Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz Inarus #47176 üzenetére
Igen,jól látod. Amikor én vettem meg,asszem valami 600ft volt. Most nem tudom mennyi,azóta nem néztem.
Gondolom aizen92 úgy érti a magyar kiosztást,mint a swype esetében. A billentyűzeten külön van magyar ékezetes betű is. Külön![ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
aizen92
addikt
válasz Inarus #47176 üzenetére
Nincsen magyar ékezetes betű, csak angol a billentyűknél, swypenál van öéáü is az angol abc mellett.(nem arra gondolok, hogy hosszan nyomva előjönnek,mert tényleg be van rakva )
Ha nem érthető lövök fotót"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
jooker82
nagyúr
válasz Inarus #25117 üzenetére
Használtam tavaly.Pár hónapig jól is működöt,majd egyszercsak frissitette magát és onnantól mebolondult.Nem emlékszem már pontosan,hogy mi is volt a baja,de másként működött és nem tetszett.
Utána jött a Sport tracker,az meg volt,hogy el sem indult,mármint a számlálás,nameg,ha egyenletesen futottam,akkor hol 13 km/h-t irt,hol 23-at..Az átlag lehet,hogy jól jött ki,de nekem az nem pálya,ha összevissza irja.
Melyik lenne még?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-
punky10
addikt
válasz Inarus #11905 üzenetére
Nemrég olvastam, hogy mobil felületről belépve lehet egyszerre több appot törölni, ugyhogy én nemrég rendet raktam...
Egyébként mobilrol a "telepitett" lista ABC sorrendben van, de az "összes" lista időrendi sorrendben. Igy könnyebb eligazodni.[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
air
nagyúr
válasz Inarus #11385 üzenetére
Mióta ajánlottad a Naked Browsert, azóta csak ezt használom. Néhány hete láttam már valahol, de akkor átsiklottam felette, majd napokig kerestem, de nem találtam meg. Ezer köszönet, hogy bedobtad ide, mert így megtaláltam a legjobb böngészőt, amit valaha készítettek Androidra. Lehet másnak jobban bejönnek a csilli-villi ui-val "megáldott" böngészők, de és sokkal jobban átlátom az ilyen minimalista felületet. (Mondjuk kb. 10 évig pine-nal leveleztem, mielőtt átváltottam Outlook-ra.)
(#11565) attiati
Rosszul közelíted meg a dolgot. A Google fiókodhoz ne kösd hozzá a normál számládat, hanem egy olyat, amin mindig csak annyi pénz van, amennyit költeni akarsz.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest