Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz pinnacle #1993 üzenetére
Egyszerű, ne használj kisebb képet, mint a képernyő felbontása...
Olvasom a mai eseményeket, mi az a wallet mail?
Talán másold be a tartalmát és többre jutsz azok által akik tudnak inglisül, bár sok millió embernek nem volt vele gondja fikarcnyi nyelvismeret nélkül sem...
Magam sem kaptam, csak magyar nyelvűt a vásárlások megerősítésérőlBemásolni egy appot?
Ahhoz nem említi létezik, max kérdezi felülirom-e és yess, jogosultságit megadom, dalvik-cache wipe és happyA naptár már sok, az akksi meg értelmetlen kérdés mivel az elektronika (töltő, teló) úgysem enged tovább tölteni...
Lefáradtam, sorry
[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Megjött az új Anker aksim. Tudnátok tanácsot adni,hogy az első töltést hogyan csináljam rajta? A fórumtárs azt mondta itt,hogy ő 4-5 órát töltené. Egy ismerős 16 órát töltetné,mert azt mondta az aksinál az első töltés olyan mint egy lufi amibe vizet engedünk,és minél tovább annál nagyobb lesz a kapacitása. Szerintetek melyik a legjobb megoldás? Lehet használni e mobilt amíg töltődik? Játszani lehet rajta,vagy alapállapotban hagyjam,esetleg kikapcsolt állapotban töltsem? Előre is köszi!
Ui: Tudom ez nem ebbe a topikba tartozik,de itt sok okos telefon tulaj van,aki már biztos komoly tapasztalattal rendelkezik aksi terén.
MegtorloXp
-
G@ben
addikt
Múltkor kérdeztem naptár-emlékeztető programot, többet is próbáltam, de nem igazán jöttek be. Olyan kéne, mint a Nokia naptár, csak hosszabb szövegrögzítési lehetőséggel. A lényeg: beírok egy emlékeztetőt, megadom, hogy mikor jelezzen (csak kezdő időpont kell), abban az időpontban jelez (addig jelez, amíg le nem nyomom, vagy kb 10-15 másodpercig), ha lenyomom, akkor az egész megnézhető, nem úgy, mint a gyári naptárnál, hogy a hosszú szöveget csak akkor látom végig, ha megnyitom szerkesztésre. A szerkesztése legyen egyszerű, a törlése meg pláne! Azt hiszem, ennyi kell.
Ezen kívül kell még egy diktafon, ami szintén egyszerű, megnyomom, felvesz, leállítom elmenti a hangot. Ne akarjon azonnal nevet adni neki, meg ilyenek, mert ha vezetek és eszembe jut valami, akkor ezt szeretném használni, és akkor nem szeretnék névadással, szerkesztéssel foglalkozni. Rögzít, elment, ennyi.
Tudtok-e ilyen programokról?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
pinnacle
nagyúr
válasz bAtt001 #1991 üzenetére
Köszi! Már kipróbáltam. Azt szeretném, hogy képet eleve a teljes képernyőre húzza szét. Szerintem van ilyen beállítás csak még nem találtam meg.
zebede Köszi! Akkor ezek nincs automatikus megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz pinnacle #1989 üzenetére
Ha a kijelző felbontásánál kisebb képre gondolsz, hogy megnyitáskor azt nagyítsa automatikusan rá az egész kijelzőre, nem hiszem.
Viszont van egy beállítási lehetőség egy érintéses nagyításra, így csak 1x kell rákattintani megspórolsz nagyításonként egy bökést.[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
Google Wallet milyen formában működik most itthon?
Hivatalos app nem érhető el itthon, azt tudom, de a kiskapuk hazája vagyunk, szóval ez nem probléma.
1. Hozzá tudom rendelni a kártyám?
2. Fizetésnél milyen díjakat számol fel? -
Klaymen
tag
válasz Antilhu #1984 üzenetére
Az air push detector lesz a te barátod, megmondja melyik alkalmazás fejlesztője adta el a lelkét... Azokat nem kell használni, 1 csillag és kész.
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
A reklámok kezdenek megőrjíteni... naponta 9-10 között érkezik egy értesítést hogy Ipad2-t, vagy ezt azt nyertem... már csak az hiányzik hogy a kis kék tablettát is elkezdje nekem ajánlgatni (zöld plusz jel vagy egy csillag az értesítő sávban)... de engem nem érdekelnek... pár kérdésem lenne ezek kapcsán:
- hogyan lehet megtudni melyik app nak köszönhetem? (van kb 60-70, csak nem egyesével kell tesztelenem? )
- milyen módon lehet ezektől megszabadulni?előre is köszi!
-
Pszihonaranc
senior tag
Valaki erre?
-
DS39
nagyúr
válasz #53667584 #1971 üzenetére
biztos nem, mert eltávolítható, ha gyári szolgáltatás lett volna vagy app, mint a Market, akkor csak frissítés eltávolítása opció lenne.
egyébként azért mert nem szeretném ha "véletlen" ráküldenének vmi elcseszett frissítést, programot, amitől behal az egész rendszer és majd azt hiszem én csesztem el vmit...
-
DemonDani
addikt
A gyári galériából hogy tudom eltüntetni a Picasa-s képeket? Semmi szükségem nincs rájuk, ráadásul megnyitáskor azokat tölti be elsőnek a progi...
Esetleg ha van vmi jobb galéria JB alá akkor az is jöhet. Nem csilicsálé kell ne tudjon többet mint képet megnyitni de azt gyorsan.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
BullZeye
veterán
LastPass helyett valami ingyenes vagy legalább nem havidíjas megoldást tudtok javasolni?
Vagy hogy asztali FFból hogy tudom mobile operaába juttatni jelszavakat az is jó lenne.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
retroid
senior tag
Hozzáadtam a bank kártyám de azt irja email be h frissitsek vmi fizetési informacit
De ilyen sehol sincs a Wallet oldalon es nm tudok venni semmit
Mindig ez a email jon h frissitsem a fizetesi informacioimat
Ezt konkrétan hol és mit kell?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
DS39
nagyúr
miután tegnap töröltem, mára ahogy netet kapcsoltam megint megjelent a Google Play áruház alatt a Google Play szolgáltatások app(?), vajon miért fontos ez neki?
ha törlöm az adatait egyből újratölti és felül az értesítési sávon megjelenik hogy mennyi frissítés elérhető az alkalmazásaimhoz, tehát ez a feladata kb, de ezt enélkül is jelezte.Másnak nem jelent meg ilyen?
kezd kicsit aggasztó lenni, hogy ha a Google gondol egyet, bármit a megkérdezésem nélkül telepíthet a telefonomra.
(persze ha a háttéradatok szinkronját kikapcsolom, akkor nem tud, de akkor meg én nem tudok play-ről appot ráküldeni/letölteni a telóra, csak apk-ból telepíteni.)[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz darvinya #1966 üzenetére
Lényegében ezt csináltam én is. Mégsem jó valamiért. Bár,mikor lepucoltam a gyárit,az még kevés volt neki,még nem engedte a magyart. De mindegy ez már,most az angol friss van rajta,már nem babrálom. Jah,asszem értelek. De már letojom. Nagyrészt marad erre a célra az opera mobile...
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
zebede
őstag
-
TRob1
veterán
válasz retroid #1956 üzenetére
Ha komoly összeg van a számládon, akkor sztem tök mind1 hogy 55ft az az app vagy kicsit több.
Amúgy kb. annyira biztonságos a Playen vásárolni, mint bárhol máshol a kártyáddal. Szerintem.Azt viszont sajna nem tudom hogy mi ez a mél amit kapsz, én ilyesmire nem emlékszem hogy kaptam volna.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
törölt tag
válasz atillaahun #1960 üzenetére
mi a 600 ft? ersténél 0, Bár a net számlacsomagban amit már nem értékesítenek
-
retroid
senior tag
Hozzáadtam a bank kártyám de azt irja email be h frissitsek vmi fizetési informacit
De ilyen sehol sincs a Wallet oldalon es nm tudok venni semmit
Mindig ez a email jon h frissitsem a fizetesi informacioimat
Ezt konkrétan hol és mit kell?
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Az ADW EX mappáihoz hasonló görgethető mappák elérhetőek más launcher alá? Egészen konkrétan a Rosie 4.1 launcherhez kéne.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
basaja
senior tag
hali:-)
a
Call meter 3g-t át lehet tenni sd-re?Akkor is pontosan mér?Vagy elég ha csak átlinkelem link2sd-vel?EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Oldman2
veterán
válasz retroid #1954 üzenetére
Semmiféleképp ne kockáztass...
Nálam is komoly összeg van, és éppen annak védelme érdekében a 3. akciós vásárlásom után a bankom automatikusan zárolta a vásárlásokat.
Saját kérésemre viszont a zárolást feloldották és a felelősség a feloldás végéig az enyém.
És vásárolok nyugodtan, a forgalmat meg figyelem éberen.
-
retroid
senior tag
Mennyire para vagy kockázatos Play Áruházba vásárolni?
-
Foose
addikt
válasz darvinya #1948 üzenetére
Mi az hogy rakd be a helyére? Fel sem települt,amíg a gyárit le nem szedtem. MErt valami olyasmit írt,hogy ilyen csomagnéven már van fent valami. De végül megoldottam,le tudtam szedni a gyárit,viszont a magyarra fordítottak meg kidobáltak. Tegnap este letöröltem a magyart,felraktam a legfrissebb 1.9.10-et,az meg láss csodát működik. Nem értem. Jólvan ez így mostmár,nem érdekel...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
air
nagyúr
Aha, értem. Hát ennyire nem vagyok képben a FB klienssel, de most direkt megnéztem, hogy mi nem magyar benne. Ja, látom. A menüben lévő opciók és az a 4-5 címszó. Ezért valóban érdemes ennyit görcsölni, kedves Foose.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
DemonDani
addikt
az EZ PDF reader mennyiben jobb mint ami van az OfficeSuite 6+ba?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
zozyk
addikt
Magyar FB innen van : http://www.hunapk.hu , a gyári nem tartalmaz magyar nyelvet.
RootRulez munkája a magyar FB,többek között...
Sok más magyarított program megtalálható,ezt a topikot kell nézni : Magyarított Android alkalmazások [olvasd el az 1. hozzászólást!]
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Nem vágom, mert nem ismerem a FB klienst.
De, ha úgy működik, mint a legtöbb Androidos alkalmazás, akkor frissíthető a Play-ről. Ha van benne magyar nyelv és a telefonod magyarra van állítva, akkor kész a legfrissebb magyar verzió. Nem?
Különben honnan szerzed be a legfrissebb, magyar verziót? (Már csak a kíváncsiság kedvéért kérdezem.)Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Grejoz
csendes tag
Tudnátok ajánlani olyan TV műsor appot, amiben ha valamelyik műsort beállítom emlékeztetőre, az rendesen megjelenjen a naptáramban?
Köszi előre is!
-
atillaahun
veterán
válasz Sterilzona #1895 üzenetére
Esetleg linkeld be ide is, ránézhetek, hogy nekem viszi-é.
-
air
nagyúr
Komolyan mondom, te tuti nem vagy 100-as!
Telesírod itt a topikot, hogy le akarod gyalulni a FB-ot, utána meg azon csodálkozol, hogy egy másik verzió nem akar elindulni. Egyáltalán minek törölted a régit, ha most újra fel akarod tenni? Vagy minek akarod feltenni, ha már ennyit szenvedtél a törlésével?(#1937) Rx:
Nem.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Rx
aktív tag
playen be lehet állítani hogy az sd-re töltse le a játékokat?
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
dReFiX
senior tag
Annak mi lehet az oka, hogy az opera mini-s m.facebook kinézete teljesen más mintha gyári böngészővel nézném, az előbbi olyan mintha valami régi verzió lenne a gyári böngészővel meg mintha új, nem értem .....köszi a helpet !
másik kérdésem pedig a gyári fm rádiós program helyet tudnátok ajánlani valami mást, mert fm rádióra egy csomó internetes rádió programot hoz ki semmi használhatót !
köszi a helpet !
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Abszolút nem beszólásnak szántam, azt mondjuk tényleg elfelejtettem, hogy root kell az adaway-hez így aki nem rootol annak lehet célja a reklámmentesség és persze a fejlesztő támogatása.
Am. kösz, hogy megvédtél akkor.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
frisco
aktív tag
-
Narxis
nagyúr
Pro csak annyival tud többet a Free-nél, hogy tud felvételt készíteni. Valaki szerez magának még így zenét? Ja meg reklámmentes, de arra ott az Adaway. Nem értem ezt a nagy hype-ot a fizetős Tune In-nál, ha esetleg jobb hangminőség lenne vagy több csatornát adna...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
zozyk
addikt
válasz #53667584 #1919 üzenetére
Nekem a MASS EFFECT™ INFILTRATOR azért tetszik.... 55 ft-ot megér.
-
törölt tag
már 25 cent a
HD Widgets
Amazin Alex
és még jön néhány semmiség.
ezek egyre szörnyűbbek[ Szerkesztve ]
-
imi0424
senior tag
sziasztok.
van olyanbalkalmazás ami beleforgat a telefonomba valami crt-animációt? (vagy valami ilyesmi)
tudjátok, hogy animációsan kapcsol ki a kijelző, mint a TV animáció...
sokat próbáltam, de az nem működött power gombal[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Sztem más a gond, mert elvileg a Calibre sem nyitja meg a védett könyveket, hanem helyette dob egy kis "üzenetablakot". Te meg azzal tudtad konvertálni.
(#1907) DS39 :
Passzolom, nekem nincs ilyen (de sztem nem is válasznak szántad, hanem új üzenetnek )(#1912) japy:
Kb. annyira mint bárhol máshol vásárolni bankkártyával (pár hónapja pl. duplán emelt le egy benzinkút tőlem )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
noxon
őstag
Hello! Mondjatok légyszi egy jó lockscreent, mert a gyári touchwizes nagyon gagyi... ( ne go lockert, mert nem használom ezért a go launchert )
We live in a simulated world...
-
Dicker
őstag
Ma nem frissül az akciós lista? Tegnap ilyenkor, mintha már lettek volna újak.
-
gyuszmó
őstag
Köszönöm
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
törölt tag
helló, nem tudja valaki hogy a naptárban az emlékeztetőnek hogyan lehet plusz hangokat beállítani , esetleg hova kell bemásolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest