- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
mcsm88 #148646 üzenetére
Az Open Camera tud ilyet: Camera Preview/Ghost Image.
-
-
madkiller
őstag
válasz
mcsm88 #43386 üzenetére
+1 a chromenak kezelhetőségben és hidegindítási sebességben. Funkciónalitásban vannak jobbak, meg pl a
Dolphin talán kicsit gyorsabb lenne, ha a nehezebb lassabb kezelés nem venné el a böngészési sebességen nyert időt.
Firefox funkciónalotása tetszik még böngészési sebesség gyors indulási sebesség szörnyen lassú +memoria éhes.
Szumma: chrome szinte azonnal képbe kerül, ahogy rátapicskolok. Lapok közti váltása gyors, kényelmes, viszont a napiszar.com gyenge 2 másodpercel előbb töltbe 100%osan dolphinnal -
edemke007
tag
válasz
mcsm88 #41941 üzenetére
SAjnos nem tudom. Azért kérdeztem itt meg, hátha meg tudja mondani olyan, aki próbálta mert akkor nem kéne akár feleslegesen venni mhl-es kábelt v adaptert. Meg azt se tudom, hogy ugye lehetséges lenne e digitális kábelen átvitt filmnek a tv-n történő "összemosására", vagyis a 3d hatás előállítására. Mert laptopon ott a power dvd 13, az tudja kezelni és ezt engedi is.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
mcsm88 #41541 üzenetére
Otthon akarom nagy tv re kötni.
Fpst jobban szeretep nem tapizva játszani.
Pcn nm tudom játszani mert oda nem jelennek me ezek ;-)
Mondjuk nem értrm hogy a shadowgun multit tök frankon átrakták pcre toltam is jó volt, akkor a singlet miből tartott volna nekik.Pár dollárért steamen terjesztve tuti vennék sokan.Lényeg aki tudja hogyan lehet android gameet kontrollerrel játszani jelezze!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
mcsm88 #41545 üzenetére
köszi, így már menni fog. nekem is Xperia, abból is P, rootolt, ezek fenn vannak már, csaknem tudtam ezeket a lépéseket. Köszi még egyszer
Most nézem, ez Flip setting nem volt fenn, de nem is engedi letölteni, azt mondja, hogy nem kompatibilis (??)
( A letöltött fájl nem érvényes APK)?? -
mcsm88
senior tag
válasz
mcsm88 #41545 üzenetére
Hogyha az adathasználat, wifi, vagy a bluetoth kapcsoló megnyomásakor nem azok beállításaiba akarsz menni, hanem ki/be kapcsolni azokat, akkor az állapotsáv módosítás, gyorsbeállítás menedzsment, alapértelmezett csempe viselkedés felülivásában be kell pipálni amelyiket akarod.
(#41543) siofok
Így már érthető. -
törölt tag
válasz
mcsm88 #41535 üzenetére
Persze. Vagy a kilépő parancsot találomra várakoztatni kell, amíg biztos megtörténik a váltás, vagy a váltás kimenetétől kell függőbe tenni, ami nem tudom, hogy egyáltalán lekérhető -e. Ezért bizonytalan ebben az esetben az automatizálás. Viszont ha a statusbar -ra lehet ilyen kapcsolót tenni, akkor talán, némileg egyszerűsíthető a dolog. A lehúzáshoz van külön műveleti parancs. Mivel ebben az esetben az érintésre akkor is végrehajtódik a művelet, ha közvetlenül utána visszatoljuk a rolót (legalábbis remélem), ezért az érintési parancs az utolsó művelet, utána már nem kell semmire várakozni. Elvileg...
Akkor már csak két probléma marad.
1.: a koordináta csak álló, vagy csak fekvő módban érvényes. Ezt még meglehet oldani úgy, hogy mindkét helyzetre van parancs és telóhelyzettől függően fut le valamelyik.
2.: szerintem kikapcsolt kijelzőnél ez nem működik. Így meg nem sok értelme van az automatizálásnak. -
-
törölt tag
válasz
mcsm88 #40090 üzenetére
Ebben én semmilyen bűncselekménnyel nem látom a közvetlen párhuzamot. Attól, hogy proxy mögül rendel, még lehet jogosult a Magyar áfa nélküli árra, hisz egyáltalán nem bizonyított, hogy nem ott kívánja használni a terméket. Sőt, még az sem, hogy magának vásárolja. A torrent is csak akkor bűncselekmény, ha jogsértő módon használják. Linux disztrót pl. nyugodtan csereberélhetsz. Amíg nem bizonyosodik be jogsértő cselekedet, addig mindenki törvénytisztelő és alaptalan rágalom bármilyen jogsértő cselekedet feltételezése.
-
LonGleY
veterán
válasz
mcsm88 #39627 üzenetére
Tudom, írtam, hogy tudom.
De én nem akarom, hogy megjelenjen a Play áruházban
a Skype (hiába kapcsoltam ki rajta a frissítéseket).A baj vele ugyanis, hogy innentől fogva nem fogok tudni az
összes frissítése opcióra kattintani, mert akkor ezt is fel
akarja húzni - tök mindegy, hogy van-e pipa van sem.Az alkalmazásokat meg nyilván frissen tartom ezentúl is,
ez az opció nem játszik, hogy globálisan lelövöm emiatt... -
Gardo
tag
válasz
mcsm88 #39620 üzenetére
Pontszámot mutat, ill. grafikonos összevetést több készülékkel. Ez rendben is van.
Itt arra gondoltam, hogy egy korábbi verzióval készített (pl. ver 3.x) és a legfrissebb verzió által kapott érték megegyezik? Tehát pl. a 3.x adott 7000-et, akkor ez egyenértékű a 4.x -ben kapott 7000 -el?
A korábbi mobilarénás tesztekben értelemszerűen a régebbi ver. AnTuTu eredmények szerepelnek, ezért a bugyuta kérdésem, ami remélem érthető. -
törölt tag
válasz
mcsm88 #39266 üzenetére
Akkor ez típusfüggő. Milyen droidon van ilyen üzemmód kapcsoló? Nálam (SGS2, AOSP -alapú rom) bele kell menni a beállítások - egyéb beállítások - mobilhálózatok - hálózati kapcsolatok menübe (ezt még meg lehet oldani egyklikkre). Aztán leállítani az adatkapcsolatot és átváltani. Hát ez nem 4 sec, mire meg is történik a váltás.
Arról nem is szólva, hogy ez úgy lenne kerek, hogy ha egy olyan programot indítok, amit 3G -vel szeretnék használni (pl. VOIP, böngésző, Youtube) akkor ehhez ne kelljen külön kapcsolgatni, hanem automatikusan megtörténjen. Szerintem nincs ennyi a 3G kapcsolgatásban. Inkább veszek egy mobil töltőt, vagy még egy akkut. -
válasz
mcsm88 #39266 üzenetére
"A 2G-3G váltás tulképp bármelyik rootolt telón megoldható úgy, hogy a manuális kapcsolás folyamatát érintésemuláció segítségével automatizáljuk."
Szerintem a kiemelt rész a lényeg. Tehát rákattintasz, a kütyü "magától" belép a menübe, átváltja a hálózatot. Tehát nem egy gombnyomás és kész -legalábbis időben biztosan nem.
-
LonGleY
veterán
válasz
mcsm88 #38175 üzenetére
Beragadt az enter?.. :]
A torrent tipikusan nem egy adott szervert jelent, hanem sokféle együttes kapcsolódást. Esetleg valami proxy-n bejuthatnak adatok, de abból ingyeneset, aminek sebessége elegendő lenne a letöltéshez, nem fogsz találni (hiába van proxy support a tTorrent-ben pl.). Még ha esetleg otthon telepítesz egy kaput, és azt használod átjáróként a telefonodon, de ennek meg mi értelme, ha már távirányíthatod is az otthoni géped? Egyéb trükkről nem tudok. Bizonyára a torrent hiánya nem fogja akadályozni a munkád..
-
bacus
őstag
válasz
mcsm88 #37826 üzenetére
De paypalnak ez a dolga, hogy lássa a kártya adataim, nem ugyanaz a helyzet azért, ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy a bankban a kisasszony is látja a számlád egyenlegét...
Én arra hivtam fel a figyelmet, hogy miközben azt hiszed biztonságban vagy, biztonságos oldalon vagy, hiszen https, ez nem igy van, hiszen a mini kikerüli.
-
törölt tag
válasz
mcsm88 #37829 üzenetére
Az a helyzet, hogy minden létező doc/xls olvasó borzalmasan laggol görgetéskor (mindent kipróbáltam már, de ha valamit kihagytam, dudáljatok
). A PDF-t nem kérdezted, de a QuickOffice-al sajnos szépen laggol, míg az Adobe Reader-el, (cs)úszik, mint ******* a ********. Tehát még mindig nem úsztam meg az A. Reader-t. Nem is tudok jobb PDF olvasót (már ha nem kellenek extra funkciók és bár ezt nem is kérdezted).
-
Márklár
tag
válasz
mcsm88 #36664 üzenetére
Ez engem inkább a [Juice Defenderre] emlékeztet.
Márklár
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
mcsm88 #35996 üzenetére
A párnád alá kell tenni, és a mozgolódásodból próbálja kitalálni azt, hogy mikor-milyen állapotban vagy. 2 éve egyszer kipróbáltam, itt láthatod a statját: kép
Még ha pontos is lenne, akkor sem értem a létjogosultságát. Anno elmagyarázták, hogy jobb úgy felébredni, amikor nem a mélyalvás fázisban vagyok. Na de ha ez azt jelenti, hogy például 4:55 helyett 4:35-kor kellene kelni, akkor azáltal kevesebbet pihennék...
-
kovisoft
őstag
válasz
mcsm88 #35988 üzenetére
Itt kitárgyaltuk, hogyan lehet offline vektoros térképet berakni Locus alá (illetve ha rákeresel a topikban a Locus szóra). Viszont rátét réteget (pl. túristautak) csak a fizetős változata kezel. Tehát túrázáshoz nem biztos, hogy jó neked az ingyenes. Az OsmAnd is offline, ingyenes és kezeli a túristautakat is, de ott meg a szintvonalakhoz kell a fizetős változat.
-
air
nagyúr
válasz
mcsm88 #35905 üzenetére
Igen.
(#35907) w.miki
Ami ennyire takarékos lenne olyan nincs. Közelébe csak a Naked Browser ér.Egyébként tessék, egy kis olvasnivaló mindkettőtöknek.
-
kovisoft
őstag
válasz
mcsm88 #35863 üzenetére
De van, általában root kell hozzájuk és fuse támogatás a kernelben. Ilyenek pl. az EDS vagy a Cryptonite (ez még csak beta, de jónak tűnik). Én felraktam mindkettőt, jelenleg próbálgatom őket.
Szerk.: Mármint a fuse ahhoz kell, hogy a titkosított mappát vagy konténert fel lehessen mount-olni, mint egy meghajtó. Enélkül is használhatóak, csak nem olyan kényelmesen.
-
twine
veterán
válasz
mcsm88 #35669 üzenetére
érdekes,,,tényleg nem akar azon az oldalon működni
pedig eddig nagy megelégedéssel használtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest