Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
kalanchoe #136937 üzenetére
Én ezzel csinálom:
User Agent Switcher.
Beállítod, hogy Linux Firefox legyen az alapértelmezett és ennyi. -
kalanchoe
senior tag
-
válasz
kalanchoe #136267 üzenetére
A honlapjukon fenn vannak az egymással kompatibilis verziók.
Pont tegnap tettem fel a Pie-kompatibilis verziókat. -
crok
Topikgazda
válasz
kalanchoe #136018 üzenetére
Mi az a feature ami mindenképp ebből a kettőből kell, pénzért?
Úgy értem miért nem jó a pl. a MiXplorer vagy a Solid Explorer a hozzá tartozó FTP pluginjével vagy az F-Droid-os Primitive FTPd nem tud? Nekem hibátlanul mennek ezek is.
-
crok
Topikgazda
válasz
kalanchoe #135856 üzenetére
#132589? clipconverter.cc
-
Somatom
veterán
válasz
kalanchoe #135678 üzenetére
Passz. Gyűlölöm azt a telót. Amint visszakaptam akkucseréből a három éves Motomat, a három hetes Xiaomit azonnal behajítottam a kütyüs fiók hátuljába. Az előbb a topikjából kerestem elő az alkalmazás linkjét. De, ezek szerint ez mégsem a tuti app. Pie alatt már lehetne azonnal zárni. A Nova is ezt a lehetőséget használja. Sorry!
-
Somatom
veterán
válasz
kalanchoe #135028 üzenetére
Most néztem, áprilisban frissült a Dolphin. Gyorsan feldobtam a tabra. Sajnos, realtime tördelés a 6 -os Android óta nincs és a duplakoppos-húzogatós zoomot sem ismeri. De, még így is kenterbe ver néhány új "csodaböngészőt". Egérrel zoomoláshoz aktiváld a beállítások -> advanced -> page zoom -> többujjas nagyítás gombot. Egyedi gesztusvezérlés egérrel is megy. Sajnos, a Sonar (hangvezérlés) csak akkor jelenik meg, ha angolra van állítva a böngésző. Témázható (egyedi témával is). Egy sötét témával elkerülhető a kezdőlap vakítása. Javaslom a balra húzásra megjelenő ablak aktiválását. Ott van még néhány finomság (pl. klasszikus nézet, fullscreen, éjszakai mód, stb.). A könyvjelzők jobbra húzással érhetőek el.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest