Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Indiant #171725 üzenetére
Nem is tudom... de amiket én használok appok, és reklámosak, azok nem teljes képernyős reklámok, max. 15%-ban foglalják el a kijelzőt.
Csak van valami ráhatása magának a készítő cégnek, hogy milyen jellegű, méretű reklámot enged be, vagy ebben erős tévedésben leledzek? (nem írtam még programot telefonra, csak a segédlet alapján a "hello world"-apk-t.)
Természetesen nem védeni akarom a rokont (felesleges is lenne...). El is magyaráztam neki, hogy mit és hogyan rontott el, és mit ne csináljon, máskor mire figyeljen.
A strandon már 60 faktornál tartunk és mégsem véd...
-
Vigyázzatok az alábbi app-al:
Authenticator App - SafeAuthRokon letöltötte, és amikor elkezdte volna használni, elkezdett pénzt levonni a kártyájáról.
Kiderült, hogy nem maga az app, ami vonja a pénzt.
Mert amikor be akart regisztrálni, egy reklámot dobott fel neki, ami a képernyő 90%-át elfoglalta, és ott volt, hogy continue. Na arra kattintott. A reklám felett viszont ott volt, hogy tovább az appra... ez kb. 2-es betűmérettel.
Így a reklámra ugrott, és megadta a bankkártya adatait. Ez volt a hiba.
Igen, erőteljesen rokon hibázott, viszont az app számomra így erősen feketelistás lenne.Nektek mi a véleményetek erről?
-
válasz
WhiteWalker #170498 üzenetére
Ez így megy már egy ideje...
A reklámok az életünk szerves részévé váltak. A telefon pedig elég sok dologra alkalmas. A TikTok kínai, stb.
A chrome "új lap" oldalán is megjelenik a társalgások fő témája. Beszélgettünk egy társasággal az alvásról, hány fokban szeretnek aludni, pár perc múlva a a chrome-on indítottam új lapot, ott virított a "hány fokban jó aludni az orvosok szerint" clickbait cikk linkje.Nem véletlen, hogy pl. az amerikai nagykövetségre, amikor az ember vízumot/munkavállalóit intéz, akkor semmiféle elektronikus eszköz nem lehet nála.
[dupla-off] Sok konteó van (pl. van konteo topik is a PH!-n). Gyakorlatilag nem kell már az emberekett csippelni, ott az okostelefon, amiért még fizetnek is, hogy az övék legyen, és boldogok is tőle... stb.
[/dupla-off] -
válasz
punky10 #170466 üzenetére
Azta...
Egyébként nem tudom tudjátok-e, hogy az adóbevallás java mivoltát annak köszönhetjük (köszönhettük), hogy egy lelkes magyar fejlesztő saját Linux disztribúcióján nem volt hajlandó az abev exe fájt futtatni. És elérte, hogy java alapú, platformfüggetlen leszen a bevallási program.
(BlackPanther OS)Tehát volna megoldás...
szerk.: És ha már Linux, akkor nem tudom mennyire lehet messze egy manapság sokkal sokkal generálisabb (tán még mindig Linux mikrokernel alapú) operációs rendszer.
-
válasz
WhiteWalker #168030 üzenetére
Hogy meglegyen a hájp, és fenntartható is legyen, mint a windows, ios hájp. Mégjobb, még felhasználóbarátabb, ésatöbbi. (Majd jön, hogy még zöldebb...
)
-
El kellet búcsúznom a Zeam Launcher-től.
Az újabb droidok már nem képesek futtani, és hát vettem új telefont. Redmi Note7->Note11 váltást nem élte túl.
Evvan', ez a trend.
Korábban megvettem a Nova prime-ot, az még támogatott, és végülis nem rossz. -
Nekem meg jött a drive-ról egy (két..) figyelmeztetés, hogy kártékony fájlt osztottam meg...
Még régi portolt CWM-ekről, meg kernelcserés exe-k-ről jött...
Persze kértem felülvizsgálatot, hogy ezek nem kártékonyak, de azóta kussolnak.(jó, részint igazuk is lehet, mert azért sok közöttük az olyan, ami /megboldogult/ insecure kernelt tartalmaz)
-
válasz
Intruder2k5 #165947 üzenetére
Basszus... még ezt is elrontottam, pedig a kedvenc hozzászólása pont ebből a topikból származott: [link] (majd jót röhögtünk rajta privában.
)
Köszönöm az ő nevében is a korrekciót!
-
válasz
Viktor0610 #165945 üzenetére
Bocsáss meg magadnak, mások is megbocsátanak
-
-
Köszönöm!
Eddig nem is tudtam, hogy ilyen van, most rákerestem, és látám, hogy a logouton is van róla egy rövid szösszenet.
Na akkor ezért lehet, hogy pl. az e-mail kliens nem mindig szinkronizál ténylegesen?
Pf...Amúgy az egészben ez az érdekes számomra:
Csavar:
Ha elindítom mellette a Spotrstracker-t, de nem indítok trekkelést, akkor továbbra sem jó az Oruxmaps.
Ha viszont a Spotrstracker-en indítom a trekkelést, utána az orux is szépen trekkel lezárt képernyő mellett is.
Tehát ha egy másik tracker ténylegesen megy, akkor az orux is. A sporttrackerrel nem is volt gond. -
válasz
Viktor0610 #142146 üzenetére
Ja, igen. A miui optimalizálás után rögtön az akkukímélő az, amit ilyenkor azon alakalmazásoknál, amit szeretnék a háttérben futtatni, azonnal kikapcs. Tehát az is kikapcsolt állapotban van.
-
Érdekes dologra jöttem rá (... voltam kénytelen rájönni) ma.
Az Ourxmaps a jelenlegi telefonommal csak bizonyos feltételek teljesülése mellett működik megfelelően úgy, ahogy előző telefonomon.
Az előző egy Xiaomi Redmi 4x, a mostani egy Redmi Note 7.
4X esetén korrekt módon ment, ahogy megszoktam.
RN7 esetén viszont lezárt képernyő mellett nincs rögzítés. Feloldás után egy szép egyenes vonallal összeköti a legutóbbi aktuális és a frissített aktuális pontot.
Régebbi, és frissített verzióval is ezt csinálja.Csavar:
Ha elindítom mellette a Spotrstracker-t, de nem indítok trekkelést, akkor továbbra sem jó az Oruxmaps.
Ha viszont a Spotrstracker-en indítom a trekkelést, utána az orux is szépen trekkel lezárt képernyő mellett is.Muiui optimalizáció kikapcsolva a kezdetektől, mindkét alkalmazás lakatoltan rögzítve.
Olyan, mintha az orux nem kapna infót (létezhet ilyen???).Találkozott már valaki hasonlóval?
-
válasz
pigster #134561 üzenetére
Én egy ősrégit használok, a PixelPhone-t. Most néztem, és már nem elérhető a play-en.
Pedig nemrég még frissítettem, igaz az új ratyi volt... ment a downgrade.)
Hát lehet, hogy az összefoglalóban említett "Megemlítendő még az apkmirror és az XDA is, ahonnan korábbi változatokat vagy fejlesztői verziókat tölthetünk le." helyekről még letölthető, rá kell keresni. -
-
válasz
Viktor0610 #130647 üzenetére
Én fogtam az adást.
Csak vártam , hogy mi lesz a reakció. Gondolom mivel nem is feltételezte a kérdező az esetleges "nem az van benne, amit kijelez" összetevőt (vagy specifikáció), ezért nem is érthette, hogy miért is jegyezted meg. -
válasz
szabog4 #130640 üzenetére
Igazából a helyzet az, hogy amit leírtál specifikáció a telefonról, az esetleg (nem feltétlenül) arra enged következtetni, hogy nem az van benne hardveresen, amit a telefon mutat. Iyet, hogy kernel: octa core - ez ütötte meg a szememet. Olyan fura...
Modellszám
p20Hardware
MT6580Kernel
Octa coreAndroid 6.0
3,8gb ram
Nagyon gyanús, hogy ez valami klón-féle felefon... 6580-as MTK-hoz 3.8GB RAM ....
Na szóval, ahogy előttem is írták, a terminal emulator-t (link kovisoft hozzászólásában) telepítve és elindítva tudod begépelni a parancsokat.
Ha annak a kimenetét ide másolod (legjobb lenne szövegesen), akkor közelebb lehetünk az általad keresett miért-hez, és talán a megoldáshoz.
Azt sem árt tudni, hogy mekkora a telepítendő játék, amitől megakadt a dolog. (Ehhez meg majd hozzájön a tényleges /data partíció méretének kérdése...) -
válasz
szabog4 #130638 üzenetére
A programok telepedése nem az sd kártyára és nem a belső emulált sd-re történik, hanem a data partícióra.
Ez miatt ha a dat apartíción nincs elég hely, akkor nem telepíti az alkalmazást, mert nincs elég hely.
Legtöbb esetben ez a "nincs elég hely" limit a dat apartíció 10%-a (volt régen).
Tehát a data partíció méretét kellene megtudni, és azt, hogy mekkora a telepítendő alkalmazás, mert a kutya itt lehet elásva.a partíciók foglaltságát
df
parancs segítségével tudod lekérni parancssorban (vagy adb-n keresztül.a partíciók tényleges mérete pedig :
cat /proc/partitions
illetvecat /proc/partinfo
parancsokkal lehetséges -
-
válasz
7Sony7 #111661 üzenetére
Voltak korlátozások, emlékeim szerint adott dátumtól dátumig éltek: ekkor lehetett csak letölteni a szülinappot.
Azon kívül viszont nem engedélyezett volt, így az már warez (@(#111660) Meggyi001)
szerk.: Viszont ha már letöltötted, akkor érdemes volna a pléjben megnézni a saját alkalmazásaidat, mert erre nekem ezt mondá: telepítve. -
válasz
karikusz #103751 üzenetére
Szóval szép sorjában....
Innew v3. MT6582.
Készítettél egy backup fájlt (userdata_20140101_004505.backup), akkor nem feltétlenül vannak meg a képeid.
A képek, ha nem használsz fizikai SD kártyát, akkor a belső SD-re települnek.
Kérdés, hogy ez a telefon (látom a topikjába is beírtál) milyen partíciókiosztással rendelkezik. Emulált belső SD, vagy külön userdata és FAT.Azóta már frissítettem a firmware-t és jobb mint újkorában
Akkor viszont már csak a userdata_20140101_004505.backup-ban bízhatsz... Mert akkor töröltél mindent a telefonról... (hacsak nem azt csináltad, hogy a boot és system partíciókat húztad újra.)
Én biztosan visszatenném azt a backupot, hisz tudod, hogy a rendszert már fel tudod éleszteni. Tehát nincs veszteni valód, csak nyerhetsz.a twrp recovery-ben ki tudok választani egy adott backup fájlt amit, "kicsomagol" és át tudom másolni a kívánt tartalmat máshová?
szerk.:Emlékeim szerint a twrp nem kezeli a gyári recovery által készített backup fájlokat.
Szerk2: offba tettem.
-
válasz
st6969 #95741 üzenetére
Ha van recovery, akkor ott lehetséges userdata-t meneteni a megfelelő menüpontban (CWM esetén már komplett rendszermentés eszközölhető)
Vagy épp Helium backup program a play-ről.
Vagy adb-n keresztül -
Nektek is agresszív frissítésben akarja magát részesíteni a Hangouts?
Frissítés nélkül nem akar működni.
Az egyik eszközön engedtem, és rosszabb lett mint volt... Ami meg eddig elfogadhatóan működött, azt meg most nem engedi...
Kifakadás: nóóóóórmális??? -
válasz
Orionk #82954 üzenetére
Ram ügyben nézd meg a
beállítások -> alkalmazások -> futó alkalmazások
Na alul ott szokott lenni a RAM. A szabad és a foglalt méret is. Ha a kettő összege megközelíti a 2GB-ot, akkor jó helyen vagy.
Ha hamisítványra tippelsz, akkor más a helyzet, mert ott a szoftver becsapós szokott lenni, itt a parancssoros free parancs kimenete megmondja az igazat terminal emulator-ból. -
válasz
aprokaroka87 #82859 üzenetére
nálam az Eset a framaroot-ra kézi vizsgálatra bejelzett hogy van benne valami exploit akármi.
És ez így van rendjén, hiszen root exploit van benne. Tehát rendszergazdai jogok megszerzésére irányuló kódot talált. Aki használja, az pont ezt szeretné. -
-
válasz
aprokaroka87 #82496 üzenetére
Igen.
(sosem kért root jogot, én még a v1.6.3-at használom) -
válasz
Viktor0610 #82463 üzenetére
... ÉS a felhasználót...
Igen, ezzel a kiegészítéssel még pontosabbKöszi!
-
válasz
LyonnaisFan1 #82460 üzenetére
A régebbi motorosok magát az Android rendszert tartják annak, egyéb 3. fél által megírt program nélkül.
-
válasz
wolfman #78931 üzenetére
Ha tényleg teljes biztonsági mentést szeretnél, akkor számítógépes MTKDroidTools-ra van szükséged.
Ha nincs root, akkor szintén számítógépes (win-only) Flashtool-lal lehet csinálni komplett rendszermentést.Ha elegendő a rendszer, cache, data, boot és recovery mentése, akkor CWM mentés is megfelelő neked - bár PhilZ recovery a neve, de CWM alapokon nyugszik. A nálam járt a916-hoz készült, így tesztelve a működése. Remélhetőleg nem adtak ki belőle több válzotatot.
-
Mivel MT6592-t láttam a specifikációban (MediaTek), ezért a rootolás elég egyszerű.
Lehet komplett rendszermentést is csinálni.
Remélhetőleg nem zárt a bootloader (ami elég valószinű), így pedig gyakorlatilag lehet olyan mentést csinálni, amiből visszaállítható a teljesen gyári állapot, meg sem látszik, hogy babrálva volt.
De első a mentés - lásd blogom (flashtool mentés).Megpróbálkozhatsz a framaroot-tal elsőre.
-
válasz
Kaminski #76998 üzenetére
Esetleg még próbáld meg ezt: Mobile Atlas Creator
Gyakorlatilag azt exportálod ki vele a turistautak-ról, ami neked épp kell, és szinte minden mobilos alkalmazáshoz tudja a mentési formátumot.
Igazán hasznos, ha csak korlátozott hely áll rendelkezésre a telefonodon. -
válasz
Munkas #76705 üzenetére
adb push -sal nem változik a dátum és időpont.
17:33-kor létrehoztam egy fájlt date-test.txt néven.
cappapa@cappapa-laptop:~$ date
2015. máj. 15., péntek, 17.35.56 CEST
cappapa@cappapa-laptop:~$ adb push date-test.txt /sdcard/.
0 KB/s (11 bytes in 0.054s)
cappapa@cappapa-laptop:~$ adb shell ls -l /sdcard/. | grep dat
----rwxr-x system sdcard_rw 153607 2014-06-15 10:17 Itouch-note-MT6582_data-repart-to-2.63GB_v5-wo-intSD.zip
d---rwxr-x system sdcard_rw 2012-12-31 23:03 data
----rwxr-x system sdcard_rw 11 2015-05-15 17:33 date-test.txt
d---rwxr-x system sdcard_rw 2014-10-13 19:35 system_update
cappapa@cappapa-laptop:~$ -
válasz
feelurself #76603 üzenetére
Próbáld Helium backup-pal.
-
Valahogy olyan érzésem van, hogy jól kiéheztették a népet, hogy vágyakozzanak utána, most pedig megy az etetés, és mi vevők vagyunk rá.
Gondolom megtehették volna előbb is, így azonban nagyobb az ingyen reklám körülötte. Ez bizonyos szempontból teljesen érthető
Én örülök, hogy van lehetőség, az üzletpolitikai reklámos dolgok meg nem érdekelnek, csak néha bosszantanak.
Elindult a "mostmárkimondhatomanevét" útirány, az énmegyek, nemmondjukkianevét, hárombetűsnavi megnevezésekből már lehet tulajdonnevet képezni: iGO.
Azt is remélem, hogy nem szándékoznak kivonulni erről a platformról, és lesz folytatás (üzletileg ha most nem folytatnák, akkor azt erős öngólnak tartanám) -
válasz
zsoltzsolt #51323 üzenetére
Az passz.
Én utálom az automatikus "majd én megmondom neked mi kell neked" fílinget.
Kiraktam a főképernyőre.
Ha kell megnyomom. -
válasz
zsoltzsolt #51300 üzenetére
Elindítod és megnyomod a record gombot (piros karika)
-
válasz
zsoltzsolt #51285 üzenetére
Persze.
De csak siman a mikrofonba beszedet is felveszi. -
válasz
zsoltzsolt #51279 üzenetére
[link]
Ez az amit en hasznalok. -
válasz
maggi1886076 #51249 üzenetére
Nem tudom a korlátozásokat.
2 éve töltöttem le, azóta nem frissítettem, és egyszerűen csak működik. Felvesz. Legalábbis én csak erre használom. -
válasz
maggi1886076 #51246 üzenetére
Tape-a-talk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest