- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #114237 üzenetére
Tettem fel ingyenes verziót root nélküli telefonra, úgyhogy igen, szerintem elég. Bár én a sajátomra (amire szintén nincs root) megvettem a fizetőst.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #114234 üzenetére
SD Maid-hez se feltétlenül kell root. Amit root nélkül nem tud, azt meg más program se tudja szerintem.
-
Jakuu
őstag
válasz
holozis_HUN #113162 üzenetére
SURE Universal Smart TV Remote app? Kezel 11 Lenco modelt, proba szerencse, hatha.
-
punky10
addikt
válasz
holozis_HUN #113111 üzenetére
Nekem eddig a Sure vált be leginkább.Mellette van a ZaZaRemote,ezzel a kettővel eddig még mindennel megbirkóztam...
-
air
nagyúr
válasz
holozis_HUN #113111 üzenetére
HW adott?
Van infra a készülékben amivel használni akarod? -
Fall-N
veterán
válasz
holozis_HUN #112644 üzenetére
A Solid Explorer tudja és van benne beépített képkezelő. Ujjlenyomat védelmet is tud és titkosítani is.
-
otto14
őstag
válasz
Csak pint vagy mintát lehet beállítani..
-
Somatom
veterán
válasz
Azt nem tudom, de a Quickpic csak saját maga elől rejti el a mappát. Elérési út alapján egy fájlkezelővel símán betallózható.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #112537 üzenetére
Vigyázz, mert mindjárt jönnek a Facebook-haterek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #112298 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
holozis_HUN #111204 üzenetére
Köszi! Ezt kipróbálom. Remélem, nem járok vele úgy, mint a Lux -szal. Sehogyan sem sikerült jól beállítani, hogy magától úgy működjön, ahogy szeretném. Aztán kínomban beállítottam fix profilokat, az E-Robot meg váltogatta. Legrosszabb esetben ezzel is megtehetem, mivel szintén Tasker beépülő, tehát a Robot tudja vezérelni.
atosan:
Sajnálom. Pedig van benne HDR opció, megnéztem a telómon. Azt nem tudom, hogy milyen hatékony, egy képet sem lőttem a gyári kamerával, rögtön ment fel a Camera FV-5. Abban viszont nincs helyi renderelés, csak az alap képeket készíti el, aztán képszerkesztővel lehet HDR -csinálni belőlük. Viszont a telóm sztem nem tud RAW -ot, JPEG -ből meg nem az igazi a HDR (már ha egy telós képet igazinak lehet tekinteni). -
Black_Raven
veterán
válasz
holozis_HUN #111162 üzenetére
Megy már másnak is, aki Dominós. Nekem sem az első eset. máj 1 -nél, 4 napig fullon ment lassitott neten.(nem bánom.
)
darvinya szerintem a legjobb válasz a "minden hétvége" ingyen net lenne. -
Black_Raven
veterán
válasz
holozis_HUN #111159 üzenetére
Nem bugos lett, hanem a Telekom ingyenes net hétvége beindult. Én is lassitott neten vagyok ~70Mbps-al.
-
darvinya
titán
válasz
holozis_HUN #111159 üzenetére
Ott Telenor Data, az már korlátlan mobilnetes.
Vagy feltöltősnek MyChat. -
darvinya
titán
válasz
holozis_HUN #111157 üzenetére
Akkor ott a hiba…Win10
Ezen app nem segít, inkább Win10 driver, jogosultság, stb. a hiba. -
darvinya
titán
válasz
holozis_HUN #111155 üzenetére
Beállítások-Tovább-Internet megosztás-USB porton keresztül(ez csak akkor megy mikor be van dugva USB-n).
Tehát nem kell app, gyárilag tudja.
-
Freeman007
senior tag
válasz
holozis_HUN #107354 üzenetére
És CineDOG1, köszönöm
-
EmberXY
veterán
válasz
holozis_HUN #107243 üzenetére
Üdv!
Szerintem valójában reklámblokkolóra lenne szükséged, az elvárásaid alapján "az egész telón" (vagyis a böngészőn kívül más appokban is) az lenne hatékony, plusz egy jó böngésző.
Én az Operá-t használom (bekapcsolt adatforgalom csökkentéssel, butított képminőséggel), plusz mellé az AdClear blokkolót, ami ingyenes és szűri az appokat is, a konkrét megtakarítást ugyan sehol nem írja, de ha jól gazdálkodok, az 500 Mb akár egész hónapra elég (ha videókat nem nézek)...beg: Az AdClear-t nem látom az összefoglalóban, valakinek van esetleg rossz tapasztalata ezzel kapcsolatban? Nekem speciel itt ajánlották, az AdGuard alternatívájaként, eddig tökéletesen teszi a dolgát.
-
ViharVadász
őstag
válasz
holozis_HUN #107243 üzenetére
Szia!
Opera Max ilyesmi adatspórolós program, de nem biztos, hogy minden programot képes szűrni rendesen. -
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #106802 üzenetére
Ékezetek a felső sorban csak akkor vannak, ha Magyar QWERTZ van beállítva. Mivel azt írta, hogy a Z és az Y fel van cserélve, ezért biztos, hogy nem jó neki így, magyarul QWERTY kellene neki. Legalábbis én így értelmeztem a kérdést, de majd Joezyka megmondja.
-
beg
veterán
válasz
holozis_HUN #106572 üzenetére
Én konkrétan arcrángást kapok ha nincs app drawer és minden a képernyőn szemetelődik. Szóval nekem ez az alap.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #106545 üzenetére
A Telenornak nincs közvetlen, publikus, korlátlan netes csomagja. Flottás topik, Euroquattro flotta (Telenor hálón). 5 rugó a belépési díj, 4100Ft/hó a korlátlan adatkártya (én ilyet használok otthon egy 4G -s router -ben). A plusz adatmegosztós csomag 7000Ft körül van. Vagy, flottás kártya helyett, lehet még VPN -es trükközést alkalmazni, de ezt nem részletezem.
-
beg
veterán
válasz
holozis_HUN #106543 üzenetére
Nem itt volt a kereső szerint és én tettem helyetted off-ba
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #106466 üzenetére
Ő állandó asztali nézetről beszél (mint PC-én), te pedig "mobilbarát nézet"-ről. A kettő nem ugyanaz. Ha utóbbit kikapcsolod attól még nem kapsz asztali nézetet.
-
DS39
nagyúr
válasz
holozis_HUN #106192 üzenetére
kicsit talán lassabb, de ez érthető, az adblock miatt, amúgy ezen tulajdonsága elég hatékony.
kár hogy egyik chrome fork-ban sem tudják megoldani a tényleges full screent, ha ez sikerülne az a böngésző váltaná nálam az UC-t. -
törölt tag
válasz
holozis_HUN #106187 üzenetére
Nem csak úgy néz ki hanem az is. Plusz néhány extra. Nem rossz amúgy.
-
adrian94
őstag
válasz
holozis_HUN #105226 üzenetére
Ezt be kell állítani valahol? mert nekem az ingyenes nem jelzi..
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
holozis_HUN #105224 üzenetére
Köszi.
Elvileg ez jó lesz a feleségem 720p felbontású 5"-os kijelzőjére. És tényleg jelzi az értesítéseket.
Amúgy feltettem még az én 5,5"-os FullHD-s telefonomra és ott annyira nem jó. A 5x5-ös ikonosztás kevés, illetve alul a dokk meg elnagyolt, benne felcsúszott ikonokkal, amire nem találtam megoldást. De mindegy is, mert a Nova nekem is megvan és az teljesen jó.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #105224 üzenetére
De tudja jelezni az ikonokon az értesítések számát? Mert amit leírtál, azt a legtöbb normális launcher tudja. Én is ajánlhattam volna az Apexet. Még ilyen értesítősdiről is olvastam valahol. De, mivel nem használom ezt a funkciót, ezért inkább nem ajánlottam.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #104791 üzenetére
Lehet, hogy egy síma backup ahhoz kevés lesz, mivel a beavatkozás kernel szintű. Talán AF Wall -ban kéne menteni az alap iptables beállításokat. Egyébként profi cucc, komoly háttérrel. Természetesen Tasker plugin, tehát automatizált profilváltás is megoldható.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #104788 üzenetére
Szerintem AF Wall -lal megoldható, mivel az iptables -t módosítja. De, óvatosan!
ctibor:
A szöszim is spanyolul használja (bár, azt nem tudom, hogy azon belül Castellano, Valenciano, Catalá, vagy mi. De állandóan át kell állítanom gyógyítás előtt, mert nekem annyira még nem megy egyik sem. -
ctibor
senior tag
válasz
holozis_HUN #104788 üzenetére
?Porque estás usando Castellano én el teléfono? ?
?Tienes dificultades con el el idioma Húngaro? -
atosan
veterán
válasz
holozis_HUN #100199 üzenetére
Értem. Azt hittem már nálunk is letölthető.
-
atosan
veterán
válasz
holozis_HUN #100191 üzenetére
Kipróbálnám, regisztráltam is rá, de a play nekem még mindig csak azt mutatja "regisztráció törlése". Nálam még nem lehet telepítteni, érdekes.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
holozis_HUN #100193 üzenetére
Koszi, de ez gagyi.
Olyan kellene, ami normalis grafikonon mutatja hogy hogy alakult a terero a 2 simemnel.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #100191 üzenetére
Igen várom is, kíváncsi leszek remélem nem lesz fapados. Google egyébként már ott elcseszte hogy külön készít 2 appot. Duo videóchat az allo meg chat. Az a minimum hogy e 2 appnak egybe kellene lennie ha akar valamit kezdeni a konkurenciával.
-
Dinasti
senior tag
válasz
holozis_HUN #100121 üzenetére
Samsung SM-T110 Android 4.2.2. Ez a pontos tipus.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #100104 üzenetére
Play-es kommentelőktől ments meg uram minket.
Van, amelyik odaírja a Cím mezőbe a lakcímét, a CM-nél is láttam olyant, hogy Budapest. De ennél durvább, amikor pontos címet ír ki, utca, házszámmal.
Ha bezár alkalmazásokat, attól még nem hűti, csak nem melegszik annyira. De ehhez meg nem kell CM. Akkor már inkább Greenify.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #100102 üzenetére
"hűti a telót"
Aha, gyorsan növeszt a telefon 2 ventilátort, aztán azzal hűti...
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #100063 üzenetére
Ne vicceljetek már! 3GB RAM -tól miért kellenek ilyen hókuszpókuszok? Én egyáltalán nem használok ilyen altatós/kilövöldözős trükköket, és semmilyen hátrányát sem érzem.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #100057 üzenetére
Nem ugrasztja.
Nem gyorsabb
Jó telefon de azért nem S7
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #100055 üzenetére
Számítógépen nyitsz egy adbt aztán ott. Lehet így pár rootos appot aktiválni. Így lehet pl a "Adoptable Storage Devices"t is.
De a greenifys gyárilag így van.
http://greenify.uservoice.com/knowledgebase/articles/828360 -
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #100053 üzenetére
Énis elfogok ezzel most majd szórakozni.
Lényeg, hogy root se kell neki és xposed sem
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #100051 üzenetére
Igen látom benne
Dump kell neki adb-n lehet aktiválni.
Nem kell neki root se xposed.Eddig nem is foglalkoztam ezzel a Doze-al, de alapból van elvileg a 6os droidtól.
Ha jól értem akkor elaltat mindent kivéve amilyen appokat hozzáadok kivételnek. Pl gmail, poweramp, messenger, telegram.
Ezek lennének + alapból az sms hívás megy.A többi appot bezárja mint a greenify ahogy csinálja? Mert, akkor a greenifyhez nem adok hozzá egy csomó appot külön.
-
Feri1977
senior tag
válasz
holozis_HUN #99968 üzenetére
Messenger zabálja az aksit, idegesítő értesítői dolgai vannak, amit ha mind kikapcsolsz, akkor is csinál valamit, jelez stb. meg lemarad a szöveg vége stb. +nekünk kényelmi szempontok miatt volt jó a chrome, mert egy helyen tudtunk böngészni és üzenetet írni is, számunkra teher hogy 2 külön appban kéne ezt.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #99956 üzenetére
Az appok engedélyeit (meg még sok egyebet) az App Settings Xposed modullal szoktam kezelni, de ez is apponként szabályoz.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #99942 üzenetére
Illetve tudtok olyan appot, amivel az appok engedélyeit lehet kezelni? Például beállítom, hogy GPS-t egyik app se kapjon, azaz ne legyen engedélyezve. Szenvedés lenne mind a 200 appnál ezt beállítani
Illetve amire válaszoltam, az a kérdés még mindig él.
-
Bferibörs
addikt
válasz
holozis_HUN #99818 üzenetére
pro kell hozzá
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #99588 üzenetére
Az említett játékokban net nélkül nincs reklám? Mert ha úgy is van, azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni.
-
xSide
őstag
válasz
holozis_HUN #99580 üzenetére
Az Adguard honlapjáról tölthető a 'mindenhez' használható.
Gondolom a Chrome miatt nem lehet fent a Play Áruházban... -
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #99582 üzenetére
Igen.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #99580 üzenetére
A weboldalukról szedd le. A playes az nem az! Chromeban használom és tökéletes.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #99578 üzenetére
Adguard
Ez böngészőbe, appokban, youtubeon is és mindenhol jó. Root sem kell neki.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #97401 üzenetére
-
beg
veterán
válasz
holozis_HUN #97393 üzenetére
512mb telefonoknál talán kipróbálnám, de afelett biztos nem.
-
beg
veterán
válasz
holozis_HUN #97391 üzenetére
Ahogy írtam, használható.
-
beg
veterán
válasz
holozis_HUN #97388 üzenetére
A linux ezer éve tudja, swap. Gyorsabb nem nagyon lesz (hacsak nem csillió sebességű drága kártyát veszel), cserébe szétgyilkolja az sd-t a folyamatos írás/olvasással.
-
válasz
holozis_HUN #97207 üzenetére
Chrome 'kicsit' akad??
Nekem gorgetes kozben kepes jegge fagyni, a weboldalak azonnali forditasa opcio miatt hasznalom csupan.
Tudom hogy az 1 G ram manapsag edeskeves, de se Opera, se Puffin, se a gyari bongeszo, sot egyik alkalmazasom sem csinal ilyet.
Akkor megiscsak a google bongeszoje a hunyo. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
holozis_HUN #97207 üzenetére
Esetleg próbáld ki a Chromium-ot.
Nem akad és sokkal gyorsabb.
Viszont az adatforgalom csökkentő nem működik sem az asztali, sem a mobil verzióban. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN #96856 üzenetére
Én már évek óta a System tunerre esküszök.
Bizonyos dolgokat,ütemezetten vagy valamilyen esemény hatására is megtud oldani. -
beg
veterán
válasz
holozis_HUN #96853 üzenetére
Nem volt ebben semmi különös, csak jó ezeket tisztába tenni. De felőlem tehetsz fel cleaner-t boosterező battery doctort, ha zavaróan gyors a telefonod
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #96843 üzenetére
A Playes leírása alapján két feature miatt szinte nélkülözhetetlen az app:
-Ultra gyorsító!
-Központi processzor hűtő!
Remélem, hogy hűtés és ultragyorsítás közben úgy jelez, hogy:
Abrakadabra, csiribí-csiribá. -
beg
veterán
válasz
Felejsd el, idézet:
"Bármi, ami memory/battery/system booster, memory/battery/system doctor, memory/battery/system cleaner, task killer néven fut. Nem kell. Az Android memória és feladatkezelője mindezeket automatikusan végzi, ezek a placebo alkalmazások csak még több erőforrást kötnek le és olyan processeket is lelőhetnek, amik a rendszer stabilitása és helyes működése érdekében fontosak. Nem kell memóriát üríteni, hiszen azért van, hogy tele legyen." -
Bozek
nagyúr
válasz
Soha semmi "booster" alkalmazást nem próbáltam és nem is fogok. Max. az alkalmazások után maradt szemét tisztításra lehet jó, arra meg ott az SD Maid.
-
válasz
holozis_HUN #96738 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
holozis_HUN #96328 üzenetére
Én ezeket mindet bekapcsoltam, de semmit nem ér ez a Greenify nálam.
-
G@ben
addikt
válasz
holozis_HUN #96328 üzenetére
Ja azért nem találom, mert nekem nem fizetős van.
Köszi! -
G@ben
addikt
válasz
holozis_HUN #96326 üzenetére
Csak a feltöltött életek értesítőt lehet.
A Greenifyban hol lehet ezt kikapcsolni? Nem találtam ilyen lehetőséget. -
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #96284 üzenetére
Szia. Ér. Nagyon jó. A memo profilt multitaskra állítottam es valoban jobb! Az appok közti valtas ugy 30%-kal gyorsabban. Viszont a restartkor lassabban all fel a rendszer. (512mb ram)
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #96069 üzenetére
Nem nagy ügy. Veszel egy feltöltőst, és megrendeled hozzá.
-
LógaGéza
veterán
válasz
holozis_HUN #95736 üzenetére
Erre én is gondoltam, de a böngésző sajnos ezzel még nem szűrődik...
-
beg
veterán
válasz
holozis_HUN #95700 üzenetére
Mondjuk a root cloak?
Persze csak ha van xposed és root.
Vagy a sima chainfire root-nál unroot. De azzal nem mindegyik alkalmazást csapod be.
-
Mr. Y
őstag
válasz
holozis_HUN #95690 üzenetére
Jól megy, de nem érek vele semmit!Mármint... ez nem volt igaz...
Jól csinált ez mindent, csak nincs meg a keresője. Elküldöm, persze, de ide hogy lehet feltölteni? Vagy küldj privba egy e-mail címet.Viszont a problémám fent áll még, miszerint; A Gravitybox [LP] miért nem működik, keretrendszer hiányára fogva? Sajátjára persze, ami edig egy ilyen szerencsétlen proginak sem volt...
-
Mr. Y
őstag
válasz
holozis_HUN #95688 üzenetére
A jelenlegi (illetve a legutóbb, |10 óra alatt 2x újrahúzni a mobilomat rekord| az amit mondjuk enyhén; B@szott működni az XposedInstaller_3.0_alpha4 volt, fehér felület, sokkal csúnyább, mint a képemen. Ezt küldtétek.
-
Mr. Y
őstag
válasz
holozis_HUN #95685 üzenetére
Ez a kinézető verzió
Bocsi, de ezt nem értem.
A feletted levőnek; Mivel ezek a programok nem a ragozást tanulják meg, hane ma te szokásaidat (melyik szavad általában mit követ), így ezt nem tudják a programozók kiszh0phni a kisujjukból -
törölt tag
válasz
holozis_HUN #95444 üzenetére
Miért egy 3rd party alkalmazás (Llama) fejlesztőjének kellett megalkotni azt a "szabványt", ami kapcsolatot tud teremteni az alkalmazások között? Ezt hívják Tasker beépülőnek, mivel a Tasker által lett ismert. Miért nem Tasker plugin az összes rendszeralkalmazás? Miért kell ilyen ostoba korlátozásokkal, mint ez a kártyára írás, lebéklyózni az Androidot?
Miért nem lehet a VOIP azonos prioriású a GSM -mel? Miért nem lehet egy hanghívásba média hangot beadni? Stb., stb. -
törölt tag
válasz
holozis_HUN #95441 üzenetére
Inkább bele sem kezdek a listába. Fölösleges. Pénz és szakértelem híjján úgyis csak valami antimaterial design -ra fussa a Google -nek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #95289 üzenetére
A CPU kihasználtság ott van a Fejlesztői lehetőségek menüpont alatt, CPU használat mutatása néven.
(#95292) macilaci78: Jó reggelt. Már napok óta ez a téma.
-
air
nagyúr
válasz
holozis_HUN #95289 üzenetére
-
dlaj
őstag
válasz
holozis_HUN #95105 üzenetére
Legalul Download!
-
dlaj
őstag
válasz
holozis_HUN #95101 üzenetére
Beállítások - Audió - Output
Ha ezeket nem találod, akkor neked nem az új jött le a Play-ről.
-
fulton
addikt
válasz
holozis_HUN #94733 üzenetére
rendben köszönöm. Még valami, olyat nem tudok csinálni, ha már van ujlenyomat olvasóm, hogy valahogy lezárni a képek mappát? Magyarul csak ujlenyomat azonosítása esetén engedné megnézni a képeket? vagy más könyvtárakat ?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN #94733 üzenetére
én úgy tapasztalom hogy csak azokat tömöriti amelyeket támogat.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
holozis_HUN #93559 üzenetére
Azt használom én is legtöbbször, csak még a 47...83 verziót, mert pár dolog kimaradt a frissítésből.
-
tomy86
addikt
válasz
holozis_HUN #93555 üzenetére
És milyen csodás a fordítás. Indítás után rögtön lehet "Holttestek"-et keresni.
-
Narxis
nagyúr
válasz
holozis_HUN #93023 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
holozis_HUN #92988 üzenetére
Kár hogy ez nem a Sony weather widget, hanem Xperia Weather ami nem telepíthető.
-
nyisziati
veterán
válasz
holozis_HUN #92948 üzenetére
Véletlen.
-
nyisziati
veterán
válasz
holozis_HUN #92946 üzenetére
MapMyWalk
-
darvinya
titán
válasz
holozis_HUN #92926 üzenetére
Mint minden tömörítő, különben mi tömörítene?
Telo.Nem, mert nem nézek YT, stb.
-
darvinya
titán
válasz
holozis_HUN #92924 üzenetére
Opera Max app
-
zetecR
addikt
válasz
holozis_HUN #91270 üzenetére
Sziasztok,
a lányom telóján (Grand Prime) elég gyakran összeomlik a Messenger.
Ez betudható a bugosságának, vagy valami praktika, amit érdemes megpróbálni?Előre is köszi.
-
válasz
holozis_HUN #91998 üzenetére
Nekem Nexus 5-ön tökéletesen működik az Xposed + [LL-MM] Enable Ambient Display.
-
beg
veterán
válasz
holozis_HUN #91722 üzenetére
Ezt a google több oldalon keresztül írta le. Keress rá.
Kezdésnek pl. Itt -
DonMarco
aktív tag
válasz
holozis_HUN #91304 üzenetére
Egy Wifis ruter üzemeltetésével nem lehet megoldani valahogy ? (Net az sajna nincs)
-
Ferenc.
tag
válasz
holozis_HUN #91272 üzenetére
Köszi a választ, ez hihetetlen, hogy egy ilyen hasznos appot mint az adblock, nem lehet feltenni ilyen root-olás buherálás nélkül. Na akkor ennyit a Chrome mobilos böngészőről, akkor inkább Adblock Browser -t használok innentől, ez úgy működik mint a chrome adblock-al, és még kinézetre is hasonló.
-
nyisziati
veterán
válasz
holozis_HUN #91199 üzenetére
Nekem pont, hogy a mostani verzió írja ki, az eddigiek nem.
11.04.56@es4: sőt, ha a Facebook app-ból nyitsz meg egy cikket, valószínűleg ott sem. Talán ez is volt a cél.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #91205 üzenetére
Az nem fog érni semmit messenger appban.
-
mzso
veterán
válasz
holozis_HUN #91008 üzenetére
A jelek szerint új modulja van. A régije meg meghalt...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest