- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
hackeeeee #54729 üzenetére
970 nem rossz de itthon annyi az ára forintban ami az évszázad viccével egyenlő.. Soha az élétben nem ér annyit főleg a memória botrány miatt kiderült hogy egy szükségmegoldás agyonherélve kókánykodva.
Ha valaki megveszi azt a szrt azzal bátorítja a cégeket ahasonló kókány húzásokra.Ciccuka: Az hogy hd3xxx meg hd 4xxx-re rég nincs érhető mert nem dx11-es kártyák manapság meg már oprendszeri szinten is a 7 óta kötelező egy dx11 vga a gépbe.
-
blu79
addikt
-
mihione
őstag
válasz
hackeeeee #54688 üzenetére
Szia látom már ketten is írtátok a 270x-et hogy azért elboldogul vele a 965.Tudnál nekem róla pár infot mondani h kb hogy mentek a játékok meg milyen beállításokkal?Illetve ami még fontos lenne hogy valahogy az a tapasztalatom ati kártyákkal hiába van mondjuk 40-50 fps nem olyan folyamatos a kép mint egy nvidian.
-
-
sepsi0
őstag
válasz
hackeeeee #52207 üzenetére
Ebben igazad van, már mint a lejáratban.
Az viszont tény, hogy a bolt elhallgatta, megtartotta magának a kuponokat, ami akkori értéken kb 2*10000ft.
És ez nem az első esetem velük. Utána vettem a gyerekeknek 2 db R7 260x-et és nem adtak ahoz sem kupont, sőt letagadták, ködösítettek (más fórumozóknak is). Csak azután adták ide ( két órán belül) a kódokat miután a nagykernél is szerepelt az akció és megfenyegedtem őket (PCX).
Nem hagyom annyiban! Megvárom mit ír az AMD, megtudom melyik nagykertől vették a kártyákat, megtudom, hogy ők biztosítottak e kuponokat. Ha igen akkor fogyasztóvédelem!
Erre biztatok mindenkit aki így járt, mint én!Köszönöm mindenkinek az infót és segítséget és nem offolok tovább!
-
sepsi0
őstag
válasz
hackeeeee #52201 üzenetére
Szia!
Nem csak azokhoz jár! Az Asusnak NEM volt Battlefield 4-es kiadású/csomagolású kártyája.
[link]
Az itt felsorolt márkákhoz járt a kupon!Én írtam az AMD-nek, hátha megszánnak....
(#52203) bajzal
És Battlefield 4-es csomagolású (doboz) vagy gyári csomagolású volt a kártyád?
"Csak a BF4 Edition kártyákhoz jár BF4" -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
hackeeeee #51921 üzenetére
fura, nalam 7 alatt nincs vele baj, elozo konfiggal se volt. "8.1 nehezen kel fel"nel meg platformcsere gyanakodtam.
pedig elvileg erintett lennek, csak sleepelek es a masodik kartya normal esetben desktopon "lekapcsol"
katt777: 14.4el megy a CF. ha nem menne azt eszrevennem. 14.9et nem probaltam, az csak utanna jott ki (nem betazok).
mondjuk az jol mutatja mennyi idom volt, hogy most vettem eszre nincs fent az afterburner + iCool paros felulvezerelni a videokarik ventijeit.
-
F e Z o
veterán
-
scampolo84
aktív tag
válasz
hackeeeee #50677 üzenetére
Ez egy friss windows telepítés utáni állapot (8.1 64 bit).
Korábban a 14.6 beta volt fent. Autodetect szerint APU-m van azóta a 270x helyett.... 14.6 nem ment fel, az általa ajánlott viszont igen. Catalyst és GPU-z szerint minden ok (270x), de az autodetect nagyon ragaszkodik az APU-jához.
-
belinho
senior tag
válasz
hackeeeee #50665 üzenetére
Ez azért nem teljesen így van, ha gyors memóriákat raknak a kártyára akkor elég a 256bit is, NV előszeretettel alkalmazza ezt a módszert.
khes!
Ez teljesen játékfüggő, ott a BF4, ami elég jól fut, Mantle alatt mégis telerakhatja mind a 3GB Vramot.
Azt meg úgyse tudjuk, hogy hogyan fut, ha a játék érzékeli, hogy csak 2GB-Vram van, és be sem engedi kapcsolni az adott beállítást. -
qpmex
tag
válasz
hackeeeee #50566 üzenetére
Akkor mindenképp venni fogok egy DVI kábelt, mert sajnos a HDMI kábellel (a laptopot hozzákötöttem), nem húzza szét teljesen a képet, (minden irányban van egy kis fekete sáv).
És nem tudnál ajánlani egy DVI kábelt hogy milyet vegyek a pcx-n? ha már úgyis itt rendelem majd meg a gépet.
-
katt777
félisten
válasz
hackeeeee #50454 üzenetére
Jogos.
Annyiszor volt itt szó 280-ról, hogy eltévedtem.
#50470: Hányan lehurrogtak, amikor az AMD avultatási megoldásairól beszéltem.
Bár ez a kb. fél év náluk is rekord.
belinho: Én nem vallottam magam szakértőnek.
A szakértésről annyit, hogy itt egy OC (!) 280X 870MHz-es órajellel...
Ennyit az ismételten "hasznos" hsz-odról.
123sylaar: Minden driver bugzik, az újabbakban vannak javítások, régebbi játékok támogatása meg romlik velük, tehát tényleg meg kell találni a megfelelőt, de megszívtad, ha újabb játékot használsz. A nyugalom érdekében vegyen az ember nV kártyát.
Mellesleg a W7 ügyes frissítéseivel nekem már 3 játékom nem működik ez alatt (egyiket telepíteni sem lehet), pedig tökéletetsen megfelelne (ha visszateszem az original W7-et, mennek). Érdekes módon W8.1 alatt semmi gond, de nyilván a MS sem azt akarja, hogy cseréljem le a W7-et. Ááá...
-
belinho
senior tag
válasz
hackeeeee #50470 üzenetére
Egyelőre engem nem nagyon érint, mert én még elvagyok a Win7-el, s arra még jó ideig lesz támogatás, de azért elég fura ez a lépés az AMD részéről, nyilván ezt is a költségcsökkentés címén lépték meg.
Az Nvidia-nál valószínűleg nem kerül erre sor, szóval ez azoknak szívás,akik 8.0-át használnak és AMD-s kártyájuk van. -
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee #49930 üzenetére
Mindegy melyik driverrel hasznalom... mindegyiknel jelentkezik jateknal is a video amit linkeltem nem csak az asztalon de jatekban is elofordul nem mindegyiknel de pl Sniper Elite 2 be menuben is villog a feliratok korul a feher....
Diablo 3 is villog.... League of Legend War Thunder Battlefield ezek jok....
Erdekes anomalia nem tudom mikor melyik Vram megy nem tudom hogy muxik de van amikor megy es semmi de pl van amikor nem pl 2d windows indulas betorik a kep meg hasonlok.....
Kivettem azota 3570K HD4000 el semmi mosodas tores -t nem eszlelek -
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee #49927 üzenetére
kivettem a kartyat a gep indulasanal nem jelentkezik a hiba...
De anno ha jol emlexem akkor a feher csikozast alaplapi vga val is csinalta...
Mar nem emlexem... Es nem tudom hol kezdjek neki TV-vel nem tudom kiprobalni masik kabel jatszik de mar kivettem a vga-t alaplapit meglesem.Ilyeneket csinal allandoan. De csak Prohardver, Facebook
-
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee #49916 üzenetére
Valamikor ha all a gep elso inditasnal a windows logos kepernyonel felvillan a kijelzo jobb felen egy lila csik vegig a monitor aljatol a tetejeig valamint neha ugyanugy win logonal a kepernyo jobb also resze 1/4 e megtorik feketen meg hasonlok az is Vram hiba lehet?
Esetleg fontolgassak egy win reinstall-t hatha vmi reg v dll bekever? VGA drivernel?
-
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee #49914 üzenetére
Csak azert kerdem mert mikor megmozgatom a HDMI kabelt elmegy neha a kep most benyomtam kabelkotegelohoz ami a monitorom hatuljan van azota nem tapasztaltam....
Erdekes dolog ez a szamitastechnika.....
De remelem azert nem alaplap hiba.....
Memtesztet futtattam azzal nem volt gond kb 3-4 korben nyomtam le. -
-
Raidon
őstag
válasz
hackeeeee #49910 üzenetére
Eleg randomszeruen csinalja van egy idoszak hogy semmi nem tortenik aztan elkezdi....
mi miatt lehet meg ez a hiba? Csak mert szeretnek kiszurni mindent....
Mivel Szombathelyi vagyok a VGA meg pesten lett veve kiskerben.....Igen jatek kozben is..... meg meg el szokott mosodni a felirat facebookon meg prohardveren is meg bekockasodik elcsuszik ilyenek.....
-
katt777
félisten
válasz
hackeeeee #49762 üzenetére
A fájl nevében nincs ott.
Mirman: Vagy a monitort állítod be rendesen, vagy CCC-ben a GPU-scaling-et.
Zsohi: Talán nem használsz HDMI-t.
hellboy0415: 2 GB mindenre elég full HD-ig, a többi parasztvakítás. A legdurvább grafikai beállításokkal sem zabált nálam semmi 2GB VRAM-ot, még Mantle-lel sem, pedig az zabagép.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
hackeeeee #49642 üzenetére
Elvileg fentről a második van a kártyámon 015.041.000.000.002887 (113-C6310100-X15) így egy újabb létezik, igaz ebből nekem csak az eltérő verziószám jön át és semmi egyéb ami bármilyen segítséget nyújtana hogy mi változott az előzőhöz képest.
Bios frissítéshez hol találni egy szájbarágós írást ?
Sosem cseréltem még kártyán csak alaplapon.Képfelcserélés vagy a csak egy monitor használatakor jelentkező 640x480 felbontáskor nincs mód sem Win alatt sem CCC-ben állítgatni. Olyan mintha nem töltene be drivert mert pl csak generált pnp monitorként és max 640x480 felbontás üzemmódjai léteznek. Ez a felcserélős hiba, random jelentkezik.
Igen az sl, singlelink akart lenni de ezzel sosem volt gond.
-
zodo
nagyúr
válasz
hackeeeee #49304 üzenetére
Megkapta az új rendszert igaz maradt az ssd-n ahogy eddig is.
Alaplapi biost frissítettem talán ráfért mert még a legelső kiadás volt rajta amivel megjelent a piacon.
24" monitor displayport kábelen csatlakoztatva, kalibrált színprofil beállítása után a 14.4 -el ugráló görgetés, hibernálásból (amit elvileg élből tiltok) visszatérve kék halál.
13.12 driver , steam -es vagy rfactor offline játék hibamentesen fut ott.Tegnap ismét 640x480 kép felbontással fogadott.
DVI-D (sl) kábelen bekötöttem a második monitort amit szépen felismert, natív 1680x1050 felbontással.
Viszont ebben a felállásban visszaköszön a régi probléma, azaz bekapcsoláskor felcseréli a két monitort.
Fő képernyő lesz a kiterjesztett és fordítva és csak a restart segít.Már-már a kártya, bios frissítésén gondolkozom.
Mondjuk az MSI progija nem talál újabbat a jelenleginél. -
motown5l
senior tag
válasz
hackeeeee #49371 üzenetére
Igen..De nem mindig jelentkezik a problema.Es ez az aggaszto.
Mar mindent lecsereltem .Eloszor a videokatyara gondoltam.mert ezelott egy HD570 volt.vettem uj alaplapot,videokartyat,tapot,hazat.egyedul proci csere nem volt.Tap se jo minoseg.egy CIT 850W.elotte egy gigabyte 460 Super B volt..ugyan ezt csinalta akkor is. -
CHIPman
nagyúr
válasz
hackeeeee #49337 üzenetére
Csökkentett módból legyalultam ezzel a drivert. A program újraindította a gépet. Normál módban indult el ugyebár, akkor csodálkoztam is, nem volt semmi hiba. Kicsit mozgattam az egeret, majd elkezdtem telepíteni a drivert(még lehet, hogy a kicsomagolásnál tartott). 5-10mp múlva kikapcsolt a képernyő, a kártya ventilátora pedig 2-3 másodpercenként egy pillanatra hangosan felpörgött. Nem tudtam mit kezdeni, kikapcsoltam a tápot. Következő bekapcsolásnál a kártya hűtése maximumon megy(ilyet nem szokott csinálni indításkor), és fekete képernyőt ad. A nyákot megtapogatva nem forró semmilyen ponton.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #49314 üzenetére
még a 4870-es korszakban használtam utoljára asszem....
sajnos az AB nálam mindig bugzott a BF3/BC2-vel
aztán 5770/6950@70 majd 7870. előbbieket Trixx utóbbit már EVGA PrecisionX.. nálam a lényeg a ventivezérlés.
háklis vagyok a hűtésre. felőlem üvölthet, de legyen hűsígy van ez most is a 770-nel. Giga WF3 OC bla bla, de netezés közben halk, de ha tolok egy kis gémet, akkro megjön a hangja... viszont nem megy 65fok fölé.
-
zodo
nagyúr
válasz
hackeeeee #49292 üzenetére
Őszinte leszek, nem emlékszem de nem szoktam babrálni a beállításokkal.
ha alapból be van pipálva akkor úgy volt, ha nem alapértelmezett a pipa akkor az úgy maradt mert nem is tudom hol van az említett opció.
Montírozás céljából tettem fel hogy játék közben lássam az értékeket így csak azokat állítgattam az On-Screen Display fülön.Törltem az Aida64-et, pucoltam, restart de semmi változás.
Játékot indítva eseménynaplóban rögtön ott az üzenet sor.Erős versengés folyik az asztali ablakkezelő erőforrásaiért.
Helyzet : Az Asztalablak-kezelő válaszsebessége csökkentvagy
Erős versengés folyik az asztali ablakkezelő erőforrásaiért.
Ok : A grafikus alrendszer erőforrásai túlterheltek.
Diagnózis : A Asztalablak-kezelő válaszsebességének hirtelen csökkenése figyelhető meg.(#49293) sephi
Na ezt ki is felejtettem az előbb. Fent van a Fraps is.
Megnézem majd enélkül is mit produkál.(#49294) katt777
Elvileg semmi nyoma nem maradt a telepített mappában.
Máshol kell keressem?Automatikus programok közt sincs semmi extra, mindig figyelem mit pakol oda.
AVG, Realtek Sound manager, Logitech kormányom Profiler-e és a CCC van benne ill. két kiterjesztés Opera böngészőhöz. -
dunc
nagyúr
-
kona005
senior tag
válasz
hackeeeee #48952 üzenetére
Meg fagy az egész először csíkos kép, majd elmegy az egész és fekete kép van csak, video input elvileg van mert azt nem írja hogy elment...
(#48953) belinho: Még azt megnézem de ha nem akkor nem fogok vele itt sz@pni, Win reinsall oszt jónapot... AMD oldaláról van a 14.4 de a 13.12 már csak TechpowerUp-on találtam meg, mondjuk szerintem full ugyan az csak oda is fel lett töltve...
Köszi mindenkinek a segítséget
-
zodo
nagyúr
válasz
hackeeeee #48892 üzenetére
Használat közben pl Steam / Race07 autó szimulátor használata közben de nem fagy le a játék eközben csak egy pillanatra fekete kép és minden megy tovább mintha nem is történt volna semmi.
Ami érdekes hogy ha felvételt készítek a Open Broadcaster Software segítségével, visszanézve nincs nyoma a rögzített videón.
Akár egy-két oldalas böngészéskor is jelentkezik ami azért nem zavar annyira mint előbbi esetbenEddig is használtam kiterjesztett második monitort ugyan HD 6850 kártyával ill. az Lg mellett egy szintén Lg L194WT-SF -el de ilyen felcserélődést soha nem tapasztaltam.
Igen 640x480 volt a főképernyő felbontása amit nem is tudtam állítani ill. a kiterjesztett monitorra került a tálca mintha az lenne a főképernyő. Szerk: Ez a probléma megoldódott a kábel csere óta.
-
kona005
senior tag
-
Grave_444
nagyúr
válasz
hackeeeee #48829 üzenetére
Na ebbe tényleg ne menjünk bele, mert egy I5 4670 alá még a legócskább 1150 lap is elég, ugyanúgy teljesít a proci, mint egy 50ezres lapban. A gyári hűtő teljesen elég elhiheted még ha nem is tudod alulfeszelni. AMD oldalon már kell egy közepesen drága lap csak hogy a gyári turbó órajeleket bírja a proci és a gyári hűtő hangosabb egy hajszárítónál. De ha te minden áron szeretnél hozzá egy normális hűtőt is ugyanott vagy árban. (Kevesebb fogyasztás, hozzá sem kell nyúlnod biosban, a játékok 95%-ában erősebb.)
AMD - NVIDIA már más, ott nincsenek ilyen nagy különbségek. Physx áll az utóbbi mellett, bár aminél opció AMD kártyán is ugyanúgy bekapcsolható kb közepesen, lényegtelen a különbség.
-
bozont
veterán
válasz
hackeeeee #48829 üzenetére
Tényleg ne legyen itt Intel/AMD vita, de azt szerintem senki nem vonja kétségbe, hogy azok a játékok amik 1-2 szálat használnak az Intel a nyerő. Nem is kicsit. Én is AMD párti vagyok, ettől függetlenül nem idegenkedem a másik két gyártó termékeitől sem. Csak azért nem lett GTX760-am, mert ár/teljesítmény terén jobb a 270X és a 280X is. Viszont most váltok Intelre mert sok olyan játékkal játszom ami nem használja ki a sokszálas procit, így az FX6100 mellett nagy a cpu limitem (40-70% csak a gpu kihasználtság játéktól függően). Még 4GHz-en is.
És akkor ez csak 1 kártya.
Na meg persze a kíváncsiság is hajt, nagyon rég volt már Intel konfigom (akkor is egy elég szar lappal) és nVidia is egy 7600GTS volt a legutolsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest