- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már olvastam az általam keresett programról csak sajnos elfelejtettem a nevét.
A lényeg az, hogy kisöcsém az én telefonomon kezdett el játszani a Pou-n és a Subway Srufur játékokon.
Most lett egy tabletje, amin az én készülékemen elért pontszámait szeretné folytatni az ő gépén.Tehát olyan programot keresek amivel lementhetem a játékokat, és fel tudom rakni a tabletre.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Rx
aktív tag
Official XBMC Remote
A beállításokban tudna valaki segíteni?
Illetve a laptopomon található XBMC-n belül be kell valamit állítani?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Létezik a Play-en olyan uninstaller program ami a törölésre ítélt programot/játékot úgy törli le, hogy a letöltött fájlokat is törli a programmal együtt?
Nagyon idegesítő, hogy több száz mb foglalja a helyet (pláne úgy, hogy alapjárton kevés a belső tárhely) és a mappák nevéből esélytelen kideríteni, hogy melyik app-hoz tartozik.
Előre is köszönöm a segítséget!
Rx
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Viber-el kapcsolatos kérdésem kenne.
Amikor elindítom a programot, látom, hogy kinek van telepítve az ismerőseim között.Nekem olyan beállítás kellene ami azt jelzi ki, hogy kik azok akiket hívhatok a Viberen mert aktívak.
Létezik ilyen beállítás pont?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Egy elég érdekes kérdéssel fordulok hozzátok
Adott egy bluetooth eszköz ami koordinátákat küldene a telefonnak, ezek után a telefonban (pl.:google térkép) megmutatja a helyszínt, hogy hol található.
Modellezéshez kellene.
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok ide:
Adott egy samsung galaxy s advance.
A belső tárhely nekem sajnos kevés.
Le szeretném tölteni a NFS Most Wanted-et viszont a fentebb említett probléma miatt nem tudom.Létezik olyan program amivel pl a GTA 3-at a memóriakártyára tudnám feltelepíteni?
Ismerősöm mondott egy olyan módszert, hogy a GTA 3 mappáját, amit letöltött másoljam át a memóriakártyára, majd telepítsem újra a játékot és lehet hogy menni fog plusz szabadulna fel hely.
Ebben tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm! -
Rx
aktív tag
Valaki kérdezte, hogy a google play-en hogyan tudja megnézni a telepített programjainak a listáját.
Ha volt már rá válasz akkor elnézést kérek.A google play-en (nekem samsung van) a telefon bal oldalán található kapacitív Opció gomb megérintésével előugrik alulról egy ablak, ami a következőket tartalmazza:
Saját kivánságlista
Súgó
Beállítások
Fiókok
Saját alkalmazások <--- ide kell bökni és be is jön a kért lista -
Rx
aktív tag
válasz
#53667584 #4164 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem tudom, eddig simán ment mivel alapból megjegyezte a kódot.
Most hogy újra vásárolni szeretnék a felugró ablakban ez van:
Jelszó megerősítése
xxxxxxxxxxxx@gmail.com
[Google-jelszó] <---ide kéne beírni de semmit nem fogad el
Ok MégseAmit mondasz pin kódot annak hol tudnék utána nézni?
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem is ide tartozik, ezért előre is elnézést.
GPlay-ről meg szeretném venni a GTA 3-at, mikor rámegyek az Elfogadás és vásárlás ikonra kéri a jelszó megerősítését, beírtam az összes létező kódot amit használok és érvénytelen mind.
Jelszó igénylésére pedig nem kapok semmi emailt.
Esetleg valakinek van ötlete?A fura az, hogy a Gmail alkalmazásban be tudok lépni, esetleg ott meg tudom nézni, hogy mi a jelszavam?
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv, Rx
-
Rx
aktív tag
Az FPse programhoz tudja valaki, hogy hol tudnék kompatibilis gamepad-ot venni?
Előre is köszönöm! -
Rx
aktív tag
tudnatok ajanlani egy egyszeru beallitasu de latvanyos ora appot?
-
Rx
aktív tag
playen be lehet állítani hogy az sd-re töltse le a játékokat?
-
Rx
aktív tag
sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem (jól szájbarágósan
)
Airdroid programban amikor össze akarom hangolni a telefonomat a laptoppal kér egy kódot amit a teló kamerájával kellene leolvasnom... itt akadtam el :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest