- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendess7891
csendes tag
válasz
Drughi #171760 üzenetére
Szia,
Ritkán járok arra, de ezt szoktam használni: BudapestGO
-
bendess7891
csendes tag
-
-
bendess7891
csendes tag
válasz
macgywer #111831 üzenetére
Ezek a programok nem erre vannak kitalálva, de ha jól rémlik, akkor amit ajánlottam az Tasker kompatibilis, tehát automatizáló alkalmazással megoldhatónak kéne lennie, hogy indítson egy mentést hívás/sms küldés/fogadás után közvetlenül.
Ebben már én nem tudok neked segíteni részletesebben, de erre kutakodhatsz tovább.
Az pedig egyik példa képen (konkrétan a második) is rajta van, hogy hívásnaplót is kezel a nevével ellentétben.
-
bendess7891
csendes tag
válasz
macgywer #111823 üzenetére
Hali,
Én ezt használtam SMS és hívásnapló mentésre: SMS Backup & Restore
Tud időzítést és felhőbe (GDriver, OneDrive..) mentést is.
-
bendess7891
csendes tag
-
bendess7891
csendes tag
Hali,
Nem tudom konkrétan mit szeretnél elérni, de nekem az naptáresemény alapján ébresztésre az AlarmPad nevű app jött be. Ez tudja azt, hogy figyeli a naptáradat és a #-el kezdődő különböző nevű eseményekhez különböző ébresztéseket lehet beállítani.
Én a munka beosztásomat tartom naprakészen a google naptáramban és attól függően ébreszt a teló 2 órával korábban. Így soha nem felejtem el az ébresztőt beállítani, mert mikor a beosztás elkészül egyből felvezetem a naptáramba is. Be van állítva egy "#munka" nevű esemény minden hétköznapra 8-16 -ig és azt "húzogatom" fel-le. Ha törlöm az eseményt pl. szabadság miatt nincs ébresztés.
Ingyenes verzióban azt hiszem a különböző kulcsszavak száma van korlátozva, de nekem kettőnél több nem kellett még
-
bendess7891
csendes tag
válasz
nyisziati #91139 üzenetére
Csak egy plusz tapasztalatként beírom én is:
Samsung teló. 60% alá szinte soha nem ment mert annyit merült reggeltől estig, éjszaka meg mindig töltőn volt. Aztán egyszer kellett volna tovább és 54%-nál szó nélkül kikapcsolt. Utána direkt próbáltam és mindig kikapcsolt a teló 50% fölött. Full lemerülve, vissza se kapcsolt míg töltőre nem dugtam.
Nem tudom, hogy ez amiatt volt, mert soha nem merült le, vagy aksi hiba, de nem volt egy kellemes felfedezés.
Sok a "hitvallás", hogy mi a legjobb az aksiknak, de amíg nem látunk bele a gyártók közötti minőségi eltérésekbe/technológiákba szerintem minden csak találgatás.
-
bendess7891
csendes tag
válasz
BullZeye #54065 üzenetére
Én jelszó tároláshoz KeePass-t használok.
Amiért neked ajánlom: van egy olyan funkciója, hogy ha egyszer beírtad a jelszavadat akkor utána nyitva hagyja az adatbázist és a jelszavad utolsó három karakterével hozzáférhető. Így elég gyorsan lehet belépni, ha kell.
Másik előny ugye az asztali kliens, ott szépen létrehozol mindent ami kell és egy pár KB-os filet kell csak átrakni a telóra (felhőből is tud megnyitni). Baromi hasznos tud lenni.
-
bendess7891
csendes tag
válasz
LonGleY #44930 üzenetére
És ráadásul, ha nincs benne tényleg nagyon bizalmas adat (pl. bank... én arra egy külön adatbázist használok alkalmazáson belül), akkor simán mehet a file mondjuk dropboxba, vagy SkyDriveba és mindig friss minden eszközön az összes bejegyzés. A mobilos KeePass is simán eléri (csak pár kbyte szóval az se gond).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged