- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
kopi73 #154646 üzenetére
Nemigen lesz ez gyartofuggo... Nalam egy Nexus 6P (meg Huawei) meg egy Redmi Note 4X de custom ROM, semmilyen ROM semmilyen GApps mellett nem megy, se a Pixel Experience.. es hozzadni se lehet semelyik keszuleken amin mar be vagyunk lepve egyel. Valami a Google-el van.
-
icemad
nagyúr
válasz
kopi73 #154642 üzenetére
Globális a probléma. Kollégám is szenvedett ma ilyesmi problémákkal itt Hollandiában. A céges it szaki azt mondta neki, hogy valami geomágneses vihar okozza, ami most érte el a földet. Hogy ez tényleg így van e, azt nem tudom. Hivatalos bejelentést nem nagyon találtam. Downdetector.com szerint elég sok szolgáltatással van gond.
-
crok
Topikgazda
válasz
kopi73 #154642 üzenetére
Egyelőre én spec. jobbat nem tudok mondani mint várni, én azokon a helyeken amiket általában olvasok nem találok még hivatkozást se ilyen problémára - pedig a probléma létezik.. Egy reddit szál pl. van itt ami hasonló gond. Az még a fura számomra, hogy most tiltotta ki az Android 2.3-t a Google a Play szolgáltatásokból és valahogy kb. egyszerre lett ez a belépési gond meg az Android 2.3 letiltás.
-
-
bacus
őstag
válasz
kopi73 #19520 üzenetére
szerintem egy kis mókolással és pár fizetős applikációval megoldható. (tasker, svox, svox mariska kieg, és van egy tasker plugin ami kifejezetten az ébresztést figyelgeti.)
Ha lesz egy kis időm, kipróbálom, hogy meg tudom e csinálni, persze ettől még neked nem mondja be a névnapokat, csak nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest