- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
SG3rg0 #141931 üzenetére
Tucatapp... Az 1. és legfontosabb az lenne egy RSS olvasónál, hogy ne csak egy eszközön lásd a dolgokat.
A legjobb szerintem a gReader volt, de az megszűnt. Igaz, ott is Feedly-t használtam anno. Azóta átálltam az Inoreader-re, annak a saját alkalmazása is jó. Igaz, ha a legtöbbet akarod kihozni belőle, akkor fizetős.
-
-
tomy86
addikt
válasz
SG3rg0 #124187 üzenetére
Én a gps loggert használom időnként. A mentett útvonal megjelenítéséhez a térképen, pedig a gpx viewert.
-
-igu-
veterán
válasz
SG3rg0 #119189 üzenetére
whatnext.eu
nem érzem szükségét saját androidos app-nak erre a célra -
air
nagyúr
válasz
SG3rg0 #69560 üzenetére
Rossz ötlet. Android alatt jóval kisebb az Exchange és az EAS támogatottsága mint a Gmailé. Kizárólag egy olyan alkalmazást ismerek, ami mindent szinkronizál az Exchange-ből. Ez a Touchdown, és ráadásul nem valami olcsó.
Én például hiába is próbáltam a névjegyekhez képet társítani, soha nem működött. Még Outlookban sem mindig. -
Flind
senior tag
válasz
SG3rg0 #64295 üzenetére
Nézd meg a screenshotokat! Teljesen más a kettő, csak a motor egyezik. A simában több az opció, és áthelyezhető SD kártyára, viszont lassabb az indulása, és mikor háttérbe teszem aktív RAM-ot (vagy hogy mondják ezt) és többet használ. Teljesen más a design, a HD szerintem szebb, de most kezdték a simát is alakítgatni. A HD kicsivel kevesebbet tud, nem helyezhető át, van telefonos és tabletes mód (mármint nem az oldalakon, hanem site kezelésben), gyorsabban indul, háttérben csak gyorsítótárat használ, és úgy tűnik hogy kevesebb lapot chacel mint a sima. Nekem most mindkettő fent van, mert korábban bugos lett a sima (maxon pörgette a procit), és átálltam HD-ra, pár napja viszont visszaraktam mert javították, és még nem tudtam eldönteni hogy melyik maradjon.
(#64299) dokee78: [link]
-
tonyrulez
őstag
válasz
SG3rg0 #61313 üzenetére
Nem tudja SD-re menteni, de Picture2SD Xposed modullal elvileg kijátszható.
-
törölt tag
válasz
SG3rg0 #59930 üzenetére
Szia, a képeken a válasz:
A főképernyő, nincs semmilyen audiovizuális állomány a belső tárhelyen, ezért nem talál semmit. NTFS fájlrendszerrel kell majd boldogulnia alkalomadtán.
A 15 perc már régen leketyegett, de még nem volt időm kipróbálni, viszont elég régóta be van ütemezve, hogy megvásárolom, mert ajánlották. BSplayer PRO, és MX Player PRO mellett kíváncsi leszek rá, elég erős a mezőny
Van hozzá egy ilyen is: Archos Remote Control. Mondjuk ezt még nem tettem fel
Illetve ide valószínűleg érdemes lesz regisztrálni: http://trakt.tv/downloads#android
-
törölt tag
válasz
SG3rg0 #53975 üzenetére
A whatismyipadress.com nem elég?
-
tomy86
addikt
-
-
-
dokee78
félisten
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
SG3rg0 #10777 üzenetére
Nem. Ellenben szerintem érdemes az appot használni, az egyszerűbb. De számíts rá, hogy az esetben a 3rd party elérések is kétlépcsősek lesznek, tehát alkalmazásfüggő jelszavakat (lehet csak lesz jó a link, ha aktiváltad a fiókodban ezt a szolgáltatást) kell létrehozni mindenféle mobilos és asztali kliensednek (pl. a hitelesítőnek is), weboldalaidnak is, ami a gmail-es accountodhoz férkőzne. Nem vészes viszont, csak egyszer kell beállítani.
-
spiritex
veterán
válasz
SG3rg0 #10322 üzenetére
Tényleg... Próbáltam anélkül és csak az apk-kat menti. Vagyis úgy csinál, mintha mentené az adatokat is, de mégsem. Most hogy már van root-om, menti az adatokat is, amiket app-onként külön-külön zip-ekbe csomagol. Root nélkül ezek a zip-ek teljesen hiányoznak a mentésből.
-
pikszel
addikt
válasz
SG3rg0 #10108 üzenetére
Jelly Bean alatt külön szoftvert igényel. Pl. Fullscreen Caller.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged