- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
hhheni #68388 üzenetére
Ezek szerint nem mindíg lassú? Az úgy persze más szitu. Talán meg lehetne oldani a logolást. Ez ügyben Tamás tudna nyilatkozni. Általában az ilyen realtime logrögzítésekkel az a bibi, hogy maguk is CPU igényes műveletek. A logot viszont láthatod bármilyen alkalmazás futása közben. Külön alkalmazás sem kell hozzá. A fejlesztői menüben, a figyelésnél kell bekapcsolni a "CPU-használat mutatása" opciót. Ez tulképp a "top" shellparancs kimenete. A kérdés csak az, hogy Te mit fogsz tudni kihámozni belőle.
-
törölt tag
válasz
hhheni #68379 üzenetére
Ez egy elég összetett dolog és nem írtál konkrétumot, hogy mi lassult be. Nem mindegy, hogy a net, az adatírás, vagy az ablakváltás. Jó lenne vmi a típusról is. Vannak olyan telók, amiken nem nagyon lehet segíteni (tudod, szarból, várat). Általában a ram szokott elfogyni. A beállítások -> alkalmazások -> futó ablak alján írja az össz/foglalt ramot, valamint azt, hogy melyik alkalmazás, épp mennyi ramot használ.
-
tomy86
addikt
válasz
hhheni #12207 üzenetére
Tegyél ezzel is egy próbát: Mybackup Root
-
wardemi
senior tag
válasz
hhheni #12197 üzenetére
swype nálam oké böngésző kedvenceket nem tudom sajna mer chromozok és onnan húzom be az asztalit is. Tudtommal ez az egyik best még egy másik van de nem tudom pontosan a nevét olvas vissza ahol én említettem a titánt alatta volt írva egy alternatíva.
Más:
Tudtommal minden komolyabb backuphoz kell root hogy tudjon másolni mindent. -
wardemi
senior tag
válasz
hhheni #12195 üzenetére
Hát hali nem tudom hogy hogyan vizslattad át a hozzászólásokat de le volt már írva ez párszor.
Na mind1 a lényeg hogy én a titanium backup-ot szoktam javasolni. Csinálsz egy backupot az appokról majd az új romnál ezt felhasználva vissza tölt minden app-ot és adatot. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest