- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
-
citkar
addikt
Ha nincs kánikula a "langyos"-ságnál az enyém nem melegebb tartós gps használatnál se, a játékok voltak, amik fűtöttek (ez az mtk SoC-os kevésbé, mint az eddig kezemben tartott és használt sony ericsson, samsung telók), de viszonylag sokat sütött rá a nap és az már aztán felhevítette. Ki is kapcsoltam.
-
cekkk
veterán
Hát hülyén haltam volna meg ha ezt nem mondod
Eddig a face alkalmazásban kilehetett választani, hogy kiket akarok szinkronizálni, de most már ilyen lehetőség nincs is benne, legalább is amit ma telepítettem abba nem volt, és nem is szedte le az infókat az ismerősökről sajnos. Kell még egy program hozzá. -
Letöltöttem a sima Palmary-t is, de ott jó, mert kitettem widgetnek egymás alá a Pro-t és a Free-t, az egyiken hold a másikon ez a rácsháló. Gondolom az a háttér, amire ráillesztik a szép időjárás-képeket. Megvettem, de már bánom. Az alapban Foreca van és jók az ikonok, a Pro-ban meg ilyen vacak. Ne vegyétek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ASUS TUF Gaming F16
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest