- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
#07400704 #148308 üzenetére
Eltűntetni nem nagy kunszt, radírozni bármelyik ajánlott képszerkesztővel lehet (pl. autókról rendszám, iratokról személyes adat, stb.). De, a PS ettől sokkal többet tud. Pl. kiemel egy tárgyat és a helyét összemossa a háttérrel. Ilyet sztem egyetlen Androidos képszerkesztő sem tud. Már a rétegek kezelése is ritka feature.
-
-
törölt tag
válasz
#07400704 #90847 üzenetére
Pedig ettől egyszerűbb parancs nem nagyon létezik.
-Új parancs -> elnevezed bárminek.
-Esemény -> Kapcsolat -> kimenő hívás. Itt beírhatod a számot, vagy kiválaszthatod a névjegyzékből. Van ott egy "hívás megszakítása" rublika. Kipipálod.
-Művelet -> Vezérlés -> üres művelet. Ez a művelet nem csinál semmit, mert amit szeretnél, azt már az eseménynél megadtad.
Alul van még három eldöntendőd (pipa, vagy nem pipa). Kérhetsz a parancsról értesítést a notibárra, nem kérsz megerősítést és szerepeljen a történetben (a végrehajtott parancsok listája). Legalul van egy floppy ikon, azzal mented a művet.
Ennyi.
Egy parancsnak több eseménye lehet, melyek "vagy" kapcsolatban állnak, tehát bármelyik bekövetkezése indítja a parancsot. Így csak további eseményként hozzáadogathatod a többi telefonszámot. -
S e t h
nagyúr
válasz
#07400704 #85450 üzenetére
5 szolgáltató közül tudsz választani, szerintem ebben egyedülálló.
Weather Timeline - Forecast -
törölt tag
válasz
#07400704 #77539 üzenetére
Érdekes ötlet. De nem szívesen buknék be egy jó kamera alkalmazást csak azért, mert ez a funkció kimaradt belőle. Ráadásul úgy tűnik, hogy az én telómon (MTK6595) a gyári kamera alkalmazás nem helyettesíthető (legalábbis videónál). Ezért elkezdtem agyalni vmi más lehetőségen. Arra jutottam, hogy ha a nézőképen megjeleníthető az értesítési sáv, akkor Robottal, sztem oda ki tudnám íratni az aktuális szögelfordulási értéket. Vagy, ha van notiled, akkor talán azt is lehetne használni vízszintezésre. Mondjuk, ha kéken villog, akkor balra dől, ha pirosan, akkor jobbra. Ha ég a zöld, akkor vízszintben van. Fényképnél egyszerűbb a szitu, mert lehet hangot is használni a forgatási pozíció jelzésére. Sőt! Ha Te vagy az úr a háznál, akkor sztem az is megoldható lenne, hogy csak vízszintes pozícióban exponáljon. Persze, ez még csak ötletelés. De sztem megvalósítható..
-
iguana
őstag
válasz
#07400704 #77369 üzenetére
szerintem ez a legjobb, legegyszerűbb: filedropme
webes felület, windows kliens, android kliens. -
Bferibörs
addikt
-
válasz
#07400704 #77369 üzenetére
Ha van rootod és wines géped van, akkor smb share.
A másik megoldás (amiről tudok) az egy ftp megosztást "kreáló" fájlkezelő. Pl es file explorer/File manager (explorer/HD). Ezzel csinálsz egy ftp-t és gépről tudsz másolni a teló kártyájára/ira. (Ill. Belső tárhelyre)
-
stampedli
tag
válasz
#07400704 #76729 üzenetére
Ez kell neked szerintem: Sensor Box
Épp a minap linkelte valaki. -
törölt tag
válasz
#07400704 #75667 üzenetére
E-Robot. Fejlesztő: Barta Tamás. Remélem, hogy számodra is megfelelően képes igazodni a Magyar nyelvi környezethez.
Bár igazából nem nagyon értem, hogy minek kéne igazodni. Ha automatizáltan váltod a profilt, akkor az egész a háttérben történik. Ha pedig manuálisan, akkor az egy parancsikon lesz, amit olyanra faragsz, amilyenre akarod.
-
Kasya
nagyúr
válasz
#07400704 #75499 üzenetére
Playen nem tudok rola, de ha ezt letoltod, ez univerzalis mindenre jo codec pack.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
#07400704 #75202 üzenetére
Jobbra fent -> opciók -> részletes keresés -> Szűrés felhasználó szerint majd Ctrl+F -> tapaizo
(#66142) tapaizo -> (#66143) air -> (#66147) tapaizo
De van egy rossz hírem: "We're sorry, the requested URL was not found on this server."szerk: Viktor0610 megelőzött. Nagyon..
És az ő keresőmódszere egyszerűbb és gyorsabb.(#75205) tapaizo
com.corising.mutewhitelist, azaz Mute Whitelist(#75206) tapaizo
Legalább volt értelme a hozzászólásomnak. -
-
KTU
addikt
válasz
#07400704 #74769 üzenetére
Ha nincs a beállításokba a lehetőség hogy kiválaszd a mentési mappát akkor elég buta alkamazás.
Jó pár évig ezt használtam, ingyenes, tudja amit kell.
De vannak olyan romok amiken nem működik sajna, mint pl. a mostani telefonomon, ezt használom helyette.Keresőnek,
Hívásrögzítő, Hívásrögzítés, Call Recorder -
tomy86
addikt
válasz
#07400704 #74672 üzenetére
Call Meter 3G. Azt hogy melyik szám melyik szolgáltatónál van a gyakran hívott számok esetében lekérdezheted ussd kóddal (*126*telefonszám#). A Telekom alkalmazásnál biztos jobb (próbáltam azt is), ha többnyire ugyanazokat a számokat hívod.
-
törölt tag
válasz
#07400704 #74411 üzenetére
KitKat -nél a Google (ismét) elkövetett egy merényletet. Letiltotta, hogy felhasználói alkalmazások korlátlanul írhassanak a mikroSD -re. De ez sem szentírás, a gyártókon múlik, hogy miképpen alkalmazzák. Az én telómon pl. gyárilag választható a telepítési hely, valamint bármely alkalmazás korlátlanul használhatja a mikroSD -t, root nélkül. Root -tal ez a korlátozás egyébként is feloldható. Lolliban a Google bevezetett egy új API -t, ami lehetővé teszi az alkalmazásfejlesztőknek, hogy deklarálják a mikroSD használatát. De ez sem jelent korlátlan használatot és még kevésbé a külső kártya telepítési tárhelyként való megjelölhetőségét.
-
-
Baku
aktív tag
válasz
#07400704 #66828 üzenetére
Én mára már (több hasonló eset után) letiltottam minden frissítést.
Ha értesítés érkezik, először mentem a jelenlegi verziót, aztán várok. ..
Néhány hét elteltével rákukkantok az értékelésekre, és kommentekre. ..
akár a playen akár itt is. Ha túl sok a panasz, akkor marad a régi jól bevált... -
Probert75
addikt
válasz
#07400704 #66437 üzenetére
MX Player-hez le kell az XDA oldaláról tölteni a Custom Codec-et és lesz AC3 és DTS hang is.
Én a ZTE Blade Superemhez második leírás alapján csináltam és az Arm v7-Neon-t töltöttem le telefonon keresztül és egyből jó lett:
"1. Open MX Player on your device.
2. Go to Settings 》 Decoder 》 Custom Codec
3. Navigate into the folder you have saved the file. It will show the downloaded zip file.
4. Select the zip file. If you have selected the right zip file MX Player will Automatically restarts else it will revert with error ("Can't find custom codec for this version"). If you have multiple codecs in a single file (AIO version), it will automatically load the right codec for your device
5. Once it restarts, from Options Goto Help 》 About. check whether the codec is loaded or not. If Custom Codec is loaded, it will show the platform & custom codec version below the MXPlayer version info."(#66443) mr bauer Neked is szól a válaszom.
-
Flind
senior tag
válasz
#07400704 #66175 üzenetére
Ha azt az URL-t adod meg hogy m.mobilarena.hu, mobilos nézet lesz, ha azt hogy www.mobilarena.hu, desktop nézet (próbáld ki a linkeken!). Utóbbit mentsd el, arról gyere fel ide, és mindig desktop nézetet kapsz, Chrome beállítástól függetlenül.
Szerk: Lassú vagyok.
-
quailstorm
félisten
válasz
#07400704 #65703 üzenetére
ezt a ramfelszabadítós baromságot el lehetne már felejteni
az a legjobb ha nincs szabad RAM
csak ne felesleges szarral legyen tele, hanem cache-sel, ami bármikor törölhető
a káros és felesleges háttérfolyamatok meg ilyenkor újraindulnak, amitől csak még lassabb lesz a cucc
-
punky10
addikt
válasz
#07400704 #65693 üzenetére
Egy hete töröltem le.Hittem neki, hagytam, hogy dolgozón.Minden törlése után lett kb 220-250 Mb szabad RAM.Ami pillanat alatt lement 80-90 Mb-ig.Letöröltem.Semmi mást nem töröltem le, csak ezt.Alap szabad RAM-om azóta 300 fölött van, és még nem csökkent le 150 Mb alá.
Szerinted...? -
Dottore
addikt
válasz
#07400704 #65693 üzenetére
Lehet bármilyen jó egy app, de ha spamel akkor kapják be. Másrészt meg egy bloatware lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged