-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
basaja #146325 üzenetére
Szia! Jobb esetben 500 töltési ciklus után már megadja magát az akku. Vagyis napi használattal és napi töltéssel max 2év az élettartama. Feleslegesen "monitorozol egy gyenge aksit azt cserélni kell. Vagy kikapcsolni az összes rádiós egységet a GSM-en kívül és tovább bírja.
-
punky10
addikt
válasz
basaja #128749 üzenetére
Nekem a True működik.Az ExDialerrel is "csak" annyi bajom volt,hogy nem jelent meg a 2. hívásindító gomb.Mintha nem ismerte volna fel,hogy 2 kártyával használom.Ugyanazokkal a beállításokkal,ugyynazzal a témával nem volt gond a Xiaominál.
A TruePhone működik,pont most gondoltam rá,hogy megveszem a Prót. -
Putyin90
senior tag
válasz
basaja #120236 üzenetére
Az elég gagyi párszor próbáltam, de a Google Térképet használom továbbra is, az tud mindent, ami nekem kell, többek között a tömegközlekedéses navit is (hol van a legközelebbi megálló, oda is elvisz, akár gyalog is, aztán megmondja mikor melyik buszra/villamosra/akármire kell szállni). Mivel korlátlan a mobilnetem, így engem nem érint, hogy mennyit fogyaszt, de nem hinném, hogy sokat, de az ismerősömnek kifejezetten olyan kell, ami tömegközlekedéssel is navigál.
-
-
kaciokos
őstag
válasz
basaja #100489 üzenetére
Érdekes, sokan dicsérik a Waze-t de nekem Google Maps-el összehasonlítva nem jött be, mert:
1. A Waze néha olyan piszlicsáré utakra elvisz, hogy borzalom. OK, hogy az gyorsabb, de azért vannak határok.
2. Sokkal jobban tetszik a Maps hozzáállása a forgalomhoz, mint a Waze-é: nem az érdekel, hogy miért van dugó, hogy baleset, vagy útjavítás, vagy csúcsforgalom, vagy mifene, csak az érdekel, hogy adott útszakaszon mennyi idő alatt lehet átjutni, vagyis az, hogy melyik a leggyorsabb út. -
Bozek
nagyúr
válasz
basaja #98512 üzenetére
és (#98513) Mr.C: Akkor még nem próbáltátok a PowerAMP bétát.
Ha kijön teljes változatban, nagyot fog szólni, főleg, ha a DAC tudja a HD Audio-t a telefonban. Egy Sony Xperia Z5 Compact-on hallgatom most vele a zenét, hát ég és föld a különbség a többihez képest.
(#98506) air: Az már mellékes, hogy az EB se helyes, mivel úgy kellene írni, hogy Eb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
basaja #92848 üzenetére
Én az App Locker-t használom, mivel 6.0 alatt már kezeli az ujjlenyomat-olvasót. Így azért egyszerűbb feloldani, mint mindig kódot beírni.
(#92849) Somatom: És tudsz normális Truecrypt-szerűséget? Ami úgy működik, mint a PC-s verzió, hogy becsatolod valahová és onnantól fogva eléred?
-
törölt tag
válasz
basaja #92848 üzenetére
Nem tudok jobbat, csak érdekelt ez az applock koncepció. Nem tárolok a telón olyan médiatartalmat, ami indokolna komoly védelmet. Ha tárolnék, akkor valószínűleg valami jelszavas tömörítést, vagy truecrypt -szerűséget használnék. A fontos infókat Zseb -ben tartom (vagyis a Pocket Magyarított verziójában).
-
Illusion1010
senior tag
válasz
basaja #66182 üzenetére
Custom Codec Vagy régebbi MX Player verzió, amiből még nem szedték ki.
-
vadászcsiga
félisten
-
keke69
őstag
válasz
basaja #32656 üzenetére
Köszönöm és kipróbálom.Most küldtem egy SMS-t kb 50 betűből állt és nem volt benne ékezetes betű de a Call Meter még is kettőnek számolta!Egyre érdekesebb számomra!
Handcent ez akkor végül is mit csinál ha használod mellé a Call metert is?
Amúgy samsung alaxy advance telefonom van! -
Jacak
senior tag
válasz
basaja #32459 üzenetére
Nekem 6-7 éve bejön...
Igaz,anno nem így nézett ki.Nemrég lecseréltem az 1.53-as módosított verzáját az újabbra,hát,kevésbé átlátható,az igaz,de 2 oldalas lett(másolásnál,áthelyezésnél azért ez sztem jól jöhet),plusz rendesen kezeli root-joggal a rendszermappákat is.
@32461:
-Nekem az ES sohasem jött be,pedig 'lelkem rajta',az utóbbi 2 és fél évben nemegyszer felraktam a telre,hátha meg tudom xokni... -
fatal`
titán
válasz
basaja #24004 üzenetére
Egyáltalán nem ismeri fel PC-n, Windows alatt, vagy csak betűjelet nem kap?
Másképp fogalmazva: Lemezkezelőben RAW partícióként látszik? Ha ott sem, akkor érzékeny búcsúval mehet a kukába, ha látszik akkor GetDataBack for FAT32 visszahozhat belőle (általában mindent, de nem biztos). Vagy még a Recuvat lehet megpróbálni.
Ha nem látszik a hardver az OS alatt, akkor max a Kürt Kft. tud segíteni, gondolom annyit nem ér.
-
TRob1
veterán
válasz
basaja #21265 üzenetére
Jó a letöltési link.
Átdobtam ide, próbáld akk ezt meg.
-
darvinya
titán
-
LonGleY
veterán
válasz
basaja #20517 üzenetére
Érdemes megkülönböztetni a beépített e-mail klienst és a gyári Gmail-t, ez utóbbi azért nem rossz darab. De ha le akarod tiltani rendesen (nem a szinkronizáció-állítással finomkodni), akkor nyisd ki az alkalmazáskezelőből, töröld róla az esetleges frissítéseket, és nyomj neki egy letiltást. A módszer majdnem minden beépített cuccal is működik root jog nélkül.
(#20525) Bozek: Nem tudtam az előző rendszerek eme hiányosságáról. Szerencsére kivártam ICS-ig. :]
-
Bozek
nagyúr
válasz
basaja #15592 üzenetére
És mi nem megy? Megcsinálod a menüben a fájlmegosztást FTP-n, majd kirakod a Solid FTP widget-et a főoldalra és azzal tudod elindítani vagy leállítani a későbbiekben. ES-nél is így volt, ha jól emlékszem. Persze nem árt, ha fix IP-t adsz a router-en belül a telefonnak, hogy egyszerűbb legyen gépen beállítani az FTP kapcsolatot.
(#15588) LonGleY: Szimpatikus a neve.
-
LonGleY
veterán
válasz
basaja #15541 üzenetére
- A Solid Explorer sokkal összeszedettebb az ES-nél. A sokszor említett két részre osztás úgy, mintha főképernyők lennének, amik közt gesztusérintéssel váltasz, nagyon jól használhatóvá teszi. Nincs benne annyi felesleges segédprogram, mint ami az ES-sel települ, pár beépített nézegetővel rendelkezik csupán szöveges és képtartalmakhoz.
- Az egyik legszebb Androidos program, látszik, hogy grafika-közeli ember is foglalkozott vele, nem úgy, mint az ES-sel és az otromba ikonjával.
- Parancsikonokat hozhatsz létre a speciális tárhelyeidről (FTP, Dropbox), így egyből oda navigál, ha ezekkel indítod.
- Az online tárhelyeken belül is képes mappaadatok listázására, fájlkeresésre!
Nincs egyébként Pro verzió. Van az időlimites (full feature) próbaverzió, és az Unlocker, ami teljes verzióssá teszi.
Az ES File Exlorer is használható, de a Solid azért egy egészen más minőségi szintet képvisel.
-
handrash
őstag
válasz
basaja #15316 üzenetére
Erre gondolsz?
Tudja importálni a K9 beállitásait? -
Jacak
senior tag
-
-
punky10
addikt
Nem olyan vészes ez...
A topic cimét igy kellene modositan:
Android alkalmazások kibeszélő topic(tabu az IGO és a függetlenités)
Ezenkivül igen sok mindent meg lehetett/lehet beszélni...A Chrome ingyenes.Ha letöltöm egy ICS-s tabra,majd kimentem a telepitőt(biztonsági mentés,hogy meglegyen egy biztos jol működő app a későbbi elcseszett frissitések miatt...)majd tévedésből egy 2.3-as Rendszerre probálom felrakni,azzal semmi szabálytalanságot nem csinálok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged