Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
droti25
őstag
válasz atillaahun #970 üzenetére
Számomra igen fontos információt osztottál meg amit köszönök.
-
xSide
őstag
válasz montressor #989 üzenetére
Pansi
-
Frozzy
őstag
sziasztok.
valaki tudna linkelni működő SGS3 launchert? volt egy custom romom amiben benne volt. de sehol nem találom. (se a programot se a custom rom letöltő linkjét mivel törölték)
előre is köszi!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
yanesz
tag
Sziasztok.
Van olyan karaoke szerű program,aminek a szövegét én gépelem be és azt hang fájlba elindítom akkor úgy működik mint a karaoke? -
St3ven
addikt
válasz TazLeacher #974 üzenetére
Globális whitelist beállítás: menü gomb -> Whitelist settings
Aztán az egyes profilokban pipa az Enable whitelist részhez.
Ezután még finomíthatsz profilonként a globális beállításokon a Select whitelist-re kattintva, de ha minden profilban ugyanaz a whitelist kell, azaz jó a globális beállítás, akkor ehhez hozzá sem kell nyúlni, ennyi volt.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
törölt tag
Szia!
Go!Chat for Facebook-ra esetleg nézzél rá, szerintem teljesen korrekt.
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek,amivel be lehet állítani,hogy mikor melyik háttérképet pakolja ki ,mennyi ideig a kijelzőre. -
montressor
aktív tag
akkor mashogy kerdem:
tudnatok-e mondani olyan sms-es appot, ami kulon szortirozza inbox, outbox... stb (nem conversation view) kicsike, megbizhato, Semmi tulspirazas nem kell, csak alap egyszeru
koszi -
mandin
senior tag
AirDroid-ot használ valaki? Ma kipróbáltam és nem engedett semmit másolni a telefonra hálózati hiba üzenettel. Mitől lehet?
-
xSide
őstag
Az exdialer a hivásnaplóból tud ilyet, találkozó létrehozása, naptár bejön, esemény beírása...
Nálam a simple calendar widgeten is kint van, mivel szinkronizál.
Érdemes egy külön naptárt létrehozni ehhez is az egyszerűbb kezelhetőség és megjelenités miatt, értsd több naptár widget, az elsőn focimeccsek időpontjai, beosztás, programok, névnapok.
Másikon üzenetváltás tesómmal megosztott naptáron keresztül, mig a harmadik találkozók, fontos programok...
Naptárként aCalendar van használatban![ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Keylogger program létezik androidra? Néha jól jönne...
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
(jan)
őstag
Fél órája nem tudok rájönni hogy kell asztalt törölni go launcherben, valaki megtudja mondani ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
mttssz
senior tag
Üdv!
Facebook Messenger alternatívát keresek, mert a hivatalos nostanában nem igazán jelez, vagy ha igen akkor is 10-20 perc után. Ki mit ajánl? -
atillaahun
veterán
Eddig egész korrekt tagnak tűntél a hozzászólásaidat olvasva.
Most mire lett hirtelen ilyen nagy az arcod, hogy írtál egy labdapattogtatás játékot?Talán olvastál már róla, hogy az alkalmazásoknak többféle állapota lehet, függően attól, hogy előtérben vannak, háttérben, forgalmaznak-e éppen adatot, meghívnak-e más folyamatokat a háttérben, stb...
A GMaps önmagában nem service/szolgáltatás csak egy folyamat, viszont a Wireless Location bekapcsolásával meghívja maga mellé a Google Location Service-t, ami már egy szolgáltatás (NetworkLocation.apk néven található a rendszerprogramok között, ugyanakkor nem a rendszer szerves része, mint tudjuk a Google programjai nélkül is hibátlanul működik az Android). Mivel ez utóbbi alkalmazás nem képes önmagában futni, ezért a GMaps-re is szüksége van, tehát míg be van kapcsolva, a Maps-et sem lehet leállítani/kidobni a memóriából.Pl. attól mert a GPS be van kapcsolva még nem lesz a GMaps-ből szolgáltatás, és nem ragad a háttérbe, hogy folyton lekérje a pozíciódat. Így alapból a WiFi alapú helymeghatározásnál sem lenne ez indokolt, de mint tudjuk a Google fix időközönként "névtelen" helyadatokat gyűjt (akár a mobilnetünk terhére) akkor is, ha éppen nem használjuk a térképet.
Számomra az volt az újdonság, hogy emiatt nem lehet a GMaps-et leállítani. Ha te ezt eddig is tudtad (bár kétlem), akkor elismerésem. Én viszont azt feltételeztem, hogy nem mindenki előtt ismert a dolog, így talán segíthetek kicsit javítani a rendszer memóriakezelésén.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Ebben nem találtam olyan lehetőséget, hogy a híváslistából egyből a számot automatikusan kimásolva naptárbejegyzést tudjak készíteni. De még magában a naptárban sem olyat, hogy amikor új eseményt hozok létre akkor a híváslistából lehetne számot hozzáadni.
Lehet, hogy ehhez valami dialer app kellene?Ha jól értem a leírást akkor ez azt is tudja, hogy a híváslistából készít naptár bejegyzést. Igaz nem közvetlenül hanem egy saját listából. Bár lehet, hogy nem értem jól a leírását.
Remélem érthetően fogalmaztam meg az igényemet. Ha mégsem akkor újraírom.Tehát felhív egy ügyfél vagy én hívok valakit akivel megbeszélünk egy találkozót. Aztán a számra bökök a híváslistában és onnét egyből egy új naptárbejegyzést tudok készíteni.
Vagy olyan program is jó ami a hívás után rákérdez erre.[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
llaszlo
veterán
Ez csak nálam elvárás?
Az aktuális híváslistából szeretnék egy-egy adott számmal közvetlenül naptárbejegyzést készíteni. Nem feltétlen a kontaktok listájából hanem az "idegen" számokból is. Tehát a legjobb lenne a híváslistából.
Van erre valami alkalmazás? Ez szerintem sok olyan embernek alap dolog lenne aki sokat telefonál és egyeztet megbeszéléseket, tárgyalásokat.
-
fatal`
titán
válasz atillaahun #970 üzenetére
Nyílvan az az ok. Ja nem, mégsem. Ha gondolkodnál rájönnél, hogy a wifis helymeghatarozás vajon honnan tudja hol vagy? Bingó, a térkép (google maps) segítségével. Mivel ez egy hattérmodul, vagy service, ha úgy jobban tetszik, ezért mindig futni fog. Ha kilövöd, akkor nyílván, amikor legközelebb lekéri a pozíciót, akkor elindítja... Semmi érdekesség nincs ebben.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz TazLeacher #971 üzenetére
Es aktivaltad is az adott profilnal a whitelist-et?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
atillaahun
veterán
Csak egy érdekesség, amit most fedeztem fel.
Ha be van kapcsolva a GPS beállítások között a Wireless Location, akkor a GMaps-et nem lehet kilőni a RAM-ból, folyton újraindulgat. Ha viszont ki van kapcsolva, akkor a GMaps is kilőhető, és legközelebb csak akkor indul el, ha én akarom.
Az ok nyilván a folyamatos "névtelen" statisztikák feltöltése.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz TazLeacher #952 üzenetére
Anno végigpróbálgattam jó pár hívásszűrő appot, de csak a Root Call Blocker tudta azt, amit elvárna egy ilyen alkalmazástól az ember.
Egyébként a Profile Scheduler appban is, amit itt linkeltem, teljesen jól működik a whitelist. Csak éppen nekem blacklist kellene, de azt meg nem jöttem még rá, hogy tudom beállítani benne.
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
valami megoldást tud valaki arra hogy finomabban lehessen szabályozni a hangerőket? (főleg a média hangerőt), mert alapon csak 16 fokozat van az androidban, és a fülhallgatóval a legalacsonyabb is túl hangos, a következő fokozat lefelé pedig a némítás...
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
petipetya
nagyúr
válasz TazLeacher #964 üzenetére
704 Ft és azt írják, hogy abban minden működik. Érdemes megnézni, mert 15 percen belül visszaigényelheteda pénzt. Mondjuk én nem tenném, hanem inkább használnék két ingyenes progit erre a célra.
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz aimettirlz #963 üzenetére
csak T ....
-
aimettirlz
tag
-
Jessus81
tag
van ez: HD caller ID a progi, ami tök szuper meg minden, de amikor hívnak, és felveszem és azt vége a dumának, akkor mindig visszacsökkenti a csengetési hangerőt a 3asra kb és a következő hívást meg alig hallom:S
PSN: Thorpapa
-
Jessus81
tag
green power erre tökéletes
beállítod, hogy x óránként x percre kapcsolja be, azt is megmondhatod neki, hogy mit kezeljen, wifit, mobilnetet, stb....PSN: Thorpapa
-
St3ven
addikt
Vannak benne a felhasználó által definiálható szabályok (Rules fül), de én ezeket nem használom. Szerintem működhet a dolog, ha kreálsz egy olyan profilt, amiben kikapcsolod a mobilnetet, de én igazából ezeket az automatizmusokat nem szeretem. Ha nem kell a mobilnet, kikapcsolom manuálisan.
-
scapegt
őstag
válasz petipetya #955 üzenetére
Ha Samsungod van, gyárilag van benne ilyen tiltólista és tényleg nem kapod meg az smst attól akit tiltottál, és nem is csörög ki a telefon. Ha nem Samud van, akkor passz, nincs szükségem ilyen progikra
Egyébként a Llama nevű app tud olyat, hogy Zajos kontaktok, csak azok csörögnek, a többinél néma marad a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz TazLeacher #952 üzenetére
Ugyanígy tettem egy próbát én is, de ugyanezt tapasztalom. Egy másik számot beraktam a white listába, majd ismeretlen számmal csörögtem, de bejött a hívás...
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Szeretném blokkolni a munkahelyről érkező sms-ket. Melyik a legjobb program erre?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
TazLeacher
nagyúr
válasz petipetya #917 üzenetére
Akkor segítesz beállítani, ha Te úgyis profi vagy?
A night profilt szeretném arra belőni, hogy éjszaka csak 3 ember tudjon hívni, más ne. Felvettem őket White list-re, majd a profilban belőttem, hogy Enable White list, gondoltam így csak ők tudnak hívni...de kipróáltam, és nem...ha más hív, akkor is kicsörög. Azt szeretném, hogy a többiek mind teljesen némák maradjanak.
-
törölt tag
A k-9 -et beizzítottam, nos a kérdésem az hogy most olyan 5 mb körül van ebből a levelek 650 kb...
nos hogyan érhetném el azt hogy ez a 650 kb ne nőjjön 10mb-ra az idő folyamán, ugyanis a telón nincs túl sok hely...
ha megnyitok egy mailt az ugye még nem letöltés? mert annyit állítottam már hogy a mellélketeket az SD-re töltse.
tehát a lényeg úgy szeretném beállítani a klienst hogy a teló belső memóriáját ne egye, csak az SD-t -
fattyu666
tag
call meter 3g progiban be lehet valahogy állítani, hogy a viber hívásokat ne számolja?
-
darvinya
titán
-
tomy86
addikt
Én használom és be is van kapcsolva a kisegítő lehetőségeknél, de nálam nincs ilyen gond. A Lite verziót használom rootolt ICS-en, ha ez számít valamit.
(#931) air: pár kapcsoló tényleg így működik, de az tudtommal ICS alatt mindegyik playes programnál. Amiket én használok kapcsolókat, ott ez nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Beírom ide is, hátha:
Használ valaki Light Flow (előlapi LED kezelő) nevű programot?
Nekem, ha a beállítások-->kisegítő lehetőségeknél be van kapcsolva akkor minden mappa kinyitásánal és becsukásánál ezt el is mondja.
Ez így normális vagy ezt valahol ki lehet kapcsolni?Köszi
[ Szerkesztve ]
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
pulcsi
tag
válasz #16695808 #938 üzenetére
Ha imapon van a googli fiók akkor nem tolt semmit igaz net nelkul nem is tudsz nezni levelet
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
pulcsi
tag
válasz darvinya #939 üzenetére
Statusbart siman kapcsol mindent igaz nem ilyen szep de root nelkul megy igaz en csk a repulo,wifi,bluetooth,3g kapcsolot hasznalom
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
darvinya
titán
-
törölt tag
Sziasztok (én alcatel 918d)
A gmail fiókban az email-ek hol tárolódnak, mert szűkös a hely és azt szeretném ha az SD-re töltődnének. ja és ugye csak azt tölti le amit megnyitok, tehát amit meg se nyitok annak csak a fejlécét tölti csak be, ugye?! -
pulcsi
tag
válasz darvinya #932 üzenetére
Togglepanel t hasznalom az is ilyet csinal
-
pulcsi
tag
Valaki tudna olyan swt amivel két sony között tudok adatot mozgatni úgy hogy csak a két mobil semmi routet vagy gép?
-
air
nagyúr
Köszi a tippet.
Összekevertem a Power Toggles-t és a Noti. Toggle-t.
A Noti. T. kapcsolgatja össze-vissza a funkciókat, a Power Togg. egyszerűen csak szar. Ha lehúzom a noti. bar-t és kiválasztok egy kapcsolót, akkor még feldob egy menüt és abból kell kiválasztani a funkciót.
A Widgetsoid-ot pedig nem tudom rávenni, hogy bármit is kitegyen a noti. bar-ra.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
petipetya
nagyúr
St3ven:
ICS alatt a lezárt képernyőn is lehúzható az értesítési sáv.
Elixir2 + profil: power gombot benyomom, bejön a képernyő, értesítési sávot lehúzom, elixir profilkapcsolóra rányomok de nem jön elő az ablak, így a képernyőt feloldom és kiválasztom a profilt.
Profile Scheduler: power gombot benyomom, bejön a képernyő, értesítési sávot lehúzom, profilkapcsolóra rányomok, előjön az ablak és kiválasztom a profilt.stefi68: Gondolom dropbox-ra és a pro verzió.
"nincs rá lezsóidő"
-
dokee78
félisten
Tudtok az SMS backup+ apphoz hasonló appot ami tud időzített mentést készíteni a kapcsolatokról akár sd kártyára akár google szerverre?
-
tomy86
addikt
és Oldman2
Ha notification barra akartok kapcsolókat, akkor próbáljátok ki ezeket is: Widgetsoid vagy Notification Toggle Valamelyik csak jó.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Igen, meg tudom erősíteni, amit petipetya mondott. Annyit tennék hozzá még, hogy nekem GB alatt is tudja.
Az eredeti kérdésre valaki?
-
LordAxwell
senior tag
válasz atillaahun #901 üzenetére
Köszönöm!
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
dokee78
félisten
Eddig műkött a google voice search most meg nem.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
A Profle Scheduler-t használom kb. egy hónapja, és azt írja az adatlapján, hogy blacklist-ként is használható.
Ezt hogyan tudom előcsalogatni? Mert nekem alapból whitelist módban üzemel, még beállítást se találtam rá, hogyan lehetne ezt "megfordítani".
Nagyon fontos lenne, megköszönném az appot használó kollégák segítségét.
-
montressor
aktív tag
Sziasztok
Letoltotem a tfreely-ektol az 'mms folder' nevu appot, de most minden bejovo smst ketszer kapok meg. Hol lehet beallitani a default sms alkalmazast? ill a telo default smset h lehetne kiiktatni (defy plus)? Sajna az app.ban erre nincs lejetoseg. Csak annyit sikerult elerni, h legalabb a notify hang ot csak egyszer jatsza le
Koszo -
air
nagyúr
válasz vocalhost #902 üzenetére
Próbáld ki!
Én is azt tettem az egyikkel. Sok értelmét nem láttam. Kb. 15-20MB ramot megzabálnak ezek is. Némelyik talán többet is.
Sőt mióta levertem, az akksim sem merül annyira, mint amíg fent volt.(#907) Oldman2:
Sony Xperia U-val, és Galaxy Tab 7 Plus-szal sem.
Vajon akkor mivel?
Pedig ahogy látom ezt is fel lehetne tenni a not. bar-ra, amire én szeretném. A másik jelölt a Power Toggles lenne, de az meg össze-vissza kapcsolgatja a funkciókat.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MK VII
veterán
-
stefi68
addikt
(#904) Oldman2: Igen az a SwitchPro
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
tomy86
addikt
Szerintem erről van szó: SwitchPro Widget
-
vocalhost
tag
Ki milyen memória karbantartó programot használ?
Illetve erről van valakinek tapasztalata / véleménye ?
2.3.7 es Cm7 van fenn
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
atillaahun
veterán
válasz sarkanyolo2 #851 üzenetére
Ezt így elég nehéz megmondani, inkább egy telefontípust írj, meg redszerverziót.
Egyébként ha a gyári beállítások között nézed a szabad RAM-ot az keményen hazudik.(#883) LordAxwell
Callrecorder-re keresve találsz párat a Market-en, de ezek nagyon kevés telefontípuson működnek, pl. ZTE, vagy erős supportú felhasználói rom-ok esetében.(#891) Xiawave
Elméletben már a GTranslate is tudja egy ideje, ott van benne a kis kamera ikon, gyakorlatban még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest