- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
kopi73 #154646 üzenetére
Nemigen lesz ez gyartofuggo... Nalam egy Nexus 6P (meg Huawei) meg egy Redmi Note 4X de custom ROM, semmilyen ROM semmilyen GApps mellett nem megy, se a Pixel Experience.. es hozzadni se lehet semelyik keszuleken amin mar be vagyunk lepve egyel. Valami a Google-el van.
-
icemad
nagyúr
válasz
kopi73 #154642 üzenetére
Globális a probléma. Kollégám is szenvedett ma ilyesmi problémákkal itt Hollandiában. A céges it szaki azt mondta neki, hogy valami geomágneses vihar okozza, ami most érte el a földet. Hogy ez tényleg így van e, azt nem tudom. Hivatalos bejelentést nem nagyon találtam. Downdetector.com szerint elég sok szolgáltatással van gond.
-
crok
Topikgazda
válasz
kopi73 #154642 üzenetére
Egyelőre én spec. jobbat nem tudok mondani mint várni, én azokon a helyeken amiket általában olvasok nem találok még hivatkozást se ilyen problémára - pedig a probléma létezik.. Egy reddit szál pl. van itt ami hasonló gond. Az még a fura számomra, hogy most tiltotta ki az Android 2.3-t a Google a Play szolgáltatásokból és valahogy kb. egyszerre lett ez a belépési gond meg az Android 2.3 letiltás.
-
-
bacus
őstag
válasz
kopi73 #19520 üzenetére
szerintem egy kis mókolással és pár fizetős applikációval megoldható. (tasker, svox, svox mariska kieg, és van egy tasker plugin ami kifejezetten az ébresztést figyelgeti.)
Ha lesz egy kis időm, kipróbálom, hogy meg tudom e csinálni, persze ettől még neked nem mondja be a névnapokat, csak nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest