Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz elfelejtette #1198 üzenetére
1. Először a telefonon lévő Play áruházból telepíts fel valamit, ezután fogja tudni csak a weboldal, hogy olyan telefonod is van.
2. A weboldal alján állítsd át a nyelvet angolra, így nem fordít le mindent magyarra. Egy idő után nálam mindig visszaállt magyarra.
-
elfelejtette
veterán
Lenne pár kérdésem:
1. Opera mini alól hogyan tudom telepíteni az itt belinkelt Play áruházas alkalmazásokat? Csak mert hiába kattintok az "install"-ra, nem történik semmi. Illetve igen, a lap alján betölti az eszköz kiválasztása részt, és ott csak a kolléganőm Galaxy Y-ját adja be, az én Vodafone845-öm nem, még akkor sem, ha a telepítendő alkalmazás 1.6-os droitól támogatott (egyébként cm7-et használok, 2.3.9, a gmail fiókot pedig közösen használjuk).
2. Be lehet állítani valahogy a Play keresőjét, hogy a pontosan egyező nevű találatokat adja be először? A "Make Your Clock Widget"-et például egyáltalán nem adja be. Vagy azt be lehet állítani, hogy ne fordítsa le a programok nevét? Csak mert hülyén néz ki a sok(k) "Menj launcher widget".
3. Vajon mi okozhatja, hagy a kedvenc Mortplayerem a legutóbbi romcsere óta fc-vel elszáll indítás után?Előzmény: Kipróbáltam pár 2.3-as droidot több fejlesztőtől is, mind alatt működött a Mortplayer. Hardveres hibája lett a telefonnak, gariból visszaérkezés után pár hónapig a gyári 2.1-es rendszerrel használtan a telefont, és azon is ment rendesen a 0.9.9-es Mort. Utána megint visszaálltam 2.3.9-re, csak ez ismét egy másik fejlesztő romja, és ez alatt nem akar menni sem a régi mentés, sem a legújabb 1.2-es változat sem. Lehet, hogy a kernel miatt nem megy? Szerintem ez hülyeség. Alkalmazásokból is kb. ugyanazokat használom, esetleg a frissítéseket leszedem, de van, hogy visszaállok az előző verzióra.Ui. Bocs a sok rizsa miatt...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
air
nagyúr
válasz enginev3.0 #1196 üzenetére
OK, értem. Akkor a System Tuner Pro kell neked. Ennek van olyan widget-je is ami mutatja, meg grafikonon is meg tudja jeleníteni.
De azt hiszem az Antutu CPU Master is tudja mutatni a pillanatnyit.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
R19
senior tag
A 360 Launcher "tudja" már a görgethető widgeteket kezelni?
-
air
nagyúr
válasz enginev3.0 #1170 üzenetére
Ha azt akarod tudni, hogy tegnap délután fél 3 előtt 2 perccel hány mag dolgozott, mekkora frekvencián, akkor az a tippem, hogy ilyet nem fogsz találni. A pillanatnyi processzor státuszt folyamatosan loggolni nincs túl sok értelme. Pláne, hogy maga a loggolás is processzor teljesítményt vesz igénybe.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
R19
senior tag
Próbáld ki a BetterBatteryStats progit.
A legfrissebb verziója több egyéb mellett megmutatja a proci használatot is.
Elég régóta használom, akksi igénye nagyon minimális. -
Picco
addikt
van valami app ami folyamatosan szinkronba tartja a nexus 7-en levo es az asztali chrome-ot?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
viw
aktív tag
sziasztok,
tudtok olyan email klienst amiben van "sötét" téma, ill. a gmail alkalmazáshoz hasonlóan összefűzve mutatja az összetartozó levelezést, csevegéseket.
maildroidot, aqua mailt, k-9 mailt próbáltam ezek nem tudják ezt vagy csak nem tudom hogy kell beállítani?!
köszi ha segítesz! -
A_ScHuLcZ
addikt
psd (photoshop) fájlt milyen progival lehet megnyitni? Adobe Photoshop Express-t próbáltam már..
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Foose
addikt
válasz #53667584 #1178 üzenetére
Szóval akkor mégegyszer. Én most más kérdésre gondoltam a válaszod De így mégegyszer elolvasva már értelek. Viszont a kérdés még mindig az,hogy olyat kerestem volna,amivel ha megosztok pl egy képet,akkor a linkjét teszem közzé,megnézni tudják,(mondjuk saját blogomban osztom meg) de letölteni ne tudják. Jó,végülis mindent le lehet tölteni,ez igaz. Lehet hogy halott ötlet volt ez tőlem... Az viszont biztos,hogy Google+ tól szeretném magam elhatárolni
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz #53667584 #1178 üzenetére
Jó,de én nem így gondoltam. X imerősöm feltölt egy képet,(vagy mondjuk megoszt egy képet) én azt látom,és meg tudom osztani. Lásd pc-n "megosztás gomb" na ezt nem tudom elérni csakis és kizárólag opera mobillal,mert más progival nézve csak like,meg hozzászólás gombok látszanak...
-
törölt tag
"melyiknél tudok úgy megosztani,hogy a megosztott linket csak megnézni tudják,letölteni nem?"
Mindent le lehet tölteni.Én a képeimet google photon tárolom, google+ azonnal tölti fel amint töltőre teszem a telefont és van wifi. Aztán majd megosztom amelyiket arra érdemesnek találom. Dokumentumaim driveon, zenéim google play musicon. Ismerőseimmel van egy közös dropbox mappánk, ha valamit megakarunk egymással osztani akkor azt használjuk.
-
-
Foose
addikt
Sziasztok! erre valaki tud valami okosat mondani?
-
mttssz
senior tag
-
enginev3.0
félisten
Tudtok valami proci figyelő programot? Ami kiírja hogy mikor hány mhz-n ment a proci, hány mag dolgozott stb...
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Jessus81
tag
használja valaki a HD caller ID-t????
PSN: Thorpapa
-
Sátán44
addikt
válasz atillaahun #1157 üzenetére
Jelenleg Görögben tartózkodom és nagy hasznàt veszem. Leirjàk, vagy megmutatjàk a kérdésemre a választ. Értékelik, ha pròbàlkozol a saját nyelvükön.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
GrandeP
addikt
Üdv.
Olyan progi kellene, ami a már feltelepített programoknak megcsinálja az apk-ját...
Nem backup kell, hanem olyan h magát a telepítőt kapom meg, és másik telefon is feltudja telepíteni alap beállításokkal...
Van ilyen?
Köszi.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
jdirteen
tag
válasz atillaahun #1152 üzenetére
Köszi közben találtam egy jól működőt! Az akksi nem probléma mert nekem elég ha reggeltől kibírja délutánig aztán vagy akkku csere vagy mobiltöltő! Köszönöm a segitséget
-
Narxis
nagyúr
A mostani Go Launcher Ex betaba valami antivirust integráltak... Tud erről valaki valamit?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
agoka07
senior tag
Sziasztok!
SK17i készülékemen CM9 fut. letöltöttem az alábbi témát: [link], de alkalmazásakor ezt a hibaüzenetet kapom: "Ez a téma nem megfelelően összeállított. Kérjük, jelentse az esetet a téma szerkesztőjének." Tudtok másik verziót amelyik el is indulhatna?S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Sátán44
addikt
Úti tolmács kiváló program.
tudjam a saját listámat felvinni
Ezt nem biztos, hogy tudja.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
atillaahun
veterán
Na igen, van egy pár ilyen hasznos kis folyamata a GMaps-nek
Én Autostarts-al tiltottam le mindegyiket, többek között azt is.(#1036) Necc
- Te Jani, hogy kapcsolom ki a beépített fészbukkot az új SGS6-omon? Még csak nyócadika van, de már lezabálta a havi 4 giga mobilnetem.
- ÁDÉBÉVEL!
- Mivel??[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Összegyűjtöttem néhány holo stílusú alkalmazást.
-
atillaahun
veterán
válasz jdirteen #1097 üzenetére
A Tasker éppen ébren tudja tartani a sensor-okat kikapcsolt képernyőnél, hogy Proxi-ra vagy rázásra ébredjen a kép, de az nem túl akksibarát.
(#1123) Kofetto
Linkeltem néhány hete, a hozzászólásaimra keresve könnyen megtalálod. GB-s egyébként.(#1130) margithid
Pedig annál jobbat aligha fogsz találni. -
fatal`
titán
Mert ismét remekül fordítottak, ugyanis a telefonhívások jogosultság a hívások állapotáról tud lekérni adatot (pl. hogy épp hívnak e), illetve ezen keresztül lehet egyediként azonosítani egy készüléket/usert, pl. emiatt kér majdnem minden játék ehhez jogot, ami online listát használ (pl. openfeint stb.), mert ez alapján azonosítja a telefont, így legközelebb nem kell usert létrehozni meg belépkedni.
-
xSide
őstag
válasz dokee78 #1144 üzenetére
Nevével ellentétben a Telefonhívások jogosultságot igénylő appok nem fognak telefonálni, ehhez a Fizetős szolgáltatásokat elérőknek van lehetősége...
Playen permission szóra rákeresve több app is részletes leírással szolgál a jogosultságokról és csoportosítják a telepitett appokat.
Az Avast is tudja elég részletesen![ Szerkesztve ]
-
szoke12
őstag
válasz dokee78 #1146 üzenetére
Köszi!
Titaniumtól kicsit félek, használtam annak idejéd, de egy ideje rászoktam inkább a My Backup root-ra. Viszot a nálam levő teló nem rootolt, és a sima My Backup régen kicsit szórakozott. Ezért kérdeztem, hatha van vmi újabb, univerzális.tomy86: köszi. teszek minddel egy próbát.
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
tomy86
addikt
válasz szoke12 #1145 üzenetére
MyBackup Root. Mindezt tudja ingyenesen.
-
szoke12
őstag
Melyik progi az, amelyik mindent, de mindent le tud menteni?
Névjegyzék, hívások, app + data...
Mit ajánlotok?"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
dokee78
félisten
Ha egy alkalmazás engedélyt kér hivásokhoz és itt nem a hivasalkalmazásokra gondolok.
Akkor az bekerül a hiváslistába? -
fdisk
őstag
válasz Viper26 #1131 üzenetére
Én most kipróbáltam,h ment-e szavakat.
Úgy látom,h igen.
Beírtam egy teljesen értelmetlen szót,és ráböktem a -hozzáadás a szótárhoz-ra,
Legközelebb ki tudtam választani a szótárból.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
JulesC
tag
válasz Viper26 #1126 üzenetére
Köszönöm a "segítőkész" hozzászólásodat, de ezt én is meg tudtam volna tenni. Van Google Wallet fiókom, csak mivel USA-ban elérhető az alkalmazás a Play Store-ból, így olyan alternatíva után nézek, ami biztonságos letöltést kínál és nem egy bele turkált alkalmazást.. Ezért fordultam a ..kedves.. fórumozó társak felé.
@beepee7 Véletlen nem Telenoros vagy? Ha igen, akkor nyugodj meg, csak gebasz van náluk.. már dolgoznak rajta.. facebookon ki is van írva.
[ Szerkesztve ]
-
beepee7
csendes tag
Hali!
Ma vettem észre, hogy nem csatlakozik a telóm a mobilnetre!
Quicker alkalmazás fent van be is van kapcsolva a 3G, de nem megy, 2 napja meg simán ment!
Valami ötlet? -
pete_21
addikt
Ha jól értem, olyan funkcióra gondolsz, hogy bizonyos oldalra ugrás? Most megnéztem én is, és kapásból én sem találom benne, hol lehet...
Viszont PDF-re én Adobe Readert használok, ott meg van a képernyő alján gyorslapozási funkció. Próbáld azt.
Egyébként most milyen Office programot használsz? -
Viper26
nagyúr
Valaki használ swiftkey 3-at ICS alatt?Úgy látom nincs lehetőség új szavakat hozzáadni mentésre...
Másnál is ez van?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
-
margithid
veterán
Nem tudja valaki mi a neve annak az alkalmazásnak, amivel le lehet tiltani, hogy mi használja a 3g-t és a wifit? Rootolt telókhoz jó csak, azt tudom.
-
Foose
addikt
válasz pete_21 #1125 üzenetére
Speciel én is kipróbáltam,(kingsoftoffice)a szabolcsvolan menetrendjét cibáltam le,(pdf) de nem találtam benne olyan funkciót,hogy lapozni lehessen. Van? Cirka 69 oldal,nem biztos hogy mindig végig szeretném lapozni
-
pete_21
addikt
Múltkor kértem ötleteket, hogy milyen Office-programot javasoltok. Köszönöm a tippeket mindenkinek!!
Feltettem a Kingsoftot, előfordul néhány olyan hiba, hogy valamit máshogy jelenít meg. De a lényeg benne van. És van benne teljes képernyős nézet is. Szóval egyelőre marad ez. Ha valami nagy gond lenne vele, akkor megnézem a többit is.
Még egyszer köszi mindenkinek! -
JulesC
tag
Google Wallet sajnos nincs rajta alapból az NFC képes készülékemen.. valahonnan be tudnám szerezni?
-
Kofetto
tag
Google talk-ot honnan lehet leszedni? valaki tudna adni egy apk-t? WIUI-ba sajnos nem volt benne
-
SG3rg0
őstag
Aki olyan appot keres ami a mobil netet vagy a wifit kapcsolja időközönként és ezt beállítani is akarja annak a 3G Battery Saver + WiFi BT kell. Van free be is használható de a fizetős változata a legjobb.
-
Foose
addikt
Nem,egy bezárt boríték az ikonja. És a kinyitandó rész felül szélen kék színű. Nekem fent van a telón... (stock ICS)
Apropó! Még amikor régen 2.2-t használtam,volt egy olyan,hogy ammit még akkor marketről letöltöttem,annak a telepítője ott volt valahol a telón. Most ez már 4.0-n nincs ott? Megtalálható valahogy?
Más: erre valaki?[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
ICS-ben nem tudom milyen volt az ikonja, de akár ilyen is lehetett (ahogy felraktam az ICS-t rögtön ment fel a mod is, úgyhogy nem nézegettem az ikonokat)
CWM-et, recoveryt tudom mi, de azokat kicsit fenntartással kezelem, úgyhogy megpróbálom először a külön külön telepítést vagy másolást.
-
bigrock
addikt
válasz jdirteen #1094 üzenetére
Power gomb megkímélésére:
Proximity screen off
Wave Control Pro
Nekem mind2 bevált, ill. tud még egy csomó plusz dolgot is. -
xSide
őstag
Ilyesmi volt az ikonja?
Fentebb linkeltem a legegyszerűbb recovery-s verziót a felrakáshoz, ami a telódhoz való ICS-re... (remélem azt tudod mi a cwm vagy recovery)Ha nem ismerős a recovery itt van külön-külön a két STOCK app, mindkettőt fel kell rakni:
- Email.apk
- Exchange.apkTöröld a system/app mappából amit eddig bemásoltál, utána próbáld simán telepíteni.
Ha nem megy jöhet a bemásolás...[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Sajnos a jogosultságok beállításával sem sikerült Az lehet gond, hogy egy olyan email.apk-val szórakozok, ami GB-s, nekem meg ICS van? De szerintem az ikonjának akkor is látszódnia kéne, max nem lehet elindítani, nem?
-
darvinya
titán
Rátapp hosszan az app tulajdonságok (propierts vagy mi) és ez után restart.
Én úgy szoktam, hogy előtt system könytárba másolom ott megadom a jogusultságokat, aztán áthelyezem az app-ba utána a restart.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
xSide
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Huawei ascend g300-hoz kellene, és a fent leírt eljáráson (valakitől elkérte, bemásoltam) eljáráson is túl vagyok már,de sajnos így sem jelent meg a levelezőprogram az appok között
-
tomy86
addikt
Ha mindenképpen a gyári kell, akkor megkérsz valakit a telefonod topikjában, aki rootolt gyári ICS-t használ, hogy küldje át neked a gyári mail klienst. Azt bemásolod a system/app mappába, jogosultságokat beállítod (rw-r-r), telefont újraindítod és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
-
Karima
őstag
Sziasztok!
Telepítettem a telefonomra egy moddolt ICS-t, minden szép és jó, leszámítva egy dolgot, hogy a régi/gyári telepített email kliensem (nem a gmail, hanem a másik) eltűnt. Mivel ezzel használnám a céges levelezésemet, ezért szeretném, ha újból felkerülne. Tudtok erre ajánlani valami megoldást?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest