- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
mogyesz #64483 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, elvileg lát, elvileg szabadban van a telefon. Webes fiók tudott csatlakozni, csak a nyomkövetés ill. a helymeghatározás inaktív.
Így tudtam én is, hogy a FIND parancsnak be kell(ene) kapcsolnia a gps vevőt, de csak nem csinálja. Igazából minden parancsot végrehajt, ha kell le is tudom hallgatni, de a qrva gps vevőt nem akarja visszakapcsolni.
Szólhatnék a fiamnak, hogy kapcsolja vissza, de az már nem az igazi!Az előző válaszadóknak pedig csak annyit, hogy nem tudom miért érzitek, hogy mindenáron linkelni kell a hivatalos weboldalt. Gondoljátok, hogy nem olvastam utána mielőtt kérdezek?
Igen, rendszeralkalmazásként van telepítve a cerberus! -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
mogyesz #59333 üzenetére
Valoszinu..
Csak tudod, vannak esetek, mikor nem art, ha az ember el szeretne erni a masikat, plane egy szulo temetese utani inteznivalok miatt, es nem bemenni Pestre, majd haza, mert nem veszi fel a telefont, aztan vissza Pestre stb.. Es nem azert hivogatna az ember, hogy te, "lattad a tegnapi baratok koztot??"..
En lecarom, ha masnak nem veszi fel vagy nem erdekli ugy a tobbi ember keresi, de legalabb az en szamomrol tudjam mar elerni...
Ezert kerdeztem, van e valami megoldas erre, hogy az enyem csorogjon ki nala..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest