- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
-HajTömeg- #59188 üzenetére
SGS 4.4.4-en nem megy, kirakja és error
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #59023 üzenetére
Azt olvastam, hogy kb. 15 négyzetkilométernyi területet tud lementeni. Használj mást, ami tényleg offline. (Sygic ?)
-
desanctis
csendes tag
válasz
-HajTömeg- #59023 üzenetére
ha nem kifejezetten autós navigációhoz* kell, akkor az Osmand-ot javaslom. kb. 400 mega az áttekintő alaptérkép (az egész világot letölti) + a részletes MO
* ahhoz is jó, de tudtommal navigálni más szoftverek jobban tudnak
-
beg
veterán
válasz
-HajTömeg- #54473 üzenetére
A közösség jelentéseitől. Pár értékes fotótól megkímélt már engem. Ha torlódás/baleset van (szintén a jelentések alapján), azonnal keres alternatív útvonalat.
-
tomy86
addikt
válasz
-HajTömeg- #54438 üzenetére
Amit előttem ollie írt, valamint pl. Touchpal X, Smart Keyboard,
-
válasz
-HajTömeg- #54438 üzenetére
pl: Swype, Swiftkey
-
tonyrulez
őstag
válasz
-HajTömeg- #47722 üzenetére
ColorNote tudja az online sync-et meg az SD kártyára biztonsági mentést, de tudtommal ezeket be kell kapcsolni, szóval ha nem tetted meg akkor bukó.
LonGleY: nem pontosan, MTK-s cuccok tudják ezt, automatikus ki- be kapcsolás és ébresztés kikapcsolt állapotból is. Lenovo P780-asom is tud kikapcsolt állapotból ébreszteni.
tomy86: kikapcsolt állapotos ébresztés lényege (számomra), hogy ha este kikapcsolom a telefont hogy ne hívjanak/ne merüljön annyira az akksi, akkor is tudjon ébreszteni. Kétlem hogy bárki is azt hinné hogy 0 energia ráfordítással működne. Ugyanolyan mint mondjuk az idő megjegyzése, ahhoz is kell az akksi.
-
Mr X
veterán
válasz
-HajTömeg- #47722 üzenetére
A weboldaluk azt írja, hogy egyelőre csak mobil eszközről lehet elérni. Esetleg elérhető közelségben egy másik okosteló-tablet, amin be tudsz jelentkezni? Haver, rokon?
-
Debilon
addikt
válasz
-HajTömeg- #43160 üzenetére
próbáld ki a xabbert, FB chat-et is tud (vagyis csak azt, nem csipog folyamatosan, csak ha üzenetet kapsz
-
siofok
őstag
válasz
-HajTömeg- #43156 üzenetére
nekem meg pont most kéne használjam a messengert,de nekem meg nem jelez ha üzenet jön.Pedig direkt azért tettem most fel..
közbeszólhat az értesítésbe,hogy a messengeren kívűl minden facebookos cucc tiltva van a telón?
-
LonGleY
veterán
válasz
-HajTömeg- #43156 üzenetére
Tiltsd le / távolítsd el a programot!
Ha van root-od, akkor fagyaszthatod.
Ennyit tehetsz csak...A programot senki nem fogja tudni megjavítani.
Külső megoldás használható helyette.
A böngészőben látod az előzményeket is.
Eldöntöd, melyiket akarod. -
Siriusb
veterán
válasz
-HajTömeg- #39299 üzenetére
Én alapból távol tartom magam az összes közösségi oldaltól, csak a meghívókat kell néha törölgetnem.
-
LonGleY
veterán
válasz
-HajTömeg- #39299 üzenetére
Ezért van letiltva a sokunknál (legalábbis a topikban összegyűlteknél) az összes hivatalos FB szarság.
Azzal aztán baromira elveszítenek... :] Én a Spatio-t tudom ajánlani - az nem értesít, nem pofázik, nem fut a háttérben, csak simán böngészik, mikor indítod. Ennyi dolga van a FB-nak egy telefonon. A Xabberrel pl. meg tudsz chatelni.
---
Ilyet még senki sem csinált? Hmmmmm?
-
Siriusb
veterán
válasz
-HajTömeg- #39293 üzenetére
Egy egyszerű megoldás, legalábbis Sony Xperiánál. Beállítod az Intelligens Csatlakozásnál, hogy este 8-kor kapcsolja le a wifit és mobilhálózatot, reggel 8-kor kapcsolja be. Automatikusan megteszi minden nap.
Talán Taskerrel is megoldható, de még nem használtam az app-ot. -
válasz
-HajTömeg- #39293 üzenetére
Én nem is használom a programot, mert az egyik legnagyobb akkuzabáló volt nálam.
-
DM43
őstag
válasz
-HajTömeg- #39290 üzenetére
éjjel kettőkor csippantott
Kapcsold ki az értesítést, vagy tekerd le a hangerőt ...
Egyébként rootolt készüléknél van mód a fagyasztására - igaz, ebben az esetben sosem szól
-
válasz
-HajTömeg- #39290 üzenetére
Tudtommal nem. Max. az adatok törlésével.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
-HajTömeg- #35578 üzenetére
Furcsáltam nem kapok üzit pedig mostanság nincs 10-perc szünetem,hogy ne írjanak
-
Kunsztler
senior tag
válasz
-HajTömeg- #35573 üzenetére
Mi a baj a viberrel ?
-
EmberXY
veterán
válasz
-HajTömeg- #35216 üzenetére
A romba nincs beépítve az említett biztonsági funkció?
Szokott lenni többféle ilyen funkció, pl mintarajzolós feloldás, pin kódos, jelszavas, stb... -
thiclyoon
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #35198 üzenetére
widgetlocker(szvsz legjobb, legjobban testreszabható), hololocker(alap android locker), esetleg go locker(sok-sok téma van hozzá)
-
tomy86
addikt
válasz
-HajTömeg- #34519 üzenetére
A telefon saját topikjában nagyobb eséllyel tudnak segíteni szerintem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #34373 üzenetére
Időkép / Beállítások / jobbra swype / GPS használata mellől kell kiszedni a pipát.
-
petipetya
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #34366 üzenetére
Az időkép is ilyen.
-
dokee78
félisten
válasz
Rád szállt a Google,neked annyi!
Menekülj amíg tudsz.Viccet félretéve valószínűleg valamelyik Google összetevő csinálja.
-
TomWexX
addikt
válasz
Telepítsd fel a wakelock detector-t, várj pár órát és az kijelzi hogy mi ébresztgeti a teló cpu-ját. Talán ott lesz a listában a GPS-t b_sztató app is.
Vagy kapcsold ki a GPS-t mikor nem használod! -
gtamate2
veterán
válasz
-HajTömeg- #33331 üzenetére
Hogy érted hogy levenni? Ha leveszed az összes alkalmazásról a hangokat csak akkor lesz néma a viber szerintem...
-
fatal`
titán
válasz
-HajTömeg- #29962 üzenetére
Menü gomb -> további beállítások -> beállítások -> és ott van az lján hogy fotók letöltése 3g-n. Mondjuk küldenie szerintem alapból kellene.
-
fatal`
titán
válasz
-HajTömeg- #29958 üzenetére
Viber beállíásaiban kapcsold be, hogy 3G-n is fogadja/küldje.
-
dokee78
félisten
válasz
-HajTömeg- #29600 üzenetére
Lecserélted már az Xperia Rayt?
Más:
Egyre jobban bejön ez a Waze,és lassított nettel is jól működik. -
Zaji
őstag
válasz
-HajTömeg- #29596 üzenetére
Nekem működik.
Tyer: Otthon NET plussz IP TV a T szolgáltatótól veszem. És ők tényleg értékelik a hűséget.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
-HajTömeg- #28179 üzenetére
Törölve,megvan!
-
xenom0rph
őstag
válasz
-HajTömeg- #25063 üzenetére
ProCapture
-
Bozek
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #20637 üzenetére
Szerintem az a pipa a kézbesítési visszajelzés, szóval olyant keress. Hogy hol, azt nem tudom, mivel nekem tökéletesen megfelel a gyári SMS app is.
-
handrash
őstag
válasz
-HajTömeg- #20637 üzenetére
Az első kérdésedre nem tudom a választ, nekem van pipa.
A másodikat a küldött üzenetek értesítési hangjánál tudod némára állítani. -
Oldman2
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #19320 üzenetére
/data nincs
Hogyne lenne. Csak Root nélkül azt nem látod...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #19317 üzenetére
Állj, állj...
Keveritek a szezont a fazonnal.
A /data partíció az, ahová a progik telepítéskor települnek,
hogy telepítés előtt a belső vagy a külső "tárolóra" másolod az lényegében mellékes.Ami viszont fontos, hogy a telepítés (frissebb Androidok alatt már a rendszer által is támogatottan) akár az SD kártyára is történhet. Ugyan nem közvetlen, hanem az Alkalmazások kezelése pontban a már feltelepített app "átmásolható" az SD kártyára.
-
DS39
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #19317 üzenetére
az maga a belső tárhely (azon része ami a felhasználói adatok tárolására szolgál), mindegy hova másolod azon belül.
de mi a célod ezzel? ez gyakorlatilag ugyanolyan mintha az SD-kártyádra másolnád a fájlt.
-
DS39
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #19315 üzenetére
ha rádugod usb-re akkor másolhatod simán a belső tárhelyre is, nem csak az SD-re.
de igazából lényegtelen, mert úgy is telepíteni kell majd az APK fájlt.ha viszont arra gondolsz hogy PC-ről egyből telepítse az APK-t arra van lehetőség pl az AirDroid-dal.
-
twine
veterán
válasz
-HajTömeg- #15470 üzenetére
Persze létezik,,,
de nem alkalmazás, hanem WIFI jelerősítő Spray
A honlapon le van írva minden a használatáról -
kiskornel
addikt
válasz
Én is észrevettem, hogy JB alatt jobb a wifi, mint ICS alatt Samu Galaxy Note-n. Sztem lehetséges, viszont nem tudok ilyen progit.
-
fatal`
titán
válasz
Ezt mégis hogyan gondoltad?
Az antenna egy hardver.
-
Des1gnR
őstag
válasz
-HajTömeg- #14120 üzenetére
Ilyen app csakis root-al lesz
-
gacsoi
senior tag
válasz
-HajTömeg- #14116 üzenetére
-
gacsoi
senior tag
válasz
-HajTömeg- #14101 üzenetére
Még ezt találtam.
-
tomy86
addikt
válasz
Miből gondoltad, hogy nálad pont ez működni fog?
-
chab7
addikt
válasz
Írtam én is egyet, ami (legalábbis nálam linuxon) működik
-
gacsoi
senior tag
válasz
-HajTömeg- #14043 üzenetére
-
válasz
-HajTömeg- #14031 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb eleve a telefont használni videocsevegésre? Rengeteg ilyen app van pl. gtalk..
@dokee78
-
válasz
-HajTömeg- #13112 üzenetére
Tiltsd le az appot, vagy ha rootolva vagy akkor töröld.
És ha nagyon akarod használni, ott a böngésző.
-
petipetya
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #12888 üzenetére
Most ezt használom, remekül bevált. Lehet dolgoztatni feketelista és fehérlista alapján is. Az ingyenes verzióban nincs időzítés csak manuális ki-bekapcsolás (a fizetősben nem tudom).
-
válasz
-HajTömeg- #12884 üzenetére
Szerintem profile schedulerrel meg lehet oldani. Csinálsz benne egy profilt, amihez rendelsz egy white listet és beállítod, hogy este 6-kor kapcsoljon be ez a profil.
-
Dottore
addikt
válasz
-HajTömeg- #12521 üzenetére
A beállításokkal sem amit letöltöttél?
-
xSide
őstag
válasz
-HajTömeg- #12502 üzenetére
Nyelv/ Latin billentyüzet eröltetése és kiválasztod az automatikust vagy magyart...
-
Dottore
addikt
válasz
-HajTömeg- #12512 üzenetére
Régen volt. Elmentettem a beállításait és azt használom ha vissza kell állítani.
-
Dottore
addikt
válasz
-HajTömeg- #12502 üzenetére
Én is ezt használom és nekem pont úgy működik ahogy te szeretnéd. Már egy fél órája nézem de nem találom hogyan kell beállítani.
Én mindent kipróbálok ha van valami új de mindig marad a Smart keyboard.
-
spiritex
veterán
válasz
-HajTömeg- #6363 üzenetére
A Pansi sms-el én nagyon meg vagyok elégedve, és úgy oldja meg ezt a problémát, hogy nem engedi beírni a következő betűket: á, Á, í, Í, ó, Ó, ő, Ő, ű, Ű. Helyettük ékezet nélküliket rak be, tehát: a, A, i, I, o, O, u, U. Persze nekem erre nincs szükségem, mert eleve balra dőlővel írom a betűket (az é és az É kivételével), mert azok nem emelik extra módon a karakterszámot. A fenti megoldás inkább egy biztonsági védelem, hogy nehogy nagyon sokba kerüljön egy sms..
-
spiritex
veterán
válasz
-HajTömeg- #5845 üzenetére
Ehhez mit szólsz?
-
mttssz
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5842 üzenetére
Trillian?
-
Blaise
veterán
válasz
-HajTömeg- #3905 üzenetére
Nem karbantartják, hanem az Amazon AWS leállása rántotta magával a fél internetet
-
- = Zk = -
félisten
válasz
van vagy 250 telószám a telómban. ebből használják a vibert 25en. ebből aktív 1.
a kolegám... nah, a részemről ennyit a viberről egyelőre xDDDD -
littlemamba
aktív tag
válasz
20 percig nyomkodtam, hogy vajon mit állítottam el, amitől nem megy, de aztán fb-n meggyőződtem róla, hogy nem én vagyok a hibás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest