- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz
puma72 #56554 üzenetére
Bocs, benéztem... Nekem custom ROM van fenn, abban van Driving Mode, ahol ezt kapcsolni lehet. Ez alapján a stock dialer-ben is kapcsolható, de én nem találtam ilyen lehetőséget...
-
Acef
addikt
válasz
puma72 #56066 üzenetére
azt írtad ... nem jönnek a frissítések és gatya az egész
khmm: "Attól még jó a telefon, csak az a rossz, ha neked..."Egy kérdés, és nem offolok itt tovább:
Milyen frissítések jönnek?
- google play/app? (ez biztosan)
- esetleg rom frissítés? (erre korábban azt írták a kollégák, hogy bebillent KNOX-al)
Erre írtam, hogy Te sem kapsz. Elképzelhető, hogy azok fejlett recovery-s telefonok voltak, és arra persze nincs rom frissítés.Tehát: rom frissítést is jelez/keres a tel?
Beállítások/egyebek/eszköz névjegye/szoftverfrissítés/ellenőrzés most, vagy frissítések keresése. Erre mit válaszol a rom???zeon.hu
felraktak egy független romot. Mást nem lehet. -
Acef
addikt
-
-
paolinho
őstag
válasz
puma72 #55986 üzenetére
Elnézést, hogy beleszólok, de azt gondolom, hogy ez a topik, akár csak a többi is folyamatos "továbbképzés", és ha egy problémát sikerül megoldani, akkor az addig alkotott nézeteket nem baromságként, mint inkább csak elavultként kellene kezelni. Amióta követem az itt olvasottakat, én azt tapasztalom, hogy Acef mindenkinek csak segít(ett), ergo szerintem kár nekiesned, ha valamiben tévedett volna.
Egyébként, megvallom, én is kiváncsi lennék arra, miként lett megoldás a problémádra, feltéve ha megosztod. -
-
gatto_
senior tag
válasz
puma72 #55800 üzenetére
Pont most válaszolta, hogy valószínűleg nem. Ha ugrott a Knox akkor nincs OTA frissítés. De persze ettől még a legfrissebb gyári romot felrakhatod. Bár jobban jársz ha nem, mert egyre rosszabb lett.
Ha átmész végre az S4 topikba és olvasol pár oldalt, akkor láthatod, hogy pl a legújabb NF1-es magyar rom alatt rendszeresen magától újraindulgat a telefon. Az előtte lévővel nem látta az orosz glonass holdakat, stb.. Szóval ha nincs konkrét bajod vele, akkor jobban jársz ha nem piszkálod.
-
gatto_
senior tag
válasz
puma72 #55795 üzenetére
Ha egy gyári romot felteszel a leírás alapján, és utána nem csinálsz vele semmit, akkor frissülni fog magától.
A Knox a Samsung új biztonsági szoftvere. Ha ugrott 0x0-ról 0x1-re, ahogy nálad van, az azt jelenti, hogy nagy eséllyel a gyári garanciád is ugrott. Már ha volt.
De szerintem jobban jársz az általam linkelt topikkal, mert az a készüléked harci területe. -
Mr X
veterán
válasz
puma72 #51850 üzenetére
Ezt inkább a saját készüléked topicjában, több infót kaphatsz ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest