- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eternitys
aktív tag
válasz
pepe091 #50491 üzenetére
Igen én is azt gondolnám hogy LTE-t kéne írnia, újraindítás után is csak H+ -t ír lefedett területen. Ezért gondoltam hogy az általam fent linkelt LTE Discovery appal talán megoldható, hogy csak az LTE-t használja a telefon, de nekem se tiszta még hogy a jelölés akkor mire vonatkozik. Azért köszi.
-
-
dokee78
félisten
válasz
pepe091 #37498 üzenetére
Korábbi hozzászólásban írtam is,hogy inkább áttetsző.
-
janosibaja
őstag
válasz
pepe091 #37058 üzenetére
Kis kiegészítés: tapasztalatom szerint le lehet menteni a Google Zenében vásárolt számokat.
Megvettem a sehol nem talált kedvencemet kemény 150 magyar forintért. A telón sehol sem leltem fel, de asztali számítógépen belépve előhalászható a Playen az az opció, amivel 320 kbps, mp3-ban letölthető volt.
-
-
törölt tag
válasz
pepe091 #37058 üzenetére
Köszi, mindjárt megnézem. Nem szeretném lementeni őket.
Méret, formátum/bitráta érdekelne.
Mod: és azt nem tudja valaki, hogy ha csengőhang gyanánt másoltam a telefonra két mp3-t (nem zene, hanem inkább hangok, de ez most mindegy is)... Lényeg, hogy nem szeretném látni őket a Play Music-ban. Ez lehetséges?
-
Bozek
nagyúr
-
tybsen
addikt
válasz
pepe091 #35703 üzenetére
Koszi
De ami nagyon fura, h a 3g watchdog szerint ma 39 MB adatot hasznaltam fel, viszont ramegyek az alkalmazasonkenti bontasra, akkor azon belul 196 MB-ot mutat kuldott adatra, kb ugyanennyi a streaming media fogadott adatmennyisege.
Es ez nem a wifi hasznalat, mert ott a google play hasznalatara kb 1 GB -ot mutat (kuldott-fogadott osszesen).
Ugyhogy nem tiszta a kep vagy csak a watchdog-gal van valami gond?
-
tybsen
addikt
-
törölt tag
válasz
pepe091 #35397 üzenetére
Nekem már az épp elég volt, hogy ha kijelzőt érintve görgetek úgy, hogy nem veszem le az ujjam a kijelzőről, csúnyán ricegett a kép (Nexus 4). Ha görgettem egy nagyobbat és elengedtem, akkor smooth volt (fura mert ez általában fordítva szokott lenni). A felhasználói élmény miatt választottam a Press-t. Az animációk viszont fenomenálisan néznek ki a Feedly-be.
Lifehacker, Rootzwiki, Marques Brownlee szerint Feedly, Android Central szerint Press. A csatát szerintem nem lehet egyértelműen eldönteni. Mindkettő nagyon szuper, egyéni preferencia fog dönteni, hogy ki mit választ (gReader-t is ide lehet hozni, de szerintem vagy a Feedly vagy a Press nyomja le). Az viszont nagy húzóerő lehet egyesek számára, hogy a Feedly ingyenes. Én mielőtt megvettem a Press-t, kipróbáltam, tehát nem látatlanba vásároltam, nehéz volt eldönteni, hogy melyiket válasszam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pepe091 #35274 üzenetére
Fogalmam sincs, én a kezdetektől fogva a Pro-t használom. Dobnál egy képernyőképet?
Ezzel meg mi történt. Az előbb még angol volt, most meg amikor nézem, már magyar. Pedig nem frissítettem közben.
Szerk: El se indult, így kapott egy kényszerített bezárást. Na, a restart után megint angolul fogadott.
-
twine
veterán
válasz
pepe091 #35186 üzenetére
Működik mostanában rendesen?
Egy ideig istenítettem az alkalmazást,,,majd volt egy időszaka, amikor használhatatlan lett,,akkor kezdtem itt el kérdezősködni a topicban, és "kénytelen kelletlen" áttértem a Menetrend droidra
Ha azt mondod, már jó ideje használható a Telvira, feldobom ismét,,adok neki egy esélyt, mert nagy kedvenc volt mindaddig míg használható volt...Szerk:
Most nézem, hogy itt a készítő is "köreinkben"
Egyszer már hónapokkal ezelőtt volt egy adás vétel project vázolva.... -
gatto_
senior tag
válasz
pepe091 #35136 üzenetére
Az enyém 2.2.3-as, és valóban a megjelenés és működés menüpontban van legalul. Van egy értesítési sáv részleg, abban egy értesítési sáv mutatása egy pipával, és az alatt van az átlátszóság. Simán lehet, hogy a nem támogatott eszközökön nem is látszik. Lehet, hogy az android verziótól is függ.
-
twine
veterán
válasz
pepe091 #34809 üzenetére
Nem akarom "petya" szavait kétségbe vonni, de azért ez a "ráklikkeltek" a kocsira, és piros lett dolog elég hihetetlenül hangzik..
Több százezres photoshop nem tud ilyet,,,hiszen még ott is maszkolni kell egy hasonló feladathoz,,,
Akkor egy mobil applikáció telefonon hogyan csinálná meg? Ahhoz durva algoritmusok kellenek...
Ezt a fekete fehér mobil appot, kipróbáltam én is régebben,,, de nem tudom milyen néven futott amit használtam...ezért sem szóltam a témához...
De ez azért baromi egyszerű,,,létrehoz a valós szines fotón, egy ff réteget, amit te ujjal leradirozol róla, ahol kedved tartja, majd menti....
Az egy klikkes mintavételes, majd szinezős cucc nekem elég csodaszámba menne...
Persze mint mondtam nem kétlem,,koromból fakadóan mutatott már sok "csodát" a számítástechnika(#34810) Hauptmann:
Azt sajnálom,,,nekem is olyan a csatim,,,,ahogy olvastam lehet ugyan "fordítót" kapni,,csak épp semmit nem ér,,, -
darvinya
titán
válasz
pepe091 #34585 üzenetére
Helymegosztási adatok és a gyorsulás érzékelőből szedi hozzá az adatot.
Igaz ez csak megközelítő érték, de majdnem pontos.
Nekem azért tetszik, mert nem kell külön app hozzá.(#34587) mcsabi84
Ha angolul használod a telot, akkor miért várod el a km átváltás, hiszen angol nyelv területen mph a hivatalos mérték egység.
(#34591) gipsztigris
Hátha oda is telefon kell akkor már baj van.
(#34593) siofok
Azt csak webes felület tudja.
-
mcsabi84
senior tag
-
Semm1
tag
válasz
pepe091 #34582 üzenetére
Kösz a tippet !
Azóta már felraktam az Any.Do-t, és egyelőre nagyon úgy néz ki hogy ez lesz az amit kerestem. Egyszerűségben jobban is tetszik mint amit te ajánlottál, és mivel mindkettő jónak tűnik, most az dönt melyik tetszik jobban.Igaz nem is kell semmi túlbonyolított(annyira azért még nem vészes a helyzet a feledékenységgel
), csak egy lista amire indulás előtt rá tudok nézni.
-
spanyoll
addikt
válasz
pepe091 #34578 üzenetére
Gps bekapcsolva, mobilnet bekapcsolva, camera indít, kép lő, képernyőzár aktivál.
A probléma bizonyára ott van, hogy nincs elég ideje gps jelet találni, de akkor mi lenne a megoldás? Indítani a kamerát és várni 1 percet mire talál pontos pozíciót és csak akkor lőni? Vagy azt a kép után kezdi el keresni? Nem ismerem a mechanikáját de az biztos, hogy zavar, hogy jó pár száz méterrel arrébb rakosgatta a képeket (néha csak pár tízzel).
Fotózásomhoz kéne rögzíteni pár dolgot és nagyon hasznos lenne hozzá a telós geotag de így elég tré. -
LonGleY
veterán
válasz
pepe091 #34252 üzenetére
Oké, ez már leesett. A kérdés viszont maradt. Eddig mindig azt hangoztattátok, hogy root nélkül nem fér semmi más az alkalmazásbeállításokhoz, csak az adott programok a sajátjukhoz. Akkor ez most hogyan van?
slice14: Köszi, olvasom. Viszont ebből se derül ki, hogy mi történik a PC-s aktiváláskor. Kíváncsi lettem volna rá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pepe091 #32735 üzenetére
Kifogásnak jó, de nehogy már elhidd nekik. Olyan soha nem lesz, hogy mindenki mobil nézetben olvassa az oldalt, akinek van a közelébe PC. Az, aki mobilról nézi, az is legalább egyszer belép egy nap gépről is szerintem. A hirdetők meg az egyedi látogatószám után fizetnek szerintem, tehát ha napi 20-szor nézed, akkor is csak 1-nek számítasz (illetve ha IP-t váltasz, akkor lehet több is ez az érték).
-
Bozek
nagyúr
válasz
pepe091 #32703 üzenetére
Neked meg nem ártana visszaolvasni.
Írtam is a TV műsor címét: "Unokáink sem fogják látni".
Csupán megemlítettem, hogy meg lehetne oldani, csak éppen senki nem akarja. A mobilos nézet meg úgy sz*r, ahogy van. Ha legalább ott lenne az "Itt szóltam hozzá", akkor valamivel használhatóbb lenne, de így muszáj asztali weboldalt kérnem Chrome-ban állandóan...
-
chab7
addikt
válasz
pepe091 #32545 üzenetére
Csak annyi kell ? Az fent van. De nekem csak sima google kereséseket csinál, olyasmit nem, hogy mondom neki, hogy mit tegyen, indítson és akkor megteszi. Pl "sent mail to ... " és nyitja a gmailt és a levélírás jön be.
Meg ilyesmik.
Egy videón láttam demózva hogy ilyeneket tud. Úgy gondoltam még valami kell hozzá, mert a sima google search az csak keresést csinál.Amúgy én hülye angolul próbálok beszélni a keresőhöz és mindenféle más dolgot ad be mint mondok. Kínomban magyarul kezdtem mondani neki és azt meg teljesen jól felismeri
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest