- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
0ttó
tag
válasz
iguana #134456 üzenetére
Nem szeretnék nagyon off lenni, nem is írok erről (az alkalmazásról és ami mögötte van) többet.
Milyen felbontásban, méretben kell minimum lennie a képnek? Milyen egyéb tulajdonságoknak kell meglenniük, ami alapján eldönhető vagy igazolja a képen látható valamit, hogy az hiteles?
Nem valószínű hogy rendelkezik olyan hatósági jogkörrel engedéllyel, hogy a hitelességet ellenőrizhessen.
Akkor honnan tudja, hogy hiteles vagy mitől válik egy lefényképezett papír hitelessé?Ha valaki vesz három darab paradicsomot egy határmenti kis faluban, akkor ez a cég/ember lemegy és ellenőrzi a számláról készült képen látható dolog hitelességét a kis bolt pénztárosánál?! Biztosan nem.
Akkor honnan tudja egy dokumentumról, hogy az hiteles? Sehonnan, és ilyet nem is állíthat, ha mégis ezt teszi, akkor az nem igaz.
Ha valaki, már alapból valótlant állít, akkor abban hogyan bízzon meg bárki is?Attól, hogy valaki feltölti annak az embernek/akárkinek a számítógépére a papírjait még nem lesz hitelesített, eredeti főleg, ha már korábban átírtak a papíron valamit vagy meghamisítottak rajta adatokat, dátumot stb.
Feltöltés után hogy válik, hogy lesz hiteles, eredetivel egyenlő?Az, hogy ott nem írnak át benne valamit, az csak azt jelenti, hogy változatlan marad, de nem hiteles.
Vannak dokumentumok, amik vízjelet tartalmaznak a valódiság ellenőrzésére, de az sem ellenőrizhető egy otthon készített fényképen, változatban.
A Play áruházban egy hozzászóló a munkaszerződését töltötte fel, és hogy így az környezetbarát is.
Mitől az? A píapír alapú szerződését aláírta, majd feltöltötte, ettől ugyan úgy volt papír is. Hogyan, mi által védtük a környezetet?A praktikussággal kapcsolatban azt mondanám, hogy legtöbb helyen van otthon egy doboz vagy egy dosszié, amibe belerakják az emberek a számláikat.
Amikor hazaér és elfelejti vagy lusti beledobni a dobozba, akkor ugyan úgy elfelejti vagy rest lefényképezni, netre menni, bejelentkezni, feltölteni.Az is biztos, hogy nem kereste meg az ország összes üzletét, hivatalát, hogy ott is elfogadják-e a szolgáltatásukat.
Törvénybe se lett foglalva ennek a cégnek ez a tevékenysége, és hogy bármely üzletre, hivatlara kötelező érvényű lenne.Egy cipő vásárlása után egy reklamáció esetén biztosan nem fogadja el egy üzlet sem azt, ha ott valaki mutogatja a telefonját, hogy ki tudja kinek a számítógépén ott van egy számla képe.
Ha meg nem fogadja el az üzlet, akkor menjünk bíróságra? Ott még kevésbé fogják elfogani.De mindenki oda tölt fel amit és ahová akar.
A városközpontban egy tölgyfa alá is lehet 1 000 000 Ft-ot tenni egy Tescos szatyorban, arra az esetre, ha a pénztárcáját otthon felejtené valaki.
Mikor vásárol csak odamegy a fa alá és vesz ki valamennyit a szatyorból. A fa biztosan nem vesz el belelőle, de az emberek sem olyanaok. -
Fall-N
veterán
válasz
iguana #133916 üzenetére
Jó az RSS én is azt használom. A jó alternatívák rá:
- Palabre*
- Innoreader
- Feedster: ez tud még VK, YT, Twitter és Reddit accountot is követni.
- FeedMe
- Newsfold
- FeedR
- Flym
- RSS Savy
* Nekem is a Palabre bizonyult a legjobbnak. Azt vettem meg és használom napi szinten. Nem gyakran jön rá frissítés, de elvileg nincs abbahagyva a fejlesztése. Előtte sokunknak a gReager volt a favorit, de eltűnt a fejlesztő és magára hagyta. -
ctibor
senior tag
válasz
iguana #77198 üzenetére
Én is az LBE Security Mastert használom. Csak kínai szolgáltatót lehet választani, de ettől függetlenül be lehet állítani a havi keretet:
LBE főképernyő >> Traffic monitor >> jobbra fent csavar ikon (beállítások) >> Traffic Package >> az almenüben ismét Traffic Package >> és ott beállítható a Total Monthly Package. Azt is beállíthatod, hogy melyik naptól számolja.
-
iguana
őstag
válasz
iguana #27394 üzenetére
grrr
ez a play ebben a formájában egy korai betának felel meg. tulajdonképpen minden_már_létezett feature nem elérhető, cserébe öklömnyi ikonok/csempék. köszönöm és f@!ck you!
-
dokee78
félisten
válasz
iguana #21807 üzenetére
Nem néztem mik vannak a csomagban.
Némelyik alkalmazás ikonja nagyon tetszik;
-AdAway
-Angry Birds
-FasterGPS
-Greenify
-Instagram
stbEz az összes alkalmazásom:
Alkalmazásaim -
S e t h
nagyúr
válasz
iguana #20670 üzenetére
Én is kizárólagosan azt használom az utóbbi időben, most viszont felbosszantott, mert a gyári böngészővel együtt nem volt hajlandó űrlapot kitölteni egy oldalon, illetve nem, ki lehetett tölteni, aztán a tovább gomb után írta is , hogy sikeres, de mégsem tudtam belépni, viszont az opera meg sikerrel vette az akadályt.Nem tudom mi okozta ezt a problémát és az is igaz, hogy azzal az oldallal szoktak gondok lenni belépésileg, de az operának sikerült ami a nakednek és a beépítettnek nem.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
iguana #19214 üzenetére
Kösz
, ebben ki tudom talózni egyesével is mit szeretnék lementeni? Mert az egész rendszer backupjára nincs szükségem,csak erre az egy játékra
Másik alternatívát tudnátok mondani , amihez nem kell root jog , mert lehet az új telcsim nem lesz rootolt , mivel T-nél venném....
-
EmberXY
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz
iguana #18382 üzenetére
Én már kipróbáltam és a véleményem szerint ugyan kicsivel jobb a hangszíne, mint Mariskának, de lényegében sokkal többet nem tud. Az idegen nyelvű szavakat másképp mondja, az is igaz. Bár egyelőre csak Moon+ Reader Pro-val néztem, ott lényeges különbséget nem tapasztaltam a kettő között.
-
fatal`
titán
válasz
iguana #16697 üzenetére
És a Taptuba, hogy importálod a Feedlyt? Csak Google Readert tud, remélem majd frissítik. Felvehetném egyesével a feedeket Taptuba (PC-n nem használtam a Google Readert), de nincs kedvem, mert elég sok.
(#16702) anonymus89: ROOTolt telóra van VNC Server.
(#16706) zebede: Szintén rootolt telóra van Samba szerver, megosztást nem tudsz csinálni a fájlkezelővel, csak másik megosztásról másolni.
-
atillaahun
veterán
-
air
nagyúr
válasz
iguana #14980 üzenetére
(#14979) chab7
Te nagyon rosszul gondolod.Iguana, te kapiskálod a lényeget. Ha valamit újként adnak el, új árat fizet érte az ember, az új legyen! Ha nem tájékoztatják, hogy ki lett próbálva - hozzáteszem a kipróbáláshoz szomszéd Mancika és Pistike telefonszámát nem kell elmenteni a készülékbe, tehát ez a készülék használt - ezzel becsapták a vásárlót. Ilyen esetben a szóba jöhető lehetőségek: árleszállítás (készpénz visszafizetés, nem kompenzálás), a teljes vételár visszatéritése vagy a termék kicserélése.
A levásárolható kompenzáció nem korrekt ajánlat, hanem a fogyasztóvédelmi törvény kijátszása. -
goom
senior tag
válasz
iguana #14867 üzenetére
Mikor lehet szükség az átfedésre? Vagy csak dizájn-elemként használjátok így?
Mert pl. az Apex-el is lehet kilenc asztalom (a legtöbb launcher-ben szintén ennyit láttam). Lehetséges, hogy valakinek ez nem elég? Oldalanként akár 30 ikonnal számolva... huh. Persze a kisebb-nagyobb widget-ek csökkentik az elméleti maximum 270-et - de hát még akkor is!...
És még nem beszéltem a mappákról: azokkal a határ szinte a csillagos ég. -
F-ECT$
titán
válasz
iguana #12483 üzenetére
Az egyik haverom ott dolgozik, és ahogy már itt is mondták: sokkal biztosabb bevétel a direkt értékesítés (autógyártóknak, készülék gyártóknak) és az iphone a kevesebb warez miatt.
A másik gond, hogy az android az új windows, azaz nagy sokféle hardver (felbontás, cpu, memória), sokféle android verzió létezik, így a folyamatos support nagyobb erőforrást igényelne, mint pl iphone esetén.
Szóval ha lesz is a későbbiekben androidra igo, az valószínűleg csak egy adott készülékhez lesz hivatalosan elérhető, mint ahogy korábban is így volt. Viszont ekkor a gyártónak kell kifizetnie a licencet, amit nem biztos, hogy érvényesíteni tud a telefon árában, így nem éri meg.
-
VD
őstag
válasz
iguana #12483 üzenetére
Szerinted! A valóság meg az, hogy a Nav N Go inkább direktbe készülék gyártóknak adja el a terméket, mert az biztosabb bevétel!
Szifon-ra meg azért van, mert relatív kisebb a warez, illetve nagyobb a vásárlási kedv! (Amit eddig kételkedve fogadtam, de pár itteni hozzászólás mégis igazolta...) -
twine
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest