- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Én meg több mint 10 éve használom PC-n, de még nem licenszeltem, így droidon (ahol nem lehet törni), eléggé zavar az ad-supportsága. Még mindig kicsit drágállom a lifetime license-t. :/ Igaz, lassan megérdemelnék, hogy megvásároljam.
Egyetérthetünk abban, hogy az a best. Avion Pro skin:
Mit csináltak a mostani frissítéssel? Már pár hónapja nem láttam droidon...
-
LonGleY
veterán
Erre más is panaszkodott, sőt, nekem is előjött elsőre. Valamit eltoltam az account hozzáadáskor. Adattörlés és második próbálkozás óta jó, nem dob el. A felület meg hótt egyszerű, keveset eszik és ugye van exit gomb. Ez a lényege. Azt a kis próbálkozást megéri, ha szimpla chat kell a főbb csatornákra (csak a Yahoo ne hiányozna :/).
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Eddig sem volt támogatott a pre-cache Magyarországon, de lehetett találni olyan kijelölhető négyzetet, amikor túljártunk a gúgli eszén. Most nincs négyzet, valami fölé odahúzod a telós és megnézed tudod-e menteni, pl. Bécs fölött felkínálja a pre-cache funckiót, BP fölött vagy máshol MO-n nem. OK maps csak egy parancs ami előhívja az opciót, ami nálunk ki van kapcsolva.
-
-
-
twine
veterán
(Most megnéztem) A névjegy résznél valóban nem írja hogy "Beta" lenne de a navigálás indításánál feldobott egy ablakot amiben szerepelt a "Beta" szó, és felhívta a figylemem legyek körültekintő figylejem az utat,,bla,,,bla,,bla,,,
Szó szerint sajnos nem tudom neked idézni,,de ezt írta....Chrome:
27.0.1453.90
Én ezeken a frissítésken nem "görcsölök",,csak használom a telefont,,,
Nexus,,ugyhogy baj nem lehetMajd jön frissítés ha akar
-
twine
veterán
Tegnap frissítettem, és nekem nagyon tetszik az új felület...Valahogy sokkal "kezesebbnek" tűnik ...
Ellenben ma már használtam is élesben,,,és 2 perc után összeh@nyta magát(kívánok e hibajeletést küldenii?)
Természetesen kívántam
Aztán újraindítottam,ismét megadtam a címet,,és szépen oda is vitt...
Stock Droid,NEXUS 4...
Gondolom mivel beta,,adódhatnak efféle hibák,,,de nekem tökéletesen használhatónak tűnik...
Egyszóval, nekem jobban tetszik mint a "régi" -
fatal`
titán
Lejárt a szerkesztési idő.
Ne hasonlíts már egy 3D játékot, egy weboldalmegjelenítő alkalmazáshoz. Egyébként elég megnézni a Facebook SDK-t, az is egy ugyanakkora agyonbonyolított borzalom, amiben hemzsegnek a többéves bugok.
Az értékeléseket is érdemes megnézni, televan S3 meg S4 értékelésekkel, hogy lefagy, internetkapcsolat hiányára panaszkodik, nem tud frissíteni, szó nélkül kilép, nem kapod meg üzeneteket stb.
-
-
fatal`
titán
Nálam most sem jó, nyomok egy frissítést az előrejelzésen és ugyanazt mutatja, mint korábban.
Na mindegy, megvárom este mit mutat, hátha meg kell várni az első saját updatejét.
(#26288) Richee11: Taptu.
(#26301) kukinyo: Google Account nélkül használod a telefont? A legtöbb naptár program a google calendart használja, és amíg nem lépsz be bennük addig nem fogod tudni használni (van amelyik veszi a rendszerből az accountot, de nem mindegyik).
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
Mondja ezt egy Fancy Widgets fan, hogy nincs frissítve? :]
Különben is az időjárási adatok frissítése lényeges...Egyik sem gagyi, pontosan azok, amikre szükség van.
A Palmary azért jó, mert nem indul automatikusan, tehát
nem foglal memóriát egyáltalán, ellentétben a többivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest