- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #175289 üzenetére
AirScreennel teljes képernyős a megjelenítés, hardveres gyorsítás is van. 13$ az éves előfizetés, ingyenesnél ha megnézek 2 reklámot, akkor 20 percig működik.
-
crok
Topikgazda
válasz
pinnacle #174175 üzenetére
Ezt a prebuilt valtozatot? Jelenleg kb. sehogy, tegnapelott zarolta a fejlesztoje. Nezz masik prebuilt-et ha nem akarod magadnak csinalni, pl. a j-ch-t. A tema topikjanak osszefoglalojaban irtam alternativat vagy 3-at.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
pinnacle #167249 üzenetére
LG Wing, kb csak én írok a topikjába jó ideje
Egyébként mint kiderült, nem egyedi a probléma.Szeretném azt hinni, ha valahogy alapértelmezetté tudnám tenni, akkor menne a dolog.
De nincs/nem találok rá lehetőséget.Reboot persze volt többször, mióta fent van a Revanced.
Android 12-n is ilyen volt és most 13-on is ilyen. -
svgyula
addikt
válasz
pinnacle #167235 üzenetére
Szia! Én azt csináltam, hogy az alap youtube alkalmazást letiltottam! Így eltűnt és csak a módosított maradt meg. Bár nem tudom/ismerem a többi rendszeren is így van-e. Nálam amit tiltok az eltűnik az applikációk közül, csak a beállítások/alkalmazások menüben lehet megtalálni és újra engedélyezni. Ja és megvontam a "link megnyitás" engedélyt az eredeti alkalmazástól.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
pinnacle #167219 üzenetére
Hát hinni nem itt kell. Nem kamu és de, működik max. nem tudod hogy kell használni. Azért nem olyan mint a Vanced manager volt mert a Vanced manager-t nem véletlenül szedette le a Google az ügyvédeivel. Patch-elni helyben csak akkor tudja ha eleve fent van a Youtube app de ha nincs akkor oda kell neki adni. Ha nagyon akarod a patcher-ben patch-elheted amit mondjuk APKMirror-ról leszedtél. Persze hogy teljes hozzáférést kér, valahova menteni ha akarsz file-t meg betölteni (APK-t odaadni neki, az meg patch-eli és kiköpi neked a patch-elt APK-t) akkor mégis hogy ha nem adsz storage access-t? Innentől meg hogy kinek melyik a legjobb megoldás.. a Logout-omon írtam jópár CI build-et (j-ch, shekhawat2, revanced-apks vagy akár a miui.hu-s változat..) vagy manuális build-et "készítő" forrást, ha a rendes, manager-el patch-elés saját magad részére nem opció vagy "nem erre gondoltál" akkor marad a kész apk letöltés ilyen automata / félautomata CI build megoldásokkal. Vagy NewPipe, NewPipeX, LibreTube, etc.. de ott nincs microG, nincs belépés.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
pinnacle #160901 üzenetére
Amennyire én tudom a hangrögzítés soha nem volt tíltva. Szerintem te is a telefonos beszélgetések felvételére gondoltál. Az meg nem is nagyon működik semmivel. Legalábbis nem sokaknak. Ez vonatkozik a Cube ACR-re is. Saját hangot rögzít de a másik felet nem. Esetleg kihangosítva. Én nem használom de már többször volt róla szó. Gondolom ez inkább Android verzió függő. Na meg esetleg rootolt telefonokon megy.
-
crok
Topikgazda
válasz
pinnacle #160905 üzenetére
Nem, nem akarok, nem szeretnem ujra feltalalni a kereket, tonnaszam van video (nyivan nem Youtube-on..) es leiras is (Telegram, Reddit..), de a sajat leirasuk szerintem bosegesen eleg. A linkek elnek, a videokat meg -ahogy irtam- sorban szedegeti le a Youtube. Az, hogy neked mi kell az ugye a te preferenciad, az opcioknal pedig mindenhol van leiras hogy mi micsoda (max nem magyar, majd forditja akinek van ra ideje). A file-ok nem "lettek" hanem azok jo resze a build folyamat resze. Nem az utolso harmat kell feltenni hanem azt amit a builder irt a vegen hogy kesz, a Vanced MicroG es a ReVanced Youtube apk (nezd a time stamp-et a file-okhoz).
-
crok
Topikgazda
válasz
pinnacle #160903 üzenetére
Az előző hsz-ben van egy link, ott keresd azt hogy Revanced builder, megcsinálod magadnak amit szeretnél (a telefonon termux alatt vagy WIn-en / Linux-on / Mac-en), időnként megcsinálod megint és frissíted. Van YT Music, a build mellé megcsinálja a saját MicroG-t is ha root nélkül kéred. De ott van a Revanced Extended meg a Revancify is. Nézd meg melyik "tetszik", első körben én (egyelőre) a Revanced builder-t mondanám.
A Revanced saját Manager alkalmazása szerintem még nem elég kiforrott (ők is külön kiemelik hogy erősen alfa még, sőt, az sincs kizárva hogy egy-egy build simán nem megy) de már legalább elkezdték és mivel a fenti három meg egészen kiválóan dolgozik így tuti az is normális lesz egyszer. A Vanced-nek meg már csengettek, szerintem hónapjai sincsenek már hátra. Egyes országokban már "akadozott" erősen jópár felhasználónál az utóbbi hetekben, tesztelget / próbálkozik a Google és pl. folyamatosan strike-olja a ReVanced-el és a build-el kapcsolatos feltöltött YT videókat - szóval látják ám hogy működik : D -
crok
Topikgazda
válasz
pinnacle #160901 üzenetére
"Mi az előnye a Vanced-hez képest?"
Leginkább hogy fejletszve van. Napi szinten. Sok-sok ember által. Hogy nehéz lesz a Google dolga hogy letiltsa hiszen a patch-ekkel saját magadnak kreálod az APK-t mégpedig a Google által kiadott, eredeti Youtube APK-t patch-elve. [link]
"Nem csak MIUI-n működik?" -- Dehogyis.. bármin.. ezt meg honnan vetted -
-
crok
Topikgazda
válasz
pinnacle #157600 üzenetére
Snapdrop - GitHub - Google Play - F-Droid: akár úgy is működik, hogy PC-n megnyitod a snapdrop.net oldalt (nem tárol, nem küld semmit oda) és látni fogod az azonos hálón levő többi Snapdrop-os eszközt, akár böngészőben akár app-ben használja, akár Win, Linux, Mac, iPhone, tökmindegy.
Sharik - Github - Google Play - SourceForge - Nagyon hasonló, mint a Snapdrop, elérhető natívan Windows-ra is (telepíthető, portable és scoop formában is) és Linux-ra is (AppImage, snap, különálló deb és ppa forrásból is és hamarosan flatpak formában is).
-
Somatom
veterán
válasz
pinnacle #147647 üzenetére
Dióhéjban:
Ahogy írták, a FW -ben van korlátozva. Veszel/bérelsz/kölcsönkérsz egy izraeli, vagy thai SIM -et és FR után azzal indítod a telót. Az megkérdezi, hogy átálljon-e a másik régióra. Megengeded. Mivel ott legális a hívásrögzítés, ezért feloldódik a FW korlátozása és a gyári híváskezelőben lesz rögzítés opció. Aztán megint FR, visszarakod a xaját SIM-edet és nem engedélyezed a régióváltást. -
Jakuu
őstag
válasz
pinnacle #147647 üzenetére
Esetleg probald meg ezen video alapjan, masfelekeppen.
-
laleeee
őstag
válasz
pinnacle #147629 üzenetére
Does Cube ACR app support Android 10?
Please make sure that Cube app is up to date and that ‘Cube ACR App Connector’ is switched on in the app settings - miscellaneous.Set phone recording audio source to ‘voice recognition (software)’ and increase the recording clarity in the app settings - recording. In the same menu, also enable ‘force in-communication mode’. If this does not help, change the audio source to ‘voice call (software)’ and try again.
-
válasz
pinnacle #131800 üzenetére
Sziasztok.
S9 -el használom az ACR-t. Márciustól ugye a google korlátozni fogja a programot (már kivettem a pipát az automatikus frissétésből), de frissítene a telefon 8-ról 9-es androidra. Ha megteszem fog működni az ACR a 9-es androidon ? Vagy ha fontos nekem a telefon rögzítés maradnom kell az oreónál ? -
Somatom
veterán
válasz
pinnacle #131800 üzenetére
A Google "csak" a Play áruházra vonatkozólag hozhat ilyen korlátozó szabályt, a külső forrásból telepítésre nem vonatkozhat a policy -je. Ami igazán gusztustalan a részéről, az a kivételezés. Egyedi elbírálás alapján kaphat engedélyt egy alkalmazás. Pl. a Tasker megkapta, más automatizáló nem. Vajon, hova vezet ez a hozzáállás?
-
-
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #53549 üzenetére
Sikerült a Mininaplót másolni.
/system/app-ból lementettem az alkalmazást.
Másik telefonra telepítettem (az is S Advance, csak Acef féle Fmodos), majd a teljes com.sec.android.app.minidiary mappát felülírtam. Úgy néz ki működik, illetve a napló használná az AccuWeather-t, de az nincs az Fmodban, próbáltam utólag telepíteni a AccuweatherWidget.apk, AccuweatherWidget_Main.apk-t, de nem ment. Lehet, hogy az Fmod \system\app mappába kell bemásolni telepítés előtt és utólag nem lehet.Lehet, hogy így az összes játékot menteni tudom, csak meg kell találni, hogy hol tárolja?
-
-
törölt tag
válasz
pinnacle #52501 üzenetére
Viszont a Samsungnál van egyszeri méltányossági javítás. Erről a Samsung szervizek se nagyon tudnak, ha beviszed a vasat, de a honlapon keresztül jelentett futáros megoldásoknál biztos létezik. És itt nem a Telemax mondja meg, hogy mi van, hanem a Samsung, és a Telemaxnál meg megcsinálják.
Advance topicban többen is éltek a lehetőséggel. Volt olyan akinek szilánkosra tört kijelzőt cseréltek egy szépen megfogalmazott email-ért cserébe... -
atillaahun
veterán
válasz
pinnacle #52496 üzenetére
Igen, én is olvastam már róluk rosszat és mégrosszabbat. Hozzájuk küldeni bevizsgálásra mondjuk nem volt a legjobb ötlet. Ilyenkor asszem viheted független szervizhez is, és ha az jön ki hogy gyári hibás, akkor a forgalmazónak téríteni kell a bevizsgálás költségét, plusz javítani/cserélni, ha meg az jön ki hogy te toltad el, akkor ingyenes a vizsgálat. Legalábbis nekem pár hete cipővel volt egy ilyen köröm. Nem tudom a telefonos szervizek hogy járnak el, de a suszter rendes volt.
-
atillaahun
veterán
válasz
pinnacle #52492 üzenetére
A döglött robot a fastboot menu, a recovery akkor a másik hangerő gombra jön elő valószínűleg. Már persze ha van rajta.
Egyébként ezekből egyértelműen kiderül, hogy hardveres hibáról van szó. Tippre azt mondanám, hogy a belső SD azon része sérült ahová a rendszer kerül, ezért a bootloop. Úgyhogy erre kinéz egy csere.
Ezek szerint gyártói garis, hogy a Samu-nál is voltál vele? Őket nyúzd, ne a boltot. Vidd vissza másodszor meg harmadszor is, hogy nem segített a szoftverfrissítés, elméletileg 3 próbálkozás után cserélniük kell.
Olyan is rémlik, hogy a bizonyítási teher is rajtuk van, ha ki akarnak bújni a gari alól. De pontosabb infókért már inkább a helyi fogy. véd.-es topic-ot javaslom. -
-
atillaahun
veterán
válasz
pinnacle #52483 üzenetére
Ez nem újraindulás, hanem bootloop. SIM és SD általában nem okoz ilyet, ha nincs rootolva akkor külsős programnak se sűrűn van hozzáférése komolyabb gondot okozni. Én megelőlegezném, hogy maga a Samsung a probléma. Próbáld meg betenni Recovery-be, általában Power + Vol- gombbal bekapcsolva lehet (5-10 s). Ott pedig jobb esetben találsz egy Factory Reset-et, kezdésnek lődd be azt. Ha nem segít, akkor PC-ről kell újrahúzni rá a rendszert kábellel img fájból. Ennek a pontos menetét viszont most nem vállalnám be kideríteni.
-
-
törölt tag
válasz
pinnacle #49358 üzenetére
Szerintem a Cerberus is működik net nélkül, bár nem teljesen értem a működést. Átfutottam az sms parancsait, de nekem hiányosnak tűnik. Legalábbis az Avastéhoz képest. Az biztos működik net nélkül, feltéve, hogy rendelkezik a szükséges jogosultságokkal és nem zavar be vmi gyártói agyszülemény sem (pl. ha nem tudja bekapcsolni a GPS -t, akkor erősen romlanak a megtalálási esélyek).
-
törölt tag
válasz
pinnacle #47432 üzenetére
Sajnálom, hogy elveszett. Az ilyesmit Titanium Backup -pal szokták, de ahhoz root kell. Szerintem ez komoly Android hiányosság. Én kötelezővé tenném egy program fejlesztésénél az egységes mentés opciót, amihez a könyvtárt a rendszer hozná létre.
aelod:
A funkció neve BLN (Back Light Notifier). A Concorde5700 topikban keresett vki ilyet és úgy emlékszem, hogy talált is rá valamit. Nekem a custom kernel hozta meg ezt a feature -t (SGS2). -
törölt tag
válasz
pinnacle #47430 üzenetére
Nem vagyok Gamer, ez csak egy másik topikban olvasott infó. Valakinek sikerült ez a művelet, de aztán kiderült, hogy az a játék eleve támogatott egy ilyen funkciót. Sztem alapból nem menthető/visszaállítható a játékállás. De lehet, hogy tévedek, mert én még soha, semmit sem mentettem magamtól Google szerverre.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
pinnacle #33625 üzenetére
Újra kell telepíteni. A me.pou.appot ha nem törlöd le akkor az alkalmazásadatok is megmaradnak. Amúgy nem tudom mitől van ez. Nekem is csomószor volt, hogy így eltűntek az appok. Általában egy újraindítással helyreálltak maguktól, viszont volt, hogy többször rebootoltam. Kicsit random
-
goom
senior tag
válasz
pinnacle #26606 üzenetére
Nálam (több app tesztelése után) a TeslaLED Flashlight lett a nyerő.
-
EmberXY
veterán
válasz
pinnacle #22166 üzenetére
Itt egy cikk róla...
Offline navigáció elméletileg lehetséges, ha a térkép megfelelő része le van mentve.
Nem nagyon dicsérik a működését... -
Tyer
őstag
-
wardemi
senior tag
válasz
pinnacle #21629 üzenetére
Milyen írásra? Az írásnak is van sok fajtája
pl swype. Aki szereti (mint én) egy hosszú szöceg írása kb ugyan annyi mint begépelni. Szokni kell és menni fog. Ha pötyögsz akkor majd hogy mindegy. Én már jó ideje a swype vagyok ráállva pedig a swiftkey is meg van vásárolva ugyan úgy. Eleinte a swift-et használtam aztán rájöttem hogy a swype sokkal jobb a "swypolás" terén. De amúgy pötyögésben és hang felismerésben is faszás
. Próbáld ki a trialt ha nem még mindig megvehetsz mást.
Ja és van hozzá sok skin is (sötéttől a világosig).
-
atillaahun
veterán
válasz
pinnacle #4797 üzenetére
Írták hogy a 4 óra az (valószínűleg) nem igaz, hanem a feltöltésenkénti 120 nap áll, heti max. 300 perc erejéig ingyenes vezetékesre. A mobilt és az sms-t meg felcserélted.
Egyébként nem véletlen linkeltem a voip topic-ot, ott érdemes kérdezősködnöd a továbbiakban ha érdembeli válaszokat szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest