Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beg
veterán
Az nem is volt kérdés, csak én droid alatt szeretném a sorrendet megszabni. De úgy látom a google bába közt elvész a gyerek. Marha nagy dolog lenne ezt kivitelezni, mikor minden vackot meg tudsz csinálni android alól.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zizi1000
csendes tag
Üdv, magam is a TvGo-n dühöngök, mivel hosszas nyafogásra felhívtak a Telekom-tól és közölték hogy rootolt készülékem van és ne is álmodjak róla, hogy lejátszam vele a filmet.....
Na most az én tabom speciel gyárilag rootolt (illetve nem unrootolt , tehát akkor most én mért vagyok büntetve, hogy nem lebutított Galaxy Tab-ot vettem?
Most próbálom kihisztizni hogy írják le ezt konkrétan valahol (email, levél, Felhasználói feltételek, bármi) és akkor azt gondolom hogy írok erről panaszt a fogyasztóvédelelmnek meg a versenyhivatalnak.... ha nem is lesz változás, de legalább foglalkozniuk kell a dologgal.
Nem ártana, ha ezt többen tennénk, tehát aki hasonlóba futott bele, szerintem tegye ugyanezt....
Másrészről meg hátha valaki kitalál valami okosságot..... ha van ilyen, ne habozzon közzétenniede
-
aizen92
addikt
igen! Hsz 2. Része. egyből felengedett mindkét rootolt eszközre.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Csak ezért nem megy? Oh hogy az a...... mindenem rootolt. Nem lehet, ezt megkerülni valahogy?
Pl. Tableten ha indítók egy másik felhasználótna ez nem műkszik így se, vagy valami külön alkalmazás nincs rá?[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Foose
addikt
Ekírtam bocsánat,mert Swiftkey-t használok Régen volt már droidom,akkor is próbáltam mindent,de akkor is ez maradt. Tegnap próbáltam a anysoftkeyboard-ot,de az sem elég nagy nekem... Viszont a smart key-t meglesem...
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- XPEnology
- Autós topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- LEGO klub
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest