- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
smithsys #137257 üzenetére
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó topikban teszem fel a kérdést, de hátha.
A telefonomon a kijelző feloldása után legfelül gyakran megjelenik egy szürke csík, benne egy promotion
felirattal. Hogyan lehet kideríteni, hogy ezt melyik program okozza, vagy hogyan lehet megszüntetni a jelenséget? Ritkán egy teljes képernyős reklám is bejön (Slot Machine), elég zavaró, pláne, hogy ennek még hangja is van. -
domerator
veterán
válasz
smithsys #135755 üzenetére
Van aktív kártya és be van állítva az érintéses fizetés, szóval ettől mennie kellene.
Indiant:
Mennie kellene, ezért is kérdeztem, hogy esetleg én vagyok a béna és nem a teló :)hodostamas:
Szerintem nálad a pont, ez lehet a baj... visszagondolva a samsung deklaráltan is nem 100% biztonságosnak hirdette az arcalapú feloldást. Majd kipróbálom és beszámolok. Az a gond, hogy ezen a telón a három azonosításból egy se tökéletes, de az arcos a legkényelmesebb, az ujjast valahogy nem akaródzik eltalálnom.zsoltzsolt:
Gondolom az otp ügyfélszolgálatra gondolsz... vagy a simple üfsz-ra?... vagy a samsungra? -
Somatom
veterán
válasz
smithsys #134080 üzenetére
Nem nagy kunszt. Minden szerver ugyanazokra az alapokra építkezik. Azért szeretem a Servers Ultimate -et, mert Tasker beépülő, így automatizálóból is meghívható. Valamint, eddig az egyetlen az általam ismertek közül, amelyik egy hotspot belső IP -jén is tud futtatni szervert. Így gyorsan tudok közvetlen kapcsolatot létesíteni két droid között. A teló hardveres piszkálása viszont nálam nem játszik. Nem piszkálok olyan kütyüt, aminek a szereléséhez a 6 -os villáskulcsnál kisebb szerszám kell. Az ember legyen tisztában a saját korlátaival!
-
Somatom
veterán
válasz
smithsys #134020 üzenetére
Csak betallózni nem tudja (sztem ez vmi hiba), de attól még kezeli. Én úgy csináltam, hogy SolidExplorer Classic -ban betallóztam egy mappát az adott meghajtón. Hosszan nyomás a mappán, a felugró ablak jobb felső sarkában három vonal -> elérési út másolása. Ez vágólapra teszi az elérést, ahonnan beillesztettem a Servers Ultimate -be és visszatöröltem az utolsó mappát. Így maradt a meghajtó gyökere. Ha bármilyen más programból ki tudod jegyzetelni az elérési utat, akkor manuálisan is bepötyögheted a Servers Ultimate -be.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
smithsys #116734 üzenetére
Nem ez lepett meg, hanem az, hogy ezt hozza fel valaki példának az Androidos álló nézetű böngészőhasználathoz. De, tulképp jó példa, mert kb. erre a célra lehet praktikus, aztán slussz. Talán még a valutaárfolyamokhoz, mert a valutaváltóknál láttam még 9:16 arányra állított megjelenítőt. Bár, annak sincs semmi köze a webböngészéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged