Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ipadipad #36777 üzenetére
Metro ilyen, helyenként nem volt kedvük pöcsölni az optimalizációval. Főleg ha sok fényhatás van a jelenetben akkor tud felére lassulni, mint bárhol máshol.
hogy lehet a videokártya teljesitményével videot konvertálni ?
Vannak támogatott szoftok; Sony Vegas, Media Espresso, a legújabb Nero is. Meg biztos még mások többen.
(#36771) katt777 @ Azért lásd be ennek eléggé szabadkőműves összeesküvés szaga van
Lehet, hogy a méreggel permetező gépek röppályáját számoltatják a tudatlan felhasználók gépeivel?
Persze minden lehet, de akkor Téged tragikus baleset fog hamarosan érni; itt az ideje meglapulni kicsit -
Algotis
addikt
válasz
Ipadipad #36526 üzenetére
Nekem is történt már ilyen, de az csak akkor volt amikor húzva volt a gpu órajel, és kevés a tápom hozzá.
Ez is csak BF3-ban, mert kb. az az egyetlen olyan játék a gépemen ami megizzasztja jobban a gépet.
Ha tuningolva van akkor próbáld meg visszavenni kicsit, ha nincs, akkor meg a táp lehet kevés szerintem. -
válasz
Ipadipad #36387 üzenetére
Szerintem vidd vissza ha a továbbiakban is rossz. Amit kipróbálnék még a helyedben egy friss win, amire nem pakolsz fel semmit, csak ami fontos. Ha egy napig jó lesz akkor mehet rá és megvolt a "probléma" (bár bevallom őszintén, nem hiszek benne).
A másik meg a BF nem egy hardver gyilkos konstrukció, annak ellenére, hogy képes maxon pörgetni a rendszert.
Én a helyedben visszaküldeném. Másik gépbe próbáltad már?
mobal,
-
Apollo_21
addikt
válasz
Ipadipad #36339 üzenetére
Ha arra gondolsz hogy 3dbe nekajáljon annyit és ott a legminimumabbra...akkor gpunál sztem 925 memónál 1100 a min amire lelehet..de lehet h ez csak pár gyártónál vagy kieg proginál van így..nemmindnél..Gpu tweak lejjebb pl nem engedi ezeket..ill a feszt 1119nél lejjebb sem lehet
Remélem hasonló válaszra vártál
Ha tweaket használt vagy msi ab-t akkor én lerántanám a power targetet/power limitet.. is -20%-ra -
Devid_81
félisten
-
csoty
aktív tag
válasz
Ipadipad #35248 üzenetére
7870ből nincs 1 gigás, 7850 2gigásat pedig lehet annyira tuningolni, hogy elérje azt a szintet mint a 7870 igen.
(#35249) Razer6666: Az a nagyon max ~200Mhz lehet hogy hozza a 7950et, de a 7950et meg szintén agyon lehet tuningolni, mint a 7850et, ami a 7870ről nem elmondható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged