Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz pinnacle #1497 üzenetére
Nem tudom mi a cél, így csak "beleokoskodok",,de a szervíz kódokat az esetek többségében a stock tárcsázók szokták csak előhozni...
(#1499) Leonardo91:
Google Googles[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
senior tag
Milyen képfelismerő programot tudtok ajánlani?
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
törölt tag
tudtok olyan progit ami egy bizanyos mappát lekódol?
-
twine
veterán
Igaz, hogy érdemes kipróbálni,,csak azért nem szeretek "orrba szájba" telepíteni,,mert egy jól belakott rendszert össze is tudnak zavarni programok...(és az apró kis hülye nyűgöktől a falnak tudok menni) ezért kérdezek inkább, és utána mérlegelek érdemes e kipróbálnom
Most pld. van egy kis bajom:használ valaki Extended Controls-t?
Mióta feltelepítettem, töltés közben nem kapcsolja le a kijelzőt,,,ezt én a beállításokban meg tudom tenni(kiveszem a pipát az adott opció mellől), de az első ki/bekapcsolás után ismét visszarakja a pipát....
Extended Controls beállításaiban én egyenlőre nem találtam semmi erre utaló kapcsolható opciót
Ha valaki tudja a magoldást, ne tartsa magában...[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Úgy voltam vele teszteltem, használtam minden létező lejátszót a PowerAmp megvétele előtt (ugye ebből is van nap limites korlátlan verzió) és saját tapasztalatom alapján döntöttem...
Javaslom tedd ezt Te is és magad dönthetsz melyik jön be jobbanA hallott zene minősége készülékektől, használt romoktól erősen függ és emiatt ki-ki mást választhatott, ezáltal lehet rossz vagy jó tapasztalata a lejátszókról!
[ Szerkesztve ]
-
-
Narxis
nagyúr
válasz Pszihonaranc #1466 üzenetére
Winamp Pro. Tapasztalt, régi motoros fejlesztőgárda áll mögöttük, ismerik a zenelejátszás minden részletét.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
fatal`
titán
PowerAMP.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan programot, mint a MultiPicture Live Wallpaper? Szeretném, a háttérképet átméretezés nélkül a képernyőhöz igazítani.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
nagyúr
válasz elfelejtette #1482 üzenetére
De jó lenne erről egy logout-os cikk, hogy a kevésbé hozzáértők is ki tudják pucolni a szemetet a telefonról anélkül, hogy hazavágnák a rendszerüket.
-
pinnacle
nagyúr
A tárcsázóba, hogy tudok betűket beírni?
-
petipetya
nagyúr
Apex frissítés még mindig gáz? Csináltam egy mentést az utolsó működő verzióról, biztos ami biztos.
"nincs rá lezsóidő"
-
flash-
veterán
sziasztok
az a bajom hogy ha telepítek a telefonomra alkalmazásokat,és aztán uninstallálom őket,akkor is marad valami a telefon belső memóriájában,és így van az hogy egyre csak fogy a hely a telefon memóriájában,pedig a telefonomra installált programok mérete,mennyisége nem nő.
mivel lehet kitörölni a telefon memóriájában hátramaradt program maradványokat?
-
mttssz
senior tag
Üdv!
Valami e-mail klienst keresek, ami képes több fiókot kezelni egyszerre, mit ajánlanátok? -
törölt tag
-
DemonDani
addikt
n7 playert használ valaki?
Nekem valamiért nem szedi össze azokat a zenéket amiket kéne, de a hülye GPS hangokat meg igen -.-NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Jazz
veterán
válasz Pszihonaranc #1473 üzenetére
1.: És a Vanilla Music-ról mi a véleményed? Foobar2000-et próbáltad?
Winamp az nem egy kókler program? Már ami a hangminőséget jelenti...PC-n legalább is gyatra.2.: Ki van kapcsolva a google play auto reklám személyreszabott marhasága, még is néhány alkamazásnál ott van a reklám az alsó sorban. Ez direkt ilyen? Ez ellen nem lehet mit tenni?
3.: Nekem fontos lenne hogy minél nagyobb területet lássak át a telefonon, elvégre 960*540, legyen is értelme....azonban hiába állíton tiny-re a betű méretet az Android settings-ében, a sorok nagysága ugyan akkora marad, nem húzza összébb....így aztán van értelme.
Erre van esetleg valami applikáció?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Dusee
őstag
üdv!
kilehet valahogy deríteni, hogy melyik app küld értesítéseket?
valamit felrakhattam, ami napjában többször is küld egy értesítést, és ha rányomok behozza a store-os adatlapját a hirdetett játéknak, és kezd már eléggé idegesítővé válni.
köszi szépen a segítséget -
-
agoka07
senior tag
Egyértelmű: PowerAMP Pro!
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Jazz
veterán
Erről mi a véleményetek. Rámerjem bízni a telefonom?
GoBackupfree your mind
-
törölt tag
A Vanilla Music (nem a marketes verzió). Pl azért, mert követi az android design guidelinet, egyszerűen kezelhető és van fájlböngésző benne.
-
Pszihonaranc
senior tag
Hali
Szerintetek melyik a jobb lejátszó? Winamp pro vagy poweramp pro és miért? -
atillaahun
veterán
Tényleg nagyon komoly cikk, én is Blade-eltem keményen annak idején, de egyes részek még így is magasak nekem.
Kérdésedre csak annyival szeretném kiegészíteni, hogy a ROM != rom. Nagybetűvel írva ahogy te is idézed a telefon belső tárolóját jelenti - gyakrabban egyébként "belső SD"-ként használatos mintsem ROM-ként.
Viszont a rom kisbetűvel írva az Android-ot magát mint operációs rendszert jelenti. Csak ugye nem a gyári formájában (bár ritkán előfordul a gyári rom kifejezés is), hanem módosított (custom rom) formában, amit a programozói vénával rendelkező fejlesztők (dev-ek vagy szakácsok) főleg az XDA-n készítenek (főznek). (a legnagyobb ilyen csapat a CM)
Ezek általában zip-es formában érhetőek el, és a CWM Recovery programmal telepíthetőek, amiről szól a cikk.
Tehát röviden a ROM az a hardver, a rom meg a szoftver.Az fw-t vagy firmware-t talán még olyan szempontból nem érdemes keverni a rom-mal, hogy azt többnyire a gyártó adja ki hivatalos frissítésként, és jóval mélyebben/széleskörűbben belenyúl a telefonba, mint a custom rom-ok, ez is részletezve van ugye a cikkben, hogy milyen partíciókat módosít.
[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
Régi kifejezés még a Windows Mobile (vagy még azt is megelőző) korból, ahol a rendszerterület nem volt írható a felhasználó által, illetve a legelső eszközöknél biztos, hogy ROM volt a rendszert tartalmazó terület. Szerintem a folytonosság miatt és mert a későbbiekben a felhasználó még mindig nem írhatta, nevezzük még mindig ROM-nak a rendszert tartalmazó memóriát.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
air
nagyúr
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Jazz
veterán
Video lejátszó progi már van MX Player, ami nagyon bevált.
Hasonló nagyszerű, és ami fontos, hogy nagyon jó hang-minőségű zenelejátszó? (foobar2000? PC-n legjobb, nem tudom milyen Androidon)
Home screen: Hogyan lehet eltávolítani felülről a google keretet?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz atillaahun #1454 üzenetére
Nem tudom miért ROM-nak hívja mindenki, mikor az egy flash. A ROM ez egy csak olvasható memória chip, amit nem lehet se írni se törölni.
Én meg már összezavarodtam hogy hogy épül fel a telefon.
4Gb ram, abból 2Gb elkülönített telefon memória. A maradék meg belső memória ahola progikat telepít, pl. 800Mb...és ezen felül van még külön 512Mb RAM mint felejtős, írható olvasható rendszer memória?
- Szóval akkor ROM = Firmware = Flash = rendszer belső-belső memória?
- Ebben a mondatban mit jelent a "recovery"? Legújabb firmware CWM recoveryvelHome+Power, egyik se jött be.
Feltettem a Gemini App Manager-t...
-> Hosszú Home, majd kilőttem (jobbra kihúztam) egy almalazást.
Megnéztem Gemini-ben fut e még, és futott....szóval a hosszú Home nálam csak egy emélkeztető lista az utoljára megnyitottakról, se több se kevesebb. :SMegtaláltam, el volt rejtve: "Put out the screen flip"
free your mind
-
TRob1
veterán
A gyári poik a Content/Poi mappába valók.
Ha a saját mentéseid kellenek, akkor meg a save/profiles mappába keresgélj...Én CM romot használok amiben van bekapcs gombra képmentés funkcióm, de ami a lényeg: dropboxba automatikusan tölti fel a fotókat/képernyőmentéseket, tehát nem kell usb-znem...stb, hanem ha van net, már tölti is fel, és így pc-n csak betallózom a dropbox mappából (ha még nincs dropboxod, reggelj, érdemes)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
atillaahun
veterán
Lehet.
De ez már a rom (fw) készítő reszortja, hogy milyenre csinálta, tőle, vagy a rom topic-jában kellene érdeklődni. Ha CM (Cyanogen Mod) rom-ról van szó, akkor abban jellemzően működik.
Nekem szerencsére bent van a gyári képmentő alkalmazás, szerintem ICS-ben már neked is elérhető valahogy. Talán Home+Power gombra, vagy Power gomb hosszan, és ott a menüben választod ki, típusonként változó.
Én ES Explorer-en keresztül szoktam, ott ugye van helyi LAN elérés, a telefonról a PC megosztott mappájába betolom a képet, majd itt hozzászólás szerkesztésnél meg betallózom a PH saját képkezelőjébe.A kijelző bealvása éppen nem normális fejjel lefelé, gondolom ez is valami gyári beállítás nálad, túrd át esetleg őket.
(#1453) Jazz
Én TaskXP-t használok feladatkezelőnek, azt vagy hosszú Search-re tudod tenni, vagy dupla Home-re ami kicsit bénább. Bár nekem most hosszú Home-on van, de azt csak a CM rom miatt lehetett úgy belőni. Korábbi program sajnos most nem ugrik be, ami alapból tudta a hosszú Home-ot.[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz atillaahun #1451 üzenetére
A hosszú home-ot nem nagyon értem:
- Olyan mintha ömlesztve lenne egy-két futó alkamazás + egyben könyvjelző az utoljára megnyitott alkalmazásokról.
- Olyan alkalmazások is vanna ott amikből tuti hogy exittel léptem ki.
- És nagyon nem hely takarékos....Erre van valami program, hogy a hosszú home megnyomásakor egy Feladatkezelő-szerű jöjjön ki?
- kicsi ikonok, esetleg csak szöveg az alkalmazás nevével
- külön sorban azért ott maradhatnak legutoljára megnyitott alkamazások, azért az is hasznosfree your mind
-
Jazz
veterán
válasz atillaahun #1451 üzenetére
512 a ram, szóval ezért fontos.
Ha felteszek egy ilyet "Legújabb firmware CWM recoveryvel" akkor lehet működni fog a hosszú back gomb?
ScreenSaver progiból te melyiket ajánlanád? (a PH-s beillesztést általában hogy oldják meg? PrintScreen, USB összedug, PC-n mappa megkeres, másol, behúz.....)
Valaki ért az iGO-hoz? Holt tárolja (vagy kéne tárolni) a POI-kat ha nincsen alapértelmezettem user mappa?
Elvileg itt kéne neki: primo/content/userdata/poiMás: Ha fejjel lefelé fordítom a telefont (pl. lefelé világítanék a kijelzőjével), kikapcsol, elmegy sleep módba...ez normális?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
atillaahun
veterán
Jobb felső X-es Exit program kétlem hogy lenne, feladatkezelők vannak, amiket mondjuk egy gombnyomással elérsz, pl. hosszú Home, és ott kitudod lőni a programokat. CM, és még néhány más custom romban jellemző a hosszú Back gomb funkció hozzáadása, ami már valóban megfelel az Exit-nek. De alapvetően az Android sajnos nem így működik, 512 MB RAM-nál még lehet vele szenvedni rendesen. Bár ha jól értettem neked igencsak csúcsgéped van (gondolom 1 GB RAM-mal), ott meg már minek bezárogatni az alkalmazásokat?
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Hívásátirányító appot keresnék, melyet be lehet állitani úgy, hogy csak bizonyos számokat (csoportok hívásait) másik számra tudjam irányítani...
Régi munka miatt keresnek napjában többször, rossz helyen és időben, viszont fontosak most már másnak ezek a hívások -
Jazz
veterán
Tudtok valamilyen "exit" programot a megszokott jobb felső X pótlására? Sok appon nincs exit, csak a sokadik almenü után lehet elérni.
(a visszanyíllal való lépkedés, automatikusan exit egyébként? létezik "előre" nyíl is?)free your mind
-
agoka07
senior tag
Sziasztok!
Offline, angol nyelvű szótárat keresek. Van ilyen?S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
dokee78
félisten
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Hívás rögzítő programot keresnék. Idáig az Androrec-et használtam, de 2.3.7-re frissítés óta, nagyon halkan veszi a másik felet.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Használoma FancyWidgetet és egy kicsit megbolondult. Eddig jól működött, viszont mostmár csak Érd helyszínen mutatja az időjárást. Ha ki van pipálva a GPS is, akkor néha, de csak néha mutatja, hogy hol vagyok, de pár perc után visszaáll Érdre. Újra raktam, de ugyan az a probléma. A Samsung Note rendesen csinálja. Ötlet?
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
elfelejtette
veterán
válasz Oldman2 #1438 üzenetére
Addig oké, mert a Poweramp látja, csak pont az a bajom, hogy az összes többi program nem találja a zenéimet, és nem tudom, minek nevezzem át a mappát.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
stefi68
addikt
Jobb, ha a system/media/audio -ba másolod a hangjaidat, mert ha a telefon PC-re van csatlakoztatva és az SD háttértár módban van akkor nem tudja használni a hangokat, sőt sok esetben újra mount-oláskor sem jegyezte meg őket. Így igen furcsa hangon szólalt meg 1x-2x a telefon
Én mindig oda másolom, sőt a nem használtakat ki is törlöm onnan...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Jazz
veterán
válasz elfelejtette #1437 üzenetére
Én az SD kari hoztam létre Zene mappát a gyökérben.
free your mind
-
Oldman2
veterán
válasz elfelejtette #1437 üzenetére
Nálam egy Music nevű mappában vannak ember emlékezet óta.
A PowerAmp ezt alapból látja (és van benne Folder kezelés valamint Folders/Library Scanner).
-
elfelejtette
veterán
Lenne egy nagyon egyszerű kérdésem:
Nálatok milyen nevű mappába vannak rakva a zenék? Nálam még a régi Musicfolders nevű mappában, amit a Poweramp trial hozott létre. Ki akartam próbálni néhány zenelejátszó programot, de egyik sem látja a zenéimet, csak egy régi csengőhangot, ami a bluetooth mappában van, és a legtöbb lejátszóban nincs mappa választási lehetőség, én viszont nem tudom, mire kellene átnevezni..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Jazz
veterán
Használ valaki Firefox-ot Android alatt?
Nagyon gyors, desktop mód is van (Ad Block plus <3 ), azonban
- mobile módban még a tiny betűméretet kiválasztva is nekem túl nagy (960*540 screen, sokkal több is elférne rajta)
- desktop módban meg a PH! fórum hsz.-ek szövegeinek betűméretei általában picivel nagyobbak mint aminek lenni kéne. Egy-két off hsz. méretei arányosak jók, de nagyrészt picit nagyobb mint lenni kéne (ha majd tudok csinálni screenshoot-ot mutatok)Nektek is ilyen, mint amit a második bekezdében írtam? Van erre valami megoldás?
(#1425) mimey: Köszi, kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Melack
veterán
válasz vocalhost #1432 üzenetére
Wondershare - én ezzel csináltam.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
vocalhost
tag
Panoráma képeket mivel csináltok?
(Cm7.2.0, Defy)
[ Szerkesztve ]
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
nagyúr
Sziasztok!
Igaz, hogy nem szoftver kérdés, de gondolom itt gyorsan választ fogok kapni.
Ha vannak audio állományaim (mp3, ogg), amiket szeretném, hogy választhatók legyenek csengőhangnak, ébresztő hangnak, stb-nek, akkor hova kell bemásolnom őket, hogy megjelenjenek a hangbeállításoknál a listában?Előre is köszönöm a segítséget.
-
aminat
tag
Egy olyan widgetet keresek amellyel egyszerre tudnám bekapcsolni az adatforgalmat, a szinkronizálást és a 3 g-t majd egyszerre ki.
-
Melack
veterán
lgCamera appban ki lehet vhogy kapcsolni a hangot? Akartam lőni egy fotót, és olyan hangot adott, mint ami felrobbanni készül. Ötlet? HTC Desire, és némára van állítva (opciók között be lett kapcsolva, hogy ne adjon ki hangot, de nem működik)
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami hívás közben hangjelzéssel, vagy mondjuk a teló megrezegtetésével jelezné, ha mondjuk a beszélgetés elért egy általam előre beállított másodpercet (mondjuk 0:50 másodpercnél). Nyilván a percalapú számlázás miatt lenne jó, ha nem 01:07 időtartamú beszélgetéseim lennének.
A segítséget előre is köszönöm!
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Deck
titán
Melyik programmal tudok hangot felvenni? És melyikkel tudok telefonbeszélgetést rögzíteni?
Nem használtam még ilyeneket ezért, nem tudom. Előny ha holos a kinézetePS5
-
nagyúr
válasz maggi1886076 #1421 üzenetére
Kipróbálom, aztán majd elválik
-
Jazz
veterán
Nem tudja valaki hogy lehet állítani google-play telepítéskor, vagy telefonról való telepítéskor, hogy SD karira telepítsen, és ne a telefon memóriára. (rootolt)
Alapértelmezetten nem dobja fel a kérdést, csak telepíti. Nem mindent akarok SD karira telepíteni csak a nagyobb programokat.
Vagy ha program függő, akkor mi kell hozzá?
free your mind
-
maggi1886076
addikt
nagyon jó kis program.nyáron pesten voltam pár napot, amúgy nem ott lakom, de nagyon könnyen elboldogultam a pesti közlekedéssel ennek a programnak a segítségével!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
nagyúr
válasz maggi1886076 #1418 üzenetére
A play-en a hozzászólások között jeleznek problémákat. Ezek valósak?
-
Melack
veterán
Útvonaltervezés nincs benne ugyan, de a BpMenetrend szerintem nagyon jó. Én régóta ezt használom, és eddig semmi bajom vele.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Budapesti tömegközlekedésre vonatkozó appok közül melyiket ajánlanátok? Menetrendeket szeretném böngészni, esetleg kedvenc járatokat megjelölni, ha útvonalat is tervez, az lenne legjobb.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
desolator
senior tag
sziasztok.
Vettem egy sony tipot és az lenne a kérdésem, hogy hol tudom beállítani a gyorshívó gombot adott számhoz? Tehát ha hosszan nyomom pl a 3-ast akkor hívja a hozzá rendelt számot. Köszi
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Rx
aktív tag
köszönöm, sajnos csak meló után tudom megnézni, de ahogy leírtad biztos nem lesz vele gond
@atike
amúgy egy samsung galaxys advance <---> laptop wifin keresztül az AirDroid progivalkeep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
darvinya
titán
válasz #16695808 #1410 üzenetére
Működni működik, de ha bekapcsolás előtt legyalulják a telo fw-jét gyárira akkor nem véd semmit.
Hogyan lennél gyorsabb ha be sincs kapcsolva.
Max felteheted imei számot tiltora, de akkor biztos nem kapod vissza.
Mert ilyen vagy kuka vagy bezozzák.
Azt meg kevesen tudják, hogy imei tiltás időre van és ha meg lesz akkor sem tudja a tulaj egy darabig használni.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
avast! Free Mobile Security
ezt használta már valaki?
milyen hasznos és nem hasznos dolgot tudtok róla mondani, érdemes felrakni.
az lopásgátló miatt érdekelne igazán nem feltétlen a linuxos vírusok miatt (működik ez a funkció?) -
Jazz
veterán
Valami baj van az Elixir2-vel.
Néha fogja magát és elkezd villózni, ilyenkor nem reagál az érintésre sem. Marad a restart.
Más is találkozott már hasonló esettel?free your mind
-
twine
veterán
Itt lépj be
Szájbarágósan:
A fenti linket elinditod,.,,,
A telefonodon az Airdroidot ugyancsak...
Majd az airdroid felületen a telefonodon, lesz egy fénykgép gomb,,,
Beolvasod vele a barcode-ot,,
és örülsz mert csatlakozik....(feltéve hogy egy hálózaton van a két eszköz)[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem (jól szájbarágósan )
Airdroid programban amikor össze akarom hangolni a telefonomat a laptoppal kér egy kódot amit a teló kamerájával kellene leolvasnom... itt akadtam el :Skeep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Jessus81
tag
erre valaki valamit?????
PSN: Thorpapa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest