- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Probert75 #175946 üzenetére
Ez ahogy felettem írják nagyon nem egyértelmű. Sajna ha pl egy üzenetküldő alkalmazásról van szó(nyilván nem ismerem mindet) pl a whatsapp be sem enged a régi verióval! Nálam ki van kapcsolva a play de időnként be kell kapcsolni ha használni akarom! Egyszerű üzenet indításkor amit már x alkalommal megkaptam: ezt a verziót még 2 hétig használhatja! Ugyan ez van a banki alkalmazásoknál is van türelmi idő a frissítésre aztán kizárnak belőle ill nem tudsz bejelentkezni.
Persze van olyan aplikáció aminek nem kelle hálózat azok még mehetnek is az új droidon ha(?) hozzáigazította a fejlesztő a követelményekhez, na meg megfelelő mennyiségű reklámot(linket) képes beolvasni percenként -
-
csinibá
tag
válasz
Probert75 #174825 üzenetére
Hali ezeket már százszor átnéztem, de azért köszi a fáradozásod. Mindent frissítettem, mindent újraindítottam, vagy százszor, és láss csodát, X-plore egyszer csak beengedett.
Fogalmam sincs milyen hüle lehetett, és melyik eszköz agyában, de úgy néz ki, megoldódott a probléma. kopp. kopp.
Mindenkinek köszönöm a segedelmet!
-
csinibá
tag
válasz
Probert75 #174808 üzenetére
leírtak szerint telepítve, automatán nem talál semmit, adatokat megadva nem csatlakozik.
Ez azért érdekes, mert mellette pedig a router appal, mobilnetről is, be tudok menni a router agyába, ugyan azt látom, mint az otthoni gépemen, és bármit is változtathatok rajta. -
woodworm
veterán
válasz
Probert75 #174811 üzenetére
A nagy többség olyan file kezelőt ajánlott, ami tud ftp kliensként működni. Viszont te is azok között vagy, aki nem pontosan a kérdésére válaszolt.
Az, hogy a Solid Explore nem csatlakozik mobilhálózatból az ftp szerverre, több okra is visszavezethető. Csak az egyik ok, hogy nem képes rá. -
válasz
Probert75 #173651 üzenetére
Elindulnának, feltéve, hogy tényleg az angliai piacra gyártották (ott is van szürke import). Ha viszont használtan veszed, bármi lehet, főleg ha rootolták.
Viszont ha valaki Magyarországra hozta onnan, akkor nem venném meg, mert az is lehet, hogy részletre vette, nem fizette a részleteket, és letiltották kint. Itt persze attól még működhet, de ha Angliába utazol, le lesz tiltva a hálózatokról.
-
Nashville
tag
válasz
Probert75 #172802 üzenetére
Szomorú volt olvasni, csodálkoztam is hogy nem tudnak megfelelően reagálni az Android 14-en jelentkező gesztusvezérlési problémákra. Most már tudjuk, hogy miért. Kevesebb ember kevesebb ráforditott munkaidő kis pénz kis foci.
Mondjuk biztos vagyunk egy páran akik akár egy magasabb havidíjat is fizetnének érte csak visszakapjuk a jól működő Novát. Június végétől mióta megvan a Honor 200 Pro szenvedek a gyári launcher fogyatékosságával. Ami nem olyan szar csak tizedét sem tudja mint a Nova. -
fogselyem
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
-
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #170632 üzenetére
Igen, bongeszo kiegeszito de miert szivatod magad a latest.zip-el meg kicsomagolasmasolgatassal? Nem tamogatott a bongeszod amit hasznalsz? [A linkelt honlapon] ott van egy fel tucat bongeszo ikonja az oldal tetejen, az mind a megfelelo helyre dob hogy a bongeszo sajat modjan telepithesd. Ha mindenkepp masolgatnal akkor a GitHub oldal vegen kovesd az Install from source leirast. Igy mar okosabb lettel?
-
Fall-N
veterán
válasz
Probert75 #170068 üzenetére
Opera is a Chromium féle Blink motort használja, így ugyanúgy fogja kezelni, mint a Chrome. Sőt mióta kínai kézben van, átment VPN fizetős cuccra az Opera, úgy hogy már egyáltalán nem jobb a Chromenál, csak más a felületete. Esetleg a Firefox, ami nem mást használ, valosoaz összes többi is a rendszer Blink motorjával renderel.
Opera így már tényleg nem sokat ér. Cross platform téren már a többi böngésző is tud szinkronizálni (Edge, Vivaldi, Samsung Internet stb.).
-
válasz
Probert75 #168670 üzenetére
Bakker, most esett le, hogy miért van nálam a bal oldalon a dokk
(Azért, mert a Nova olyan béna, hogy ha valaki elfordítja 180 fokkal a tabit, akkor a Nova nem képes magától fixen a jobb, vagy bal oldalon tartani a dokkot, hanem odaragasztja a képernyő egyik fizikai oldalára
)
-
-
poirot
őstag
válasz
Probert75 #168664 üzenetére
Megnéztem én is a telefonom, amit mondtál, képernyő tájolásáról van szó. Ha fekvő mód kényszerítését jelölöd ki akkor elforgatja az ikonokat, viszont a dokkolót oldalt hagyja, ahoz nem nyúl. Ismétlem telón próbáltam ki, tableten nem tudom, hogy elmozgatná-e oldalt, alulra.
Elővettem a Samsung Galaxy 6 collos tabletem, azon is hasonlóan müködik, mint a telefonon.
-
válasz
Probert75 #168664 üzenetére
4 féle beállítási lehetőség van ott, Alapértelmezett, Automatikus, Álló mód kényszerítése és a Fekvő mód kényszerítése.
Próbáltam mindet, egyik se jó, sőt a fekvő mód kényszerítése ráadásul fejrefordítja a kijelzőt (mert nem kérdezi meg, hogy a fekvő módot melyik oldalra illessze
).
Nem semmi, hogy nagyon sok ember szerint a legjobb launcher a Nova, nekem meg alapvető dolgokat sem sikerül beállítani rajta
-
punky10
addikt
válasz
Probert75 #168617 üzenetére
Én sem vagyok a minimal híve, de ez meg már sok.
Ja, és ha tetszene, ha nem is ugyanilyet, de hasonlót megcsinálok a Novával....
Innen Szimi57-nek:
De:
-a kép alapján nincs dock. Pedig szeretem.
-ha van is, görgethető? Mert azt is szeretem.
-illetve ha van, mappákat is lehet elhelyezni a dockban? Mert azt is szeretem.
-widgetteknél az átméretezés, átfedés, kitöltés valószínűleg megy, különben bénán néznének ki a csempék, de ez a Novával is megy. És ezeket is szeretem.
-ikonpackok telepítése, méretezése megy? Mert a kezdőoldal kockákbol áll, és tovább?
Tudom, telepítsem, és próbáljam ki, de erre most lusta vagyok. A Nova tudja, majd ha valami hiányzik, akkor keresek alternatívát. De nem valószínű, hogy ez lesz...
Tudom:kinek a pap, kinek a papné, esetleg a lánya, de engem nem győzött meg. Most feltelepítettem a tartalék, modemnek használt telefonomra, ott talán látok benne fantáziát. Egy próbát megér. -
balazs1956
senior tag
válasz
Probert75 #168440 üzenetére
Igen tudok a kibertámadásról, de 3 évvel ezelőtt az új kocsi vásárlásnál ugyan ez a katyvasz fogadott.
A régit nem lehetett törölni, az újat regisztálni. Akkor is kb. 2 hét alatt beírva a "szakemberek2 törölték, és írták be az újat.
A döbbenetes az az egészben, hogy ez nem egy sarki webshop, vagy pizzafutár applikáció, hanem Közép-Európa legnagyobb bankjának a nem ingyenes szolgáltatása.
Világ szégyene ez az állandó káosz ami körülötte van. Sokszor nem lehet leállítani a parkolást azzal hogy nincs internet (közben 4g-vel hasít a net) Betelefonálok, szerintük én vagyok a hibás, persze az óra ketyeg tovább stb.stb. -
Lasersailing
senior tag
válasz
Probert75 #168365 üzenetére
Nagyon köszönöm a hosszú írásodat!
Sajnos a legtöbbnek megfelelek:
router (saját, tomato rendszerrel) nem is tud 5Ghz-et így ez nem lehet hibaforrás
vendéghálózat be van állítva, egyszerű névvel és jelszóval (MAC szűrést még nem csináltam meg, de ez jó ötlet, megcsinálom majd, de az a klímát nem érinti)
A telefonon a türelmes frissítés nem az én világom () , ezt ki fogom próbálni. Telefonról nem otthoni wifin van az lehet gond, tegyem "only mobilnetre a gree"-t?
Sajnos nekem sose működött megbízhatóan, ezért én mindig frissítettem a Gree appot, hátha kijavítják a hibáit... -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Probert75 #168045 üzenetére
Azért mert nem akarják, hogy felvétel készüljön. Neked is ezt ajánlják, ha nem akarod akkor tedd le a telefont és fáradj be személyesen. Nincs ezzel semmi gond. Manapság egy hangfelvétellel már bármit lehet csinálni, olyanokat hallhatsz a saját szádból, amit eszedbe nem jutna mondani soha az életben.
-
kaciokos
őstag
válasz
Probert75 #167482 üzenetére
Én is a Hyperion-t akartam mondani, mert nálam az közelíti meg legjobban azt, ami a Novában tetszik, és amikor utoljára próbáltam, nálam működött az ujjlenyomatos feloldás dupla koppos (nálam mondjuk inkább felfelé suhintásos) lezárás után.
Ami miatt viszont maradtam a Novánál, hogy jópár erős bugot találtam a Hyperion-ban.
-
poirot
őstag
válasz
Probert75 #166903 üzenetére
Nálam csak úgy, ahogy elözőkben írtam, a Screen lock ikon viszont a dokkolón van, így bármikor elérve lezárhatom és feloldáskor az órámra, arcra, ujj lenyomatra feloldja a képernyőt.
A kisegítő lehetőség is volt fent nálam régebben, viszont ezt egyszerűbbnek találom.
-
poirot
őstag
válasz
Probert75 #166900 üzenetére
Mert ha beállítom a dupla koppintásra, akkor ugyan megcsinálja, viszont csak pin kóddal tudom feloldani a képernyőt, sem ujj lenyomattal, sem arccal feloldani, ami viszont kényelmetlen. Szóval meg lehet,viszont nem praktikus.
De ha tudsz Nova launcher-en belül más megoldást, szívesen fogadom. POCO X3 NFC -
svgyula
addikt
válasz
Probert75 #166870 üzenetére
Nem nincs. Közben rájöttem. Igaz fogaskerék ikon nincs csak egy "i" karikában, de az is csak akkor csinál valamit, ha először a "további beállítások" menüt választom. Na ott volt a szívatás mert csak az információt imitáló jelre kétszer gyorsan kattintva jön elő az a beállítás amit kerestem. Ha az eszközre kattintok akkor semmi, ill azonnal csatlakozni akar..........
-
törölt tag
válasz
Probert75 #166472 üzenetére
Ha neked ez nem nyűg, akkor szeretném elkérni az e-mail fiókod jelszavát és a bankkártyád adatait. Hisz neked úgysem számít.
Megígérem, hogy nem élek vissza vele, nem értékesítem harmadik fél számára és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy tőlem ne kerüljön illetéktelen kezekbe.
-
crok
Topikgazda
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Probert75 #164281 üzenetére
Amúgy ezek a felhívások nem ostobaságok (nem részemről)? Mármint ha a Play-ről telepítik vagy csak fent a Play, nem kéne vagy annak leszedni vagy annak figyelmeztetni?
Nem tudom megteszi-e, de ha ezen listák cikkek alapján kellene eltávolítani az elég nagy hülyeség lenne. -
hamikike
tag
válasz
Probert75 #162901 üzenetére
Majd a leendő A52S-hez, mert úgy tűnik, hogy elfogadható áron 11-es androiddal adják.
Ha ezt elkezdem frissíteni, 13-ra fogja.
Ezért kerestem 12-est.
Ha van A52S-ed, milyen a rajta lévő magyar nyelvű fimver azonosítója, hogy biztosra menjek?
Akkor ezt csak az Odin-nal tudom telepíteni?
Nincs valami legális samsung alkalmazás? -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged