- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
v.attis #59686 üzenetére
Sztem símán lehetséges. Mindkettő flash tároló. A swap sok R/W művelettel jár. Ezt nem szeretik a flash tárolók, mert a celláikban nem végtelen az elvégezhető R/W műveletek száma. X mennyiség után tönkremegy a cella. De sok múlik a vezérlőn, mert az biztosítja a cellák közti terheléselosztást.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
v.attis #59686 üzenetére
nem, de nem is ajánlott a használatuk, mert szvsz többet árt sebességre, mint használ. plusz az sd is lassul tőle, mert használatban van.
egy átlag telefon ram sebessége, azaz másolás ramból ramba 2 gigabájt/secundum (!!!
!!!). Egy memóriaártyából az átlag 4-5, a csúcs kártyáké maximum 50 MB (azaz 0,05 gigabájt)/secundum.
aweriot:: egy infraképtelen mobillal? érdekes...
-
-
tomy86
addikt
válasz
v.attis #45921 üzenetére
Nem hiszem, hogy amiatt nem működne, mert rendszeralkalmazást csináltál belőle (korábban használtam úgy is). Nálam a gps-t is kapcsolja. Csak root jogot kellett neki adni hozzá. De ezt a kapcsolót nem használtam korábban úgyhogy lehet, hogy csak a CM rom miatt működik.
-
LonGleY
veterán
válasz
v.attis #39692 üzenetére
Nem csak a kliens verziója van ám, ami befolyásolja a dolgot. Ott van maga a Facebook is, ami folyamatosan változik. Lehet, hogy találsz "stabil" verziót, de akkor sincs garancia arra, hogy másnap is működik.
Én egy egészen más klienst tudnék javasolni. :] (Xabber, imo, Trillian, bármi más, csak nem IM+)
-
LonGleY
veterán
válasz
v.attis #39690 üzenetére
Éppen ez lett volna a mondandóm lényege, hogy honnamafrancbóltudjukeztmégis, hmmm? Bugos, ennyi. Én anno pont emiatt térítettem vissza, mert szakadék volt. Azóta állítólag sokat javítottak az értesítéseken, de ez számomra sokat nem jelent, vissza nem térnék hozzájuk, az biztos.
-
Mr X
veterán
válasz
v.attis #33889 üzenetére
A pushhal is jelez, pont ez a lényege. Azért nem jelzett, mert híváskor, ha 2G hálózatot használsz, nincs mobiladat kommunikáció. De az én telóm pl. 3G mellett is hajlamos eldobálni, ha hívásom van.
LonGleY szereti szidni az IM+ klienst, de vele szemben szerintem meg az egyik leghasználhatóbb. Én még nem találtam ennél jobbat.
-
-
pete_21
addikt
válasz
v.attis #27706 üzenetére
1. Köszi a tippet. A Winamp tud magyarul? Elég fontos szempont lenne jelen esetben. Nem kell semmi extra funkció a lejátszásnál, csak szépen játssza le, amit kell, és magyar legyen.
2. CWM backupot vissza lehetne állítani, akkor le tudnám menteni fájlba, de már elég jól be van lakva a CM10.1, és nem akarnám ezt is mentegetni, és visszaállítani a backupokat.
Találtam egy ilyen oldalt, itt a naptárra ezt az elérési utat írják: Calendar data in data/com.android.providers.calendar/databases/calendar.db
Ha a CWM backupból ezt kimásolom az SD-re, majd a CM10.1-en rootos fájlkezelővel felülírom a mostanit, akkor működnie kellene, ugye? -
kymco
veterán
válasz
v.attis #7825 üzenetére
Ez a launcher egy svájci bicska akar lenni, kb olyan, ami még rotációs kapaként is tud működni. Anno én is go-val kezdtem, tök jó volt, hogy kapásból lett kulturált billentyűzetem, sms progim, task kezelőm stb. Tetszett, hogy hogy nagyon gazdag beállításokkal bír, hihetetlen sok téma van hozzá.
Aztán elkezdem funkcionálisan kiváltani az alkalmazásait. Találtam jobb, professzionálisabb sms kezelőt, billentyűzetet. Rájöttem, hogy van olyan launcher, ami az én általam elvárt funkcionalitásokat szintén hozza, de kevesebb erőforrást igényel, amit meg nem hoz, az meg nem is kell...
Rájöttem, hogy a 30 kilós mindent tudó "svájci bicska" helyett elég nekem 3-4 darab pár dekás professzionális eszköz.
Amióta más launchert használok, egyszer sem vágytam vissza a go-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged