Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek amivel egyszerűen és automatikusan tudok szinkronizálni mappákat a gép és a telefon között. Leginkább arra kéne, hogy a képek mindig felkerüljenek a gépre és ne nekem kelljen kézzel átmásolgatni őket. Tudom használjak dropboxot vagy google driveot, de ezen felül van valamilyen más megoldás? Nem kell nekem, hogy felhőben tárolja az adataimat, elég ha csak a telefonon és a gépen van meg.
-
Schuey
tag
Sziasztok!
A Callmeter NG-ben illetve a Callmeter 3G-ben hogyan lehet beállítani, hogy a hívásokat ne másodperc, hanem perc alapúan számolja nekem? Így eléggé eltér a kapott számla végösszege attól, amit a program nekem számol.
Köszi.
-
fatal`
titán
válasz pete_21 #3089 üzenetére
Vagy szinkronizálsz az asztali operával, vagy
opera:config, rákeresel az urlfilter szócskára és betallózod neki az asztali operából áthozott init.
(#3090) Richee11: A Mini megjelenítőmotor, az Opera szerverein keresztül, tömörítve tölti le az oldalakat, így adatforgalmat spórol. A Mobile rendes böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Richee11 #3084 üzenetére
Ingyenes, úgyhogy érdemes neked kipróbálni, mert a minőség telefon és egyénfüggő. Automatán szerintem a Camera Zoom FX lövi a legjobbat, a Camera360 ugyanakkor testreszabhatóbb, ugyanakkor az én telómon a színek nincsenek mindig rendben. Én az FX-et használom a gyári és a két letöltött összehasonlítása után.
-
Richee11
senior tag
camera360 nevű programról tud valaki véleményt mondani? mennyire teljesít jól vagy esetleg van nála jobb kamera app.
és mostanában ahogy nézem a net böngészők közül 3 darabot emlegetnek az Opera, Mozilla, és a Dolphin. a Mozillát eddig nem használtam, de érdemes felrakni vagy az említett másik 2 jobb?
-
magicbox
senior tag
válasz darvinya #3073 üzenetére
Izlések és pofonok. A netbankom nem megy Operán, és nálam jóval lassabb. A testreszabhatóság meg majdnem 0. Ettől függetlenül még nekem is fent van, csak már nem alapértelmezett
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
törölt tag
Nem is lepődnék meg ezen, ha nem tudná ezt az alap Facebook app. Jó néhány verzió számmal a mostani előtt használtam csak próbálkozásképpen, hogy jutottak-e úgy átlagban valamire a fejlesztők, de úgy emlékszem nem volt ilyesmi opció felkínálva sehol sem....Viszont a Friendcaster-ben, és az Opera Mini-ben is felajánlja mindkét app a kép alatt a mentési lehetőséget!
-
SANKADI
aktív tag
Sziasztok ! Két problémám lenne, hátha tudtok segíteni: S'periance ROM-ban milyn képernyőkombinációval képernyőmentést készíteni , mert a bekapcs+hom ill. a hom+jobbgomb nem működik.
A második, hogy OTU Kitshen oldalon nem lehet hozzá aksikijelzőt főzni, errort ad (egy oldalnyi), más próbálkozott már?
Köszi-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
istnag
addikt
Sziasztok, valaki tudna abban segíteni,hogy a Facebook appból, hogy tudnék képeket lementeni a telefonra. Sehol nem találok,ilyen opciót,lehet nem is lehet?
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
a zoom fx nekem is tetszik, de alapból azért nem tetszik az alap lg kamera app mert nem lehet levenni a hangot, és amikor feltettem anno a zoom fx-et akkor ott ki lehetett venni, de most amikor fényképezek itt is ad ki hangot és nem tudom miért..
-
törölt tag
Újraindítás után mindig kevesebbet eszik minden program, de ahogy egyre többet használod, esetleg a beállítások között turkálsz a switftkey-ben, úgy lesz egyre memóriaéhesebb...bár ez a 30-40 már tényleg elég szélsőséges... Nekem újraindításnál általában 14-15, aztán felmegy 19-20-ra...
(#3067) Richee11: Camera Zoom FX vagy ingyenesben esetleg ezt érdemes megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
válasz ForRedGlory #3066 üzenetére
melyik a legjobb kamera app amit le lehet tölteni? az alap kamera nekem nem jön be (lg Op black)
-
ForRedGlory
félisten
Tud valaki olyan android programot amivel automatizáltan lehet böngésző tesztet futtatni? Csinálok egy összehasonlítást két telefon között és jó lenne, ha nem nekem kellene mindkét telefonnál ugyanazokra a linkekre oldalakra kattintani, hanem csinálná magától. Így elég melós lenne
-
macilacus
senior tag
válasz magicbox #3050 üzenetére
Köszi a jelzést a Maxthon-ról egy nagyon tuti kis böngészőnek találtuk a lányommal együtt.
Kényelmesen gyorsan állíthatóMég egyszer köszi
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
havri1
félisten
Helló!
Létezik, hogy a SwiftKey3 30 - 40mbot eszik a memoriabol?
[ Szerkesztve ]
havri
-
magicbox
senior tag
A hálózati lejátszásra gondolsz?
Házikó ikon, rákattint a jobb felső + jelre, Samba server kiválaszt, géped helyi ip címét megadod (192.168.0.xxx), felhasználónév, jelszó, utánna tudod tallózni a mappáidat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Fauno
tag
Sziasztok,
ismeritek a playerpro lejátszót?
Egy olyan gondom van vele, hogy egy pár napja nem frissíti (nem teszi fel a képét) az újonnan feltöltött zenéknek "artist" képét. Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
Más... A Maxthon-hoz hasonlóan a DicePlayer-t is nem régóta használom. A telefonnak támogatottnak kell lennie! Hibátlanul mennek hardveres gyorsítással a filmek. Eddig nem találtam olyan kódolást amit nem evett volna meg. Full HD, AC3, bármi. Akadás nélkül lehet ugrálni a filmekben. A kedvencem, hogy ugyanez hálózaton keresztül is működik az itthoni gépről tallózva
-
magicbox
senior tag
-
magicbox
senior tag
Elég sok kérdés fut be böngészőkkel kapcsolatban. Pár hete fedeztem fel a Maxthon-t. Nem tudom hogyan, de brutálisan gyors. Lazán megveri sebességben az Operát, de a Dolphin új bétáját is. Flash is müxik, és az egyetlen böngésző, ahol mind a két bankom netbankja is működik. Próbáljátok ki.
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
Próbáld ki az Evernote-ot. Azt hiszem az tudja.
-
Edi77
őstag
Hello!
Keresek olyan appot, amely post it szerűen teszi ki a fényképeket a kezdőképernyőre. Van ilyen?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
-
madmike
őstag
-
Kakumix
senior tag
A SIM-nek nincs hozzá köze. Ha a saját gmail-es fiókoddal vagy belépve a telefonba, akkor nem az övét használod. A kártya a gmail fiókhoz van kötve. Az viszont lehet, hogy múltkor a fiad nem vásárolt semmit, mert a vásárlás végén a fizetéskor volt valami gubanc vagy csak a Mégsem gombra nyomott.
Legyen szép napod!
-
Robertó79
tag
Letöltöttem az auto airplan progit, de sokszor nem kapcsol be automatikusan ez mitől lehet?
-
mttssz
senior tag
ES File Explorer képes rá, csak a beállításokban engedélyezni kell neki.
-
harry3
őstag
Üdv.
Valaki tudna mondani ingyenes root explorert? -
macilacus
senior tag
-
half333
őstag
Legalább áruljátok el,h lehet telepiteni játékot rá?
-
S e t h
nagyúr
válasz kmisi99 #2985 üzenetére
Ez érdekes, mert az a program megvolt androidra is, most elő próbáltam neked kaparni, de nem találom sehol, sőt még a régi alkalmazások között sem látható, mintha letörölték volna, én nem egy videót csináltam vele.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
- = Zk = -
félisten
hogy tudm összekapcsolni a telómat wifi routeren keresztül a géppel?
értem ez alatt azt, hogy a winamp wifi syncet szeretném elvégezni, de a telót nem igazán látja... nincs kontakt... pedig csatlakoztam a telóval a rúteremhez. de a gépemmel nem vagyok "összepárosítva"(?) -.-" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
half333
őstag
Sziasztok! Lehet h nem ide tartozik,de nem tudom hol kell ilyet kérdezni,vagyis azt h ha van belső memóriád,ugy irja h sdcard,és nem tudom h kell beállitani h mind a két memóriát mutatja (belső+memória kártya)??
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Igen is meg nem is. A PlayerPro képes rá a saját lockscreenjén, más lejátszóban nem láttam ilyet.
2011-es Sonykra Framework-MOD formájában is elérhető ez a funkció, nem kell ROMot cserélni.
De alapvetően igen, gyári romok nem tudják. Nem igazán értem az okát, tök alap dolog, bármelyik SE walkman mobil tudta ezt.
-
blt.62
őstag
válasz Kakumix #3010 üzenetére
Az nem lehet,hogy mivel Gsm boltban vettem a mobilom használtan, az előző tulaj bankkártya száma van a mobilban,és ezért nem jelentkezik az összeg az én számlámon? Vagy ha kivette a volt tulaj a sim kártyát és törölték az adatait akkor a bankkártya száma is törlődött amit megadott a vásárláshoz?
Ui: Bocsi ha baromságot kérdeznék,de gyanús hogy 2 hónap eltelte után se vonták le az 500ft-ot tőlem.[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
tomy86
addikt
Bocs, de akkor nem egyre gondoltunk. Nálam a lockscreenen való számléptetést az jelenti, hogy anélkül tudok léptetni számot, mappát zenelejátszás közben, hogy feloldanám a lockscreent és ennyi. Azt meg sehol sem állítottam, hogy a Mort játszik FLAC-et. Én a te hozzászólásod általam idézett részére reagáltam csak. De lehet, hogy rosszul értelmeztem.
-
-
Oldman2
veterán
A Beutiful Widgets "until Sunday" le van árazva 0,99$-ra!
-
Kakumix
senior tag
Nem értem teljesen mi a gond. Link az előző hozzászólásomban, beírod az emailed, jelszavad kattintasz a bejelentkezés gombra -> bal oldalt "Payment Methods" menüpont -> jobb oldalt listában megjelenek a regisztrált bankkártyák (nálad valószínűleg csak egy van) -> Delete linkre kattintva törli, illetve valószínűleg visszakérdez, hogy biztos törölni akarod-e, de én a Delete-re nem fogok kattintani csak hogy kipróbáljam neked
ui.: számítógépen így néz ki, mobilon nem néztem.
ui. 2: ha törölted, próbáld ki a telefonon tudsz-e vásárolni a Play-en, elvileg valami olyasmit kellene mondania, hogy nincs kártya regisztrálva és regisztrálj egyet. Ha mégis sikerül a vásárlás, 15 percen belül visszatérítést kérhetsz úgy, hogy törlöd a megvásárolt alkalmazást. Ekkor még foglalva marad(hat) a kártyán a pénz, de banktól függően pár nap (max. 30) alatt felszabadul.
ui. 3: legközelebb, ne a tényleges bankkártyádat regisztráld, hanem valami netes kártyát, ami a fő számládtól el van különítve és amire annyit utalsz amennyit el akarsz költeni. Szerintem minden banknak van ilyenje pl. CIB, OTP-nél WebKártya a neve.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
RexpecT
addikt
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan appot amivel clickelni lehet?
Nem tudom elmagyarázni,de volt régen egy reklám talán AXE vagy Coca cola és abban klickelgettek.OK meglett közben.
-
blt.62
őstag
Te mit csináltál,hogy ne forduljon újra elő? Azért nem értem,mert kb 2 hónappal ezelőtt már vett a gyerek bónuszt,de sehol nem láttam,hogy levonták volna az árát. Gondolom ha OTP-s kártya van megadva,akkor az OTP-s számlakivonaton ennek látszódnia kellene mint kiadásnak?
MegtorloXp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest