- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Musaka #37510 üzenetére
Az lehetséges, hogy egy már elküldött hozzászólás ablaka nyitva maradt és egy utána nyitott ablakra ráfrissítettem. Ha emiatt történt, akkor ez érdekes jelenség, mert ettől nem kéne újraküldenie. Ha rendben elmegy egy poszt, akkor megjelenik a visszaigazolás, hogy sikeres. Ilyenkor nálam eltűnik a megírt szöveg. Ha ezután egy frissítésnél újraküldi és a szerver újként beilleszti, akkor az sztem nem user hiba. Köszi a tippet, tesztelni fogom!
-
LonGleY
veterán
válasz
Musaka #25718 üzenetére
Ez csak a villanót használja, a LED-értesítőt nem. Ez ugyan működött (már amikor nem épp újra akarta magát indíttatni), de a (jóval) nagyobb akksihasználaton kívül sokra ez sem jó, és 10-60 perc elteltével ez sem jelez. Bár itt legalább megértem a timeout-ot, hisz addig folyamatosan bekapcsolva tartja a képernyőt.
-
tomy86
addikt
válasz
Musaka #10968 üzenetére
MyBackup Root vagy a korábban említett Titanium Backup. Nekem jobban bejött, mint a Titanium, de ízlések és ....
-
wardemi
senior tag
válasz
Musaka #10968 üzenetére
Szémomra egyértelműen a Titanium viszi a prímet. Gyors, pontos, restore - backup tökéletes. Dropbox, google szinkron is be van lőve mindent lement és vissza pakol ahogy volt ( egyedül a widgetek elrendezéseket kell újra kirakosgatni ).
LonGleY
Én a root explovert preferálom ( mindent látok ami létezik a telefonon zippelés helyben mozgatás stb n1 számomra). Lejátszóról az összegzést még várom.
-
LonGleY
veterán
válasz
Musaka #10918 üzenetére
Köszi! Végül én se próbáltam ezt a Dropsync-et, mert igazából csak pár fájl kell, amiket inkább átdobok AirDroid-al, de a linket elraktam a nagy túlélő készletbe. :] Ahogy nézem, kb. ugyanezt a megoldást nyújtja a FolderSync is, ami viszont egy rakat másik protokollal is együttműködik.
-
quailstorm
félisten
válasz
Musaka #10626 üzenetére
Hát ez elég rossz. Bruteforceol WiFi-n szótár alapú jelszavakat. Elég keveset. Arra esély hogy ez valamit érjen, 0.001%.
Ha valaki komolyan gondolja a WiFi törést akkor vagy X86 alapokon gondolkozik, vagy Nokia N900-zal csinálja.
Igazából a WiFi chipekhez nincsen csak normál használathoz driver, ezért nem tudtok törni. Mondjuk Galaxy S2-re már dolgoznak az ügyön. De ott is csak monitor mode lett, ami N900-ban az alap driverrel is megy. Ebben a módban bármelyik, vagy akár az összes közelben lévő WiFi hotspot csomagjait elfoghatjuk elemzésre. Max nagy forgalmú WEP titkosítás törésére lehet jó.
WPA handshake-hez, vagy gyors WEP töréshez kell csomag injektálás, ami nem támogatott android operációs rendszeren. Továbbá még az N900-am is csak a munka egy részét végzi el, úgymond hazaviszem vele a félkész jelszót, aztán géppel kell visszakódolni. Még a WEP jelszavát is nehezen szedi vissza ha 64 bites, mással nem birkózik meg. WPA-hoz meg szótárakat használok, kis sikerrel. Ott lehet jó jelszóval rendesen védeni.
Ami gyenge pont az a WPS PIN lehet, de akkor a helyszínen kell tartózkodni kb 8 órát, de bármit feltör.
Szóval droid+WiFi törős app=fake. Érthető? -
Jacak
senior tag
válasz
Musaka #10023 üzenetére
Üdv. Szellemiségében a mondandóddal egyetértek.Viszont! Nekem van egy 7 éves fiam,akinek 1x lehúztam pár játékot a telre,és onnantól le nem akart szállni róla,végül odáig fajult a dolog,h. muszáj volt letörölnöm minden játékot,mert annyira lógni akart a telómon,a másik dolog meg az volt,h. időnként,mikor odapillantottam,h. mit is csinál,azt vettem észre,h. már nem is játszik,hanem ezt-azt piszkál a telón,elállítgat dolgokat,fellépked a netre,nna akkor azt mondtam,ennyi volt,fiam.
-
DS39
nagyúr
nem mondtam hogy bárki gyereke "hülye" és ne tudná megtanulni használni, csak furcsa, hogy erre akarjátok nevelni őket, én biztos nem tenném. játsszon legóval, ami fejleszti a kreativitást, vagy a fiúk autóval, lányok babával ebben a korban, ahogy ez normális. nagyon nem jó az hogy mindent "készen" kapunk ma már, minden ott van, megcsinálva, semmin sem kell gondolkodni, megalkotni, csak használjuk amit vki már megalkotott.
a főiskolai tanárom szerintem már a mi generációnk is ilyen, ha vmi adott, nem gondolkozunk mögé, elfogadjuk hogy csak úgy lehet használni és kész. néha a dolgok mögé az alkotóelemeibe kell látni, ezért ajánlatos ilyen korban építős, gondolkodást segítő játékot adni a kezébe, a kreativitását fejleszteni, mert az később már NEM fog kialakulni.de tőlem mindenki úgy neveli a jövő behódolós, bólogatós droidjait ahogy akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Stormgate teljes kiadása (PC)
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- iPhone topik
- Sorozatok
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- További aktív témák...
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest