontig.. szerintem..
-
crok
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest