- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #175289 üzenetére
AirScreennel teljes képernyős a megjelenítés, hardveres gyorsítás is van. 13$ az éves előfizetés, ingyenesnél ha megnézek 2 reklámot, akkor 20 percig működik.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
AirPlayre melyik lenne a legjobb alkalmazás? AirPin Lite-ot próbáltam, Androidos box-al, egészen gyors a képek átvitele, de a képarány, nem az igazi. Fullscreen torz, Scale jobb de az igazi a Zoom lenne, ami arányosan húzná szét a képet, de fotóknál nem elérhető. Videók szaggatva mennek át, igaz 4K-sak. Pro is max 960P.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Most tudtam csak megnézni. Leszedtem a Revanced Manager 1.23.2, YT 19.46.42-t, de nem tudja patchelni. Fenti sávnak nem kell végigfutni? Semmi változás a YT-on. Reklámok jönnek, bezárás után kikapcsol.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Revncedet, hogy kell frissíteni? Nincs itt már .apk. YT nem működik, Music még igen. Utoljára ekkor volt .apk 241108-v1.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
maglew #169359 üzenetére
Lehet be kell rakni a soha nem alvó alkalmazások közé. Igaz nekem ez a gondom a WhatsApp-al, hogy hiába van berakva oda, mégis alszik, hívásokat nem kapom meg, csak a képernyőzár feloldása után jön értesítés, hogy hívásom volt. Egyszerűen alszik, hiába van megtiltva neki.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi szépen!
Csak arra kell figyelni, hogy külön ikonja van, nem a gyári Letöltést kell használni.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Nektek működik a Revanced YT? Engem ma "elsötétített" képernyővel fogadott, nem is tudtam semmit csinálni vele. Felraktam a legújabbat, de az értesítsétek elfogadása után, elsötétül a képernyő, nem is reagált az OK-ra.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zeon.hu #167245 üzenetére
Samsung Internetben a Hivatkozások megnyitása más alkalmazásokban bekapcsoltad?
-
pinnacle
nagyúr
Samsung Internetben (Chrome-ban nem találtam) beállítottam a Hivatkozások... utána már működött.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zeon.hu #167236 üzenetére
Beállítások-Alkalmazások, majd ez
vacs milyen telefonod van? Nekem Samsung A52s, Chrome-al a böngészőben nyílik meg, saját böngészővel
a YT-ban nyílik meg, illetve nekem is a böngészőben nyílik meg,viszont nincs se kép, se hang. Ilyet mintha láttam volna már, reklámblokkoló esetén. Chrome-al a böngészőben.
svgyula neked a fenti link a Revanced YT-ban nyílik meg, problémamentesen?
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Be lehet az állítani, hogy a Youtube helyett, a Revanced YT nyissa meg a mástól kapott lejátszási listát? Hiába teszem alapértelmezett a Revancedet, (érdekes módon ez a nagyobb méretű), akkor is a YT nyitja meg, ha leállítom a YT-ot, akkor meg meg sem lehet nyitni.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
YouTube Vanced, ezt a hibaüzenetet dobja, tegnap óta. Ezek szerint sikerült kinyírni? Van valami megoldás, hasonló alkalmazás? YT Music Vanced egyelőre még működik.
-
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nem akarsz egy összefoglalót írni a Revanced builderről, (link már nem él)? Azért ez nem olyan, mint a Vanced.
Leszedtem a buildert, ezt az .msi-t, patcheltem a Youtube-ot, utána a Music-ot, az raktam be ami kell a non-roothoz, reklámszűrőt, háttérben lejátszást. Itt jó lenne tudni, mi az ami még feltétlen fontos. Lett egy rakás fájl, utolsó hármat kell telepíteni? Mondjuk a microG már fent van. Illetve pont a 6. kell, abban a Music is benne-van?
-
pinnacle
nagyúr
Most a mi a helyzet a Youtube Vanced-el, "betiltották" vagy tűrik még? Sikerült telepíteni, igaz az elején nem akart a microG felmenni, de ez az én hibám volt, mert az ismeretlen fájlok telepítését nem csak a Saját fájloknak, hanem a Vanced Managernek is engedélyezni kell. Utána már sikerült.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Dr Bubo #157601 üzenetére
Köszi DrBubo77, crok! Jó lesz ez az Airdroid. Ugye kiengedhetem, igaz úgy látom enélkül is megy a másolás. Mappát csak a Prémium tud másolni, de fájlokból bármennyit.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Régen használtam már AirDroidot. Most látom, hogy már csak 200MB-ig ingyenes. Van valami más wifin keresztüli fájlküldő ingyenes alkalmazás, ahol nincs ilyen korlátozás?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
lovi27 #147672 üzenetére
Köszi! Érdekes, hogy nekem évente kell azonosítani magam, miközben simán lehet kapni aktivált SIM kártyákat.
Itt van konkrét SIM kártya ajánlat. 1500 Ft-ért lesz hívásrögzítés. EU-s adatvédelmi szabályok miatt nincs benne. Érdemes a többit is átnézni, ha jól láttam nincs kockázat. Nekem független a telefonom. SIM csere, újraindítás, gyári vissza, telefon beállítás, SIM csere, újraindítás, mintha ezután a visszaállítást nem ajánlanák, de a videóban csinálták.Köszi FeZ...!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ez ugyanaz, ami a GalaxyStore-ban is fent van. Azóta itt van, miután kirakták a Playből. Lehet akkor nincs megoldás, pedig nagyon hasznos a rögzítés.
laleeee neked is Samsung A telefonod van? Acr azt írja, hogy firmware korlátozás miatt nem működik. Itt a hivatkozás, kihangosítva (amit ajánlanak) sem működik. Lehet ez minden külső programra igaz Samsung A... telefonoknál.
Acr ezt a programot ajánlja. Lehet, hogy ezzel menne a felvétel? Nem tudom kipróbálni, mert innen nem lehet továbblépni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #147614 üzenetére
Köszi! Samsung A30s-em van, azzal nem kompatibilis.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Samsung A telefonra, Android 10-re tudtok telefonhívás rögzítőt? Idáig ACR-t használtam, de az új telefonomon már nem működik. Írják is.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Az összefoglalóban lévő ZipSigner-el szeretnék alkalmazást aláírni, így csinálom, mégsem engedi. Mi lehet a gond? Samsung J5 2017, Android 8.1.0
-
pinnacle
nagyúr
Márciustól semmilyen hívásrögzítő nem fog működni? Nekem az ACR küldte.
Illetve néhány cégnél talán megy majd tovább.
We hope to publish a version of ACR without these limitations called "ACR Unchained" to alternative stores such as Huawei and Samsung, which do not have permission limitations. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #114605 üzenetére
Köszi! Azért a Google figyelhetne ilyenre, gondolom jó páran elhiszik, hogy valami vírust kaptak.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #110421 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! iCloud fiókba, milyen alkalmazással tudnék belépni, Androidos eszközről? Fotókat szeretném megnézni.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Mobilnézetnél, munkaasztalra kell váltani, utána az asztali oldal kérése is legyen bejelölve, így azért jobb a Youtube, akár 4K-t is be lehet állítani, igaz azt már nem bírja.
brd Nincs vele semmi gond, csak az UC-nál jött elő. Lehet, hogy a 1080p60Hz miatt van.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#79335424 #103174 üzenetére
Köszi Somatom, brd!
Sajnos nekem a Dolphin egy oldalt sem tudott megnyitni. Állandóan kifagyott, hibaüzenetet akart küldeni.
UC piszok gyors, csak az a gond, hogy villogó képernyőt dobott, elég sűrűn.Nem is értem, hogy a többiek ilyen alapdolgot miért hagynak ki.
Youtube-ot alkalmazáson belül vagy böngészőn, hogy lehet asztali nézetre váltani? Firefox-ban kattingattam és egyszer közölte, hogy asztalira váltott, illetve linkelte, hol tudok visszaállni mobilra. 1-2x még előjött, de nem tudom, hogy csináltam.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Melyik böngészőn megy a teljes képernyő? Gyárin, Chromeon, Firefoxon nem találom, pedig az utóbbin van ilyen mód, de nem működik. Ilyen készülékre kellene, de gondolom ez mindegy.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van olyan TV távirányító alkalmazás, ahol ki lehet választani, hogy melyik asztalt irányítsa? PC Remote a kiterjesztett asztalt mutatja. Nem tudom, lehet-e az asztalok között váltani?
-
pinnacle
nagyúr
Lefuttattam a "vizsgálatot", valami SMS átverés lehet. Csak nem tudom, hogy ezt a Google miért hagyja?
-
pinnacle
nagyúr
GPS Status & Toolbox-ot, hogy kell használni? Egyszer futtatom, letölti a megfelelő GPS adatokat vagy állandóan menjen háttérben a navigáció alatt?
-
pinnacle
nagyúr
Mi ez a DSMLawmo? AVG el akarja távolítani, VirusTotalnál kevesen jelzik károsnak.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Samsung S3 Neo-ra tudnátok hívásrögzítő programot ajánlani?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #53549 üzenetére
Sikerült a Mininaplót másolni.
/system/app-ból lementettem az alkalmazást.
Másik telefonra telepítettem (az is S Advance, csak Acef féle Fmodos), majd a teljes com.sec.android.app.minidiary mappát felülírtam. Úgy néz ki működik, illetve a napló használná az AccuWeather-t, de az nincs az Fmodban, próbáltam utólag telepíteni a AccuweatherWidget.apk, AccuweatherWidget_Main.apk-t, de nem ment. Lehet, hogy az Fmod \system\app mappába kell bemásolni telepítés előtt és utólag nem lehet.Lehet, hogy így az összes játékot menteni tudom, csak meg kell találni, hogy hol tárolja?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #53545 üzenetére
Köszi! Mininaplónál lehet, hogy elég a mini_diary.db másolása, de inkább az egészet lementem.
gtamate2 Mega-ra lehet szinkronizálni, csak néha kilép a fiókból magától. Ha jól emlékszem a Gdrive, OneDrive-nál is megy a szinkron.
Fizetősök közül talán a Gdrive a legolcsóbb, 100GB, 2$/hó.
-
pinnacle
nagyúr
Samsung Mininaplójához hasonló alkalmazást keresnék. Olyan kellene aminek a tartalmát menteni, visszaállítani lehet.
Esetleg nem tudjátok, a Samsungnál ez, hogy lehetséges? Gondolom a data/data/com.sec.android.app.minidiary/ mappáiból kellene valamit másolni, csak nem tudom melyiket. Az összes felülírása lehet, hogy problémás. -
pinnacle
nagyúr
válasz
atillaahun #52497 üzenetére
Nekem a Samsung ügyfélszolgálatán mondták, hogy küldjek levelet a sehsupport@samsung.com-ra. Onnan jött a válasz. Az mondjuk tényleg kérdéses, hogy mennyire független a Telemax, de hol van ilyen szerviz, aminek a véleményét a Samsung is elfogadja?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
VegyesTamás #52494 üzenetére
Köszi TomCat333, atillaahun! Már elküldtem bevizsgálásra a Telemaxhoz. Azt mondták ez más, mint a szerviz. Csak elég rossz hírük van, igaz nekem egyszer volt már csere kérésem, akkor nem kötözködtek.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
atillaahun #52484 üzenetére
Köszi atillaahun, TomCat333! Már más is mondta, hogy SIM, SD kártya is okozhat problémát, csak az a furcsa, hogyha kiveszem őket, akkor sem változik semmi. Nem rootolt, semmi warez nem volt rajta.
Egyébként ez történt.
1. Este bekapcsolva volt, reggelre kikapcsolt, bekapcsolás után állandóan újraindul. Próbáltam recoveryben gyári visszaállítást, de csak egy kifeküdt robot látszódott.
2. Váci úti Samsung szerviz szoftverfrissítés után, beállítottam a telefont, megint kezdődött az újraindulás.
3. Telemax szoftverfrissítés, beállítottam a telefont, elindítottam a Gogle Mapset, megint állandó újraindulás.Samsungnál azt mondták, hogy küldjem be a Telemaxhoz kivizsgálásra, az ő véleményük alapján dől el, hogy jogosult vagyok-e cserére. Csak azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha azt mondják, hogy a Playről letöltött alkalmazások okozzák a problémát. Ezért kérdeztem, hogy hallottatok-e már olyanról, hogy a Viber, WhatsApp vagy más miatt van bootloop?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Samsung Fame telefonom állandóan újraindul. Samsung logón nem jut túl.
A Telemax lehetséges SIM, SD kártya, letöltött program hibát említett. Az fel sem merült, hogy a telefon hibás lehet.
Ti már találkoztatok ilyen újraindulás problémával Google Play-es program esetén, nekem csak a WhatsApp, Viber volt fent. -
pinnacle
nagyúr
válasz
#79335424 #49390 üzenetére
Köszi! Csak biztonsági mentésre kell. Emiatt nem gond, hogy nem tudom online nézegetni. Gondolom a Mega 50GB-nál nem fogok nagyobbat találni. Igaz belépéskor lefagy PC-n, Tableten, lehet, hogy sok egy mappában 2400 fájl, illetve még mindig töltök fel. Viszont érdekes módon telefonon (S Advance) semmi gond, akkor sem ha átpörgetem a képeket.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #49365 üzenetére
Köszi! Itt is 5GB a határ, mint a Dropboxnál. Lehet, hogy a Mega kell nekem.
-
pinnacle
nagyúr
Van olyan lopásgátló, mint pl. a Cerberus, ami internet nélkül is működik? Illetve még az lenne a kérdésem, hogy melyik ingyenes tárhely a legnagyobb, ahova automatikusan lehetséges a fényképek feltöltése?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#79335424 #47434 üzenetére
Egyébként érdekes, hogy más nem gondolt rá, amikor ilyen egyszerű játéknál, mint a Pou megoldották, az emailes, jelszós regisztrálást, amivel simán vissza lehet állítani. A telefon rootolt, Titanium Backup-al be lehet állítani automatikus mentést vagy mindig nekem kell menteni? Lehet, hogy a Google+-al is lehet menteni.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
A játékok mentését nem tárolja a Google? Nekem be volt állítva az "Automatikus visszaállítás", de gyári visszaállítás után, az alkalmazások települtek, de a mentések elvesztek. Erre van valami megoldás, vagy csak rossz fordítás, a mentett beállítás?
-
pinnacle
nagyúr
Elkezdtem letölteni az Asphalt 8-at, de közben rájöttem, hogy nincs elég hely, megszakítottam, majd a Loader Droid-al akartam letölteni, hogy a külső SD kártyára mentsem. Így viszont nem megy, mert a Loader Droid böngészőjében, a Play telepítettnek jelzi a programot. Töröltem a gyorsítótárat, de semmi változás. Playben lehetne telepíteni, de a Loader Droid böngészője telepítettnek jelzi. Mi lenne a megoldás?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #33627 üzenetére
Köszi! Akkor valószínűleg alkalmazás hiba. Beállítottam az "Automatikus visszaállítás"-t, hátha az majd segít a mentések tárolásában.
A me.pou.app-ot, hogy tudnám a telefonról letölteni, melyik mappában van? -
pinnacle
nagyúr
Pou néha újraindítás után eltűnt, de mindig maradt me.pou.app ezért újratelepítésnél, minden megmaradt. Most viszont nem állt vissza, valószínűleg ez is eltűnt. Ez mi a fenétől lehet? Régebben azt mondták, hogy a belső memóriára kell másolni, hogy ne tűnjön el, de ott volt. S Advance telefon.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gipsztigris #30083 üzenetére
Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
Régebben meg most is olvastam, hogy van olyan alkalmazás, ami időnként felvétel készít a használóról is fel is tölti. Melyik lenne az? Gondolom ez SIM csere után is tovább működik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pepe091 #26866 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy a My Data Manager garázdálkodik, de alig fogyaszt. Lehet, hogy nem is kell foglalkozni vele?
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal tudom azt megnézni, hogy mi ébreszti fel a telefont? Repülő módban végig ébren volt.
-
pinnacle
nagyúr
Milyen lámpa widgetet ajánlotok? A Samsung Assistive Light widgetjét, hogy tudnám lementeni a telefonról? Esetleg le lehet tölteni?
-
pinnacle
nagyúr
Mitől lehet az, hogy néhány alkalmazás Pou, Subway Surfer, Where's My Mickey? ikonja eltűnik az asztalról újraindítás, kikapcsolás után.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
A Google Maps-et be lehet úgy állítani, hogy csak a GPS-t használja? Nem is értem, hogy miért kell neki a mobilinternet.
-
pinnacle
nagyúr
Milyen billentyűzet programot ajánlotok? Semmi különleges elvárásom nincs, csak az, hogy sötétszürke legyen a háttér, ne világos. Nem is értem, hogy ezen miért nem lehet változtatni. Most a SwiftKey akciós, de lehet, hogy nekem felesleges, csak sima írásra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest