- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Jabby #173636 üzenetére
Olvasom az epub-ot, képernyő középre katt, alsó sávban ikonok elhúz, setting / color, beállítom háttér szín tök fekete, írás fehér, link kék, lépek vissza, és semmi sem történt
Írás ugyan úgy fehér alapon fekete. Alkalmazás újraindít, a beállításokat megőrizte, de olvasásnál ugyan úgy fehér alapon fekete.
Az epubot megnéztem, laptopon tudok benne szöveget kijelölni, szóval nem olyan a probléma, hogy kép-ként lenne benne a szöveg. Windows high contrast módban normál lefeketíti a hátteret.
-
coco2
őstag
válasz
Jabby #173616 üzenetére
Telepítettem a linkről a readert, próbáltam belépni google drive-ra könyvet megnyitni, és kapom a piros háromszöget fehér felkiáltójellel "This app is blocked", "This app tried to access sensitive info in your Google Account. To keep your account safe, Google blocked this access".
-
-
törölt tag
válasz
Jabby #150119 üzenetére
Köszi Neked is.
Az adott shift elkapására kb másodpercek vannak, vagy annyi sem, így az emailes értesítés nemigen működne.Az adott app üzemeltetője pedig a Just Eat, Európa legnagyobb food delivery service-je. Fejlesztőknek írni kb veszett fejsze nyele. Vélhetőleg válasz sem érkezne, nem megoldás.
Az indiai kollegák is maszek appot használnak, de pl Amazon Flexre (csomagstzállítás, hasonló elv, már van Playstoreból letölthető app, neve FlexAlert)Az alapszabály meg az, hogy bármilyen beavatkozás az app működésébe hackinget jelent, amiért tulképp kirugnak. Ezért nincs app, ami megfogja a shiftet helyetted. De érzékelni, hogy valami megjelenik a képernyőn, nem minősül hackingnak, mert nem avatkozik be a szoftver működésébe. Ezmiatt félek picit a root jogokkal felruházott apptól, nehogy véletlen valamilyen beavatkozás történjen a részéről, ami már nem tolerálható.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Jabby #150013 üzenetére
A kép alapján ez a Merge szemüveghez tartozó alkalmazás, aminek persze a hardver nélkül semmi értelme, így nem igazán érthető, Szotyi mire gondolt.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Jabby #149938 üzenetére
Nekem nincs igazán szükségem a letöltés funkcióra, de nagyon zavar, hogy ha olyan videót kezdek el lejátszani, amin nem sok nézni való van, de a szöveg érdekel és behunyt szemmel csak hallgatom és egyszercsak beleüvőlt egy idióta zenéjű reklám.
Gyerkőcöm használja, már kezd jobban képbe lenni, mint én. De szeretem szakértők véleményét kikérni. -
crok
Topikgazda
válasz
Jabby #149938 üzenetére
IDM + Youtube letolto bookmark script, en most ezt hasznalom. A TubeMate se rossz. De ilyenrol sehol nem szolt a fama hogy kivettek a Vanced-bol a letoltest, ha van de nem megy akkor le kell jelenteni hogy kovessek le a Youtube valtoztatasat (altalaban azert nem szokott menni).
-
Somatom
veterán
válasz
Jabby #149601 üzenetére
Igen. Az is tud loopolni (deszépszó
).
Tök jól lehet vele egyszerűsíteni. Kb. 100 alkalmazáshoz ennyi a főképernyőm. Nincs is több oldal.
HoTaZo:
Akkor lehet, hogy az már prime ficsőr. -
crok
Topikgazda
válasz
Jabby #149261 üzenetére
Külön mód nincs rá, nem lehet csak úgy felvenni egy készüléket, ennek automatikusnak kell(ene) lennie mikor a Google fiókba belépsz és elindítod a Google Play-t - de van, hogy "eldobja".. szerintem első körben tedd azt amit itt Jakuu is javasolt nemrég: "Töröld a Play Áruház adatait és a cache-t és inditsd újra" majd indítsd el megint a Play-t hogy regelje be megint.
-
Somatom
veterán
válasz
Jabby #149140 üzenetére
A TubeMate -et nem találhatod a Playen. Play alkalmazás volt, de a fejlesztője nem volt hajlandó fejet hajtani a Google egy új regulájának (a YT -ról letöltés lehetőségének tiltása), ezért az app száműzve lett a Play -ről. A tubemate.net a hivatalos oldal, ott mutatja, hogy mely oldalakról tölthető le a hivatalos verzió. Én az apkmirror -t használom. Utána az app jelzi, ha frissítés érhető el és pár bökéssel frissíthető.
-
looser
addikt
válasz
Jabby #149055 üzenetére
Azt hiszem, valami ilyesmire lesz szükségünk.
-
Fall-N
veterán
-
-
Drag77
senior tag
-
Saccco
nagyúr
válasz
Jabby #129417 üzenetére
Pl.:
GPX Viewer - Tracks, Routes & Waypoints
Esetleg át kell konvertálni KML-be és akkor megy Google Maps-szal. Nem teszteltem, olvastam.
-
Dragon27
senior tag
válasz
Jabby #126259 üzenetére
Érdekes, hogy a Magic Piano by Smule nincs a rendelési előzmények közt a többi alkalmazás nincs telepítve kivéve egyet HD Camera, de ennek az ára 1,09 euró/
Ami 2,99 került az leállítva és eltávolítottam a mobilról. De dátum szerint egyik se passzol.
Lapse lt a másik Camera FV-5 ezek kerültek 2,99
Fortumo-val nagyon nem tudok mit kezdeni.Szombaton kiderül....
-
Debilon
addikt
-
-
kuksa90
őstag
Beállítható időközönként felolvassa az időt a Talking Clock.
TTS vocaliser kell hozzá, a magyar nyelvi fájlokkal, és Esztike felolvassa az általad beírt kisérőszöveggel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged