Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan app, ahol a billentyűzetes tok kiosztását, akár egyesével meg tudom szabni? Azaz pl. az A betű helyére bármit be tudok állítani?
Esetleg droidon belül egy "saját" kiosztást kreálni?
Vagy van bármi módja QWERTY-s bill. teljesértékű magyarrá varázslására? A Z, és Y helye még nem is érdekes. De pár ékezetes karakternek sincs ugye ilyenkor hely.Köszönöm a segítséget!
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Van egy T-mobile usb-s stick-em mobilnettel, nem rég találtam itthon, laptopon még működik.
Viszont van egy HP Sleekbook-om, amin nem tudom működésre bírni. Lehetséges valahogy párosítani a kettőt?
Android 4.3, és Huawei e3372 lte modem.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Jelenleg megoldható nálunk valahogy a Store-ban másfajta fizetési mód, mint a kártyás?
Paypal, utalványos, vagy Telekom egyenleges megoldások érdekelnének főleg. Valami régióváltással lehet aktiválni ezeket? Ha igen, találok hozzá valami leírást valahol?Köszönöm!
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Olyan Jegyzet/Emlékeztető alkalmazást keresek, mint, ami a HTC-ken (még One X-en használtam) van gyárilag (Jegyzettömbként, vagy Notes).
- Widgetként kirakható, ahol listázza az összeset. Bár ez nem lényeges, ha figyelmeztet hang nélkül.
- Ciklusonként beállítható ismétlődés. Pl. Minden hónap első szombatja. Ne kelljen mindig újra írni. Mivel minden hónap 9-, és 12-dikén kell utalásokat csinálnom, így jó lenne ha emlékeztetne erre.
- Lehet legegyszerűbb kivitel. Semmiképp sem ez a cetlis megoldás. Egy sorban kiírja a teendőt, időt.Szóval ezek alapján mit ajánlanátok?
Köszönöm!
Üdv,
D! -
Dicker
őstag
Dexter tha Game 2 - megjelent, aki próbálta írjon róla valamit.
A Carmageddon 2-ről nincs hír? Utoljára nyáron olvastam róla, hogy, ha megjelenik, akkor első nap ingyenes lesz. De ez azóta se történt meg.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek, amiben napi, heti feladatokat lehet beírni, és azt jelzi hanggal, vagy némán a beállított időpontban.
Ez még nem is lenne vészes, mert rengeteg van, de egy jól átlátható, widgetként (feladatok listája) kirakható programra lenne szükség.
Eddig próbáltam a Tasks-ot, de nem jött be. Ami eddig tetszett az a HTC gyárija, de nekem most egy Sony-ra kéne.Köszi!
-
Dicker
őstag
Angry Birds, mint komoly játék?
Akkor ezeket próbáld ki:
The Dark Knight Rises, Dead Space, Fifa 12, GTA3, Horn, Mass Effect, N.O.V.A. 3, Prince of Persia, Real Racing 2, SHADOWGUN, Gangstar Rio, Max Payne
Asphalt 7 - ezzel játszok a legtöbbet. Időtöltésnek jó.Bad Piggies - Angry Birds a malacok szemszögéből.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Ma még lesz akció, vagy a tegnapi volt a "Last day"? -
Dicker
őstag
Ehhez hasonló programból nem tudnátok olyan ajánlani, ami futást, biciklizést, és egyéb edzésformákat is támogat? Pl. beírok egy edzéstervet, és akkor az alapján kalkulálna.
---------
Frissült a lista, de mitől függ, hogy mikor? Össze-vissza frissítik pedig már rég leakciózzák az appokat előtte. -
Dicker
őstag
válasz jackbacsi87 #2154 üzenetére
Tudjuk már. Ha ide kattintasz láthatod a többi akciósat is tegnapról. Még meg tudod venni, de hamarosan frissül, akkor újak lesznek akcióban.
-
Dicker
őstag
Egy kérdés.
Itt ez a holnapi/mai akcióban a Horn játék.
Annak van THD verziója is ugye. Ha ezt letöltöm a One X-re, akkor az nem egyezik a tegrahd-s verzióval ugye? -
Dicker
őstag
Ma nem frissül az akciós lista? Tegnap ilyenkor, mintha már lettek volna újak.
-
Dicker
őstag
--------------
Mobile Systems, Inc. eladótól való vásárlását a Google Playen törölték. Minden terhelés visszatérítésre kerül.Megrendelés száma: xxxxxxxxxxx
Megrendelés dátuma: 2012.09.27. 7:49 DU CEST
Fizetési mód: MASTERCARD xxx-xxxx
---------------Ilyen még nem volt velem. Megvettem az Offfice-t, és ez fogadott. Most újra rányomtam. Remélem nem dobja vissza.
-
Dicker
őstag
válasz stargatelost #1229 üzenetére
Nem tablet-tól függ. Hanem inkább a lejátszó programtól. Általában jól kezelik a feliratokat. BSPlayer, Dice. VLC.
-
Dicker
őstag
Valaki meg tudnád mondani, hogy a jelenleg akciós app-okat, hol látom. Vagy hogy jutok oda?
Köszönöm!
-
Dicker
őstag
válasz maggi1886076 #411 üzenetére
Értem, de itt minden névjegynél ugyanaz a probléma. Azt hittem egy mozdulattal is megfordítható a vezetéknév, és az utónév. Akkor marad az átírás ezek szerint?
Köszönöm a segítségeket!
-
Dicker
őstag
Már átraktam Gmailbe őket ilyen célból, de csak egyesével lehet szerkeszteni. Vagy nem? Van rá valami mód?
5-600 nevet így elég húzós lenne átírni.Mert jelenleg a gmail így mutatja:
Kiss Pista
Eddig nincs is baj, csak ebből a Kiss-t tartja az utónévnek a Pistát pedig a vezetéknévnek, ez az ami nem jó, ezért kellett megfordítanom, hogy az utónév legyen elől, amit a telefon nem ment el valamiért, mert minden bezárásnál újra visszadobja az elvileg vezetéknév szerinti sorrendre, csak ugye éppen az utónév lenne jelen esetben a vezetéknév.Ezt az ExDialer-t megnézem. Köszönöm! Ha nem lesz jó, akkor marad az átírás.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a gyári telefonkönyv állandóan megfordítja a neveket, és hiába állítom nem akarja elmenteni, hogy a vezetéknév legyen elől, az utónév hátul.
Arra jutottam, hogy csak egy megoldás lehet, ha van, ezért is jöttem ide.
Egy olyan alkalmazást keresek, ami lecseréli a gyári telefonkönyvet, tárcsázót, ha létezik.
Nem kellene semmi csicsás dolog, egyszerű, jól kezelhetőre van szükségem.Köszönöm!
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Ma csináltam egy biztonsági mentést a névjegyzékemről. De mivel tudnám megnyitni gépen?
Illetve később androidon elég csak rámásolni a telefonra, és importálni? Felismeri minden egyéb nélkül?
Most Win-en az Outlook-ot társítja, de csak 1 nevet, és számot mutat az 500-ból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Horgász topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Gear S3 - második kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest