- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
mogyesz #64483 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, elvileg lát, elvileg szabadban van a telefon. Webes fiók tudott csatlakozni, csak a nyomkövetés ill. a helymeghatározás inaktív.
Így tudtam én is, hogy a FIND parancsnak be kell(ene) kapcsolnia a gps vevőt, de csak nem csinálja. Igazából minden parancsot végrehajt, ha kell le is tudom hallgatni, de a qrva gps vevőt nem akarja visszakapcsolni.
Szólhatnék a fiamnak, hogy kapcsolja vissza, de az már nem az igazi!Az előző válaszadóknak pedig csak annyit, hogy nem tudom miért érzitek, hogy mindenáron linkelni kell a hivatalos weboldalt. Gondoljátok, hogy nem olvastam utána mielőtt kérdezek?
Igen, rendszeralkalmazásként van telepítve a cerberus! -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
mogyesz #59333 üzenetére
Valoszinu..
Csak tudod, vannak esetek, mikor nem art, ha az ember el szeretne erni a masikat, plane egy szulo temetese utani inteznivalok miatt, es nem bemenni Pestre, majd haza, mert nem veszi fel a telefont, aztan vissza Pestre stb.. Es nem azert hivogatna az ember, hogy te, "lattad a tegnapi baratok koztot??"..
En lecarom, ha masnak nem veszi fel vagy nem erdekli ugy a tobbi ember keresi, de legalabb az en szamomrol tudjam mar elerni...
Ezert kerdeztem, van e valami megoldas erre, hogy az enyem csorogjon ki nala..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Minecraft
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest