Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaggy
aktív tag
válasz
madmike
üzenetére
Közben már megvan nekem több nap volt mondjuk számhordozós vagyok lehet azért ennyi.
Hogy tudom azt beállítani hogy a telefonkönyvben ami van név mind szerepeljen a viberesbe is és kiírja mellé kinek van ilyen mert a viberes telefonkönyvben most csak 7 név van és 1 mellett van a viber felirat közben meg sokkal több név van a teloba. -
AXisBOLD
addikt
IgCameraPro nekem bevált.
-
pete_21
addikt
Arra lennék kíváncsi, kinek melyik böngésző vált be legjobban az alábbiak közül:
Opera Mobile vagy Firefox (esetleg Firefox Beta).
Gondolok itt a sebességre böngészés közben, az oldalak betöltési sebességére, esetleg lassú mobilnetnél melyik okosabb, melyik nem időzít le, és hagyja félben az oldalt? -
kmisi99
addikt
válasz
üzenetére
Hát nem haszontalan kategória szórakoztató videókat lehet vele csinálni. Nem is épp gagyi
-
elfelejt
aktív tag
Sziasztok!
Arról érdeklődnék, van-e olyan program, ami megkönnyítené a Villámok fotózását
PL: fényérzékeléssel fotózna 1et?? :S -
shaggy
aktív tag
használ valaki itt viber nevezetű progit a teloján?
Amikor beírom a számom kb. mennyi idő amíg megjön az aktiválós sms? -
kmisi99
addikt
Helósztok! Oszt társam iphoneján láttam egy nagyon komoly programot ahol pár másodpercet ha videóz a vidire rá tudsz szerkeszteni valami effektet pl rakéta becsapódik lezuhan egy autó vagy hasonló pusztítás. És iszonyatosan minőségi alkotás volt. Ilyesmiről androidon hallottatok már?
-
SkyLaci
őstag
sziasztok.
Tud valaki valami megoldást arra hogy a statusbaron az óra és perc után a másodpercek is látszódjanak? (cm9en)
(nem feltétlenül appra gondolok)
-
fatal`
titán
Számléptetést a lock screenen egyedül a playerpro tudja (ha nem tud gyárilag ilyet a romod), de az meg azt hiszem nem tud losslesst lejátszani (ki kell próbálni, van trial a marketen).
A többinek megfelel a poweramp, de avval nem tudsz számot léptetni, csak, ha tud ilyet a rom, vagy módosítva van a framework.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Szeretném ha ajánlanátok olyan böngészőt ami elég stabil, lehetséges vele a sortördelés, és telefonhoz képest elég hamar behozza a keresett oldalak tartalmát. -
Helló,
Gondolom rosszul vagytok már a kérdéstől, de gyors kereséssel nem találtam rá választ, lassúra meg nincs időm, hátha valakinek megy fejből

Tud-e valaki olyan zeneljátszót, ami:
Követelmények:
- losslesst lejátssza rendesen
- tudjon úgy is szűrni, hogy id3 tag alapján előadó, album, zene stb sbc-rendben, meg tudjon úgy is szűrni, hogy mappa/filenév legyen a számok sorrendje
- fusson a háttérben rendesen
- lezárt képernyőnél hangerőgomb röviden -> hangerő állítása, hosszan nyomva -> szám léptetése
- lezárt képernyőnél is megjelenik a szám címe, borítója stb ha megnyomom a bekapcs gombot
- böngészhetők benne a zenék mappa-szerűen (tehát mondjuk rá lehet bökni, hogy egy mappában lévő zenéket játssza le)
- a playlistkezelés nem egy pain in the ass, mint a sense gyári lejátszójában (jól működik, csak körülményes ki-be pakolgatni a zenéket)
- ha lehet, a duplikációkat szedje ki a listából (ez főleg atb, 30Y, linkin park, system of a down, tima maas, depech mode-nál problémás, de ott rohadt irritáló)Ami nem számít:
- Equalizert vagy bármilyen hangzásmódosító cuccot most se használok, ezután se tervezem
- netrádiót nem szoktam hallgatni
- filmnézésre van más, ami tökéletes
- nem árt, ha ingyenes, de ha némi pénzbe kerül az se gáz, ha tényleg jó, szívesen fizetek érte
Nem tudom, hogy segít-e, vagy számít-e, de a készülék, amire fel fog remélhetőleg mászni egy htc dhd.
Köszönöm!

-
RexpecT
addikt
Yes, it's hard to believe, but Google is working on a malware scanner for the Play Store. [link]
-
Kakumix
senior tag
A Google Wallet-be belépve lehet törölni a "Payment Methods" menüpont alatt a regisztrált kártyát. Hogy az alapértelmezett (egyetlen) kártyát lehet-e törölni nem tudom, de valószínűleg lehet.
-
Jabby
őstag
válasz
Packersbay
üzenetére
--
-
Kakumix
senior tag
Ha már vásároltál a Play-en adtál meg kártyaszámot és arra fogják terhelni. Ezt megelőzendő a telefonos Play alkalmazásban be lehet állítani egy PIN kódot, hogy akárki, aki hozzáfér a telefonhoz ne tudja a pénzed szórni (a kód nélkül).
tamasgal: A telefon beállításai közt az "Alkalmazások kezelése" (vagy hasonló nevű menüpontban) kiválasztod azt az alkalmazást ami a problémádat okozza (alapértelmezettként van megjelölve) és az adatlapján van egy "Alapértelmezések törlése" gomb, ezt megnyomva nem lesz alapértelmezett, a felszabaduló funkcióknál újra fel fog jönni a választóablak.
-
tamasgal
senior tag
Skacok, megkérdezem itt hátha tudtok segíteni.
A telómon a facebook alkalmazást böngészve rákattintottam egy linkre, erre a teló megkérdezte, hogy melyik alkalmazással szeretném megnyitni. Buta fejjel bepipáltam, hogy mindig az általam kiválsztott app hajtsa végre a link megnyitását.
Hogyan lehet ezt semmisé tenni, hogy újra kérdezze, hogy mivel nyissa meg?
Köszönöm
-
blt.62
őstag
Szio! Segítséget kérnék tőletek.
A fiam játszik egy Slot Machine nevű játékkal,és valamit megrendelt,pedig bankkártya szám se lett megadva. Ezt az üzenetet kapta:
"Köszönjük!
Apostek Inc eladótól vásárolt a Google Playen.Megrendelés száma:
1397495459026330Megrendelés dátuma: 2012.10.12. 14:32:41 CEST
Fizetési mód: AMEX xxx-0125
Tétel Ár
Buy 5000 Coins Value Pack 15,99 $
Adó: 0,00 $
Összesen: 15,99 $
Kérdései vannak? Vegye fel a kapcsolatot a következővel: Apostek Inc."Ezt hogyan vonják le?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Packersbay
üzenetére
Locus, remek túratárs, térképfajták közt csak Túratérképre kell bökni, és már mutatja is (online), de offlineba is lehet menteni grafikusan vagy vektorosan. Az útvonaltervezés persze adatkapcsolatot igényel, viszont tud navigálni túraútvonalon is elvileg, illetve útvonalat rögzíteni offline. Iránytű is van benne.
-
Johnny
senior tag
válasz
Packersbay
üzenetére
http://peter68.com/navitel/index.php
-
Johnny
senior tag
válasz
Packersbay
üzenetére
Navitel ?
-
Packersbay
tag
Olyan alkalmazást keresek amiben a Mo-i turistautak szerepelnek. Ismer valaki ilyet?
-
punky10
addikt
válasz
Kaminski
üzenetére
Én a Tubegod nevű appot használom, ugyanazt tudja, mint a Tubemate. Beirod a Kugliba, és szerintem az első 5 találatban benne lesz egy Mobile9-es is. Onnan szedtem le...
2955 bubi92:tehát a nagy adatmenyiségért felelős, és a procit terhelő flasht nem akarod tömöriteni, csak azokat, amik nem "esznek" sokat se a gépből, sem a mobilnetből...
Ilyet szerintem nem találsz... -
Nashville
tag
Az appokat és beállításaikat (egyes játékokat a mentéseikkel együtt) a Titanium Backup- al tudod menteni. Igaz nem ingyenes programról van szó, de megéri az árát, itt részletes leírást találsz a használatáról (négy részes tutorial): [link]
Az SMS, MMS, Contacs, Call log totálbiztos mentésére a Go Backup Pro app- ot ajánlom, mely ha Go Launcher- ed van még annak a beállítását is lementi, sőt még a kialakított mappáidba is "visszapakolja" az appjaidat. Nekem ezek váltak be mióta főzött ROM- okat próbálgatok, garantált a siker!
A Jorte naptárt nem használom abban nem tudok segíteni, lehet azon is segít a Titanium Backup. -
Melack
veterán
Ahogy én olvasgattam, minden adatot vmilyen backup progival tudsz menteni. Erről majd vki tapasztaltabb tuti tud infót adni.
Ha csak sms, akkor SMS Backup+ ami kell neked: egyszerű, gyors, működőképes.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Telefonváltás előtt álllok és mivel még csak a 2. Android-os telóm lesz még nem igen volt kellett egyik készülékről egy másikra átvinnem a motyókat, beállításokat.
Konkrétan egyes app-ok beállításait, tartalmát, illetve az SMS-eket szeretném átvinni az új telóba.
Többek között, ami nagyon fontos lenne a Jorte naptár összesbejegyzése megmaradjon.
Tudnátok a fenti feladatra app-ot ajánlani? Akár külön az SMS-ek mentésére is.
Köszi!

Üdv!
-
Kaminski
tag
Szasztok! Olvastam a tubematéról, youtube letőltő! Tudnátok vmi linket adni, h honnan tölthetném le? Vagy magát az appot? Vagy tudtok esetleges alternatív megoldást?
-
bubi92
őstag
dolphinban belehet állítani, hogy csökkentett méretben töltse le a honlapokat mint az opera mini-ben? csak mert operában sehogy sem akar működni pl. pöttyös.hu viszont dolphinban igen. vagy használjak teljes méretű operát és abban nyomjam be a turbó módot?
-
Narxis
nagyúr
Akkor ott a HD Widgets vagy a Beautiful Widgets de az AccuWeather szolgáltatót használ, az talán nem mindenhol pontos.
Más:
Észrevettétek, hogy a GO blogon eddig mindig több mint 250 hozzászólás volt a Go Launcher bejegyzéseknél most pedig a 3.17-es frissítésnél csak 50 van és többnyire pozitív komment?
Csak nem berágtak a fejlesztők? Mondjuk az is érdekes, hogy a mostani bétázás kb. 2-3 napot vett igénybe és megint csak haszontalan új funkciók vannak. -
kutga
félisten
Sziasztok!
Egy fullos, többnyelvű (magyar azért legyen benne) offline szótár programot tudtok ajánlani? Nem kell felismerés, hangos kiejtés, csak hogy használható legyen offline is.
-
cris78
őstag
Sziasztok! Melyik aránylag a legpontosabb időjárás alkalmazás amihez letisztult, normális, egyszerű widget is párosul?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Navitelt szerettem volna frissíteni Tab-on (Navitel-5.0.0.1069-ről 5.5.1.0.-r).
Telepítés után a régi indult el. Erre uninstall, majd az új újbóli telepítése, de nem akart felmenni (Az alkalmazás nincs telepítve). Innentől se a régi, se az új nem megy.http://peter68.com oldalon ez olvasható:
"Ezek a program verziók csak akkor telepíthetõek, ha a gyári program nincs telepítve."Valószínű nem lett jó az uninstall.
Tudja valaki a megoldást, hogy ilyenkor mit lehet csinálni? -
R19
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Köszi!

Kinek melyik jön be jobban: Opera Mobile,
Dolphin Browser ? -
Nashville
tag
Sziasztok!
Adott egy Cyanogenmod 7.2.0- val „felturbózott” Samsung Galaxy Ace telefon. Egy olyan gondom van vele, hogy SMS írásnál, ha ékezet kerül az üzenetbe, akkor 3 üzenetként küldi tovább. Az alap ROM- al ilyen gondom nem volt, de ennek ellenére semmi pénzért nem válnék meg a cyanogen- től. Tudtok erre megoldást? Ha másik programot kell használnom, akkor olyat ajánljatok légy szíves, mely nem fekteti meg az amúgy is szerény paraméterekkel rendelkező telefont. Nagyon keveset SMS- ezek szóval nem vágyom full extrás progira.Egy másik kérdés: Meg lehet-e oldani azt valamilyen programmal, hogy a fülhallgatóm csatlakoztatásakor ne úgy érzékelje, mint egy headset- et, hanem a készülék mikrofonját tudjam használni és a fülhallgatóban halljam azt, akivel beszélek. Erre pl. sportolás közben lenne szükség, hogy ne kelljen állandóan ki-be húzogatni a jack- et.
Előre is köszi a válaszokat! -
Kaminski
tag
R19 hogy lőtted be a flash lejátszást operára? Mert nekem is jól jönne! Milyen appot töltöttél le? Mert olvastam vmit, h az adobe már nem támogatja a mobil flash lejátszást! A playen sem találom az adobe fashplayert! Vagy vmi alternatív flashplayert használsz?
Szóval, hogy van ez az egész? -
darvinya
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Két ujjal lefele húzni.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nagyíts rá pl. Budapest belvárosára és előjön automatikusan.
Csak nagyobb városokban működik ez a funkció...
-
TazLeacher
nagyúr
2 éve nem használta a Google Maps-et, mert akkor amikor próbáltam, egy rakás fos volt. Tegnap újra raktam a telefont, és mielőtt töröltem volna, gondoltam kipróbálom...megérte, jó cucc lett, szerintem ezt fogom használni. Viszont még kezdő vagyok a dologban, így egy dolgot nem találtam. Itt az első képen ilyen 3D-s épületek vannak. Ezt hogy lehet előhozni belőle? Sehol nem találtam erre vonatkozó leírást...
-
Foose
addikt
Jön a Gmail 4.2?? info Kár hogy ez még csak egy érdekes cikk,nem letölthető...
(#2922) petipetya De ezt hogy lehet telepíteni? Felülírja azt ami épp alapból van a telón?
Vagy root kell hozzá? (felüliratni a gyári apk-t) -
Foose
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Én is erre gondoltam,hogy a frissítés tartalmazta. De mint írtam,már tegnap a frissítés után rögtön töröltem!! És ma megint ott voltak. Érdekes,nemrég volt egy rootolt Xperia Neo-m,ott is mindig előjöttek. Bár igaz,azon is csak a gyári alkalmazáskezelővel töröltem. Elő is jöttek néha. De volt hogy kikerestem a mappájukat,onnan pucoltam ki,de ha fagyott a teló,és csak szétszedéssel tudtam bekapcsolni,akkor biza megint ott voltak.
(#2926) Xiawave Pont most írtam,hogy rootolt Neo-n is előjöttek régen,hiába pucoltam ki a mappából,ahol találhatóak. Rootot nem tervezek,még jövő nyárig garis a telóm... -
törölt tag
Nekem Root-olt Xperia Pro-m van, ( ICS-vel ), xda-n olvastam valahol, hogy van egy bizonyos mappa, ahol ezt a pár bloatware-t, amiket felsoroltál, az apk-ját tárolja a rendszer ( és nem, NEM a System/app-ban van.)....azért jön neked elő mindig restart után. Ezt persze csak root-al lehet törölni, amit én meg is tettem. Most hirtelen nem tudom, hogy melyik mappa, de ha netán root-olod a telefont, akkor szólj, és addigra megkeresem.

-
Foose
addikt
Na már megint a gyárilag telepített vackokkal van bajom. Adott egy Xperia Mini Pro. ICS van rajta,3 hónaposan,használtan vettem. Rajta volt a McAfee,UEFA,Wisepilot,Moxier. Ezeket engedte törölni,(nincs root!) de ma reggel amikor bekapcsoltam a telót,megint ott voltak a telón. Kb egy hete van meg a telcsi,eddig nem jöttek elő törlés után. Tegnap délután viszont frissítettem a sw-t,akkor meg is jelentek megint. Már akkor töröltem,de nem értem,miért jönnek elő,ha engedi is törölni...

-
Nocsesz1
senior tag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Tegyél fel ilyet és a navigációtol kezdve minden azon keresztül szol majd [link]
-
Melack
veterán
Frissült a Play áruház, a nem kellő programok már törölhetőek is az Összes listából
Öröm az ilyen frissítés. 
Bővebb infó itt
-
darvinya
titán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Indítsd el a lejátszót mikor Bluetooth-on van. Azaz össze van párosítva.
(#2916) Dexter-2000
Összepárosításkor a beállításnál mit ír?
Csak azért fura, mert hang át megy a zene nem.
Gyári lejátszót használod? -
Dexter-2000
őstag
Egy nokia kocsis kihangzósítóval szeretnék zenét lejátszani a telefonommal.
A bluetooth kapcsolat az jó, kipróbáltam kihangosította a beszélgetést.
Nincs olyan applikáció amivel a bluetooth kapcsolat segítségével zenét tudok lejátszani? -
R19
senior tag
Az Opera Mobile 12.1-et hogy lehet rávenni flash tartalmak lejátszására és tud-e a böngésző teljes képernyős módot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Arról érdeklődnék, van-e olyan program, ami megkönnyítené a Villámok fotózását

Ilyet szerintem nem találsz...

Várom,hogy nálam mikor frissül...
crok
mobilizmo