- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
Üdv
Tudtok ajánlani bevált alkalmazás klónozót? (Kéne 2 viber, dual sim miatt)
Paralell space van fenn próbaképp, de már most nem szimpi, megvettem a lifetime pro licenc-t és cseszik aktiválódni...
Eddig miui-n nem volt gond, ott gyárilag volt, de most átnyergeltem egy motorolára. -
zozyk
addikt
Ha már témánál vagyunk,van a YT-n egy saját listám(kb 180 dal),egyben le tudja szedni valami program?
-
zozyk
addikt
Engem is megtalált a Gmail bug,van rá megoldás?
-
zozyk
addikt
Tudtok ajánlani egy egyszerű billentyűzet programot,amihez van rendes szótár is?
mármint a javaslatokra gondoltamMost a Google-s bill.-t használom,mert ez tetszik a legjobban,de ez nem dobál fel javaslatokat valamiért..
-
zozyk
addikt
Akciós az eWeather HD
441 Ft,aki szereti az időjárásos progikat. -
zozyk
addikt
Aki szereti az épp aktuális időjárást élő háttérként,ma akciós (225 Ft) a
Stormfly
-
zozyk
addikt
Total CMD látja a feltelepített appokat,és ki is menti az apk-t.
Pontosabban *.zip et ment,de azt átnevezve apk-ra,már megy is a dolog.(Rootolatlan note3-in próbáltam)
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
válasz
tundrak #27124 üzenetére
pl : SMS Backup +
Lemaradtam...
-
zozyk
addikt
Ha Greenify-vel hibernálok egy programot,gondolom az értesítések sem jönnek meg ,igaz?
(Pl:ebay app) -
zozyk
addikt
Valaki nem tudja véletlenül.hogy az FB messengerben a letöltött matricákat hogyan lehet törölni?
-
zozyk
addikt
válasz
Ereshkigal #24495 üzenetére
Nyomd hosszan az adott karaktert...Ja,hogy balra...sorry
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
Ezt a zenelejátszót ismeri valaki?
Sensor music player
A mappalejátszás miatt keresgélek,és ezt eléggé dícsérik. -
zozyk
addikt
Valakinek sikerült beállítani a a total cmd + lan plugint windows8 alatt?Nekem nem akar összejönni a megosztás...Sikerült végre..
-
zozyk
addikt
Mit ajánlotok tűzfal alkalmazásnak?
DroidWall vs LBE Privacy Guard vagy esetleg egy harmadik,amit nem találtam meg?Root-om van.
Előre is köszi a segítséget. -
zozyk
addikt
Akciós a Smart Office 2 : 170 ft
-
zozyk
addikt
válasz
havri1 #13820 üzenetére
Enhanced SMS & Caller ID-t próbáltad?
-
zozyk
addikt
Tudtok olyan terminál emulátort,amit lehet "ablakban" futtatni minden app felett?
-
zozyk
addikt
mi megy itt ma...
Használja valaki a HaxSync programot?
Teszi a dolgát rendesen?
Mert akkor megveszem,~200 ft nem vészes... -
zozyk
addikt
Az oldalon lévő keresőbe ha beírod hogy flash player,kiadta volna neked is : Flash Player archives
Itt mind fennvan...
-
zozyk
addikt
spuros
Ha visszakeresel,nemrég írtam hogy melyik fájl tartalmazza a wifi jelszavakat,ha van root-od,abban megtalálod majd... -
zozyk
addikt
válasz
ra^ven #10340 üzenetére
Tök felesleges működő email címet kreálni....
Beírsz valami kamu címet és kész is...(pl amikor én csináltam ezeket írtam : sonka@freemail.hu,lili@zokni.hu,kajla@gmail.com,bors@gmail.com,kutya@kutya.hu, egy sem valós,nem is működnek,az a lényeg,hogy jegyezd meg,melyikről kezded a regisztrálást,és ugyanazzal lépj be a virtuális linuxon)
10344 LonGleY
,igen,én így csináltam...
-
zozyk
addikt
válasz
atillaahun #9464 üzenetére
Keress rám, visszább ajánlottam a KeePass-t...
Csinálsz 1 adatbázis fájl-t,jelszóval védve a programban + hozzá tartozó kulcsfájlt,az 1-iket feltolod DB-be,a másikat máshová,és kész is...Nincs ember aki feltörje sztem...
Mekkora az esély rá,hogy pont a te DB + akármi fiókodat feltörve még adatbázist is törni akarjon valaki? -
zozyk
addikt
válasz
qwertyqwerty #8974 üzenetére
#8974 & #8975 qwertyqwerty
Szerkesztés gomb!!!#8979 qwertyqwerty
Amit használnod kéne,ha 5 percen belül eszedbe jut még valami...
Ez nem chat,ez egy fórum... -
zozyk
addikt
Berakom ide is,hátha nem mindenki olvassa az Ingress topikot:
Egy G+ felhasználó megcsinálta az ingress app-ot kisebb felbontásra ( Wildfire S) és ARM6-os gépekre is...+
Felraktam saját DB-ra,hátha kell valakinek... -
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
válasz
attiati #8245 üzenetére
Nálam a KeePassDroid vált be...
Jelszó + kulcsfájl,a kulcsfájl box.com-on...
Az adatbázis a dropbox-on...Mindenhol 10+ karakteres jelszóval,nyitáshoz kell a jelszó + a kulcs is,aki feltöri,már meg is érdemli a jelszavaim listáját...
-
zozyk
addikt
válasz
ForRedGlory #8231 üzenetére
Ez az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Samsung GT-I9300 eszközzel.
Akkor min fut el? -
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
Csak nekem újdonság ,hogy a Box.com felemelte a fájlméretet 100MB-ról 250MB-ra,és már van PC sync program is...
Régóta ilyen lehet? -
zozyk
addikt
válasz
Tejes Pite #8150 üzenetére
3 napos reg létedre csípős nyelved van...
-
zozyk
addikt
válasz
Tejes Pite #8139 üzenetére
Értő olvasás 1-es...android hekker...
-
zozyk
addikt
válasz
Tejes Pite #8115 üzenetére
Az hogy a Defy-t szétromoltad,még nem jelenti hogy mindhez értesz...
-
zozyk
addikt
Play-en akciós a Fifa 12 + Dead space...
-
zozyk
addikt
Végre egy magyar bevétel - kiadás követő app : Koin
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
Ha csak az kell,hogy az egeret tudd vezérelni,akkor a WiFi Mouse jobb megoldás szerintem!
A WiFi Mouse Pro -ban megy a billentyűzet is!
-
zozyk
addikt
válasz
Medvelászló #4251 üzenetére
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
Innen is lehet apk-t leszedni : Download Android Apps : Android Community - For Application Development
-
zozyk
addikt
Hello
Régóta használom a Pocket nevű appot a rengeteg username/pass megjegyzésére,de hiányoltam belőle a csoportok közötti másolás lehetőségét.
Természetesen fontos szempont volt a PC-s kliens megléte is...Tegnap találtam egy jó alternatívát,a KeePassDroid app-ot.
Az androidos kliens nem olyan csicsás,mint a pocket,viszont a PC kliens kelégít minden igényt.Ha valaki hasonló programot keres,bátran ajánlom neki.
-
zozyk
addikt
Nézd meg ezt,hátha jó : Átlátszó.png
-
zozyk
addikt
válasz
pumatom #2464 üzenetére
Itt kérdezz rá sztem : [Re:] Samsung Galaxy 3 - tempó a középmezőnyben
Erősen HW függő a dolog,két egyforma telefonnál is lehet eltérés...
-
zozyk
addikt
Naptár + telszámok = Google szinkron
Sms + call log = SMS Backup + -
zozyk
addikt
Magyar FB innen van : http://www.hunapk.hu , a gyári nem tartalmaz magyar nyelvet.
RootRulez munkája a magyar FB,többek között...
Sok más magyarított program megtalálható,ezt a topikot kell nézni : Magyarított Android alkalmazások [olvasd el az 1. hozzászólást!]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest