- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
G@ben #167298 üzenetére
Nálam működik, viszont kicsit módosítani kellett rajta, mert az eredeti csak normál módot engedett, rezgő mód sem volt. Ez a módosított csinálja azt, amit Te szerettél volna. Normál - Rezgő - A néma kimarad, egyből jön a normál. Ahogyan átveszem néma üzemmódra, egyből átváltja normálra. Nincs túlbonyolítva a makró, ennyit tud, semmi csengetési profilt nem alkottam.
-
Cs1csó
titán
válasz
G@ben #167145 üzenetére
+1 Aurig@
szerintem is mutatja, és arra gondolhat ő is amit linkeltem az a "lila" ikonos app -
Cs1csó
titán
-
crok
Topikgazda
válasz
G@ben #166945 üzenetére
Nem azt nézi hogy régi rendszer -> beengedem hanem új rendszer -> több ellenőrzési lehetőség -> megbukott -> nem engedem be. Igen, a megfelelő Android verzióval több lehetőséget is kap egy-egy app az ellenőrzésre. Plusz a régin eleve be volt már lépve sejtésem szerint így az ott nem lett kidobva. Nem is sejted milyen sokrétű önellenőrzések vannak.. van elve külső (3rd party) ellenőrzés is.
Csak miattad feltettem egy teszt készülékre Android 13-al és még olyan FB account-ba se enged be amibe a világon sose volt hozzáadva (így szűz login lett volna) és azzal se ment meg egy másikkal amin valamikor 10 éve letiltottam a sok hülye játékfelkérés miatt.. így mentett lehetőség se volt viszont le volt tiltva.. egyből szólt hogy a CandyCrush le van tiltva, engedélyezem-e, persze, utána viszont pontosan ugyanúgy eldobta mint neked. Android 7 és 8 közt elég sok ilyen változás volt.
A miért meg elég egyértelmű szerintem: Facebook login-t hogy a legkönnyebb lopni..? Himihumi random oldalakról meg Telegram-ról, 4PDA-ról, etc. szedjed le a tört játékot és lépj vele be a Facebook fiókodba.. ugye innen nem kell tovább ragozni miért próbálják akadályozni.. -
crok
Topikgazda
válasz
G@ben #166943 üzenetére
Azzal se fog beengedni mert tökmindegy hogy fent van-e a Facebook alkalmazás maga - a Facebook szerver oldal nem engedi be az alkalmazást. Max. azzal próbálkozhatsz hogy nem a rendszerbe már bejelentkeztetett fiókot használja hanem törlöd a Facebook-ot hogy egyáltalán ne legyen beléptetett fiók és utána a webview-ban belépni és engedélyezni az alkalmazásadathoz a hozzáférést. De szerintem azon sem fog átmenni.
-
crok
Topikgazda
válasz
G@ben #166936 üzenetére
Mit jelent hogy nem akar szinkronizálni? Pontosan mit csinálsz és nem az történik amit szeretnél hogy történjen? Milyen módon akarsz "belépni" pl. és annak mi az eredménye? Kilép, crash-el, hibaüzenet? Ez gyak. egy warez APK, unlimited mittudoménmivel egy egyébként in-app purchase-es alkalmazásban, ráadásul az eredetivel egyező pkgID-val.. a régi készüléked még lehet nem tud ilyet de újabb Android főverziók mellett már egészen sok "önellenőrzést" lehet kéretni programozottan így egy nem egyező base.apk hash, egy Play Integrity APK ellenőrzés (genuine app binary) simán kihozza hogy az alkalmazás egyes szolgáltatásokra ne legyen jogosult (lsd. banki alkalmazások piszkált APK-val). De lehet egy reklámblokkolóban elkaszált DNS kérés (social filter te meg FB account-al akarsz belépni, Yahoo tiltás te meg Yahoo OAUTH-al akarsz belépni, etc..).
-
-
-
kaciokos
őstag
válasz
G@ben #136879 üzenetére
Akkor ez lehet a gond. Ugyanis amikor felülsz a bicajra, benyomódik a gumi, vagyis a gördülési sugár enyhén csökken, ezáltal az egy kerékfordulat alatt megtett távolság is, és ez simán okozhat 3-4% pontatlanságot.
A GPS-es sebességmérés optimális körülmények között (nagyjából nyílt tér, kevés felhő) ennél pontosabb.
-
-
Somatom
veterán
válasz
G@ben #119717 üzenetére
Fölösleges külön beállítani, mert az automatizálóban a naptáresemény feltétele a néma mód. Tehát, csak akkor lép akcióba, ha ne zavarj módban van naptáreseményed. De, ebből következik, hogy mivel az automatizáló műveleteit a naptáresemény indítja, ezért annak bekövetkeztekor a teló még néma módban van, nem rezeg. Rezgés csak módváltás után lehet, tehát azt mindenképpen az automatizáló csinálja. De, sztem ennek semmi jelentősége, mert számodra nincs abban különbség, hogy mi indítja a rezgést. Teló rezeg, ránézel, van naptár eseményed. Ennyi.
-
Somatom
veterán
válasz
G@ben #119704 üzenetére
Még ennek a megoldását is bele lehet illeszteni. Amikor a Robot kikapcsolja a néma módot, akkor nullára állítja a megfelelő sávok hangerejét. Ez egyszerű. A visszaállítás már problémásabb. A sávok aktuális hangerejét nullára állítás előtt változókban le kell tárolni, hogy visdzaállításkor a Robot tudja, hogy melyiket, milyen erősségre kell állítania.
gfefe:
A leírtak alapján szted engem rossz szándék vezérelt? A szándék itt csak akkor érdekli a hatalmasságokat, ha abban rosszat sejtenek. Akkor konkrétum sem szükséges, maga a szándék is elég a moderációhoz. A jó szándék itt nem befolyásoló tényező. -
Somatom
veterán
válasz
G@ben #119689 üzenetére
Volt egy kis időm, kipróbáltam. A Robot nem bírálja felül a néma módot. Arra van lehetőség, hogy kikapcsolja, de addigra a naptáresemény jelzése már nem aktuális. Kicselezni úgy lehetne, hogy miután a Robot kikapcsolja a néma módot, saját maga generál értesítést rezgéssel, majd visszakapcsolja a néma módot. Persze, más trükk is szóba jöhet. Pl. az, hogy a "néma mód" nem a rendszer néma módja lenne, hanem egy saját hangprofil, amelyben az összes hangcsatorna nullára lenne állítva. Úgy már mehetne a rezgés. Illetve, az én telómon "ne zavarjanak" mód van, amiben megadható, hogy milyen eseményeknek van joguk "zavarni".
-
kaciokos
őstag
válasz
G@ben #105977 üzenetére
Pontosan nem tudod kiszámolni, de ha ki tudnád sem okozna pár százaléknál több eltérést a mérthez képest, legalábbis hazai terepen, szóval nyugodtan számolhatsz 9,3 km-rel. Ha meg mondjuk hegyet mászol az Alpokban, akkor úgysem azt nézed, hogy aznap 6 km-t gyalogoltál, hanem hogy 1200m szintet küzdöttél le.
-
kaciokos
őstag
válasz
G@ben #105912 üzenetére
Szerintem a túravezető tévedett. Megtett szintkülönbséget tudtommal sehol nem szokták összekombinálni a megtett távolsággal, minden rendes túra GPS vagy app külön méri.
Amúgy mennyi szintet mentetek 9,3 km alatt, ami jelentősen változtatná a megtett távot?
(#105953) Somatom - Tuti, hogy már nem fejlesztik a Kodi-t Androidra? Play Store-ban az a verzió van, ami a honlapjuk szerint a legfrissebb (v16.1, 2016 április), ráadásul a honlapról letölthető az utolsó beta is (v17), ami 2016 decemberi.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
G@ben #102343 üzenetére
De most mihez, mert itt már keverednek a dolgok?!
Ha továbbra is turista navigációról van szó, akkor Locushoz mindenképpen. Lehet használni a turistautak.hu raszteres térképeit, de legjobban akkor jársz, ha Openmaps térképeket töltesz le. Mert:
1, ingyenesek
2, pontosak
3, vektorosak (full Magyarország kb. 70MB)
4, teljes turistajelzéssel, ösvényekkel, utcákkal, stb.
5, POI-kkal
6, szintvonalakkal
7, igény szerint árnyékolt domborzattal
8, állandó frissítéssel
9, nem győzöm eléggé hangsúlyozni, teljesen ingyen -
Chris Kiki
senior tag
válasz
G@ben #102284 üzenetére
Na, most nyomozgattam a telefonomon, hogy miket csinálhatsz.
Meg is találtam az Adatok megosztása és exportálása menüpontot, nem könnyen. Én nem ezt használom.
A túrázás kezdetekor megnyomom az Útvonal rögzítése gombot (nekem ki van rakva főképernyőre, neked valószínűleg menü alatt van). A megjelenő oldal menüben kiválasztom a profilt (az ingyenes változatban azt hiszem 3db van), és megnyomom a zöld gombot. A túra végeztével leállítom a felvételt és elmentem az útvonalat (nálam a mentés automatikusra van beállítva). Innentől kezdve az Útvonal menü alatt ott lesz a rögzített útvonal. Később onnan bármikor tudod exportálni bármilyen formátumba. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
G@ben #102269 üzenetére
Ezt nem igazán értem. Én ha rákattintok egy rögzített log exportjára, a következő formátumokba tudok exportálni:
GPX, KML/KMZ, CSV, TCX, DXF, OV2 (politika mentesen), plusz online felajánl még 9 féle lehetőséget.
Ha az egyenes járdára szép görbét rajzol, annak több oka lehet.
1, Még nem érte el a vevőd a teljes pontosságát. Ennek kell egy kis időt hagyni, a GPS egység bekapcsolása után.
2, Nagyon zárt helyen vagy, nem lát elég műholdat, ezért nincs pontos navigáció.
3, Sz@r a telefonodban lévő GPS vevő. A barátom Samsungjával nyílt terepen 9m környékén ingadozik a pontosság. A Sonymmal 3m az elérhető pontosság ugyan ott, és általában mindenhol. Külső GPS egérrel 1m körüli pontosságot tudok elérni.
4, Amúgy minden GPS vevőnek van u.n. bolyongása. Értelem szerűen minél nagyobb a pontosság, annál kisebb a bolyongás.A KML/KMZ fájlt most hirtelen nem tudom mi nyitja meg, pedig használtam már én is. Gugli a barátod.
-
air
nagyúr
válasz
G@ben #102251 üzenetére
Az is. Vagy bármelyik activity tracker: Runkeeper, Runtastic, Sports Tracker, Strava vagy a Locus Map. De ránézhetsz a Map My Hike GPS Hiking alkalmazásra. Vagy ott a Google Fit.
De hogy melyik lesz jó 512-es készüléken, afelől vannak kétségeim. -
kovisoft
őstag
Nincs elég memória, ezért a kernel kidobálja a processzeket. Ilyen üzenetek jöttek több különböző processzre is, mint ez:
W kernel : [ 2052.035522] select 3189 (.candycrushsaga), adj 0, size 55292, to kill
W kernel : [ 2052.035552] send sigkill to 3189 (.candycrushsaga), adj 0, size 5529 2Ezt pedig a rendszer olyankor írja ki, amikor a kevés memória miatt elkezdi kidobálni a processzeket:
lowmem_print(1, "send sigkill to %d (%s), adj %d, size %d\n",
selected->pid, selected->comm,
selected->oomkilladj, selected_tasksize);
force_sig(SIGKILL, selected); -
darvinya
titán
Nálad ASK kavar be rendesen, ha frisset használsz.
Sajnos ASK-ból még használható 2013.12. kiadása.
Utániak teli van bug-gal.
Pl: ami nagyon zavar, hogy ha már nagybetűvel kezdtem valamit akkor totál nincs megtanult szavak, space gestus ablak alatt zavaró billentyűzet kiosztás, nem lehet állítani rendesen kiegészítő feliratot, teli van idét ikonsablonokkal. -
A kiváltó okot nem tudom, de azt a mintát látom benne, hogy az AnySoft Keyboard akar elindulni, nem sikerül neki (össze is omlik), és rántja magával a játékot. Egy próba erejéig megpróbálhatnád letiltani/uninstallálni, vagy átállítani az alapértelmezett billentyűzetet egy másikra.
-
törölt tag
-
Azért kerülnek az első partícióra a nagyobb játékok, mert kicsi belső tárhelynél a több gb-os játékot nem tudnál telepíteni, ezért letöltődik egy kisebb apk fájl a belső tárhelyre, a többi részt pedig a külső microsd kártyára rakja automatikusan a játék (pl. obb-t). A belső sd-ből az apk-ot link2sd-vel a 2. partícióra át tudod rakni, de akár a játék többi részét is.
A microsd 2. partícióját csak a Link2sd használja, a feltelepített programok nem tudják hogy ott vannak. Eddig egyetlen programmal volt gondom: IGO szülinap nem akart elindulni ha mindent átraktam, ezért érdemes 1xs elindítani az átrakott programokat hogy rendben működnek-e.
(#96685) aprokaroka87 : CpuSpy kérlek telepítsd fel, állítsd le a zenelejátszást, kapcsold ki a kijelzőt 1 percre és nézd meg deep sleep-ben volt-e a telefon. Ha igen, akkor a zenelejátszó pörgeti a telefont, próbálj ki másikat ami kevesebbet fogyaszt. Nálam 10-15 órát is elmegy a lejátszás kikapcsolt kijelzővel.
RuiZu X02 mp3 lejátszó, microsd-vel bővíthető, fm rádiót is tud, így nem merülne a telefonod.
-
A 2. partíció legyen a link2sd-é, a windows a 2 elsődlegesből elvileg csak az elsőt látja, amin most az adataid is vannak. [link] Rövid leírás a partícionálásra, de nem kell törölni a mostani partíciód, a végéből csípj le. Érdemes átgondolni mennyi helyre van szükséged, nekem max 2 GB elég szokott lenni, nagy méretű játékokat nem telepítettem, de azok alapban az első (fat32) partícióra fognak települni.
-
-
Bozek
nagyúr
Nem a Bloat Freezer-t tudod beállítani, mivel az nem Tasker plugin (amit használ a többi automatizáló is). Somatom írta, hogy az E-Robot-nak nem kell a Secure Settings se, így magában az E-Robot-ban be tudod állítani, hogy mikor mit fagyasszon. Talán majd azt is megmondja, hogy hol lehet letiltani egy alkalmazást. De van topic-ja az E-Robot-nak, esetleg ott is felteheted a kérdést.
-
G@ben
addikt
Nem jött be a Greenify, ma hajnali 2 körül újra jelzett a Candy, hogy térj vissza a cukorkaösvényre. Este nincs a futó programok között, de valahogy hajnalban beindul (szerencsére nem minden nap), hogy játsszak.
Milyen program tudja az értesítők letiltását? A 4.0.4-es Androidban még nincs benne. -
brd
nagyúr
Erre az egyik hosszútávú megoldás az, hogy valahogyan beállítod, hogy be tudd zárni Force Stop-pal az alkalmazásokat (nekem speciel ez a back gomb hosszú nyomására van beállítva, de ilyesmit csak külső programmal és valószínűleg csak root-tal tudsz megtenni), és legalább arra a hulladékra ezt alkalmazod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest