Hirdetés
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tonyqa23
senior tag
A hibernált appok nem futnak a háttérben. De simán el tudod indítani a programtárból, mintha nem is lenne Greenify. Simán rákattintasz a Facebookra és elindul, nem kell belépni a Greenify-ba. Azt az egyet nem tudom neked megmondani, hogy mikor bejövő hívásod van, hogy akkor mi a szitu, mert még nem használtam ilyen call recordert. Ha idáig bejövő híváskor automatikusan minden jelzés vagy felugró ablak nélkül rögzítette a beszélgetést, akkor nem tudom, h hibernált állapotból felébred-e a híváskor és rögzít-e. Próba cseresznye.
-
bacus
őstag
Én értelek, de ez olyan program mint a biztositás, az is lehet csak 10 évente 1x kell, de nem tudod mikor. Ki a franc akarna állandóan lakásbiztositást, mikor 8 évig nem törik az ablak, nem áztat a szomszéd, stb. Milyen fasza lenne, ha tudnád azt is előre, megkötnéd, 3 napra, szomszéd eláztat, felveszed a pénzt, és már mondod is le e biztositást...
Ha csak kimenő hivást akarsz felvenni, akkor rendben van, hogy elinditod, stb., de mi van akkor amikor jön be a hivás, te meg elkezdesz kapkodni, hogy húúúú, hol a greenify, callrec kiolvaszt, indulj már, indulj már, na végre, ok, felvétel indul, miért nem megy, ja bakker, még hivás előtt kell, na jó, elutasit, hátha újra hiv...
Igy képzeled? -
bacus
őstag
Nem igazán értem, hogy milyen call recordert szeretnél.
Ahhoz, hogy a lehetőség meglegyen, hogy felvehess egy beszélgetést, futnia kell a szerviznek, főleg ha ALSA-n keresztül veszel fel és nem nativan támogatja a kerneled.A felvétel csak akkor megy, amikor te kézzel elinditod, vagy a szűrésnek megfelel.
Mi zavar? Az értesitési ikon kikapcsolható, természetesen hivás alatt megjelenik, de hát akkor a fülednél van a telefon a legtöbb esetben
, igy nem látod.
Én sok ilyet kipróbáltam, ez a legjobb ! Én úgy szűrök, hogy minden ismeretlen szám (vagy privát szám) hivásait vegye fel, ill. azokat amiket beletettem egy google cimkébe. (nem csak a lokális groupokat kezeli).
-
tonyqa23
senior tag
Ahhoz,h rendszer appokat is lássa a Greenify, kell a támogatott verzió asszem. De mivel van rootod, ezért simán meg tudod csinálni, h letörlöd azt a bizonyos rendszer appot, majd visszatelepíted, akkor már látni fogja. Előtte töröld az adatait, vagy mentsd ki és töröld, majd pl total commanderrel töröld magát az appot is. Play-ről visszarakod és már látja is.
-
tonyqa23
senior tag
Tegyük fel, h a Facebookot hibernálod a Greenify-ben. Akkor nem fog futni a háttérben, nem fogja ébresztgetni a telefont és így az nem fogja feleslegesen meríteni a telefont. Viszont ha el akarod indítani, akkor simán el fogod tudni indítani, sőt ha befejezted a facebookozást, akkor a greenify megint hibernálja automatikusan, mikor kikapcsol a képernyő. Ha a TB-al jegeled, akkor nem tudod elindítani, csak a megint belépsz a TB-ba és megszünteted a jegelést. Sokkal egyszerűbb a Greenify..Az olyan programok, amik merítik az akksit, mint hibernálva vannak nálam Greenify-vel, mégis, ha kell, simán el lehet indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Filmgyűjtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Óra topik
- BestBuy topik
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- OLED TV topic
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Turbózd fel a játékélményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest