- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
-
darvinya
titán
válasz
Cyrin #141537 üzenetére
Kipróbáltam ezeket a csodákat, de csak reklámokkal bombáz.
Alig győztem törölni, annyi szemetet tolt telora 5 perc alatt.
Egy 16GB telot azonnal hazavágna, mert közel 20GB szemetet rakott telora.
Magára a 10 perces anyagra, állandóan azt írta 20.perc a limit.Viszont találtam ez a TubeMate működik 2.4.17 , igaz nem a legtökéletesebben, de letölti.
-
crok
Topikgazda
-
-
sphe
senior tag
válasz
Cyrin #124949 üzenetére
Köszi ám ezt honnan veszed hogy nincs? Itt pont azt írják hogy van. Vagy csak magyar nyelvre nem léteznek?
-
-
maestro87
őstag
válasz
Cyrin #122581 üzenetére
Az a baj, hogy még a beépített időseknek szánt launcher is bonyolult.(LG L70)
Beállítottam felülre a Skype ikont, mondom bökjön rá egyszer, erre bökdösi folyamatosan, mert ő nem fogja megvárni míg reagál a telefon rá.Szóval erre kellene valami megoldás.
Ezért kellene egy közvetlen Skype tárcsázó ikon, de a Skype-ban nem találtam ilyen lehetőséget.
IP telefon lenne a legjobb megoldás, de vezetékes netet meg nem akar, pedig fizetnénk helyette. -
beg
veterán
válasz
Cyrin #121406 üzenetére
1. találat
[link]
Szavak hozzáadása a billentyűzetszótárhoz:
A szótár automatikusan frissül, amikor a felhasználó új szavakat gépel be, de a felhasználó saját maga is vehet fel új szavakat.Koppintson olyan területre, ahová lehet szöveget bevinni.
Írja be a felvenni kívánt szót.
Koppintson a pirossal aláhúzott szóra.
Tipp: Az automatikus javítás visszavonásához koppintson a Visszatörlés Delete billentyűre.
Koppintson a Hozzáadás a szótárhoz lehetőségre. -
-
air
nagyúr
válasz
Cyrin #121352 üzenetére
Ékezetes betűk nélkül is tökéletesen kitalálja, hogy mit akarok írni.
Szerintem nem ez volt a legnagyobb előnye.
Hanem a gesztusos "select all", "cut", "copy", "paste". Plusz a nyíl vezérlők egy oldalon az előbbi funkciókkal, a 2 nyelvű írás, az írásjelek (vessző, pont, kérdőjel, felkiáltójel) gyors írása, az egyszerű nagybetűsítés stb. stb.
Szerintem ezeket mind együtt egyik konkurens termék sem tudja.(#121350) Deck
Ismeri már a ragozott szavakat?
A fenti funkciók közül melyiket tudja? -
Somatom
veterán
válasz
Cyrin #115658 üzenetére
Sajnos, én is ezt tapasztalom. De, még nem találtam méltó utódot. A LastPass eleve leszűkíti a kört, de azon kívül is van néhány olyan feature, ami a többiből hiányzik. Nemrég próbáltam ezt az itt agyondícsért Samsung böngészőt. Az (is) totál fapad a Dolphin -hoz képest. Pl. az áttördelés nálam alap. A realtime -ról esetleg hajlandó lennék lemondani, de legalább dupla koppra tördelje át a szöveget. Legyen alapértelmezett asztali mód, és megnyitás új lapon, váltás a fülek között, és kilépés gomb. Sztem ezek olyan alap dolgok egy böngészőnél, hogy ha valamelyiket nem tudja, akkor azonnal kuka.
-
air
nagyúr
Amit lassan 2 éve nem fejlesztenek.
Inkább Android Firewall -
Bozek
nagyúr
Én is szívtam az Xperia V-vel, mert a Superuser nem akarta root-olni.
(#15880) frozzyZTE: Nem viszi az agyonhipeolt S3 alapból az MKV-t?
(#15886) Imy: Én a 3G Watchdog Pro-t használom. Néztem másikat is, de nem találtam olyan, ami tudta volna a 30 napos számlázási ciklust meg a kerekítést (a Voda 100 kb-ra kerekít).
(#15897) siofok: Nem mondod, hogy az 1 GB RAM-ot megeszik az alkalmazások. 512-nél még esetleg, de ott se volt gondom még a 120 MB szabad memóriával se.
(#15901) kelemen93: És miért kapcsoltad be az automatikus frissítést Play-ben?
-
spiritex
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest