- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
EVGA
Max nVidiánál
(#48902) Vekko Sapphire R9 270x Toxic az a leg brutálisabb 270x. De a Vapor-x sem kutya. Ja igen a 2 év gari. Én ezeket ajánlom elsősorban. Persze jó a többi is. Bár a Gigával nem vagyok igazán kibékülve. Ez magán vélemény. Egy régebbi Giga igen nagy csalódást okozott számomra
De volt AsusDC,MSI,Sapphire Vapor-x,Club3D R9 270. Meglepöen jók a Club3D karik is. Itt nálam igaz CF ben volt a Vaporral de egészen faxa kis kártya -
jano2101
tag
-
-
-
Hanok
senior tag
-
DEV_NULL
őstag
-
DEV_NULL
őstag
A fórumtárs nem említette, hogy baj lenne a kártyával ahogy azt sem, hogy teljesen rendben lenne. Csak a gariztatás miatt érdeklődött így joggal feltételezhettem, hogy talán valami gond van vele... Majd Te fogsz engem csendre utasítani, ugyan. Úgy látom valami igencsak elvakít téged, esetleg az értelmező ovlasással van gondod, hiszen a hozzászólásom úgy kezdtem, hogy "Ha azért kell a garanciajegy/számla mert valami gond van a kártyával".
-
noby
aktív tag
igen igazatok van ez valóban érdekes de szokásom segíteni másokon (ez legyen egy rossz tulajdonságom)de ha az illető tételezzük fel ahogy mondta nem egy dolgot vásárólt tudom ez sem mentség de biztos nem ő az egyetlen aki így járt.ezért kérnék segítséget hátha valakinek van jó ötlete ,hogy lehetne lenyomozni de köszönöm az épitő jellegű hsz eket is
-
Flashget
félisten
Igen a garit el is felejtettem. Azért a 3 év mégis csak jobb ajánlat főleg ha 2 év után esetleg eladni akarnám.
Csak az érdekelt volna, hogy vannak valamilyen gondok ezzel a szériával? ipon fórumon az 1.hsz kép remegésről és vga bios cseréről ír shappire esetében, hogy ezen javítottak már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése