-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Drughi #172397 üzenetére
Az alkalmazástár viszont "elrejthető", az meg bekapcsolható, hogy az (újonnan) feltelepülő appok kikerüljenek a Desktopra.
Azaz kisebb szenvedés árán most is előállíthatod azt, amit szeretnél.
Persze szebb lenne egy kapcsolót átbillenteni, de a Nova fejlesztői okosak... olyat, amit kér több user is, azt miért is valósítanák meg? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Drughi #172394 üzenetére
A Nova Discord szerveren 2024.05.04-én hangzott el egy hasonló kérdésre adott válaszként a következő:
"No, we have no plans to offer a toggle to disable the app drawer and to put everything on the home screen..."
Szóval (egy ideig) felesleges keresni ilyen opciót a Nova-ban.
-
Faby
senior tag
válasz
Drughi #172034 üzenetére
Már hogyne lenne webes felülete a drivvonak:
https://web.drivvo.com/history
Bejelentkezés után ott van minden.
-
bendess7891
csendes tag
válasz
Drughi #171760 üzenetére
Szia,
Ritkán járok arra, de ezt szoktam használni: BudapestGO
-
DrKapocs
őstag
válasz
Drughi #171111 üzenetére
A mi céges levelezésünk is a MS-nél van. Meg sem közelíti a Google szintjét szerintem. Én sok embertől sok levelet kapok. A keresés funkció botrányosan rossz. Megnyugtatlak, laptopon sem jobb a keresés része. De jól hangzik ez az 1TB tárhely is. Megmagyarázhatatlam hibák árnyékolják a dolgot. Én a Cryptomatorral titkosítva töltök fel mindent. Van fenn kb 200 giga adatom. Vele vagy nélküle, mindegy volt, de egy időben random módon nem szinkronizált néhány állományt. Mikor mennyit. Újra lefuttatva szintén nem, de akkor más állományokat nem. Nem értettem az okát; bosszantó, időrabló. Utánaolvastam, sokan írtak hasonlót a neten. Mostanában nem csinálja. De szerintem az MS szolgáltatások szintje szutyok. A google százszor stabilabb. Én már azon gondolkoztam, hogy hagyom az 1 terrás céges tárhelyet, bosszantó hibáival és veszek a google-től tárhelyet. Az legalább stabil. De ez van a MS store-ral is. Gyakran nem hajlandó appot letölteni. Oka megmagyarázhatatlan. Hulladék.
-
crok
Topikgazda
válasz
Drughi #170251 üzenetére
Ha az összefoglalóban ajánlottakat megnézed és IMAP fiókként adod hozzá akkor a weben belépve az címke beállításokban lehet engedélyezni hogy melyik címke jelenjen meg mint IMAP folder és így valamelyest visszajön a címke használhatósága (a háttérben a GMail is ezt csinálja).
-
crok
Topikgazda
válasz
Drughi #169223 üzenetére
Azért 3..5-szöri 15% körültől 100%-ra töltés már elég szokott lenni hogy értelmezhető képet kapj.. esetleg lehet hiba ha a töltésszámolást nem jól számolja (létezik 4..5 módszer is, első indításakor szokta megnézni mi a legvalószínűbben működő módszer)) de ha kikapcsol és nem nullán ott már vagy akku vagy BMS hibát mondanék alapból.
-
-
sopruk
senior tag
válasz
Drughi #158802 üzenetére
Easy Home Finance
Egyszerű és teljesen testre szabható... -
-
M3oH
addikt
-
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Drughi #154756 üzenetére
Én is Drivvo-t használok, kipróbáltam és tényleg nem működik az import a Fuelionál. Nem ír hibaüzenetet, látszólag minden rendben megtörténik, de nem találom az importált adatokat. Lehetséges, hogy ez fizetős funkció, de nem írja sehol, én ez alapján a Fuelio-t felejtősnek is minősíteném. A Drivvo esetén ez nem volt probléma, amikor a My Cars-ról átálltam.
-
cidalain
veterán
válasz
Drughi #154756 üzenetére
Ekceltábla. Persze kényelmes, ha nem magadnak kell a képleteket megírni, de akkor ez van, hogy hogyan exportáljunk adatot.
Mivel csak kipróbálnád, két esetet tudok elképzelni:
1. Használod párhuzamosan a két appot, az újat üresen kezded. Ha kiderül, hogy mégis a régi appod a jobb, akkor a kérdésed már lényegtelen
2. Exportálod a csv-t, és átszerkeszted a fogadó proginak megfelelően. Pl excellel könnyű oszlopokat rendezni csv-ben, számformátumot alakítani, stb. -
válasz
Drughi #137449 üzenetére
Android 5 (vagy 6) óra biztonsági előírás, hogy ha nem törlöd a google accountot factory reset előtt, akkor csak azzal a google accounttal tudsz belépni a telefonra ami rajta volt a reset előtt. Szóval be kell lépned a google accounttal a telefonba, majd törölnöd róla, utána jöhet a factory reset.
Nem arról van szó, hogy boot után kéri az előző accountot, hanem arról, hogy csak az előző google accountot tudod hozzáadni, másikat nem.
-
fjudors
aktív tag
válasz
Drughi #137335 üzenetére
ja, a felhő is elég sokat átvisz, de a smart switch viszi a legtöbbet
de ahhoz kell az adapter is
én most legutóbb lusta voltam..belső tárhely átránt a memória kártyára, új készülékbe bejelentkezés.egész jól sikerült, de nálam aktív mindenféle mentésnormál használatnál a programokat, és a legtöbb beállítást a google visszarakja, csak figyelni kell, mikori a mentés
a fájlokat nem, de azokat meg visszalöktem a kártyárólde, érdemes kipróbálni és ellenőrizni, mert az ördög nem alszik...
bár, ennyi idő alatt már kész is lenne... -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Drughi #135637 üzenetére
Nincs ilyen beállítása, pedig nem lenne rossz. Mondjuk én angol nyelven használom a rendszert, így nyilván másodlagosak az ékezetes betűk, de nem hiszem, hogy egyéb nyelveken más lenne a beállítások sora (azaz akkor lenne erre beállítás, ami angol rendszer esetén meg sem jelenik).
-
gahor72
aktív tag
válasz
Drughi #134826 üzenetére
Szia!
Én is ezt játszottam nem rég,csak 10 éves a gyermek.
Először: ha regisztrálsz google fiókot a gyereknek frankó életkorral,akkor 13 év alatt nem engedi a google a YT-ot megnyitni.
Sem alkalmazásból sem böngészőből.
Kivéve,ha nem frankó az életkor amit megadtál.
A family link egész jó.
Én még bevetettem,az open DNS-t is biztos ami biztos.Routerben beállítható.
Úgy gondolom,egy 4 évesnek a tabletjére elég ha te telepítesz neki való dolgolkat.
A net szükségtelen(esetleg belső hálózati elérés).
A family appból azt is ki lehet lőni.
Én még egy 21 órai zárolást is beállítottam,kivéve hétvégére.+a norton family alkalmazás a védett böngészőből megnyitja a yt-ot,de figyeli,és megpróbálja szűrni.DE percenként kb 300 video kategorizálása még a googlenek is nagy falat...
üdv
-
lovi27
addikt
válasz
Drughi #134170 üzenetére
A TeslaUnread is a szigorításoknak esett áldozatul. Például itt is írtak róla
-
nyisziati
veterán
válasz
Drughi #133755 üzenetére
Én is figyelem ezeket a híreket, mert szintén párhuzamosan használom a kettőt.
Mondjuk az áttervezés már évek óta megy a Maps-en tapasztalatom szerint. Ilyenkor beindul egy pár másodperces hangüzenet, amit egy mozgó csík jelez a bal alsó sarokban, miközben szövegben is bemondja a navigátor, hogy friss dugóinfók miatt áttervezésre került az eredeti terv.
Én már 2016-ban (vagy '17?) is emlékszem ilyen esetre, amikor Győr közelében átirányított (volna) másik útvonalra a Maps. -
Somatom
veterán
válasz
Drughi #133755 üzenetére
Jó kérdés. Nagyon ritkán használom a Térképet navigálásra. Célmegadás nélkül figyelem a forgalominfóját és az alapján magam döntök az útvonalmódosításról. A trafi ellenőrzést nálam a CamSam Plus végzi. Ez widget módban, floatingban tud futni bármilyen alkalmazás, így a Térkép fölött is. Az egyik Playes screenshoton épp ez látható. Legutóbb azzal jött a Google, hogy zenevezérlőt lehet aktiválni. Feltalálta a spanyolviaszt, mert ez lehetséges volt eddig is. A Floating Widget egyik, néhány évvel korábbi screenshot -ján egy ilyen megoldás látható.
Az újdonság a kamera realtime nézőképére vetített navigáció. Na, az viszont érdekes lesz. -
sopruk
senior tag
válasz
Drughi #131879 üzenetére
Nekem az Aqua Mail nagyon bejött, itteni sok ajánlás után próbáltam ki, végül meg is vettem féláron a karácsonyi akcióban.
Rengeteg beállítási lehetőség van benne, így kellett időt szánni a belakásra. De miután kitapasztaltam, mi hogy működik, nagyon szépen, gyorsan fut.
Előtte K9-et használtam, de ez sokkal szebb, jobb.
Gmailt, Outlookot gond nélkül beállítja, exchange-t nem próbáltam...
Beállításkor naptár engedélyt is kér, de én azt nem próbáltam (aCalendar-t használok), így arról nem tudok véleményt írni, de ezek szerint az is van benne... -
Somatom
veterán
válasz
Drughi #130881 üzenetére
Tudna többet, csak az már nem annyiba kerül és nem szokták akciózni.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Drughi #129679 üzenetére
A Locus ingyenes verziója tökéletes, ahhoz pedig van egyrészt a saját offline Magyarország térképük, másrészt berakható a turistautak.hu közösségi szerkesztésű térképe. Az ottani leírás alapján kicsit macerás a dolog, emlékem szerint sokkal egyszerűbben megy, ha a Locus-szal már felvértezett telefonon nyitod meg az oldalt, és töltöd le a térképet. Másrészt tapasztalatom szerint - bármilyen furcsán hangzik is - jobb a Locus saját térképe, jobban néz ki, jobban használható.
-
eclipse19
senior tag
válasz
Drughi #129593 üzenetére
"mivel tudhat többet, mint egy gyári"
Pl. hogy választhatsz, hogy apró vékony, lehetőleg alacsony kontrasztú betűvel (tipikus "gyári" megjelenés) szereted-e a tárcsázót és a híváslistát vagy esetleg jól látható, nagy betűvel, nagy kontraszttal.
(Hogy esetleg az utcán elővéve a mobilt, olvasószemüveg nélkül is lásd.)
Vagy, hogy például mutassa-e egy hívásnál, hogy volt-e és mikor korábban hívás arról a számról (ezt most a stock tárcsázó pl. nem tudja).Lehet még más is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Drughi #129151 üzenetére
Az az érdekes , hogy most MIUI EU developer romot használok , itt lett ilyen csúnya kék ikon , míg az előző romon ( MIUI globa stabil ) ott az a szép ikon van ami a play áruházban látható. Mindkét romon ráadásul ugyanazt a témát használom...
Hm...most vettem észre , hogy az alkalmazás váltónál szép ikon van , csak kint az asztalon van az az ótvar csúnya...Ez legyen a legnagyobb bajom persze
-
tibike8
őstag
válasz
Drughi #128909 üzenetére
Én meg ezt használom. Van droidos verziója is persze meg ez a böngészős. Míg win10-es mobilt használtam, megvettem a my car-t, de az nincs (egyelőre) droidon. IOS-en nem rég lett végre. Ha lesz droidon is, csak azt fogom megint használni. Most így csak a PC-ken használom.
-
punky10
addikt
válasz
Drughi #128925 üzenetére
Nem úgy használom, de még lehet oldani, csak macerás. Először ki kell raknod az összes ikont az asztalra(létrehozol pár oldalt.,az appok számától függően), bekapcsolod azt a menüt, hogy minden új program ikonját rakja ki, majd eltünteted az appdrawer indítóikonját. Esetleg biztos ami biztos, beállithatsz valami ritkábban használt gesztusvezérlést az alkalmazástárra, ha netán elvészne valami...
-
Saccco
nagyúr
válasz
Drughi #128909 üzenetére
FuelLog - Car Management
Egyszerű és nagyszerű, sőt puritán. -
törölt tag
-
tibike8
őstag
válasz
Drughi #122430 üzenetére
Én meg a My Car-t használom pár éve mert wines telót használtam és asztali alkalmazása is volt, de droidon meg a spiritmonitort mert webes felületen is meg wines telón meg droidon is van appja.
-
kopi73
tag
válasz
Drughi #122430 üzenetére
Szia.
Ez egy magyar alkalmazás: Vehicleadmin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest