Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Teamviewerhez hasonló appot keresek. ROM-ot váltottam a telómon, és sajnos ezzel a ROM-al nem megy a Teamviewer rendesen. Valami olyan kéne, amihez nem kell high-end telefon. Logmein-t használtam egy ideig, de Win8on nem a legjobb. Valami olyasmi kéne ami egy ZTE Blade-n rendesen fut .
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz gipsztigris #797 üzenetére
Rálesek.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
gipsztigris
addikt
Miért nem próbálod meg Ezt?
Vagy Ezt?
Rázásra fel lehet venni, meg hangerő le-fel és kamera gombokra is be lehet állítani.
Ugyanitt továbbra is keresek olyan app-ot ahol ICS alatt be lehet állítani, hogy a HOME hardvergombbal tudjak hívást fogadni!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
mandin
senior tag
Használja valaki a Facebook sync nevű appot? Hogy tudom megoldani, hogy csak a beállított contactokat syncelje? Mert így bedobta mind 600 ismerősöm, ami látom rendesen foglalja a helyet...
-
air
nagyúr
Notification Toggles-t használ valaki? Nekem össze-vissza mutatja ki/be kapcsoltnak, és kapcsolgatja a funkciókat. Ha például a WIFI jelet nyomom meg, akkor az Airplane mód kapcsolódik. Mobilnet jelére a BT kapcsolódik stb.
Tudtok esetleg másik olyan progit ami az értesítési területre tudja kirakni ezeket a kapcsolókat, á la Samsung? Az Xperia U-n ugyanis alapból nincs ilyen. Mindenképpen oda szeretném, nem a főképernyőre.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
fdisk
őstag
Úgy gondolom ezt a megfordítást,h ha fejjel lefelé fordítom akkor felveszi.(hisz minden telóban van már giroszkóp,digitális érzékelő v mi a fene a neve)
Azért kellene ez,mert mire előkaparom a melós ruhám zsebéből és leveszem a kesztyűmet addigra a legtöbben leteszik. (néha az orrommal szoktam huzigálni a feloldógyűrűt )
Kesztyűben nem működik az érintőkijelző, Így meg csak megfordítom és fel van véve.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
Van olyan híváskezelő app ami:
1.full screen-en jeleníti meg a hívó/hívott képét
2.Hívás befejezésnél automatikus képernyőzár.(nem annyira lényeges)
3.A hívás indításnál/fogadásnál azonnal indul az app(sajnos a rocket dialer-nél van egy pici késés,és a teló saját tárcsázója indul el először)
4.És végezetül,fel tudjam venni úgy a telefont,h pl.megfordítom a készüléket.(mert sokszor mire előveszem a munkásruhám zsebéből és kiveszem a tokból addigra leteszik )A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
törölt tag
Na akkor én is kérdeznék: Ismertek olyan játékot, amit Bluetooth-on keresztül haverral lehet játszani? Bármiféle jöhet, akármilyen kategóriában...vagy Android-on ez már nem menő?
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Nagyon hülye kérdés következik:
Dupla értesítések ellen lehet tenni valamit? Pl. HTC-s "levelezés"+ Gmail app is jelez ha e-mailt kapok, vagy az eredeti+handcent SMS-nél is dupláz...Desire HD, gyári 2.3."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Foose
addikt
Aki használja a friendcaster Facebook-ot, tud megosztani más által feltöltött képet? Linket enged nekem megosztani...
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Deck
titán
Ha tegyük fel úgy döntenék, hogy használnék 1-2 tört játékot vagy programot akkor ha gond lenne velük a KMS jelezné ugye? És ha nem akkor nem jelez és nem lesz gond azzal, hogy használom. Jól gondolom?
PS5
-
eastsider
nagyúr
sziasztok!
melyik képszerkesztőt ajánljátok?
olyasmi kéne, mint iOS-re a hipstamatic. főleg instagram mellé kellene, de minden tippet elfogadok
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Tudtok valamilyen appot amivel a telefonomat egérként tudom használni? A lényeg lenne hogy minél pontosabb legyen. Unified Remote-ot régen használtam és nagyon jó volt, viszont nekem Mac-re kéne most.
-
Narxis
nagyúr
Szerintem próbáld ki először a Kingsoftot mert ingyenes és nem veszítesz vele semmit, de a Google Play értékelései is jobbak. Amit még tudok ajánlani mert ismerem az a Documents To Go és az OfficeSuite Pro 6. A Kingsoftot én rég használtam azért nem tudom, hogy van-e benne olyan funkció(szerintem kell legyen mert tényleg sokat tud és hallgatnak a visszajelzésekre), a másik kettőben kell, hogy legyen, nyáron nem használtam egyiket se, tavasszal viszont sokat használtam és úgy emlékszem, hogy volt teljes képernyős nézet.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
pete_21
addikt
(#771) Narxis és (#772) Xiawave: Köszönöm a válaszokat! Még hozzátenném, hogy 3,7"-os a kijelzőm, szóval jó lenne, ha a kezelősávok és hasonlók minél kevesebb helyet foglalnának (vagy lenne benne teljes képernyős nézet, ahol csak a dokumentumot látom.). Így melyik lenne megfelelő szerintetek?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, ha valaki használ Llama-t meg tudja mondani, hogy lehet a listázásból kiszedni a mellőzött cellákat. Tehát ha beállítom, hogy egy cellát mellőzzön, akkor utána ne mutassa a cella fülnél ha áthaladtam rajta pirossal mellőzött cella néven
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
törölt tag
ThinkFree Office támogatja a docx-et és a pptx-et is.
-
pete_21
addikt
Keresek Office alkalmazást telefonra. Leginkább Word-dokumentumot, és PowerPoint prezentációt szeretnék nézni vele a telefonon. Nem sokat szerkesztenék vele, inkább csak nézegetni/olvasni kellene. Jó lenne, ha támogatná a .docx és .pptx formátumot.
Mit ajánlanátok erre a célra?
Köszi! -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek, ami elmulasztott események esetén felvillantja a mobilfényt. (úgy, mintha LED jelző lenne) Remélem van ilyen!
Üdv
István -
decoati
aktív tag
háj
használ valaki valamit távoli számítógép (kíndózos) ki-be kapcsolgatásához? Én perpill. be WOL-lal, ki egy SleepOnLan nevű desktop progival (amit pl. a teló böngetőjéből tudok izélgetni) kapcsolgatom, de ez így olyan... béna.család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
fatal`
titán
Nem, a Holo az alap ICS launcher, az butább, mint a másik kettő. A Nova és az Apex is a Holora épül, de két külön fejlesztőtől. A Nova helyenként többet tud (pl. mappák az appdrawerben), de szerintem az Apex jobb, mert gyorsabb és, ha az ingyenest használod, akkor kevésbé korlátozott.
-
törölt tag
Szia.
FriendCaster szvsz. a legjobb ebben a kategóriában.
(#754)-re meg: mi számít nálad belassulásnak? Én mondjuk örülök hogy van egy használható alternatíva az alap kliens helyett. Ezt is érdemes szerintem figyelemmel kísérni, kicsit kéne még kipofozni, talán még a Friendcaster-től is jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
válasz toth_janika #756 üzenetére
Pld airblocker, airpush decector
[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
toth_janika
őstag
Hello mindenki!
Help me, pls! Tudom, hogy már feltették ezt a kérdést, de nem találtam meg a ~50e hozzászólás között a választ.
Szóval valami program folyamatosan reklámokat szór nekem a telefonra. "Free apps..." etc. Melyik progival tudom ezt kiírtan?
előre is!Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Foose
addikt
Szerintem egyik sem lesz mindig gyors... Tegnap a Scope-t próbáltam,nagyon vagány,de sok funkciót nem ismer Én úgy tudtam megosztani tegnap valamit,hogy rányomtam a pl. képre,nyomva tartottam,és ott jön fel a like,copy,profil,share... De nagyon nehezen tudom rávenni,hogy ne megnyitni akarja webböngészőkkel amit én épp megosztanék
-
kymco
veterán
Jó pár launchert kipróbáltam már, de a holo, apex, nova nem tök egyforma?
www.refujvaros.hu
-
gipsztigris
addikt
Nekem időnként bezárja magát, de úgy, hogy azt is elfelejti, hogy hol járt a lejátszás!
Más!
Olyan app-ot keresek amivel be tudom állítani ICS alatt, hogy a hívás fogadását a Home hardvergombbal lehessen végezni!
Olyat már találtam, ahol a hangerő le-fel és a kamera gombokkal lehet hívást fogadni, de az nem tetszik.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
mttssz
senior tag
Üdv!
Milyen Facebook klienst ajánlanátok? Lényeg, hogy gyors legyen, lehessen megosztani, kezelje a csoportokat.
Előre is köszönöm. -
Sanzaa
senior tag
A most frissült MX Playerrel nm vettetek észre fura dolgokat?
Pl. lefagy ha folytatnám a videólejátszást vagy rossz a kép, mintha codecs baja lenne, holott korábban vitte uat. a videót.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Cartman023
aktív tag
Valaki nagyon ráért: Sperm Defense
-
Oldman2
veterán
-
Dicker
őstag
Valaki meg tudnád mondani, hogy a jelenleg akciós app-okat, hol látom. Vagy hogy jutok oda?
Köszönöm!
-
stefi68
addikt
Hogy mire jó?
Hát igazából semmire, csak csicsmicsa, meg fogyaszt vagy 15 MB memóriát (valamire el kell használni)Most hogy mondod, lehet le is törlöm....
(Csak vicceltem...)Go Contacts-ra majd ránézek, de ma már nem
Amúgy mért nem szerepel a Crowdin Go Apps projektben?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
törölt tag
-
R19
senior tag
Samsung Galaxy Y-ra ajánljatok egy kis memória igényű launchert.
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan használtok Holo launchert. Én is felraktam a locker-jével együtt, de a gyári lockert nem tudtam kiiktatni, bármit állítgattam rajta.Tehát kétszer kellett feloldanom. Ezzel kapcsolatban valakinek van tapasztalata?
(SGS+, gyári 2.3.5) -
törölt tag
Szia.
Én ugyan ilyen appot nem használok, de elvileg a Call Meter 3G a legjobb ebben a kategóriában.
Mobilnet ki be kapcsolgatásra ott van a Power Widget Lite
Akkumulátorra pedig szvsz Battery Widget? Reborn!
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Katt az új mélcímre a Fiókok és Szinkron menüben, és csak a Gmail-nél legyen pipa.
(#668) stefi68:
Most azt is mondhatnám hogy csak a véletlen műve... Amúgy mire jó ez a ExtDateWidgetXL ha a Simple is kiírja a napokat (meg a hetek számát is ha kell)?[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Schuey
tag
Sziasztok!
Melyik most a legjobb, illetve legjobban használható app a mobilnetes adatforgalom valamint a hívások időtartamának, SMS-ek számának a mérésére?
Valami olyan app is kéne, amit widgetként ki tudok tenni és a mobilnetet tudom vele ki be kapcsolgatni.
Továbbá kéne egy jó akku üzemidő kijelző app is.
Ti mit ajánlotok ezekhez?
Köszi
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Be van nekem állítva egy email cím, amit először hozzáadtam a telfonhoz. Ez egy Gmail-es cím, ebben vannak elmentve a névjegyek is.
Most hozzáadtam egy másik Gmail címet, és feltettem a GMail appot. Azt szeretném, hogy a most hozzáadott GMail címet folyamatosan szinkronizálja, de csakis a GMail-es leveleket. A névjegyeket ne rendelje hozzá ehhez a címhez, azok maradjanak meg a régi címnél. Illetve a régi címet ne szinronizálja automatikusan.
Van erre lehetőség? A Fiókok és szinkronizáció alatt megtaláltam az automatikus szinkronizációt, de szerintem az az összes fiókra vonatkozna. Nekem meg csak egy címre kellene, azon belül is csak a GMail levelekre. Tudtok segíteni?
Köszönöm! -
Foose
addikt
Ekírtam bocsánat,mert Swiftkey-t használok Régen volt már droidom,akkor is próbáltam mindent,de akkor is ez maradt. Tegnap próbáltam a anysoftkeyboard-ot,de az sem elég nagy nekem... Viszont a smart key-t meglesem...
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
A Swype-on csúsztasd az ujjad, úgy az igazi. Ha mindenképpen pötyögni akarsz, akkor én a Smart Keyboardot ajánlom, nekem bejött.
bubi92: Ha nincs a ROM-odban alapból, akkor ezt mondanám elsőre: [link]
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Foose
addikt
Na már késő szerkeszteni... Billentyűzet gondban vagyok. Swype-ot használok,szeretem meg minden,de kicsi. Elég vaskos ujjaim vannak,elég szenvedve írok vele,utcán meg sem próbálnám Tud valaki olyan billentyűzet progit,ami ilyen célra való,de nem gagyi? Meg persze jó lenne a magyar nyelv Vagy legalább magyar szótár hozzá,hogy tudjak ékezetet írni...
-
Foose
addikt
-
hito
nagyúr
Az eredmény a következő:
Valóban tud PNG-be fotózni. Az így elkészült alkotások mérete 12-16MB között változik (gyári kamera jpg-ben 2.5-6MB). Normál megjelenítésben nem sok különbség van ezzel az appal lőtt, és a gyári kamera alkalmazással készült képek között. 150%-os nagyításban viszont tisztán látszik az előnye. A kép nem olyan pixeles, szemben a jpg-es alkotásokkal. Ha olyan kockákat szeretnék látni, mint a jpg képeket, még jó párszor rá kell nagyítani. Sőt, hiába nagyítok, nem látok pixeleket a PNG képeken
Hétköznapok során egyébként nem sok értelme van (legalábbis ennek a feature-nek), de jó látni, hogy ilyet is lehet
Hát ennyi, köszi a linket.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Emailre még mindig a K9 a legjobb progi? (bár mostanában már csak sima szöveges emaileket küldök-fogadok)
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Olyan hívás fogadási lehetőséget keresek ICS alá, ahol be lehet állítani, hogy valamelyik hardvergombbal tudjam fogadni a bejövő hívást. Például a home gombbal. Az előző telefonomon nagyon megszoktam és hiányzik!
-
fdisk
őstag
Tovább bővítem a kívánság körét.
Tehát full screen a hívó/hívott képe.
Hívás befejezésnél automatikus képernyőzár.
És végezetül,fel tudjam venni úgy a telefont,h pl.megfordítom a készüléket.(mert sokszor mire előveszem a munkásruhám zsebéből és kiveszem a tokból addigra leteszik )A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Kakumix
senior tag
Tényleg, az N9-ről hallottam ilyet. Bár nem hiszek benne, hogy valódi tömörítés- és egyéb piszkálásmentes formátumban tudja kinyerni a modulból a képet, a Camera FV-5 (Lite) azt írja magáról, hogy tud veszteségmentes PNG formátumba képet csinálni. Próba után ne tartsd magadban a tapasztalatot
Legyen szép napod!
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Milyen alkalmazással tudok veszteségmentesen fotózni? Természetesen nem hátrány ha ingyenes. Egyáltalán van értelme? Látványosan elvisz valamennyit a tömörítés a kép minőségéből?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
fdisk
őstag
Nekem fontos lenne,h full screen-en jelenjen meg a hívó/hívott képe.
És h a beszélgetés végén automatikusan lezárjon a képernyő.(ezt a rocket tudja,csak ne lenne az a bosszantó hibája,amit fentebb írtam.)A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
atillaahun
veterán
Én is az Exdialer-t, és a Rocketdialer-t használtam felváltva, de az előbbi rendes csoportosítatlan híváslitát nem tud, az utóbbinál meg baromi körülményes az új névjegy hozzáadása. Szóval egyikkel se vagyok igazán elégedett.
-
kymco
veterán
Nekem a dw contact jön be. Rá lehet keresni a névjegy minden mezőjére, szinte minden állítható benne. Nagyon szeretem.
Az ingyenes is jól használható, amennyiben a szinte trial korlátozásokat el tudjuk fogadni. ÉnAnno a virágbolti változatot beállítottam, csináltam egy mentést a beállításokról, majd az ingyenest használtam ezekkel a beállításokkal. Végül egy akciós állapotban megvettem a dw-t...www.refujvaros.hu
-
fdisk
őstag
Kinek melyik tárcsázó app jön/jött be eddig?
Én kipróbáltam a rocket dialert.Jónak találom.
De.
Az a bajom vele,h a másodperc törtrészéig a gyári tárcsázó indul el(evo 3d),és csak után a rocket.
Be lehet állítani vhogy,h rögtön a rocket induljon el mikor tárcsázok?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, valaki tudna mondani egy "normális" sms appot, ami nincs túlcsicsázva, és nem ilyen ájfónsztájl buborékos baromság? Valami minimáldizájn kellene Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest