- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
djculture #54736 üzenetére
A memóriabotrány egy olyan dolog az nVIDIA-nál, ami már több korábbi generációnál is jelen volt, szintén memory leak néven, de akkoriban nem csináltak belőle ekkora kavart.
Most fel lett fújva, túlságosan is, ez van.1 monitorral, normálisan megírt motorokkal nem valószínű, hogy belecsúszik az ember. Bele lehet, de ott már ahol kevés 970, vramban, ott a 980 is az lesz.
Más alternatíva nincs, és nem fogok régebbi generációra váltani, mert nem.
Így, ha szr, ha nem.. 980 már jóval drágább.
Grafikai hiba: Pl. az Evil Within Nálam 13.12-es catalyst-tal hajlandó normálisan futni.. az összes 14.x-es és a béta driverrel is bugos.
És, nem a CF miatt, mivel nincs CF, és 1 vga-val is ugyan az a helyzet, mindkettővel. Tudom, az ID Tech motor sem a legjobb..
Driver szinten egyik sem jobb a másiknál.. Ezen felesleges rugózni. Van pár ismerősöm, akik máig nVIDIA oldalt erősítik, 1, illetve több kártyával, és köszönik szépen, elégedettek, pedig van régebbi, és újabb széria. És, az is elégedett volt, akitől tanácsot kértem 970 ügyben, csak azért cserélt, mert 3 monitorral kifutott a vram-ból.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Úgy néz ki, lassan "elhagyom" a topic-ot.
Köszönöm mindenkinek a segítségeket, amiket kaptam, a kártyákkal kapcsolatban!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #54687 üzenetére
Ilyenkor azért meg szoktam említeni, hogy Nálam szépen volt 100/100%-os GPU terhelés a 965-tel annak idején a 270X CF-fel.
Persze tény, hogy sokat gyorsult minden, amikor procit cseréltem, de nem okozott csalódást.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lecibáltam ezt a AMD Catalyst™ HDMI Scaling Hotfix (más néven a 14.12 hotfix) drivert. Kíváncsiságból visszatettem a 14.12-t, de azonnal előjöttek a grafikai hibák. Teszek majd ezzel is egy próbát, hogy vajon mi lesz a helyzet..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Üdv!
Nos, korábbi időben volt pár grafikai hibával tűzdelt anomáliám.. Gyanakodtam a vga-ra.. Keresgéltem itt a topic-ban, belefutottam abba, hogy volt akinek volt grafikai hibája 270x-el.
Namármost, 270x cf-ről van szó. Most visszatettem a 14.11 b2-t, eddig úgy néz ki, hogy megoldódott a villogó textúrák problémája. Főként The Crew, és Diablo 3 alatt jelentkeztek..
Plusz, nem bírta a tuningot sem, most ugyan azokon az órajeleken stabil (1125/1500) mint amin nem mentek, fagyott a gép.. (kopkopkop).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Steve198310 #52586 üzenetére
Nálam szépen megy 270x-el.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Coolmat #52308 üzenetére
Akkor szerintem zeroCore problémád lesz, nem BS.
Páran használják a dummytray-t. Esetleg próbáld ki. Hátha segít.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sepsi0 #52208 üzenetére
Mondjuk 1 dolgot ne felejtsünk el, hogy minden promócióhoz tartoznak viszonteladók, mégpedig, hogy mely viszonteladó vesz részt az akcióban.
Mondjuk a mostani Never Settle promócióban ez a CHS és a Ramiris
Azt viszont nem tudom, hogy a BF-nél is így volt-e.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sepsi0 #52197 üzenetére
Csak a BF4 Edition kártyákhoz jár BF4. Ha nem az, akkor nem jár hozzá.
A mostani Never Settle promóció előtt pedig alsóbb kategóriás kártyákhoz (ha jól emlékszem 250-250x) járt kupon, ha jól emlékszem, de akkor sem BF4 járt. De az előző promócióra sajnos már nem emlékszem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
proci985 #51924 üzenetére
Nekem eddig csak akkor jött elő, ha DVI-ra volt kötve a monitor. Egy ideig használtam a zero core disabler progit, de végül leszoktam róla. HDMI-n úgy néz ki nem csinálja. Vagyis, valszeg igen, mert duplán villan a monitor, amikor visszajön a kép, amikor megmozgatom az egeret.
Én nem használok sleep-et, alaphelyzetben is csinálta, amikor kikapcsolta a monitort.
CF... 14.7 rc3-mal is működik. 14.9-et még nem volt időm tesztelni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
F e Z o #51841 üzenetére
Én most a 14.7 bétát nyüstölöm épp. A mantle-val Nekem is akadt gondom, bár a steam-en lévő mantle-s tesztprogram alatt szépen dolgozik. Ez előtt sokáig a 14.3 bétát használtam, az volt az egyik legjobb.
Azért nem tértem vissza 13.12-re, mert zavart, hogy bármit csináltam, bárhogy próbáltam kitakarítani a drivert, 14.x után hiába telepítettem a 13.12-t, verziónál mindig az utoljára telepített 14.x-es driver verziószámát írta.
Ismerősömnél nV dolgozik, igaz egy régebbi darab, 560Ti, ahogy Tőle hallom, a zöldeknél is akad probléma driverek terén.
@zk: Ha van textura villogásom, legutolsó (2010. jún.) dx csomag fel, és probléma megoldva. De a legtöbb esetben nincs. Diablo 3 alatt vannak anomáliák, de általában alt-tab után jelentkeznek, és az után általában meg is oldódik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #51839 üzenetére
Nálam szépen megy a BF3 cf-fel, fullhd-ban (multiban is), de ezt említettem korábban is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
anderledani #51814 üzenetére
"Zúg".
Ha szélzajos, akkor teljesen normális, ha zörög, akkor gond van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem eddig pont, hogy a 14.7 beta vállt be a legjobban. Előtte pedig a 14.3 beta. Eléggé változó.
Összességében pedig a driver kérdéseket már kiveséztük, sokszor.
@Raidon: Ezt talán tőlük kellene megkérdezni. Öhm... A cikkszám számomra érdekes, ami már korábban is feltűnt. Mégpedig, MSI?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
papírzacsi #51530 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
10% powertune-nal vajon mennyi tuningot enged meg egy vaporX OC?
Adtam neki 1150/6000-ret. Megnézem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
scampolo84 #50679 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni. Én még a 7770-nek próbáltam ki, ott sem azt írta, ami volt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
scampolo84 #50676 üzenetére
Telepítetted volna win update-ről a drivert? Akkor valszeg az. Annak szokása kicsit elnézni, hogy milyen vga van a gépben.
Létezik ilyen, hogy AMD Autodetect.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
belinho #50667 üzenetére
Akkor mondom másképp a mondandóm lényegét.
Szerintem több értelme van 384bit-en 3GB vram-nak, mint 256bit-en 4GB-nek.
Nem nagyon szokott különbség lenne a 2 illetve 4GB-s modellek között a vram méretét kivéve.
Az igaz, hogy az nV-nél elérhető magasabb órajel, viszont 384biten alacsonyabb órajellel nagyobb a memória sávszélesség.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az alaplapi csatlakozóra hiába kötsz bármit, max akkor az IGP fog menni, vagy az sem. (beállítás kérdése)
A kártyán az Asus oldala szerint az egyik DVI csatlakozó DVI-I-s, vagyis azt át tudod alakítani DSUB-ra. Vagyis, kell egy átalakító.
De, szerintem jobban járnál, ha inkább DVI-DVI kábellel kötnéd össze.
Vagyis, ha már költeni kell, akkor ne átalakítót vegyél, hanem egy DVI kábelt. (A leírás szerint van a monitoron DVI csatlakozó is.)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Uraim, fejezzétek be, ha kérhetem! Köszönöm!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
katt777 #50453 üzenetére
Erre talán a 280x topic-ban kellene rákérdezni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
freestailo #50319 üzenetére
Sapphire-ből melyik? Mert elég nagy a választék..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gyuribácsi88 #50194 üzenetére
Ha az itteni változat esetleg frissebb, akkor próbáld meg ezzel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
J0shu4M1ll3r #50190 üzenetére
Játékokon belül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
J0shu4M1ll3r #50188 üzenetére
Arra a következtetésre jutottam, hogy Catalyst-ban hiába állítom be, hogy "mindig be", ettől függetlenül a legtöbbször külön be kell kapcsolni külön is, mert olyan, mintha nem lenne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
J0shu4M1ll3r #50186 üzenetére
Sokszor FPS függő is.
Nekem pl, ha nincs vsync akkor ciripel, ha van, akkor nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszöntem!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy van ami 59Hz-t ír a frissítésre, és van ami pedig 60-at? Mondjuk a képernyő tulajdonságai között 60 szerepel.
Vagy, ez normális jelenség HDMI-n keresztül?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
A másik véglet még az lehet, igaz, az még macerásabb, hogy vinni az egész gépet, és megmutatni Nekik, hogy ez a probléma. Mert sajnos benne van a pakliban, hogy nem fogják tudni, hogy mit is keressenek pontosan, hiába is mondja el nekik az ember. Jó persze amikor nyilvánvaló probléma van, az más. De amikor ilyen jellegű gond van, lehet ez a legegyszerűbb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Raidon #49928 üzenetére
Hát, ez sajnos szinte biztos, hogy nem monitor gond lesz.
Esetleg böngészőben próbáltad azt, hogy kikapcsolod a 3D gyorsítást?
Ha játékok alatt is jelentkezne ilyen jellegű anomália, akkor talán már rá lehetne mondani, hogy ez biza vga lesz, de így...
Melyik drivert használod? 14.4?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem a vga zero core állapotát tiltja le, vagy gátolja meg. AMD fórum.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hellboy0415 #49766 üzenetére
Hamarabb fogy el a 256 bit, mint a 4GB vram, ergo nincs értelme.
70k-ig egy 280(x) is beleférhet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Másnál is elkezdett csipogni a 0.19-es béta MAB, hogy hamarosan lejár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest